Inhoud blog
  • feestdagen
  • Welkom
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    brede waaier
    de startpagina voor lien
    GASTENBOEK BLOG (16)

    Laat hier een bericht achter in het gastenboek:
    Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    23-02-2015
    pFOz
    chaussures louboutin soldes 2013 escarpins louboutin 8cm imitation louboutin pas cher les chaussures louboutin louboutin femme collection 2013 christian louboutin zurich christian louboutin basket homme prix louboutin homme shoes prix chaussure semelle rouge tennis louboutin femme louboutins zapatos christian louboutin qc399 christian louboutin boutique homme paris chaussures louboutin prix cass christian louboutin ete 2012 chaussures louboutins pas cher louboutin homme marron escarpins louboutin en soldes louboutin ronron christian louboutin 5th avenue site officiel louboutin france louboutin homme online louboutin homme collection 2010 christian louboutin net worth promotion louboutin sneakers christian louboutin louboutin homme paris numero chaussures louboutin daffodile christian louboutin 2010 collection christian louboutin 37 talon louboutin cristian louboutin louboutins kopen in belgie christian louboutin en ligne louboutin homme python chaussure louboutin homme moin cher acheter chaussures louboutin veritable louboutin pas cher magasin chaussure louboutin nice christian louboutin david lynch

    23-02-2015 om 06:45 geschreven door louboutin france


    20-10-2007
    surprise, surprise
    Het is tot nu toe al een heerlijke dag geweest, maar er wordt nog een verlengstuk aangebouwd. Meestal breng ik de zaterdagavond alleen en in alle rust door, maar mijn oudste zoon nodigt me zopas uit om samen met hem uit eten te gaan. Wat een fijne kinderen heb ik toch! Nog vlug mijn haar gewassen, ik wil er behoorlijk uitzien om met mijn eerstgeborene op restaurant te gaan! Gelukkig hebben we hier enkele fijne eetgelegenheden, de hele dure laten we voor wat ze zijn, deze zijn niet voor onze beurs voorzien. Maar dan hebben we nog de keuze, van redelijk naar ietwat betere kwaliteit, ach keuze naar ieders smaak. Dus hoop ik op een gezellig onderonsje met mijn zoon, een heerlijk etentje, misschien met een bijpassend wijntje, we zullen wel zien. Na een fijne dag nu nog een gezellige avond, meer moet dat niet zijn. Goe weekend aan iedereen!

    20-10-2007 om 19:12 geschreven door lien


    St. Michiels zomertje
    Ik weet niet hoe ze dergelijke mooie nazomerdagen noemen in andere delen van ons land, maar bij ons is dat een St.Michiels zomertje. Van zo'n heerlijke dagen kan inintens genieten en ze zijn voor allerlei dingen goed. Deze morgen al de was gedaan, buiten gehangen en nu ligt ze al opgeplooid nog even tot zichzelf te komen. Na het babysitten een flinke wandeling gemaakt met mijn vriend, ondertussen vertellend over mijn samenzijn met mijn kleinzoon. Al heb ik al veel te verwerken gehad in mijn leven, sedert enkele jaren heb ik rust gevonden, laat ik weer de liefde toe, geniet ik van alle kleine en mooie dingen die op mijn pad liggen. Zoals b.v. deze nazomerse dag, fijn dat de was al weer in de kast kan, blij en gelukkig dat ik voor mijn kleinzoon heb mogen zorgen, genoten van de wandeling. Ik ben zelfs bezweken voor een stukje fruittaart met een cola light..... En morgen? Morgen treedt ons zangkoor op, samen met nog drie andere koren en zal ik dus eens mijn zwarte rok uit de kast halen. Ja, het optreden moet nu eenmaal in "uniform" gebeuren: zwarte rok, witte bloes en voor alle dames hetzelfde sjaaltje. De heren: zwarte lange( opdat jullie het zouden weten) broek, wit hemd en ieder een dito das. Als je dan ook weet dat ik nooit rokken draag, word dit weer een marteling voor mij. Al trek ik me er dan geen bal meer van aan eens we aan het zingen zijn hoor! Zolang het geluk me mee zit geniet ik er van, de dagen zijn niet allemaal gelijk, dus meepikken wat je kan!!! Aan iedereen nog een fijn weekend toegewenst.

    20-10-2007 om 16:23 geschreven door lien


    Zonnge zaterdag !
    Lien, Proficiat met de geboorte van je eerste kleinkind. Oma zijn kan soms een hele, maar ook prettige, opgave zijn. 'k Wens je er veel plezier mee.

    20-10-2007 om 15:34 geschreven door Disteltje


    18-10-2007
    heerlijk
    Wat een heerlijke dag! Vandaag ben ik gevraagd om te willen babysitten bij mijn kleinzoon, omdat zijn jonge ouders één en ander te regelen hebben. Ik heb geen seconde geaarzeld, ik vind het een hele eer voor mijn liefste der lievelingen te mogen zorgen. Ik zal hem veel vertellen, wie ik ben, wat ik voor hem wil en zal doen. Al snapt hij het nog niet, mijn stem zal hem algauw vertrouwd in zijn oortjes klinken. Langzaam zullen wij proberen een onverbrekelijke band op te bouwen, een band die maar mogelijk is tussen mij en mijn kleinzoon, helemaal anders dan tussen je eigen kinderen, ik heb er geen verklaring voor, maar tot nu toe heb ik nog nooit een mooier, liever, pril leventje gezien dan hem. Mijn dag kan niet meer stuk.

    18-10-2007 om 21:03 geschreven door lien


    08-10-2007
    helpen
    Nu mijn schoondochter en zoon thuis zijn met de kleine Warre weten ze pas hoe lastig en zwaar het leven is met een prille baby in huis. Te meer dat mijn (schoon)dochter bevallen is via keizersnede, ook haar wonde moet nog genezen van de operatie. Maar waa zijn oma's voor? Vandaag zou haar mama komen helpen, morgen ben ik dan aan de beurt. Ze mogen me alles vragen, niets is me teveel, ik laat alles vallen voor mijn kinderen en kleinzoon. Gelukkig ben ik toch naar de repetitie van het zangkoor kunnen gaan, dat is ook één van mijn favoriete hobby's: zingen. Jammer dat ik niet weet hoe ik echt gebruik kan maken van mijn blog, mijn kennis reikt niet zo hoog, tenminste op computergebied. Stuur me maar uitleg, misschien kunnen jullie me helpen?????

    08-10-2007 om 17:22 geschreven door lien


    06-10-2007
    moeder
    Jammer dat mijn moeke het grote wonder van de geboorte van haar achterkleinzoon niet meer kan meemaken. Al ben ik heel dankbaar dat ze zo oud (86 jaar) is mogen worden, toch mis ik haar nog iedere dag. Mijn vader is nu 92 jaar, verblijft in een rusthuis en kan niets meer zelfstandig doen. Wel nog heel helder van geest, hij is zo blij met zijn achterkleinzoon.

    06-10-2007 om 12:02 geschreven door lien


    weekend
    Het lijkt wel zomer te zijn ipv herst! Mooi meegenomen, deze namiddag ga ik wandelen met mijn vriend. Mijn kleinzoon Warre is sinds gisteren thuis samen met mama en papa. Ik zal hem de komende dagen veel zien, want mama mag veel dingen niet doen na de keizersnede, dus ben ik heel blij te mogen helpen en zo mijn eerste kleinkind goed te leren kennen.

    06-10-2007 om 11:56 geschreven door lien


    05-10-2007
    Welkom
    Welkom bij de bloggers. Veel succes en vreugde met je blog.
    Aan de Schreve ben je altijd welkom !

    kantoor235hp5.jpg

    05-10-2007 om 20:15 geschreven door Maury


    04-10-2007
    Druk
    Deze morgen naar de computerles geweest, o, wat is er nog veel te leren! Ik volg nu een cursus Word, omdat ik graag schrijf en een verhaal klaar heb. Alleen weet ik nog niet hoe ik er oude foto's in kan stoppen en tekst op beide kanten krijg! Mijn derde afspraak met de osteopaat is goed verlopen, hij lost al mijn kwalen op. En dan is er nog mijn kleinzoon, een wonder toch, dat je heel anders beleefd dan de geboorte van je eigen kinderen. Sloefke wenst me proficiat, waarvoor dank. De gekke bende ken ik nog niet, ik kan ook nog niet zo goed met een weblog overweg, maar je bent nooit te oud om te leren! Wie stuurt mij een bericht???48b31a

    04-10-2007 om 18:06 geschreven door lien


    Proficiat met je "Kleinzoon" , en welkom bij deze gekke bende
    alsjegeenvinger2wiyx3.jpg marriedmanvi5.gif Groetjes uit "Zonhoven" nog een mooie week je toegewenst . Daaaaaaaaag...

    04-10-2007 om 11:52 geschreven door sloefke


    03-10-2007
    nieuw
    het is allemaal nog zo nieuw voor mij, ik snap eigenlijk nog maar half hoe alles in zijn werk gaat. Ik hoop dat jullie mij steunen in mijn zoektocht, alle begin is moeilijk, het gaat met vallen en opstaan. Zo lang ben ik nog niet met computeren bezig, dus heb ik nog veel te leren.

    03-10-2007 om 23:03 geschreven door lien


    Welkom !
    Wees welkom in bloggenland. Veel plezier en succes met je blog en ook steeds welkom in Louiscorner. Groetjes, Louis. Humor-029.gif

    03-10-2007 om 16:03 geschreven door Louis


    welkom en veel succes
    Een hele fijne woensdag Groetjes van Corry buttonpaddozz4.gif

    03-10-2007 om 15:15 geschreven door corry


    veel blogplezier
    Hallo, op deze woensdagmorgen, mijn zwaarste trainingsdag wil ik je toch graag welkom heten in het bloggenrijk en hoop dat je hier een fijne tijd zult hebben . Veel plezier nog verder. Daaaaag!!
    steffimetmutsfotoshut.jpg

    03-10-2007 om 08:20 geschreven door steffi


    02-10-2007
    welkom en veel plezier
    TAIBO EN CELINE KOMEN JULLIE EEN SUPERFIJNE DAG WENSEN EN NODIGEN JULLIE UIT OM HEN EEN BEZOEKJE TE BRENGEN DOOR OP DE FOTO TE DRUKKEN

    02-10-2007 om 18:48 geschreven door Freddy en Patty




    Archief per week
  • 24/12-30/12 2007
  • 01/10-07/10 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Gastenboek
  • pFOz
  • surprise, surprise
  • St. Michiels zomertje
  • Zonnge zaterdag !
  • heerlijk

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Over mijzelf
    Ik ben lien
    Ik ben een vrouw en woon in loppem (belgie) en mijn beroep is huisvrouw en oma.
    Ik ben geboren op 14/03/1950 en ben nu dus 74 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: lezen, puzzelen, pc lessen volgen, schrijven, teksten maken.
    Ik hou graag contact met mensen, deel mijn mening, maar wens niet lastig gevallen te worden door mannen. Ik hou het bij gezonde conversatie, uitwisselen van ideeën, opzoekingen en dergelijke. Ook verdriet wil ik graag met anderen delen. Je hart eens lucht

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!