11/1 Voor veel geplande smart cities komt eerst de verwoesting - Niburu
Al jaren schrijven wij over de bizarre bosbranden in Californië en hoe deze niet spontaan zijn ontstaan. Ook dit keer weer allerlei vreemde zaken in Los Angeles die niet kloppen en dat alles heeft een reden.
Dit is wat het nieuws weet te melden:
De branden in Los Angeles zijn volgens president Joe Biden uitgegroeid tot de ergste óóit in de gehele staat Californië. Het dodental is opgelopen naar zeven. 6000 huizen en gebouwen zijn al afgebrand, waaronder die van beroemdheden. Van de grootste brandhaarden is precies 0 procent onder controle.
Het begon eerder deze week met een brand in de chique villawijk Pacific Palisades. Inmiddels is daar ruim 8000 hectare afgebrand, bijna net zoveel als de stad Utrecht. Aan de andere kant van Los Angeles, bij de wijk Eaton, is al 5500 hectare in vlammen opgegaan. Dat is meer dan twee keer de stad Leiden.
Er zijn meerdere branden, maar de drie belangrijkste zie je op de volgende kaart.
Het vreemde is dat verzekeringsmaatschappijen al een vermoeden hadden dat er veel branden zouden komen, want ze hebben in 2024 duizenden brandverzekeringspolissen opgezegd in Californië.
Niet zomaar één maatschappij, maar meerdere, alsof ze wisten dat er heftige branden zouden komen.
Het bijzondere bij dit soort branden is dat de bomen vaak gewoon blijven staan, terwijl alles erom heen is opgeslokt door de vlammen. Eenzelfde fenomeen als wat we ook zagen bij andere verdachte branden.
Daarnaast zijn er door sommigen vreemde ‘explosies’ in de lucht waargenomen.
Het toeval wil dat veel steden die zijn voorbestemd om smart cities te worden te kampen krijgen met allerlei natuurrampen, waarvan de klimaatopwarming dan weer keurig de schuld krijgt.
En natuurlijk berust het ook op louter toeval dat Klaus Schwab jaren geleden al wist te vertellen dat er in 2030 geen privé auto’s meer zullen rijden in Los Angeles.
Net zoals het toeval was, dat er geen bluswater was:
Een storm van verontwaardiging:
Aanleiding waren berichten van brandweerlieden en bewoners in getroffen gebieden dat er volstrekt onvoldoende bluswater was. Brandweerploegen moesten werkeloos toezien hoe wijken bij de palisades door het vuur werden verslonden. Na vijftien uur blussen viel de waterdruk weg. De reservoirs waren leeg doordat de vraag het viervoudige van gebruikelijk was geweest, klonk de uitleg in stadsbestuurskringen. Wanbeleid, zeggen anderen, met tienduizenden geëvacueerden en ruim duizend afgebrande woningen en bedrijven als gevolg.
Mensen beginnen door te krijgen dat we hier te maken met geplande operaties die als doel hebben om grote stukken land op een gemakkelijke manier in bezit te krijgen. Grond waarop straks de smart city zal verrijzen.
|