OPTREDENS van THE JOKERS

Als trouwe fan van mijn lief en zijn muziek zal ik vanaf nu alle optredens hier afficheren zodat ook de fans uit "de tijd van toen" hun weg naar hem kunnen terugvinden.

Over mijzelf
Ik ben Mims
Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is bediende.
Ik ben geboren op 07/05/1951 en ben nu dus 73 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: lezen, natuurfotografie, schrijven, film, muziek, computer, koken, feestjes geven, kinderen en kleinkinderen vertroetelen, reizen, klussen en knutselen..
GASTENBOEK
  • Wandelgroetjes uit Borgloon
  • Lieve groetjes van uit De Klinge
  • Lieve groetjes van uit De Klinge
  • Aram Katchaturiam? OF?????
  • Jokers

    Wil jij ook mijn gastenboek intekenen? Klik dan op het knopje hieronder asjeblief.

    Inhoud blog
  • Ronny Sigo brengt na 40 jaar terug een album uit
  • Vertel me je eigen anecdotes met Ronny Sigo van The Jokers asjeblief?
  • Ronny Sigo en The Jokers, terug gestart!
  • Over The Jokers en
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Kaleidoscoop
    Elke dag is een nieuwe dag, boordevol kleurrijke mogelijkheden.
    Overkomt het jou ook zo dikwijls? Je staat op, je regelt je dag of je maakt plannetjes voor de komende weken en binnen de kortste keren gebeurt er wat, waardoor je alles moet omgooien? Soms prettige en spannende dingen, soms vreselijk om mee te maken. De "kleuren" veranderen elke dag, als in een kaleidoscoop. Kijk je even mee door de mijne?
    19-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronny Sigo brengt na 40 jaar terug een album uit
    Wie had dat kunnen geloven?  Ik allerminst!  Toen ik Ronny pas leerde kennen, wist ik niet eens dat hij ooit muzikant was en dan nog zo'n steengoeie ook.

    Nu - na zeven jaar - ben ik samen met hem dag in en dag uit aan het werk voor hem.  Ik schrijf alle promotie teksten, vul onze website aan met foto's en verslagen, stuur de fans regelmatig een nieuwsbrief door.  Nu zit ik ook alle dagen hele pagina's uit de website te vertalen naar het Engels en de brief gaat ook al een tijdje in die twee talen de deur uit.  Hoe een dubbeltje rollen kan, niet?

    Onverwachte wendingen zijn niet vreemd in mijn leven, maar dit had ik toch nooit kunnen bedenken.  Alle dagen klinkt er life-muziek in mijn huisje terwijl ik achter mijn pc teksten zit te creëren.  Ik heb me zelfs al gewaagd aan enkele songteksten, stel je voor!  En voor twee daarvan heeft Ronny al arrangementen geschreven.  Ik moet zeggen, dat voelt ongelofelijk.  Maar 't is heel veel werk omdat alles tussen de huishoudelijke klussen moet gebeuren en voor en na de werkuren.  Volgend jaar wordt ik zestig en kan dan met pensioen.  Geloof me, daar snak ik naar.  Dan kan ik terug een beetje tijd voor mezelf vrijmaken.  Tenminste, dat hoop ik toch.

    Voor de nieuw uitgebrachte CD van Ronny Sigo en The Jokers heb ik ook de hoes en de cd-label mogen ontwerpen.  Een hele eer vond ik dat en vermits de basis van het ontwerp ook één van mijn eigen foto's is, voelt ook dat aan als een ongelofelijke gebeurtenis.  Hoe anderen daar tegenaan kijken, weet ik niet, maar voor mezelf is het een hele ervaring.

    Ook het samen doorlopen van alle stappen die een CD als eindresultaat geven, was een heel boeiende en leerrijke periode.  Ik had geen benul van wat daar allemaal bij komt kijken en geloof me, da's heeeeeel veel!

    Maar nu is het eindproduct er, de "Resurrection" van Ronny Sigo en The Jokers is af.
    Morgen zet ik nog wat flashnieuws op onze website en daarna wordt het voor mij uitkijken naar komende zaterdag.  Want dan gaan we met z'n allen met de kleinkinderen Planckendael onveilig maken! Hihihi...

    Tot later!







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)





    Archief per week
  • 19/04-25/04 2010
  • 17/08-23/08 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 12/11-18/11 2007

    Zoeken in blog


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!





    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!