HOME
Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

Inhoud blog
  • Stoofpotje van wilde rivierpaling met Rogier-bier
  • Sint-jakobsnootjes met risotto
  • Tarbot met bloemkoolpuree en Belotta-ham
  • Kabeljauw met peterseliewortel en hazelnootboter
  • Papillot van tongfilet met tomaat, wortel en prei
  • Soepje van butternutpompoen met bouchotmosseltjes
  • Puree met pompoen en filet van hert
  • Spiesje van pladijs met risotto van wilde paddenstoelen
  • Lotte met een tapenade van algen en zeewier
  • Kabeljauw met puree van pastinaak en sabayon van Oude Geuze
  • Carpaccio van sint-jakobsnootjes met een kruidenslaatje en gember
  • mi-cuit van tonijn met zoetzure dressing
  • Aardappelcroutons met rozemarijn, filet van rund met bloemkoolcrème en paddenstoelen
  • Puree met mozzarella en lamscarré
  • Aardappelgnocchi met gebakken quorn, truffel en morielje-mascarponesaus
  • Krokant en kruidig aardappelrolletje, eend met zoetzuur glazuur en minishiitakes
  • Gebraden heupstukje met stoemp van witloof en reepjes gerookt spek
  • Doradefilet met venkel, puree en blanke botersaus
  • Taijne met lamsvlees
  • Zalm met witte en groene asperges
  • Zalm met linzen, rode biet en waterkerscoulis
  • Klassieke Vlaamse asperges
  • Gebakken rogvleugel met zeekraal en doperwtjescrème
  • Lamsfilet met spinazie en groene-theenoedels
  • Salade met gegrilde peer, venkel en rodebietpickles
  • Tarte Tatin met rode biet, sjalot en fetakaas
  • Spaghetti alla carbonara
  • Tortilla
  • Witte asperges met zeebaars, zeekraal en truffelaardappelcrème
  • Carpaccio van witte asperges met zalmeitjes
  • Gemengde aspergelinten met tagliatelle, botersausje met kaffir en gepaneerde asperge
  • Groene asperges met artisjok, beignet van kruidenkaas en vinaigrette met zwarte olijfjes
  • Gegrilde groene asperges met amandelcrème en geslonken rucola
  • Heilbotfilet met jonge wortelen, verbenaboter en citroenaardappeltjes
  • Tongschar en aardappelpuree met munt en tomaat
  • Konijn met paprika's
  • Panna cotta van geitenkaas met appel-gembercompote
  • Canneloni van eendenborst met tapenade van abrikoos en cashewnoten
  • Wintersalade met cidervinaigrette
  • Provençaalse kip
  • Geroosterde kip met tuinkruiden en kool
  • Griet met asperges
  • Op z'n vel gebakken roodbaars en spelt met zuiderse groenten
  • Langoustines met tomaat en pesto
  • Gebakken grietfilet met groentemix en citroensap
  • Gegaarde kabeljauwfilet
  • Lasagne met tongschar en zalm
  • Schar met langoustine, prei en champignons
    mijn favoriete gerechten
    Lekkere Vis en VleesGerechtjes
    18-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canneloni van eendenborst met tapenade van abrikoos en cashewnoten

    Ingrediënten voor 4 personen:
    12 sneetjes gerookte eendenborst
    preischeuten

    Voor de tapenade:
    75 g gedroogde abrikozen
    25 g koriander
    40 g cashewnoten
    3 el sesamolie (noten- of olijfolie kan ook)
    peper en zout

    Bereidingswijze:
    Mix alle ingrediënten voor de tapenade in een blender tot een mooie pasta.

    Leg voor de rolletjes een stuk vershoudfolie open, schik hierop de sneetjes gerookte eendenborst dakpansgewijs op elkaar.

    Leg horizontaal in het midden de tapenade en rol stevig op. Laat ca. 1 uur opstijven in de koelkast. Verwijder de folie en snijd alles in gelijke stukjes.

    Serveer als hapje met een toefje preischeuten.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!