Salvestrolen Uit: Niburu
Het is dan ook logisch dat een ziekte zoals kanker zo’n 150 jaar geleden bijna niet voor kwam. Alle groente en fruit die mensen in die dagen tot zich namen was biologisch en dus kregen ze voldoende Salvestrolen binnen. Salvestrolen worden voornamelijk aangemaakt in het laatste rijpingsstadium van de vrucht wanneer deze het gevoeligst is voor schimmels en bacteriën, als beschermingsmechanisme. Fruit en groente die buiten het seizoen uit verre oorden worden gehaald, worden voordat de rijping is voltooid, geplukt omdat het dan uiteindelijk in de winkel goed gerijpt zal zijn. Jammer is dat daardoor het stadium voor de aanmaak van Salvestrolen niet wordt bereikt.
Mensen die wel voldoende Salvestrolen binnen krijgen zullen waarschijnlijk nooit weten dat er waarschijnlijk een fase was in hun leven waarbij hun lichaam in een voorstadium van kanker verkeerde. Waar het lichaam het enzym CYB1B1 al produceert en omdat men voldoende Salvestrolen binnen krijgt, potentiële wildgroei van tumorcellen al bij voorbaat wordt voorkomen.
Gelukkig is er een voedingssupplement beschikbaar dat hoge doseringen Salvestrolen bevat. Een versie ter preventie (Shield) en één hoog gedoseerd (Platinum) voor wanneer er al sprake is van ziekte.
Het is dan ook verstandig om, ook al heb je geen kanker, een onderhoudsdosering van Salvestrolen te nemen. Salvestrolen hebben ook een voordelige anti oxidante werking in het lichaam. Voor mensen die kanker hebben, is het uiteraard een onmisbaar hulpmiddel in hun strijd om deze ziekte de baas te worden. Wel opletten met het gebruik van B17/Laetrile/Amygdalin/abrikozenpitten want dit interfereert met de werking van Salvestrolen. Advies is dus om ze niet tegelijk te gebruiken.
|