Nieuws en andere interessante verhalen.
Home of my blog
  • Terug naar hoofdpagina


  • Inhoud blog
  • Daily Presidential Tracking Poll
  • Get Global Warming Out of Our Schools.
  • Obama vs Palin
  • Privésector ervaring van het VS presidentieel cabinet.
  • Buigt de President voor een tiran?
  • Feminisme: Het middel van links om de mensen klein te houden.
  • Ijsberen, er zijn er 5000 meer dan 40 jaar geleden.
  • Obama heeft tot nu toe alleen maar chaos gecreëerd.
  • Een Ronald Reagan heropstand is in beweging in de VS
  • Sheriff Obama
  • Lord Christopher Monckton spreekt over een Wereld Regering en Al Gore.
  • San Francisco op October 15, 2009
  • Goede raad als je Nieuw Zeelanders of Australiers op bezoek zou krijgen.
  • Oermens vergeleken met moderne mens
  • Vraag niets Zeg niets, Obama's nieuwe Cannabis wet.

    Door een vrije kijker bekeken.
    Wekelijks plaats ik hier enkele artikels die mij opvielen maar die niet vermeld werden in de Europese media. De auteur van dit blog is een Vlaming die sinds 1986 in Nieuw Zeeland woont. Lees ook de grappen tussen de lijntjes a.u.b.. Sorry: De meeste van de artikels zijn in het Engels, omdat ze uit de V.S., Australië of Nieuw Zeeland komen.
    14-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daily Presidential Tracking Poll
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Goedkeuring van Amerikanen voor president Obama.

    14-12-2009, 23:33 geschreven door Bart


    13-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Get Global Warming Out of Our Schools.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Dit is iets voor ouders om te lezen.  Klik op figuurtje om het hele verhaal te lezen, en hoe scholen een emotionele wig drijven tussen ouders en hun kind.  Het is een echte schande.

    Because of  the recent revelations of "Climategate" (see source materials below) and my experience raising two children in private and public schools  in California, I believe we need to start a nationwide campaign to get "global warming" immediately removed from the curriculum of our schools.  

    We cannot wait for politicians or activists to do any more damage to our future generation.  "Global warming" is not just an objectionable and discredited scientific theory. Teachers are grafting the loony climate-change premise onto lifestyle, religion, and politics in "science" classrooms. It cannot stand. 

    The leaked e-mails and subsequent evaluation of their contents, which inspired the term "Climategate," sound the alarm that we have been fooled for thirty years. There is good cause to believe that the "global warming" data was contorted to achieve a desired result, that true facts were suppressed or destroyed, and that truth-tellers were censored by climate gurus on a mission.

    Even if a local school district does not want to accept that "global warming" has been completely debunked, the argument can be made that the "theory" is so suspect that it will likely be investigated in Congress, if not in a criminal fraud venue. It cannot be passed off to students as "settled science." Insist on removing "global warming" until there is consensus sometime in the future. ...........

    ........Klik op figuurtje met ijsberen om het hele verhaal te lezen, en hoe scholen een emotionele wig drijven tussen ouders en hun kind.  Het is een echte schande.





    13-12-2009, 06:24 geschreven door Bart


    07-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama vs Palin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen journalistieke Onderzoeks uitrustings kits van Sarah Palin, en Barack Obama.  Klick op foto, links.

    07-12-2009, 02:59 geschreven door Bart


    02-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Privésector ervaring van het VS presidentieel cabinet.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Klik op grafiek.
    Slechts 8% van de Obama's cabinet heeft ervaring in de privésector. Geen wonder dat zijn regering zo veel blunders maakt.  Deze regering heeft totaal geen respect/begrip voor de 80% van alle Americanen die in de privésector werken.   Een economisch fiasco in de maak.

    02-12-2009, 22:32 geschreven door Bart


    01-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buigt de President voor een tiran?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een dappere 95 jarige man geeft Obama er eens goed van langs.  Klik foto om zijn brief naar de president te lezen.

    Bijlagen:
    http://www.youtube.com/watch?v=9WlqW6UCeaY   

    01-12-2009, 08:44 geschreven door Bart


    30-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feminisme: Het middel van links om de mensen klein te houden.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vrouwen worden voortdurend opgeofferd op het altaar van political correctness.

    Klik op foto en lees een Must Read artikel.

    Linkse activisten en per definitie 95% van de huidige media heeft oorlog verklaard aan Sarah Palin, omdat zij hun bestaan bedreigt.

    Linkse machtshouders willen dat vrouwen afhankelijke en onderdanig of bang zijn, zodat ze voor de Socialisten zouden blijven stemmen.  Een sterke zelfverzekerde vrouw zoals Sarah Palin heeft geen linkse bescherming nodig. Laat haar alleen achter in de Alaskan toendra en ze zal het wel overleven zonder problemen. Palin heeft geen "beschermende" man nodig. Ook geen haat wetgeving die haar in de watten legt, ook geen abortus wet of andere liks geïnspireerde 'beschermende' wetgeving.

    Palin is een vrouw met een diep geloof in zichzelf en luistert niet naar leiders die het beter weten dan haar, zoals Obama.

    Daarom zijn de linkse media zo uit om haar kapot te krijgen, en zij doen dit op de meest kwalijke manieren: door haar symbolisch te verkrachten. 

    Zo wordt Palin vaak op zij gezet of taboe verklaard door de media door haar te labellen als "damaged and spoiled goods".   Een uitspraak die misdadigers gebruiken om hun slachtoffers mee te identificeren of associëren.

    Meer uitleg in Bijlage.

    Bijlagen:
    http://www.americanthinker.com/blog/2009/12/further_thoughts_on_the_wildin.html   

    30-11-2009, 00:00 geschreven door Bart


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ijsberen, er zijn er 5000 meer dan 40 jaar geleden.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Polar Bears: Out of the twenty major polar bear populations, only two are known to be decreasing. Estimates of bear population have increased over the past forty years, from 17,000 - 19,000 to the current number of 22,000 to 27,000. The bears are becoming pests in municipalities such as Churchill and Point Barrow (Click on foto to read article).  Despite all this, the bear was put on the U.S. "endangered" list just last year.

    30-11-2009, 00:00 geschreven door Bart


    28-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama heeft tot nu toe alleen maar chaos gecreëerd.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Obama heeft in 1 jaar tijd nog niets verwezenlijkt. Alleen maar chaos gecreëerd. Rush kan het het best in woorden omzetten.  Klik op zijn fotootje hier links, en kijk naar een 1 1/2 minuut samenvatting van zijn presidentschap tot nu toe.

    Laat het Uw kerst seizoen niet verbrodden.

    28-11-2009, 00:00 geschreven door Bart


    29-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Ronald Reagan heropstand is in beweging in de VS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Iedereen in Europa zegde toen destijds hoe dom Ronald Reagan wel was !! Toen hij uiteindelijk verkozen werd in 1981 zei iedereen, Ohhh maar hij is maar een acteurke van D movies, het zijn zijn poppen meesters die zijn speeches schrijven.  Dat is wat ik toen leerde van alle nieuws media, vrienden en familie toen destijds in de 80ger jaren. 

    Wel luister eens naar deze speech van Ronald Reagan in 1964, 17 jaar voor Reagan president werd, en zeg dan nog eens dat hij een dom acteurke was..... (Klick op foto om 25 minuten YouTube van Ronald Reagan te beluisteren) 

    Net zoals heden vertellenden de nieuws media van toen ons smoesjes en leugens, om ons het intellect en visie van Ronald Reagan te doen negeren of opzij te zetten maar wie had er gelijk? Wat vertelt de nieuws media vandaag de dag van Sarah Palin?  

    Een voorspelling van mij: ..... het zou mij niet verbazen dat zij de volgende president van Amerika wordt?  Je zult zeggen.... maar Bart ge zijt getikt!  Mark my word zeggen ze in het Engels.  Nog een voorspelling:  "Het toekennen van de Nobel peace prize aan een Amerikaanse president is de doodsnagel voor die president....."

    Het zelfde is aan de gang vandaag de dag met de huidige politieke macht hebbers in de VS alsook in Europa.  We kunnen het nieuws in de media niet meer geloven, zelfs Google Nieuws heeft een puur linkse agenda.  Alle nieuws media dansen naar de pijpen van linkse politici, zelfs de "Open VLD" houd er links neigende ideologieën op na.  Voor wie kunnen vrijheids-gezinde mensen zoals wij nog stemmen in België ?  Het antwoord: NIEMAND !  Eens ze ontslagen worden uit de Nationale regeringen, vestigen onze politici zich in de Europese regering, een pure pot linkse ideologen op een hoop.  En de EEG overheerst de nationale politiek/economische agenda.   En wie betaalt daarvoor, WIJ!!!  En wat kunt ge er aan doen?  NIKS.  Waar is onze vrijheid?   Welcome to the USSR of Europe.

    Geniet van deze speech van Ronald Reagan, en verbaast U over de gelijkenissen met vandaag.   Vervang ijzeren gordijn en communisme met Al Qaeda, Taliban en moslim overname van de westerse wereld en zie dat niets is veranderd in onze huidige wereld, behalve dat al onze nationale instituties en scholen nog linkser zijn dan ooit tevoren.

    De tijd van een Reagan-typische heropstand is in beweging aan het komen in de VS .....  Komt er ooit een in de EEG? (lees USSR van Europa)

    Bijlagen:
    Vergroting plaatje.jpg (327.5 KB)   

    29-10-2009, 00:00 geschreven door Bart


    26-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sheriff Obama
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sheriff Obama

    Klik plaatje voor nog meer satire over zijne hoogheid.

    26-10-2009, 19:05 geschreven door Bart


    22-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lord Christopher Monckton spreekt over een Wereld Regering en Al Gore.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De klimaat-top in Kopenhagen in December representeert een rechtstreekse aanval op de soevereiniteit van the V.S. en alle andere landen die het klimaat-verdrag zullen ondertekenen.
    Lord Christopher Monckton geeft uitleg.
    En hoe initiators als Al Gore er hun zakken mee vullen.

    Klik op foto voor YouTube video. (9 minuten)

    Lord Christopher Monckton gaf op 14 Oktober ook een spreekbeurt (1 1/2 uur) over de fabricatie "klimaat verandering door CO2" een wereld-machtsgreep van links radikalen.  Als je de tijd hebt....... interessant maar wel wat langdradig.  Zoek op met Google Video "Lord Monckton Speaking at Bethel University"

    De hele voordracht van Lord Monckton is te zien op deze bijlage:  Apocalypse NO !

    Bijlagen:
    http://video.google.com/videoplay?docid=5206383248165214524#   

    22-10-2009, 00:00 geschreven door Bart


    21-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.San Francisco op October 15, 2009
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Niets hierover te zien in het Nieuws.  Niets, nergens iets, niks, nada, zilch, zero .....
    99% van alle TV en kranten media dansen naar de pijpen van Obama, maar iedereen is ontevreden.....
    De Democraten omdat Obama niets gedaan krijgt, en .....
    de Republikeinen omdat hij te radicaal is.
    De kranten gaan bankroet en niemand kijkt nog naar TV.

    Klik op foto om 9 minuut video te bekijken.

    Zie hier ... De introducerende tekst bij deze video:

    Barack Hussein Obama flew to San Francisco on October 15, 2009 to attend a Democratic fund raiser. He was met by some very stiff local opposition carrying signs - the modern day equivalent of pitchforks and torches. And you must remember that is in Ultra-Liberal San Francisco!

    Funny thing is that liberals, as well as conservatives, were both very angry at our esteemed President. The left because he hasnt done enough to counter the Bush Administration, and the right because hes done too much to steer us towards Socialism.

    I wondered the crowd with video camera in hand for a several hours recording the moments as they unfolded.

    Local groups that attended are The Bay Area Patriots, Pleasanton, San Jose, and Fremont Tea Party groups, the 912 group and the Republican Central Committee to name some.

    Enjoy!
    Steve Kemp

    21-10-2009, 00:00 geschreven door Bart


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede raad als je Nieuw Zeelanders of Australiers op bezoek zou krijgen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een leuke krantenknipsel: Klik op foto hier links.

    Dan Klik op vergrootglas voor betere leesbaarheid.

    21-10-2009, 00:00 geschreven door Bart


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oermens vergeleken met moderne mens
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een leuke krantenknipsel: Klik op foto hier links.
    Dan Klik op vergrootglas voor betere leesbaarheid.

    21-10-2009, 00:00 geschreven door Bart


    20-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vraag niets Zeg niets, Obama's nieuwe Cannabis wet.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 'Don't ask,  don't smell':  De nieuwe Marijuana wet van Obama.

    Klik op logo voor leuke audio.

    20-10-2009, 11:13 geschreven door Bart


    19-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Global Warming" gedreven door C02? Een paar feiten.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen CO2 -- many seek to regulate it, legislate it, tax it, capture it, sequester it, cap it, trade it or otherwise control it.  And they who do would have us risk nothing less than worldwide economic destruction based on the theory that not doing so will inevitably lead to catastrophic global warming.  But one need only study the past two centuries of climate history to conclude that CO2 simply does not drive global warming.,  Let us start from the data. The plot of the mean global temperature anomaly in deg C for the data from the Hadley Centre from year 1850 to 2008 is shown below.

    Lees meer -  Klik op de zon.  De zon heeft geen zwarte vlekken,  dus geeft minder warmte.

    19-10-2009, 00:00 geschreven door Bart


    15-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als America niest, zijn we allemaal verkouden.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat als America de griep heeft?  De hele VS economie is in shock doordat er zo veel taksatie veranderingen in het getouw zijn waarvan de effecten niet kunnen worden ingeschat. Alle bank-lening-verstrekking binnen de VS zijn in de exclusieve handen van slechts twee Staats Banken (Freddie Mac en Fannie May), niemand weet hoeveel de nieuwe universele ziekte-verzekerings-plicht gaat kosten, en niemand kan zeggen hoeveel de energie kosten zullen stijgen eens de Co2 belasting in effect komt. Met zo veel onzekerheid, investeren bedrijven natuurlijk niet, tot hier duidelijheid over komt, en dat kan jaren duren.  Het effect..... Een economische catastrofe waarvan de effecten jaren zullen aanslepen en ook ver buiten de grenzen van het Amerikaanse continent.

    Hotel occupancy niveaus zijn een goede indikator hoe het economische hart van Amerika tikt: From HotelNewsNow.com: Hotel Industry Pulse stalls

    Economic research firm e-forecasting.com in conjunction with Smith Travel Research announced the HIP* hit a snag in its recovery. After going up two months in a row, HIP declined 2.1 percent in September. HIP, the Hotel Industry's Pulse index, is a composite indicator that gauges business activity in the U.S. hotel industry in real-time. The latest decline brought the index to a reading of 79.7. The index was set to equal 100 in 2000.  (*Hotel Industry's Pulse index)

    “The HIP had shown improvements over the previous two months, but we’ve tried to approach those gains with cautious optimism,” said Chad Church, industry research manager at STR. “Over the past months, we saw leisure demand continue to make strides in recovery while business travel maintained its downward trend. Now that the summer travel season has come to an end, we’re waiting to see any signs of life from the business segment.”  Click on graph for larger image in new window

    This index is now at the lowest point since 1992.

    Over the last couple of years the hotel industry has been crushed. RevPAR (Revenue per available room) is off about 14% compared to the same period in 2008. And at the current occupancy and room rate levels, many hotels are losing money.

    As we come to conference season again, our outlook for 2010 and 2011 will depend heavily on the performance data we see during the next two months. ... As of now, we stand at a RevPAR projection of -4.2 percent in 2010.

    Click on Bijlagen to see a graph showing the difference between leisure and business hotel demand.

    Demand in the weekend segment (which we use as a gauge for leisure travel) has stabilized, while demand in the weekday segment has yet to hit a definitive bottom. If the unemployment rate remains close to 10 percent throughout 2010, sustained demand growth in the leisure segment will be difficult. The corporate travel segment will then be the barometer for recovery, and as of August, there have been no discernable trends in our monthly data to indicate a turning point.

    Bijlagen:
    20091012forecast-1.gif (29.4 KB)   

    15-10-2009, 10:56 geschreven door Bart


    13-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie is Rush Limbaugh ? (Deel 1)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Obama ‘verergert de rassenproblemen in de VS' volgens Rush.
    Oct. 12: NBC’s Jamie Gangel spreekt met de conservatieve radio talk-show host Rush Limbaugh over zijn plaats in de Republikeinse partij, zijn mening over John McCain’s gefaalde presidentiële campagne en wat hij denkt over President Obama.

    Klik op de foto, en bekijk een 8 minuten interview met Rush.  Fascinerend ?

    13-10-2009, 22:38 geschreven door Bart


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie is Rush Limbaugh? (Deel 2)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Oct. 13: NBC’s Jamie Gangel spreekt met de conservatieve radio talk-show host Rush Limbaugh.

    Rush commentarieert elke dag op al het laatste politieke nieuws (up to the minute nieuws) zonder dat PC (politiek correct) gedoe.  Hij zegt het zoals het is, en dat is nergens meer zo te vinden elders in de media.  In America overal te beluisteren op free-to-air radio, en op het internet via http://www.rushlimbaugh.com/.  Men betaalt +/-4 Euro per maand voor een abonnement. Elke weekdag 3 uur per dag.  Hij is zo populair dat hij er meer dan US$400 miljoen per jaar mee verdient.  Niet slecht voor een radio nieuws man.

    13-10-2009, 00:00 geschreven door Bart


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Protest tegen de Obama regering: Washington DC, 12 September 2009
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De dag na de 9/11 herdenking in New York kwamen 2 miljoen mensen protesteren tegen de Obama regering in Washington DC. Geen woord ervan te horen op alle nieuws media.  Stelt dit geen vragen over open nieuws berichtgeving?  Maak je eigen conclusies.  Klik foto voor 4 minuten video.

    13-10-2009, 00:00 geschreven door Bart


    12-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.President Obama won met 52% van de stemmen,
    Klik op de afbeelding om de link te volgen terwijl de republikeinse oppositie 48% van de stemmen had in November 2008.   Vorige maand bekritiseerde Bo Snerdley President Obama op één van de meest beluisterde politieke radio-talk-shows, met meer dan 20 miljoen luisteraars elke dag. Heel grappig, maar toch ernstig gemeend.

    Klik foto en luister naar een grappige 5 minuten van zijn radio show in September.

    In de bijlage kun je zien hoe de stemmen gevallen waren op November 2008.  Het lijkt wel dat de Republikeinen (rood) ruim gewonnen hadden, maar de rode distrikten zijn minder dicht bevolkt.  Vandaar het 52/48 resultaat.  Toch interessant he!

    Bijlagen:
    US elections 2008.jpg (41.2 KB)   

    12-10-2009, 11:18 geschreven door Bart


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het verschil tussen David Letterman en een baviaan.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Rosemary McLeod: It's only natural Dave - ask any baboon.

    Klik op foto voor het hele verhaal.

    12-10-2009, 06:17 geschreven door Bart


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UN Climate Reports: Ze liegen !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen For years,  claims that UN climate reports represent the consensus of the majority of international scientists have been mindlessly accepted and regurgitated by left-leaning policy makers and the media at large.  But in the past week or so,  it’s become more apparent than ever that those who’ve accused the international organization of politicizing science and manipulating data have been right all along.     Lees het hele artikel, klik op grafiek.

    12-10-2009, 06:04 geschreven door Bart


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De werkloosheid in de Verenigde Staten sinds December 2007
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De V.S. arbeidsmarkt is zeer zwak.

    In de V.S. hebben meer dan 8.0 miljoen mensen hun baan verloren since December 2007.  Meer dan 300.000 (driehonderdduizend) mensen ELKE maand.  Klik op de grafiek voor een vergroting.

    12-10-2009, 00:00 geschreven door Bart


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Lost Generation
    Klik op de afbeelding om de link te volgen The continuing job crisis is hitting young people especially hard—damaging both their future and the economy.

    Bekijk video, 6 minuten, klik op foto.

    12-10-2009, 00:00 geschreven door Bart


    E-mail Bart

    E-mail de account holder


    Archief per week
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009

    Website van belang


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!