Waarom is er nog steeds zoveel twijfels over een l
Inhoud blog
  • Waarom is er nog steeds zoveel twijfels over een leven na de dood?
  • Barbara Hand Clow
  • Zoektocht/onderzoek:
  • Waarom deze webpage:

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Waarom mijn zoektocht?
    Mijn zoektocht of er echt leven is na de dood is eigenlijk begonnen ergens begin jaren negentig toen ik voor het eerst een boek over Tibet had gekocht. Tibet het land, de eenvoud van het leven in zeer zware levensomstandigheden, de mensen, de vreselijke martelingen en onderdrukking door de Chinezen en zeker ook het Tibetaanse boeddhisme zelf. Ik kocht boek na boek over Tibet, jaar na jaar, reisverhalen, reisgidsen, levensverhalen over een leven in Tibet, in de gevangenis waar men vaak bijna hun leven gevangen zitten en gemarteld werden alleen maar omdat men riep "LEVEN DE DALAI LAMA" of "VRIJ TIBET" was hiervoor al voldoende en dat is helaas nog steeds zo.. Ik heb er zelfs een web page over Tibet gemaakt "Everything about Tibet" http://tibetrg.orgfree.com/ Hier kan men dus echt alles vinden over Tibet en het Tibetaanse boeddhisma, zelfs mijn eigen reisverlag naar Tibet in 19'99 en ik krijg nog steeds geregeld mailtjes met vragen, etc. Ik heb nu op dit moment (21 nov 2007) 144 boeken over Tibet gelezen en allemaal verzameld in mijn prive collectie. Als je intresse heb http://tibetrg.orgfree.com/books.htm hier voor een overzicht van al mijn Tibet boeken dat nog steeds groeit.
    07-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    NL

     

    English

    NL   English
    NL   English
    NL  

    English

    NL    

    07-04-2009, 20:31 geschreven door gieltjes  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom is er nog steeds zoveel twijfels over een leven na de dood?
    Ik heb ook een webpage:

    Waarom is er nog steeds zoveel twijfels over een leven na de dood?

    zie http://leven-na-de-dood.freevar.com/

    07-04-2009, 20:23 geschreven door gieltjes  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbara Hand Clow
    Van Barbara Hand Clow heb ik nu al meerdere boeken gelezen en ben ze ook nog aan het lezen, zie hieronder mijn prive verzameling van deze zeer intressante schrijfster uit Amerika.


    Ik wil beginnen met de uitwerking van de "Oog van de Centaur" Visionare expeditie door vorige levens

    . blz ix Het hulpmiddel bij een reis is regressie naar vorige levens, een techniek om toegang te krijgen tot herinneringen uit eerdere incranaties

    . blz xvi Je bent veel meer dan wat dit leven je tot nu toe heeft laten zien. Historisch gezien genieten bij iedere beschaving bepaalde menselijke mogelijkheden de voorkeur ten koste van andere. Je kunt je eigen mogelijkheden vollediger leren kennen door terug te gaan naar levens die je in andere culturen hebt doorgebracht, om de rijkdommen te vinden die werden gecultiveerd door beschavingen die het leven wezenlijk anders beschouwen dan wij nu. Door het zuiver zien, aftasten en voelen van deze andere aspecten van jezelf wordt de weerklank van die vergeten kracht weer opgeroepen in het heden. Dat is de mysterieuze kracht van het geheugen.

    . blz xvii Als we ons herinneren, kunnen al deze incranaties ons optillen, we overstijgen ons bekende zelf naar een nieuwe en veelomvattender leven.

    . Een van onze huidige dilemma, in een beschaving waar rituelen voor het merendeel leeg of geesteloos zijn, is hoe we onszelf kunnen voorzien van die hogere energieen die zo broodnodig zijn voor onze groei. Een gebrek aan deze energieen kan het evenwichtig functioneren van de persoonlijkheid verstoren.

    . blz xxi Uit de duizende regressies die ik heb gegeleid, blijkt dat zielen bepaalde deskundigheids gebieden uitkiezen of richtingen waarin ze kunnen leven en zich ontwikkelen, waar een mensenleven voor nodig is om ze te voltooien. Ieder pad krijgt gestalte in de een of andere vorm van dienstbaarheid aan de mensen om ons heen: bijvoorbeeld als healer, kanaal voor hogere energieen; als politicus, kanaal voor orde; als soldaat, kanaal voor rechtvaardigheid en veligheid; als kunstenaar, kanaal voor visie, enzovoort. Als men de aard van dat pad ontdekt, zich afstemt op die frequentie van energie/intentie, en het huidige leven daarmee op één lijn brengt, vind men de vrede en de kracht om te zijn: opgetild uit de persoonlijke geschiedenis van dit leven, getransformeerd door een groter zelf:een authentieke en toch nieuwe creatie.

    . Geheugen is, net als verbeelding, een curieus fenomeen.

    . blx xxxv  Brian Swimme: is het mogelijk dat mensen de solitons kunnen 'lezen'

    . Akasha kronieken1 Akasha kronieken2

    . blz 23 steencirkel van Sint Michael

    . blz 36 Egeische volken

    . blz 51 Ojibwa Eiland, was een heilige plaats voor de sauks en hun voorgangers, en later voor de Potawatomie

    . heliocentrisch universum

    . blz 76 De einige hoop die mensen in deze tijd hebben, wordt geboden door aartsengel Michael. Aartsengel Michael schenkt altijd moed en er zijn enkelen die deze moed aanvaarden. Maar met het geschenk van Michael is het hart een veer.

    . De Atlantiers waren krachtig in de manipulatie van energie, vaardig in het manipuleren van energie.

    . Aangezien ze tijdens hun beschaving de volledige beheersing over hun astale lichaam hadden verworven, konden ze, mits ze een plaats konden oprichten die als aanknopingspunt kon dienen wanneer zij dat wilden, invloed uitoefenen op de wereldorde. Net als alle wezens waren de Atlantiërs expert in het ervaren van talrijke niveaus buiten het fysieke. Ze raakten gefascineerd door de vele lagen van manifestatie. Ze lieten hun oorspronkelijke fysieke evenwicht en het genieten van het lichaam los en begonnen de andere lagen hoger te waarderen dan de fysieke dimensie.

    . Wij beschikte over verschillende technieken om het hoge zelf springlevend te houden, zodat dit kon terugkeren naar het zelf, het spirituele zelf van een wezen. De sleutel hiertoe is te vinden in het Dodenboek en Ichor kan je veel leren over zijn ervaring in de loop van de tijd.

    . Dolfijnen zijn de engelen van het dierenrijk

    . Wij leren dat mensen, in tegenstelling tot andere schepselen, de aardse werkelijkheid kunnen veranderen met onze gedachten, we kunnen het fysieke vlak veranderen door gedachten te genereren vanuit het etherische niveau. Zo bouwde de Atlantiërs bijvoorbeeld de Sfinx met behulp van hun gedachten, om de stenen op te lichten en te transporteren, en nu gebruiken wij deze techniek om piramides te bouwen.

    . Mensen beschikken over een heleboel magische vermogens op het fysieke vlak, maar weten dat niet, tenzij ze deze zelf ervaren in de grofstoffelijke wereld.

    . Als je de boodschappen bestudeert die wij voor jullie hebben achtergelaten op de tempelmuren  (2) vooral in Abydos, dan zul je zien dat mensen iedere gewenste kracht kunnen worden en kunnen manifesteren. Je zult ontdekken dat je je werkelijkheid schept op basis van je eiegen gedachten. Wij leren bijvoorbeeld om op afstand te comminiceren met een andere persoon en vervolgens wordt geverifieerd of die boodschap goed is overgekomen. Wij leren stenen te verplaatse, en dat vermogen waordt geverifieerd door de beweging van de steen.

    . Ieder mens beschikt over het vermogen om dit niveau van macht te hanteren.

    . Ik denk dat de tijd nu wel zo ongeveer rijp is om het mysterie van de Sfinx te onthullen. Het spreekt eigenlijk voor zich. Het bestaan zelf van de Sfinx en de afmetingen van de steen waaruit hij uitgehakt werd, laten zien dat het klopt wat ik zeg over occulte verificatie. En te weten hoe de Sfinx gebouwd werd, zal voor mensen van iedere generatie de sleutel zijn tot het zich herinneren van het volledige menselijke potentieel. Ga maar eens gewoon voor de Sfinx staan en laat je hele wezen het bestaan ervan omarmen. Als je het zonder oordeel in je op kunt nemen, dan zul je een ziener zijn. Paradoxen en mysteries zullen verdwijnen in de Egyptische nacht en je zult de leeuw in je ziel aantreffen. De sleutel ligt in de lichaamshouding van de Sfinx, in de richting waarin hij kijkt en in het feit dat hij half dier/hald mens is, net als de Centauer, Cheiron.

    . We zijn tijdloos, we kunnen tot harten spreken helemaal terug tot het begin, of tot harten nu, die het onuitsprekelijke kennen.

    . Jij, waar je ook bent, je kunt met je derde oog degenen zien die de wezens ook kennen in het hart.

    . Transfiguratieberg.

    . Deze boodschap komt tot jullie van de Kabieroi, want het is tijd om de heilige waarschuwing van de tafelen van Orichalcum opnieuw door te geven. De heilige openbaring van Henoch wordt in alle tijdperken doorgegeven zodat jullie dienstbaarheid aan de mensen zullen betrachten. Want altijd in tijden zoals de tijden die nu aanbreken, zullen jullie het slachtoffer blijven van de krachten van chaos, tenzij jullie je tot je eigen enhelenbronnen wenden. Dus luister nu, opdat jullie de muthe van de tijdperken moge kennen. Allereerst zullen jullie veranderingen opmerken met Basilea. En dan zal Venus schudden op het moment dat jullie de pulseringen van de Pleiaden voelen, de dochters van Atlantis die in lang vervolgen eeuwen naa de hemelen werden verbannen. De grote Cheiron heeft jullie ware verhaal over de oorsprong van de sterren nagelaten.

    . blz 127 Ik heb gemerkt dat het reizen naar andere werelden vergemakkelijkt wordt door het gebruik van kristallen.

    . blz 139 De hoop ligt in alle ervaringen die ons geboden worden die wijsheid bieden, ervaringen die ons helen en die ieder van ons uiteindelijk goddelijk zullen maken.

    . blz 145 Velen van ons channelen een wezen, jesaja genaamd. Elohim, Micah in de Thora en de kabbala

    . blz 146 Ieder dilemma in het leven is een gelegenheid om karma op te lossen. Iedere moeilijke situatie is een geschenk aan ons als een toegangspoort naar groei. En de grootste leraar in iedere menselijke incarnatie is ons lichaam. maar dit is tegelijkertijd de plaats waar we het meest in de war zijn, want het lichaam is het voertuig voor het uitbalanceren van de ziel. De meest verwarrende rekening die vereffend moet worden, betreft onze seksualiteit, en laat er geen misverstand over bestaan: je seksuele problemen zijn de sleutel tot je verlichting

    . blz 152 En we zullen onszelf vernietigen, tenzij we nauwgezet gaan kijken naar wat het leven werkelijk is

    . blz 152 Het is voor mij zo klaar als een klontje dat het lezen van de ziel tussen incarnaties in net zo echt is als het leven op Aarde, dat er niets is om bang voor te zijn wat betreft de dood, en dat we veel meer te weten kunnen komen over de plaatsen tussen levens als we dat gewoon zouden proberen. En in de overgangsriten naar de andere wereld - de rituelen die door de Egyptenaren werden gadegeslagen tijdens de pasage van de ziel na de dood - zijn onze mmest volledige gegevens van de andere plaatsen te vinden. De sleutel tot de Egyptische riten ligt in de theologie van de Ba.

    . blz 158 De ziel van de mens is gemaakt van sterrenmaterie, Pleiadische materie, Sirische materie, Uranische materie. De ziel van de mens is louter een verzameling energie. De verzameling energie van de ziel, het wezen, bestaat uit dezelfde materie als de verzameling energie van alle energieen sterren, melkwegstelsels en supernova's. Leer dit feit zodanig kennen dat je de kracht heb om met deze energie te versmelten, en dan kun je de materie kennen in het Oog van Horus. Deze informatie kun ja als volgt gebruiken. Healing is niet de enige werk. Manipulatie van het gewaarzijn van deze energie door healing is niet waar het hier om gaat. Hoewel dat wel de manier is waarop mense genezen. Maar het gaat om iets anders. Het gaat erom dat de mensheid een smartelijke vergissing heeft begaan. Je bent in het verleden al vele malen aanwezig geweest als de mensheid zware misrekening maakte. Je begreep wel wat er gebeurde, maar je was niet instaat om iets aan deze fouten te doen. In dit leven heb je voor het eerst macht over deze problemen. En de smartelijke vergissing van de mensheid is de splising van het atoom en alle andere dingen die gedaan worden in het kader van de manipulatie van energie. Het probleem zit hem niet in het feit dat dit gebeurt, het probleem is dat de mensen die deze krachten beheersen, vernietigers zijn. Dat is het probleem. De enigen die in staat zullen zijn om hen te bevechten, zijn de mensen die ook met deze energie kunnen werken, maar dan voor het licht. Het punt is dat de manifestatiekrachten van de Meesters groter zijn dan de kracht van de duistere wetenschappers. Maar de kracht kan slechts worden ontketend door degenen die in dienst staan van het licht. De sleutel tot deze techniek ligt in de magnetesing van de gedachtenvorm waar mee gewerkt moet worden - in dit geval de essentie van Amenhotep II. Maar deze techniek kan gebruikt worden voor het werken aan ieder wezen dat heling, overgang naar de andere wereld of vitalisering nodig heeft. Merk op dat de techniek bestaat uit het formeren van een lichtdriehoek vanuit beide handen naar een van de zeven chakra's, dit vormt vervolgens de basis van de piramide met het vierde punt, de gedachtenvorm.

    . blz 161 Alle leringen over de ziel van iedere farao bestaan nog steeds op de muren van Egypte, in afwachting van het watermantijdperk, wanneer het priesterdom opnieuwzal incarneren om de wijsheid te beschermen....afkomstig van de twee andere aartsengelen rechts van mij, Hapi = Michael en Toeatmautef = Gabriel

    . blz 164 de ziel leert van alle ervaringen, en wat je nu hebt geleerd zal je in staat stellen om op een later tijdstip te slagen. Je weet dat karmische verbindingen alleen bestaan om ons lessen te leren. We manifesteren allemaal de lessen die we nodig hebben. Er bestaat geen onduidelijkheid over van wie men de les leert. Waar iemand mee moet leren leven teneinde de lessen te manifesteren, is volstrekt irrelevant. Als je dit besef verworven hebt, zul je de levensreis vanuit een onthechte positie ervaren. Je zult volledig in de wereld aanwezig zijn, net zoals je aanwezig bent in de geest.

    . blz 164 Ramtijdperk van omstreeks 2000 vC tot 1 nC, worden nieuwe vermogens ontwikkeld. Het Ramtijdperk ging over de betekenis van de vrije wil voor het menselijk ras. De beweeglijke tijdperken, bijvoorbeeld het Vissentijdperk van 1nC tot omstreeks 2000 nC, gaan over de verkenning van deze nieuwe vermogens in relaties. Enhet vissentijdperk draait helemaal om het thema van de macht van liefde en de manieren waarop onze vrije wil door andere wezens beperkt wordt. Nu gaan we het Watermantijdperk in, waarin de macht van liefde, de macht van vrije wil om voor God te kiezen, gemanifesteerd zal worden. En dus zullen we nu inzicht krijgen in sferische tijd, zullen we kennis krijgen om het hologram te wijzigen, en de technologie om onze lichaamcellen doel bewust onder te dompelen in de macht van de liefde. En het is een kwestie van technologie. Mensen zijn nieuwsgierige wezens. Het ziet ernaar uit dat al onze beperkingen zelfopgelegd zijn. De lijm die de hele kosmos bijeenhoudt is liefde, kosmische aantrekkingskracht. En de laatste barriere die nu doorbroken moet worden, is de barriere van angst. En simpel gesteld is dat het centrale thema van het oog van de Centaur: De enige barriere die je afhoudt van het totale gewaarzijn dat in jou aanwezig is, is de plaats waar je optische vezels verbinding maken met de hersenen. Daar ligt angst op de loer die je zicht belemmert. En daarom zeggen de Ouden allemaal dat de uiteindelijke barriere altijd inhoudt dat je verblind wordt door het licht wanneer je vraagt om inwijding. Aspasia is de sleutel, want de innerlijke verlichting leidde haar door het labyrint.

    etc

     

    07-04-2009, 20:17 geschreven door gieltjes  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoektocht/onderzoek:
    Ik wil nu steeds aan de hand van uit gelezen boek per boek een samenvatting maken van de meeste opmerkelijke teskten zinnen uit dat boek dat vraagt om aandacht en verder onderzoek. Ik zal het zoveel mogelijk proberen te groeperen per schrijver. Als ik een boek lees onderstreep ik de regels die ik intressant vind om later terug te lezen of nu zal overtikken om zou andere geintreseerd te maken ook deze boeken te lezen en ook te zoeken naar nog meer antwoorden, verklaringen, feiten, teksten die steeds weer terug komen, etc

    07-04-2009, 20:15 geschreven door gieltjes  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom deze webpage:
    Vandaar dat ik deze nieuwe webpage ben begonnen in de hoop kennis en ervaring met andere te gaan delen om steeds meer inzicht te krijgen in leven na de dood en waarom wij zo'n vreselijke troep van van de aarde maken. Als we met zijn allen het besef hebben dat we steeds weer en weer opnieuw op aarde terugkomen zullen we toch met z'n alle anders gaan leven en niet dat alles alleen nog maar steeds maar geld te laten gaan in plaats van liefde en mededogen!! 

    07-04-2009, 20:15 geschreven door gieltjes  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom mijn zoektocht?

    Mijn zoektocht of er echt leven is na de dood is eigenlijk begonnen ergens begin jaren negentig toen ik voor het eerst een boek over Tibet had gekocht. Tibet het land, de eenvoud van het leven in zeer zware levensomstandigheden, de mensen, de vreselijke martelingen en onderdrukking door de Chinezen en zeker ook het Tibetaanse boeddhisme zelf.

     

    Ik kocht boek na boek over Tibet, jaar na jaar, reisverhalen, reisgidsen, levensverhalen over een leven in Tibet, in de gevangenis waar men vaak bijna hun leven gevangen zitten en gemarteld werden alleen maar omdat men riep "LEVEN DE DALAI LAMA" of "VRIJ TIBET" was hiervoor al voldoende en dat is helaas nog steeds zo..

     

    Ik heb er zelfs een web page over Tibet gemaakt   "Everything about Tibet"

    Hier kan men dus echt alles vinden over Tibet en het Tibetaanse boeddhisma, zelfs mijn eigen reisverlag naar Tibet in 19'99 en ik krijg nog steeds geregeld mailtjes met vragen, etc.

     

    Ik heb nu op dit moment (21 nov 2007) 144 boeken over Tibet gelezen en allemaal verzameld in mijn prive collectie.

    Als je intresse heb click hier voor een overzicht van al mijn Tibet boeken dat nog steeds groeit.

     

    In het begin was het vooral reisgidsen, reisverhalen, levensverhalen, boeken geschreven door en over Tibetaanse moninken en steeds dieper ook in het Tibetaanse Boeddhisma, zeker na aankoop van het Tibetaanse dodenboek.

     

    Het ging mij er niet om om zelf boeddhist te worden maar te zoeken en te vervaren wat er achter zat en toen kwam ik ook in aanraking met het stervens proces en reïncarnatie waren zeker zeer moeilijk te begrijpen onderwerpen en vooral te lezen in het Tibetaanse dodenboek. Ik heb dit boek toen ook niet helemaal uitgelezen was gewoon te moeilijk. Ik was er toen nog blijkbaar nog niet aan toe juli 19'90.

     

    Ben toen ook andere onderwerpen over Tibet en het boeddhisme gaan lezen, zoals lichaam, geest, spirituele energie, yoga, open bewustzijn, verborgen vrijheid, meditatie, tantra's, ontspanning, wijsheid, klankschalen, trillingen, Tibetaanse geneeskunst, reicarnatie van de Karmapa en de Dalai Lama, MIPAM, kenis van helen, 25 eeuwen geschiedenis van Tibet, de heilige berg (Kailas), Reis in het oneindige, Mythen en "Fontein der Jeugd" een boek die ik toen van mijn vrouw voor mijn verjaardag kreeg voor 4 januari 2000.

     

    Hierin staan vijf oude Tibetaanse oefeningen om jong, gezond en vitaal te blijven, deze oefeningen doe ik nog steeds ongeveer 2 a 3 keer per week.

     

    Verder boeken over Shambhala en elfde inzicht, rode kistje, inzicht in het Tibetaanse boeddhisme, symbolen, geest en cognitie, verdriet, liefde, tocht door twee werelden, slapen en dromen, klank, spirit en aan tafel. Maar steeds meer boeken over het onverklaarbare, spirituele intelligentie, weer shambhala (het verborgen land) boeken van Dr T Lobsang Rampa, Het derde oog, saffranen Mantel, De Hermiet, The cave of the Ancients  (overzicht alle boeken van Dr T Lobsang Rampa) zo kwam ik steeds dieper in mijn zoektocht over nieuw leven na de dood steeds weer opnieuw! De meest zeer intresante onderwerpen soms bijna dat je het niet kon geloven of het wel waar was.

     

    Mijn intresse was toen al gewekt om meer te weten komen is er leven na de dood en steeds weer opnieuw terugkomen in een nieuw leven totdat je niet meer hoeft te gaan! 

     

    Maar ik bleef doorlezen en boeken kopen over Tibet. Toen 10 nov 2002 kocht ik weer zo'n moeilijk maar zeker echt veel beter te lezen "Het Tibetaanse boek van Leven en Sterven" maar ook weer net niet helemaal uitgelezen, maar geeft wel heel veel inzicht echt een aanraader! Click hier voor een aantal samenvattingen uit dit super intressant boek!!

     

    Ik ging verder met lezen Dzokchen, kristallen bol (aanleiding boek van Dr T Lobsang Rampa) anders zou je misschien gaan denken die gaat al zweven, dat zeker niet! Het licht van afscheid, Het grote Zegel, Leven en dood omarmen, shambhala!, leven in Evenwicht, schepping voltooing, geheimen van Tibet, vlucht over de Himalaya, Mantra's en Moedra's, Het Tiebtaans boek van Leven en dood, wijsheid, in het voetsppor van de meester, Tibetaanse sprookjes, de vlucht van de Garoeda, doden Mantra, Voorbij hemel en aarde, opzoek naar de Panchen Lama, de ontwakende boeddha, profiel van een Incarnatie, zinvol sterven, Het licht van afscheid, toekomst van het boeddhisma, een lamp voor het pad naar de verlichting en weer over de dood.

     

    En toen 24 juni 2006 kwamen er andere boeken om de markt waar ik naar zocht om antwoorden te vinden die ik vooral kreeg na het lezen van Tibetaans dodenboek en later van het Tibetaanse boek van leven en sterven.

     

    De aarde op weg naar de vijfde dimensie 2012, dit zijn gechannelde boeken. Informatie die wordt doorgegeven mbv een medium, het gaat hierom Meester Confucius en Meester Kuthumi, echt super intressant!! Maand later nieuw boek De ziel in de meesterjaren 2012. Ik ben toen begonnen een apart boeken overzicht te maken die met leven en Sterven te maken hadden. De link staat ook op mijn Tibet webpage  (Mijn boeken over Leven en Sterven) maar toen begon ik langzaam toch in een andere richting te zoeken. Niet dat ik Tibet op zijschoof, maar de boeken die de laatste tijd over tibet uitkomen, daarmee blijf ik maar in een kringetje draaien, levensverhalen, martelingen, leed, maar helpen mij niet in mijn zoektocht of er leven is na de dood en hoe verder en gaat dan anders gewoon te traag om verder te komen!!

    07-04-2009, 20:14 geschreven door gieltjes  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (8 Stemmen)
    Archief per week
  • 06/04-12/04 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!