MijnGezondheid
Alles over (mijn) gezondheid
28-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maagballon in Antwerpen en omgeving

Dr. Van Vlodrop en Dr. Gerkens zijn twee gerenommeerde artsen die gespecialiseerd zijn in maagballonnen voor de behandeling van obesitas. Beide artsen zijn onder andere werkzaam bij Allurion Kliniek in Ninove, in de buurt van Antwerpen. Zij gebruiken doorslikbare maagballon om mensen te helpen gewicht te verliezen zonder hun toevlucht te moeten nemen tot een gastric bypass operatie, wat een dure optie kan zijn met lange hersteltijden. 

Dr. Van Vlodrop is een internist die gespecialiseerd is in de behandeling van obesitas door middel van het plaatsen van maagballonnen, terwijl Dr. Gerkens een gastro-enteroloog is die ook gespecialiseerd is in maagballon plaatsingen en andere maagdarmproblemen zoals GERD en IBS. Beiden hebben hun carrière gewijd aan het vinden van effectieve maar veilige behandelingen voor mensen in Antwerpen en omstreken die aan obesitas gerelateerde aandoeningen of ziekten hebben. 

Dr. Van Vlodrop en Dr. Gerkens hebben beiden veel ervaring met maagballonnen en hebben veel procedures met succes uitgevoerd bij hun patiënten in Antwerpen en omgeving. Zij worden door hun collega's beschouwd als experts op hun gebied vanwege het succes van hun behandelingen, die vaak resulteren in aanzienlijk gewichtsverlies zonder grote bijwerkingen of complicaties voor degenen die een maagballon plaatsing ondergaan. 

Maagballon België

Maagballonnen worden geplaatst om patiënten te helpen met afvallen. De maagballon wordt in de maag ingebracht, waar hij ruimte inneemt en de patiënt sneller een vol gevoel geeft. Hoewel maagballonnen een effectieve manier zijn om zwaarlijvigheid aan te pakken, zijn er kosten en bepaalde verzekeringsmogelijkheden in België die moeten worden overwogen voordat aan deze reis wordt begonnen. 

In België kunnen maagballonprocedures duur zijn. Gemiddeld kosten maagballonnen tussen € 4.000 en € 8.000, met bijkomende kosten zoals een verblijf in het ziekenhuis of aanvullende medische zorg. Het is belangrijk om met uw arts te overleggen voordat u een beslissing neemt, omdat de kosten door de individuele behoeften van elke patiënt aanzienlijk kunnen afwijken van bovenstaande schattingen. 

Maagballon en ziektekostenverzekering

In België wordt de plaatsing van een maagballon gelukkig gedekt door de ziektekostenverzekering. Het is belangrijk om dit vooraf met uw verzekeraar te overleggen, omdat de dekkingsmogelijkheden per verzekeraar verschillen. Sommige verzekeraars kunnen aanvullende medische of psychologische tests vereisen voordat zij de procedure dekken, terwijl andere verzekeraars specifieke vereisten kunnen hebben, zoals een minimum BMI of lichaamsvetpercentage waaraan moet worden voldaan om voor dekking van een maagballon in aanmerking te komen. 

Kortom, maagballonnen zijn een effectief middel om gewichtsproblemen aan te pakken, maar er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden als het gaat om de bijbehorende kosten en verzekeringsdekking. Het is belangrijk om met uw arts te overleggen en de beschikbare opties te onderzoeken voordat u een beslissing neemt, omdat de individuele behoeften van elke patiënt aanzienlijk zullen verschillen.

28-02-2023 om 22:15 geschreven door MijnGezondheid

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
08-02-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De beste comfortschoenen voor ouderen

Ben je al wat ouder, maar jong van geest en wil je graag trendy, maar toch een fijn zittende schoen aanschaffen? Dan zijn er genoeg mogelijkheden te vinden om zowel trendy als comfortabel door het leven te gaan met een paar schoenen voor ouderen. Hieronder meer informatie over de beste comfortschoenen voor ouderen. 

Comfortschoenen

Comfortschoenen zijn vooral bestemd voor mensen die problemen hebben met hun voeten, heupen, rug of andere delen van het lichaam. Deze schoenen zorgen ervoor dat de benen en voeten optimaal ondersteund worden, wat weer doorwerkt naar de rest van het lichaam. Er zijn vele bekende- en onbekende merken die comfortschoenen binnen hun collectie aanbieden zoals; FitFlop, Ara, Waldlaufer en Legero.

Wil je graag een bekender merk hebben met een schoenencollectie vol comfortabele schoenen? Kijk dan eens naar Skechers sneakers voor dames.

Fitflop

Deze schoenen zijn perfect geschikt om het lichaam te ondersteunen bij lichamelijk ongemak en je lichaam zelfs te trainen. Deze van oorsprong Britse schoen bevat technieken die zorgen voor verlichting bij klachten en voor het trainen van spieren en gewrichten van het lichaam.

Ara

Dit schoenenmerk is vooral bekend om het heerlijke zachte voetbed met luchtkussentjes en het ultieme comfort. Deze schoenen zijn verkrijgbaar in diverse lengte en breedtematen, waardoor vrijwel iedereen de juist zittende schoen kan aanschaffen. Zij bezitten een breed assortiment aan schoensoorten, waaronder pumps. 

Waldlaufer

Waldlaufer is vooral bekend om de comfortabele schoen voor mensen met probleemvoeten of zeer brede voeten. In elke schoen is ruimte voor een uitneembare inlegzool naar keuze. Het assortiment van dit Duitse schoenenmerk is ruim te noemen. Van wandelschoenen tot aan modieuze schoenen voor heren, dames en kinderen. 

Aco Shoes

Dit schoenenmerk komt uit Portugal en zorgt voor lichte, comfortabele en buigzame schoenen voor dames. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar die zich allemaal kenmerken door het ultieme draagcomfort, waardoor vooral mensen met lichamelijke klachten of pijnlijke voeten hier graag op lopen. 

08-02-2023 om 22:19 geschreven door MijnGezondheid

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe werkt een vaderschapstest?

Ben jij benieuwd naar de werking van een vaderschapstest of bevind je je helaas in de situatie waarin je er eentje nodig hebt, dan is het goed om te weten hoe zo’n test werkt en hoe je ervoor kunt zorgen dat er een betrouwbare uitslag uitrolt. Daarom leggen wij hieronder graag uit hoe een vaderschapstest werkt.

Wat is een vaderschapstest?

Bij een vaderschapstest wordt nauwkeurig gekeken of je wel de vader bent van een kind of kan dit helpen als je in een juridische strijd bent verwikkeld. Deze test is eenvoudig thuis uit te voeren en biedt een zekerheid van meer dan 99% als de test op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Hoe werkt het?

Als je een vaderschapstest besteld via DNAtesten.be, wordt deze thuisgestuurd in een neutraal gekleurde envelop. Hier zitten speciale wattenstaafjes in. Zowel bij jezelf als bij je kind dien je met deze wattenstaafjes wangslijm af te nemen door het wattenstaafje een aantal keer goed in de wang heen- en weer te halen. Vervolgens zorg je ervoor dat deze wattenstaafjes niet met elkaar in aanraking komen en op de juiste manier en los van elkaar terug gestopt worden in de envelop. Vervolgens stuur je de voorgeadresseerde envelop met de wattenstaafjes erin op via de post, zodat het resultaat in een laboratorium uitvoerig bekeken kan worden. Je zult nu binnen een aantal dagen het resultaat ontvangen of je de biologische vader van je kind(eren) bent ja of nee.

Betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van deze test is 99% mits de test op de juiste manier wordt afgenomen. Je kunt er na het afnemen van deze test dus vrijwel zeker van zijn of je de biologische vader bent van je zoon of dochter. Als je in een juridische procedure bent verwikkeld, kun je dit als bewijsstuk indienen voor de rechtbank.

08-02-2023 om 21:54 geschreven door MijnGezondheid

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
31-01-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel ongelukken met scootmobielen: wat is de oorzaak/oplossing?

De laatste tijd lees ik steeds vaker over ongelukken met scootmobielen. Zo schreef onlangs MetroNieuws en Nu.nl over dit onderwerp. Zoals de titel al aangeeft gebeuren er met regelmaat ongelukken met scootmobielen. Ook bij mij in de omgeving zie ik steeds vaker ongelukken waarbij scootmobielen betrokken zijn. Dit zie ik dan vaak als ik zoek op 112 Gouda. Maar wat is nu eigenlijk de oorzaak?

Uit onderzoek is gebleken dat het verkerd gebruik van de gashendel en het kantelen van de scootmobiel de meest voorkomende oorzaken zijn. Een veelgemaakte fout door scootmobielbestuurders is het vol gas geven in plaats van remmen. Om deze reden wordt er nu regelmatig gesproken over een scootmobielrijbewijs, maar veel partijen zien dit niet als oplossing. Ik ben benieuwd wat jullie van deze oplossing vinden?

31-01-2023 om 23:26 geschreven door MijnGezondheid

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit doe ik om rimpels tegen te gaan

Wat kan je doen om rimpels tegen te gaan? Het is een vraag die je wellicht stelt indien je in de spiegel kijkt. Het belangrijkste is om te weten dat rimpels een normaal gevolg zijn van een verouderingsproces. Rimpels zijn dus niet ongezond maar onderdeel van een natuurlijk proces. Daarentegen kan je wel de wens hebben om jong te blijven en rimpels te voorkomen. Indien dit de wens is die je hebt dan is het mogelijk om te kiezen voor fillers onder ogen of elders in je gezicht, echter zijn er ook andere manieren om rimpels te verminderen. Daarnaast kan je tevens de adviezen opvolgen die huisartsen geven als je rimpels zou willen voorkomen.

De belangrijkste tips tegen rimpels

Er zijn een aantal belangrijke tips om rimpels tegen te gaan. Ten eerste moet je zorgen dat je voldoende beschermd bent tegen de zon, de zonnestralen dringen immers diep in de huid door en hierdoor kan weefsel afbreken. Als gevolg van schade aan de huid kan er schade ontstaan. Indien je regelmatig gebruik maakt van de zonnebank dan is het belangrijk om dit niet vaker te doen dan ongezond is. Als je naar het strand gaat moet je zorgen dat je niet te lang in de zon ligt en tevens gebruik maakt van zonnebrand.

Gezonde voeding

Het is belangrijk om gezond te eten indien jij rimpels wenst tegen te gaan. Door voldoende voedingsmiddelen te eten die rijk zijn aan antioxidanten voorkom je rimpels. Een concrete tip is om vooral voldoende groente en fruit te eten. Deze gezonde voeding heeft een jonge huid als gevolg. Onderdeel van een gezonde levensstijl is tevens dat je niet rookt en niet buitenproportioneel alcohol drinkt. Ten slotte moet je voorkomen dat de huid uitdroogt, waardoor het mogelijk is om te kiezen voor een aantal reinigingsproducten. Er zijn voldoende crèmes die ervoor zorgen dat je niet uitdroogt en waardoor je rimpels voorkomt.

17-03-2022 om 21:34 geschreven door MijnGezondheid

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:rimpels, rimpelbehandeling
>> Reageer (0)
28-10-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 tips voor het kopen van een rolstoel

Bij een langdurige revalidatie na een ongeluk of een operatie, of wanneer je stabiliteit in het algemeen achteruit gaat kan een rolstoel kopen interessant zijn. Een rolstoel helpt je veilig op de plek van je bestemming aan te komen! Waarop moet je letten, wanneer je de aankoop van een rolstoel overweegt? In dit artikel vind je vijf tips en rolstoeladvies dat je kan helpen om tot een weloverwogen keuze te komen.

Tip 1: let op het verschil tussen laten duwen en zelf rijden

Het kan prettig zijn om de rolstoel zelf te laten bewegen, in plaats van je te laten duwen. Dit kan een gevoel van afhankelijkheid geven, wat je mogelijk niet wenst. Het is belangrijk om hier vooraf over na te denken. Er zit namelijk een verschil tussen rolstoelen die je kunt laten duwen en modellen waarmee je zelf kunt bewegen.

Tip 2: mogelijkheid tot het inklappen van de rolstoel

Wanneer je de rolstoel mee wilt kunnen nemen in de auto, is het prettig als deze ingeklapt kan worden. Een uitgeklapte rolstoel meenemen in de auto zal normaliter erg lastig zijn door het formaat hiervan.

Tip 3: kijk naar het comfort van de rolstoel

Een derde factor om rekening mee te houden, is het comfort dat de rolstoel je biedt. Let bijvoorbeeld op de breedte van het zitvlak en kijk naar de hoogte van de rugleuning. Je wilt voorkomen dat deze net onder de schouderbladen stopt. Het zou voor irritaties kunnen zorgen, wanneer je langdurig in de rolstoel zit.

Tip 4: let op de banden van de rolstoel

Aansluitend op het comfort dat de rolstoel je biedt, speelt ook het type banden een rol. Modellen die luchtbanden hebben bieden enige vering. Dit resulteert in een groter comfort! Zeker op een oneffen ondergrond, klinkers, enzovoorts. Het nadeel ten opzichte van massieve banden is dat luchtbanden lek kunnen raken.

Tip 5: schakel een ergotherapeut in voor advies

Het is verstandig om je bij de aankoop van een rolstoel te laten adviseren door een ergotherapeut. De kosten voor het inschakelen van een ergotherapeut worden vaak vergoed door de zorgverzekeraar.

Meer tips op het gebied van gezondheid? Bezoek dan RuimteVoorGezondheid.nl!

28-10-2020 om 14:18 geschreven door MijnGezondheid

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
17-08-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer heb ik een scootmobiel nodig?

De stap zetten naar het kopen van een scootmobiel kan best lastig zijn. Zeker wanneer je niet eerder een scootmobiel gebruikt hebt! Mensen zien het al snel als falen, wanneer zij langere stukken niet zelf kunnen lopen. Toch is er niets om je voor te schamen, wanneer je voor een scootmobiel kiest. Integendeel! Het is zelfs heel prettig om in je scootmobiel te rijden, aangezien je op veel meer plekken kunt komen zonder afhankelijk te zijn van anderen. Je hoeft niet gehaald of gebracht te worden en maakt je niet langer zorgen over je conditie en fysieke gesteldheid. In dit artikel lees je meer over wanneer je een scootmobiel nodig hebt. Heb jij de aankoop hiervan al eens overwogen?

Scootmobiel kopen bij verminderde mobiliteit
Een scootmobiel kopen wordt interessant, op het moment dat je mobiliteit verslechtert. Een blokje om wandelen kost je steeds meer moeite en ook de fiets laat je steeds vaker staan. Om te voorkomen dat je als gevolg hiervan nauwelijks nog buiten de deur komt, is het raadzaam om een scootmobiel te overwegen. Vaak zorgt een verminderde mobiliteit er niet alleen voor dat je minder uit huis komt. Ook maakt dit je afhankelijk van anderen. Voor een bezoek aan familie moet je worden opgehaald en ook de boodschappen doe je wellicht niet langer zelf. Een scootmobiel zorgt dat je deze activiteiten zelf weer kunt ondernemen!

Koop een scootmobiel bij gezondheidsklachten
Niet alleen een verminderde mobiliteit door ouderdom kan een reden zijn om een scootmobiel kopen via Scootmobiel-Comfortabel.nl te overwegen. Denk ook aan gezondheidsklachten die al op jongere leeftijd op kunnen spelen. Onder meer reuma, osteoporose en evenwichtsproblemen kunnen een reden zijn om voor een scootmobiel te kiezen. Een scootmobiel voorkomt dat je valt, of dat je heel afhankelijk wordt van anderen. Ook bij een verslechterde conditie door een medische aandoening kan het gebruik van een scootmobiel interessant zijn. Zo blijf je zelfstandig en de mensen om je heen zien!

Aan het zoeken naar een veilige en comfortabele scootmobiel? Kijk eens op Scootmobiel-Comfortabel.nl.

17-08-2020 om 10:03 geschreven door MijnGezondheid

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sanitaire hulpmiddelen om veilig te douchen

Ben jij al eens uitgegleden onder de douche? De kans op zwaar lichamelijk letsel is groot bij een dergelijk ongeluk. Reden genoeg om voor verschillende hulpmiddelen in de badkamer te kiezen, waarmee de kans op dergelijke glijpartijen verkleind wordt. Ook voor zorginstellingen is het vaak noodzakelijk om sanitaire hulpmiddelen aan te schaffen om de veiligheid van de zorgkrijgers te verhogen. In dit artikel vind je een aantal voorbeelden van deze hulpmiddelen.

Mocht je momenteel een douche in het bad hebben, dan kun je het bad van een schuif laten voorzien. De schuif wordt in de rand van het bad geplaatst en kan eenvoudig verwijderd worden, als je wilt gaan douchen. Zo hoef je niet langer over de badrand te stappen!

Een stang voor onder de douche

Laat een stang op de wand naast je douche monteren, zodat je deze stang vast kunt houden tijdens het douchen. Vergelijk de stang met een stang die vaak naast het toilet geplaatst wordt, om het opstaan makkelijker te maken. Doordat de stang veelal van RVS gemaakt wordt, is deze goed bestand tegen de vochtige omstandigheden in de badkamer. In plaats van een RVS stang kan ook een stang van kunststof het overwegen waard zijn.

Mat voor de grond bij de douche

Naast het gebruik van een stang om jezelf aan vast te kunnen houden, is het slim om een mat onder de douche te leggen. Deze mat is voorzien van een speciale textuur, waarmee voorkomen wordt dat je uitglijdt tijdens het douchen. De grond kan erg glad worden! Zeker als gevolg van de combinatie van sop en water.

Zitje voor in de douche

Een derde optie om douchen veiliger te maken, is het gebruik van een zitje onder de douche. Deze zitjes worden van stevig kunststof gemaakt en kunnen aan de wand onder de douchekop gemonteerd worden. Het voordeel van een dergelijk zitje is dat deze inklapbaar is. Zo zit deze niet in de weg voor anderen, die het zitje wellicht niet wensen te gebruiken tijdens het douchen. Is douchen niet meer mogelijk? Dan is een douchebrancard welicht de oplossing.

Benieuwd naar alle mogelijke sanitaire hulpmiddelen voor veiligheid in de badkamer? Bezoek de website van Sani-Assist.nl!

17-08-2020 om 09:51 geschreven door MijnGezondheid

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom een acupunctuur behandeling bij klachten?

Acupunctuur wordt gezien als een alternatieve geneeswijze, welke als doel heeft de lichaamsbalans en gezondheid te herstellen. Dit wordt gedaan door acupunctuurpunten te stimuleren. Veel mensen kennen acupunctuur van de dunne naalden, waarmee in de huid geprikt wordt. Hoewel het er misschien niet heel prettig uitziet, doet een behandeling met deze naalden nauwelijks pijn.

Een acupunctuur behandeling helpt mensen bij het verlichten van de pijn die zij ervaren. Dit kunnen verschillende vormen van pijn zijn. Denk niet alleen aan lichamelijke klachten, maar bijvoorbeeld ook aan psychische problemen.

Acupunctuur werkt holistisch bij mensen

Acupunctuur is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Naast acupunctuur vallen ook een massage, meditatie en bijvoorbeeld badtherapie onder deze vorm van geneeskunde. Het doel van acupunctuur gaat verder dan het behandelen van een symptoom die men ervaart. Men probeert de gehele functie van het lichaam te herstellen. Om deze reden wordt acupunctuur gezien als een holistische behandeling. Het lichaam kent talloze acupunctuurpunten waar men op kan prikken met een dunne naald.

Diverse klachten worden behandeld met acupunctuur

Er zijn talloze soorten klachten die mensen laten behandelen middels acupunctuur. Denk bijvoorbeeld aan een pijnlijke menstruatie of een maagaandoening. Ook misselijkheid en een pijnlijk gevoel in het gezicht kunnen behandeld worden middels acupunctuur. Hoewel acupunctuur onderdeel is van de Chinese geneeskunde, heeft de WHO vastgesteld dat acupunctuur mogelijk verlichting biedt bij pijn in de nek, kinkhoest, vasculaire dementie en pijn aan de zenuwen.

Behandeling bij een acupuncturist

Een behandeling middels acupunctuur wordt uitgevoerd door een acupuncturist. Een behandelaar zal starten met een inventarisatie van de klachten. Op basis daarvan wordt een behandelplan opgesteld. Daarbij zal de acupuncturist meer vertellen over hetgeen je van de behandeling kunt verwachten. Houd er rekening mee dat het effect van acupunctuur bij veel mensen niet direct merkbaar is na de eerste behandeling. Een behandelplan bestaat zodoende vaak uit meerdere behandelingen.

17-08-2020 om 09:46 geschreven door MijnGezondheid

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vastleggen van je uitvaartwensen is fijn voor jezelf en nabestaanden

Het vastleggen van je uitvaartwensen is enorm moeilijk en ik begrijp heel goed dat je hier niet graag over praat. Echter brengt het vastleggen van je uitvaartwensen veel voordelen met zich mee. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je nabestaanden. Zelf weet je natuurlijk het best hoe je uitvaart eruit moet komen te zien. Nadenken over je uitvaart en uitvaartwensen vastleggen brengt veel voordelen met zich mee. Er zijn veel redenen te noemen waarom je uitvaartwensen vastleggen fijn is. Maar waar kan je alvast over nadenken? Hieronder heb ik een lijst gemaakt.

  • Uitvaartverzorger. Als je een bepaalde voorkeur hebt voor een bepaalde uitvaartverzorger kan je dit op papier zetten.

  • Cremeren of begraven. Dit is een van de moeilijkste keuzes voor nabestaanden. Neem daarom zelf een beslissing en deel deze met de mensen om je heen.

  •  Opbaren. Opbaren kan op verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan koelen of thanatopraxie. Geef je voorkeuren aan, denk ook aan bepaalde kleding of make-up.

  • Locatie. Als je een locatie in gedachte hebt deel deze dan met je naasten

  • Groot of klein. Is iedereen welkom? Of liever een uitvaart in besloten kring? Leg dit vast.

  • Grafmonument of urk. Voorkeur voor een bepaald soort monument of urn? Deel dit ook met naasten.

  • Muziek. Uitvaartmuziek is enorm belangrijk en waarschijnlijk heb je zelf wel een voorkeur.

  • Bloemen. Als decoratie bij een uitvaart worden rouwbloemen gebruikt. Welke rouwbloemen vind je mooi? En uit welke kleuren moet het rouwboeket bestaan? Leg dit allemaal vast.

  • Thema. Je uitvaart kan natuurlijk in allerlei thema’s. Kies een thema dat bij jou past.

  • Rouwkaarten. Waar je ook over na kunt denken is de stijl van de rouwkaarten en de rouwadvertentie. Welke stijl vind je mooi? En welke tekst zou je erop willen hebben? Leg dit vast.

28-06-2020 om 12:55 geschreven door MijnGezondheid

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:uitvaart vastleggen
>> Reageer (1)


Inhoud blog
  • Maagballon in Antwerpen en omgeving
  • De beste comfortschoenen voor ouderen
  • Hoe werkt een vaderschapstest?
  • Veel ongelukken met scootmobielen: wat is de oorzaak/oplossing?
  • Dit doe ik om rimpels tegen te gaan
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 27/02-05/03 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 14/03-20/03 2022
  • 26/10-01/11 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 22/06-28/06 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!