Justitie
Inhoud blog
  • Resultaat bij de verkiezingen te Lier
  • Marinus legt uit
  • Justitie = een onbetaalbare loterij
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    05-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marinus legt uit
    Waarom wil de vrederechter zo graag dat die struiken blijven staan naast de serre?. Is het misschien omdat de dochter van de eigenaar van de struiken een verkozene is van de groene partij?

    In deze serre worden al van1948 plantaardappelen voorgekiemd. Ze is 70 m. lag en 7.5 m. breed. Er staan planters in voor burgers, landbouwers en groothandelaren. De planters worden in kisten gezet en zo opgestapeld dat er zo veel mogelijk licht op kan vallen. Dit is het belangrijkste om er een goede sterke kiem aan te laten groeien. Het licht moet van de zijkant komen om tussen de kisten te schijnen. Wat van boven komt is onbelangrijk omdat de tweede kist al haast geen licht meer krijgt. Half december worden de kisten gevuld. Dat duurt enkele weken.

    Het kiemen gebeurd in de wintermaanden wanneer licht schaars is. Vandaar dat de laurierstruiken die op het oosten staan en veel hoger groeien dan de serre is zo'n hinder vormen. De zon staat gans de voormiddag achter de struiken en dan beweerd de vrederechter dat er geen lichtsverlies is. Zou die man wel normaal zijn?

    Begin maart wordt de inhoud van de kisten omgekeerd om de kiem nog sterker maken. Het is een uniek bedrijf, er is geen ander in gans BelgiĆ« die dit zo profesioneel doet. Toch is er enkel tegenwerking om het kapot te maken. Het is een grote schande maar we wonen nu eenmaal in BelgiĆ« en daar is corruptie geen vuile zaak.

    Marinus


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    12-04-2008
    Hoog groeiende struiken
    Beste Marinus, Na Uw probleem eens goed bestudeerd te hebben, ben ik tot het besluit gekomen, stop alstublieft met die rechtszaken, het gaat U een fortuin kosten aan allerhande procedures en voor wat eigenlijk? Ik zal U een goede raad geven, schrijf een aangetekende brief aan de provinciegouverneur en leg hem Uw probleem voor, als dit niet helpt schrijf dan een brief naar de Vlaamse Minister voor Binnenlands Bestuur. De Stad Lier moet haar wettelijke verplichtingen nakomen.

    12-04-2008, 20:02 Geschreven door Deseyne Geert


    Archief per week
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!