Inhoud blog
  • Horloges voor de echte heren
  • Mijn Swiss Legend horloge bleek niet waterdicht te zijn
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Wat er gebeurd met mijn horloges
    Mijn horloge verhalen
    21-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Swiss Legend horloge bleek niet waterdicht te zijn
    Maandenlang had ik mij verheugd op deze welverdiende vakantie naar Noord-Italië. Nu was het dan eindelijk zover. Mijn koffer was propvol. Ik had overal aan gedacht, van reisgidsen tot aan zonnebrand, van handdoeken tot aan badpakken en ik was natuurlijk mijn geliefde Swiss Legend horloge niet vergeten. Ik had mijn horloge al jaren en nooit had de tijd mij in de steek gelaten. Zonder mijn horloge was ik nergens! 

    Toen ik in Italië uit het vliegtuig stapte voelde ik de warme zonnestralen. Het was heerlijk weer. Dit zou een echte zon zee vakantie worden, precies datgene waar ik aan toe was. De ochtend erop wist ik niet hoe snel ik het hotel moest verlaten om een lekkere duik te nemen in de Adriatische zee! Er waren nog maar weinig mensen op het strand en de zee was prachtig helder. Ik zwom vrij ver van de kust en genoot volop. Na een tijd was ik wel moegestreden en zwom ik weer terug naar het strand en merkte op dat mijn horloge weg was! Ik zocht mijn horloge eerst op het strand maar mijn zoektocht werd niet beloond. Hij moest losgegaan zijn in zee! 

    Ik zwom weer terug maar helaas, de zee was daar te diep en nergens was mijn horloge te vinden. Pas toen ik weer richting het strand zwom, zag ik op een ondiep stuk iets glimmen in het water. Ik dook het op en het was inderdaad mijn horloge. Ik was dolgelukkig. Ik had er niet aan moeten denken mijn horloge kwijt te zijn. Toen ik hem weer omdeed zag ik de tijd: 9.20 uur. De tijd klopte niet! Mijn horloge was kapot! Mijn Swiss Legend horloge bleek niet waterdicht te zijn. Ik vond het echt heel erg want ik dacht dat het horloge dat wel was tot 200 meter diepte. Dat was een grote teleurstelling tijdens deze vakantie. Volgende keer ga ik bergbeklimmen in Zwitserland!

    21-04-2013 om 00:00 geschreven door Doraan

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horloges voor de echte heren
    Horloges, er is zoveel variatie maar welk horloge is goed, welke is slecht. Dit zijn niet de enige punten waar je naar kijkt, want welke is in, welke is hip. Er zijn velen vragen die komen kijken bij het kopen van een horloge. Het simpelste antwoord op de vraag is; 'koop gewoon welke je mooi vind'. Heel erg simpel antwoord is dat, maar dat is voor de één een stuk lastiger dan voor de ander. 



    Echte heren horloges moeten netjes zijn, gewoon netjes. Je moet niet overdreven met een groot goud horloge rondlopen, de bling bling. Kan wel uiteraard, het is maar wat je leuk vind, maar voor een mooie neutrale en zakelijke uitstraling, moet je toch echt kijken voor netjes. Een Rolex is al snel overdreven en patserig, D&G time horloges zijn van; 'Zo, kijk mij nou' en een Festina, ja die zijn vrij goed eigenlijk. Niet te duur, netjes en zakelijk. Festina horloges zijn er om te onthouden, want die zijn gewoonweg vrij goed voor de prijs die je ervoor betaald. 

    02-05-2013 om 14:58 geschreven door Doraan

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Archief per week
  • 29/04-05/05 2013
  • 15/04-21/04 2013

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!