Inhoud blog
  • feestdagen
  • Welkom
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    brede waaier
    de startpagina voor lien
    30-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.feestdagen

    :-D Tot nu toe zijn de dagen van kerstmis tot nu heel goed verlopen. Normaal vieren wij altijd kerstmis bij mij thuis, maar sinds de komst van de kleineWarre die ondertussen al drie maand oud is, ligt de situatie enigszins anders
    Dus heb ik voor alles gezorgd zoals elk jaar, maar het feest is doorgegaan ten huize van de jonge ouders, omdat het met Warre veel gemakkelijker is als hij in zijn eigen bedje, ver van lawaai en lachende mensen, kan slapen.
    natuurlijk heeft hij ook regelmatig bij ons gezeten, hij kijkt je eerst eens ernstig aan, alof hij denkt: "Wie ben jij nu alweer ?" en dan splijt zijn gezichtje open in een brede glimlach waar je helemaal bij wegsmelt...
    O, nee, het is niet altijd lachen hoor! Als zijn maagje knort kan het niet rap genoeg gaan, hij weent de hele buurt bijeen van de grote honger!
    We hebben het goed gehad samen, veel pakjes uitgedeeld, ieder had een lijstje moeten trekken. Wat fijn als je zo met je kinderen samen in gezelligheid, warmte en vriendschap zo'n mooie dag kan beleven.
    Al vergis ik me soms welke dag het nu eigenlijk wel is, je zou het niet meer weten, het is elke dag zondag! Oudejaarsavond breng ik door in alle rust, zodat ik in alle kalmte kan uitbollen van oud naar nieuw. Al dat uitgaan en geld verbrassen hoeft niet meer voor mij, ik zal mezelf trakteren op oesters, DE delicatesse als je het mij vraagt, wat andere hapjes en een glaasje witte wijn.
    Op 1 januari vertrekken de jonge ouders met hun zoontje naar de Ardennen, een weekje rust, zalig nietsdoen, hopelijk wordt het prachtig wandelweer en kunnen ze genieten van mekaar. Dan ben ik van dienst om het neerhof van eten en drinken te voorzien, al doe ik dat niet zo graag in de winter. Dat geleuter met laarzen aan, laarzen uit, koude schoenen weer aan brrr.... als ik hen zo graag niet zag.....
    En dan begint een nieuw jaar, hopelijk met een goede gezondheid, dat vind ik nog altijd het allervoornaamste, liefde, geluk, vriendelijkheid en een portie doorzettingsvermogen is ook altijd mooi meegenomen. En goede voornemens? Die heb ik niet gemaakt, ik zal ze toepassen, dat is beter dan beloven! Weer naar het zangkoor en naar de computerlessen na twee weken verlof, veel oefenen om de lessen bij te kunnen houden. En hopen dat mijn verhaal nu spoedig klaar is om aan mijn kinderen en allernaasten te kunnen geven. Ik ben gestart met een autobiografie, ik zeg wel gestart, wanneer dat zal af zijn weet ik niet. Maar er staat ook geen datum op, al schrijf ik regelmatig een stuk, dat dan weer veranderd of waar iets anders tussengelast wordt. Schrijven is afzien heb ik al gehoord en ik zal het nog moeten geloven ook.
    Bij deze wens ik aan iedereen die mijn blog bezoekt een gezond, liefdevol, gelukkig nieuw jaar toe. Dat er nog vele jaren mogen volgen.  Groetjes, Lien.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    30-12-2007
    Hmmmmm, lekker vooruitzicht.
    Wie weet mag ik je komen helpen met oesters en champagne! In ieder geval een heel plezierig einde ..07 en een prachtig begin ..8, hopend dat jouw wens een heel jaar duren mag.

    30-12-2007 om 18:40 geschreven door wiely




    Archief per week
  • 24/12-30/12 2007
  • 01/10-07/10 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Gastenboek
  • pFOz
  • surprise, surprise
  • St. Michiels zomertje
  • Zonnge zaterdag !
  • heerlijk

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Over mijzelf
    Ik ben lien
    Ik ben een vrouw en woon in loppem (belgie) en mijn beroep is huisvrouw en oma.
    Ik ben geboren op 14/03/1950 en ben nu dus 74 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: lezen, puzzelen, pc lessen volgen, schrijven, teksten maken.
    Ik hou graag contact met mensen, deel mijn mening, maar wens niet lastig gevallen te worden door mannen. Ik hou het bij gezonde conversatie, uitwisselen van ideeën, opzoekingen en dergelijke. Ook verdriet wil ik graag met anderen delen. Je hart eens lucht

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!