om 18u00

Mvc ’t Damberd Zwevegem
    Seizoen 2008 - 2009
    17-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beker van West Vlaanderen

Mvc 't Damberd plaatst zich via loting rechtsreeks voor de 1/8 finales.
    Het treft meteen een klepper van formaat. 1° Nationaler Ingelmunster kwam uit de trommel als tegenstander. Als laatste geklasseerd in eerste maar  met spelers Vermeersch en de gebroers Grymonprez toch voldoend gewapend
    Een zware dobber maar wie weet is misschien een stunt van formaat op komst
    Wordt vervolgd !!! Datum nog niet gekend

17-01-2008 om 20:15 geschreven door Mario

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste topper met succes gewonnen !!
    De eerste topper van de terugronde is met succes gewonnen. Doordat Vk De Merels en 't Leeuwke allebei hun match hadden gewonnen lag de druk bij 't Damberd om dit ook te doen. Deze 3 ploegen zijn namelijk in de running voor het kampioenschap. Het begon nochtans niet zo goed want op he laatste nippertje moest Noppe afhaken en kon ook Dermaut niet spelen door een elleboogletsel. Dan maar met 5 spelers. Het begon niet zo slecht na amper 8' spelen stonden ze 2 - 0 voor en konden die voorsprong behouden tot aan de wissel door een goed keeperende Nolf. Het 2 kwart kwam Mercarto opzetten en kwam via schepcorner op 2 - 1, direct daarna ( door balverlies ) stonden de bordjes in evenwicht. Na een mooie uitgespeelde counter maakte Davy er 3 - 2 van (ruststand). Doordat er geen wissels voor handen waren zakte 't damberd wat in elkaar en binnen de 6' stond het 4 - 4. Door een sterk opzittend Mercarto kwamen ze  5 - 4 voor. nog voor de wissel kon 't Damberd de bordjes terug in evenwicht plaatsen, het werd 5 - 5. Door met de goeie ingesteldheid te starten aan het laatste kwart, resulteerde dat algauw in een 6 - 5 voorsprong. Mercarto kwam terug tot 6 - 6. Alle 5 gingen ze ervoor met veel wilskracht en inzet. Algauw resulteerde dit in een 7 - 6 voorsprong en 2' voor tijd werd het nog 8 - 6 na een schitterend uitgespeelde aanval. De deur op slot en baf : Winst!!! Deze o zo belangrijke wedstrijd werd met succes afgesloten. Volgende maandag om 20u wacht alweer een topper ' De kaaivrienden '.

Speelden voor Mvc 't Damberd : Nolf, Muys, Nys, Callant en Vercruysse

Doelpunten : Nys 5, Muys 2 en Vercruysse

17-01-2008 om 17:49 geschreven door Mario

27-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

SPELERS EN BESTUUR

WENSEN U EN UW FAMILIE

EEN GEZOND EN GELUKKIG 2008

27-12-2007 om 15:15 geschreven door Mario

04-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mvc 't Damberd plaatst zich voor 1/4 finale van beker
    Na een moeilijk matchbegin kwam Damberd 1-2 achter na 13'. In de 2° helft ging het van kwaad naar erger met als gevolg veel te laks in verdedigen en na 26' leverde dat een 7-3 achterstand op. Na wat peptalk tijdens de rust begon Damberd in hun geliefde 3° kwart de match in handen te nemen door goeie passing en druk op de helft van de tegenstander neer te zetten en dat resulteerde al vlug in enkel mooie kombinaties en schitterende goals met een 6 - 7 achterstand gingen ze rusten. Het vierde kwart was volledig voor Damberd die vlug de 7 - 7 scoorde. 5' voor het einde krijgt Decostere hun schepcorner maar ze miste die. Damberd stond ook op 3 corners maar hadden die niet nodig. Na een heel mooie actie van Diego en schitterende assist schoot Vincent de winninggoal binnen. 8 - 7 winst en de 1/4 finale is bereikt. Deze mooie zege doet het verlies van vorige week ( 9 - 5 )in de topper tegen Vk De Merels vergeten. Come one Mvc 't Damberd.

Speelde met : Muys, Martel, Noppe, Nolf, Vercruysse en Callant
                                 ( kapitein Eggermont liet het afweten )
    Goals gemmakt door : Nolf 3, Vercruysse 2, Martel, Callant, Noppe

04-12-2007 om 09:45 geschreven door Mario

22-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scoutingsteam on tour
    Het Leeuwke heeft verdiend de topper tegen VK Merels gewonnen. De wedstrijd ging aanvankelijk gelijk op, maar geleidelijk aan nam 'T Leeuwke meer initiatief. De Merels vormen echter een hecht verdedigend blok. Na 3 times stond het 5-5. Spannend dus! In het laatste kwart kregen we éénrichtingsvoetbal richting doel VK Merels. Ondanks een golf van aanvallen bleef het lang gelijk. Pas in de laatste vijf minuten kraakten de 'oude rotten' in het vak en liep 't Leeuwke uit tot 8-5, de eindstand. Uit de scouting leerden we dat de Merels het initiatief aan ons zullen laten, ons zullen opwachten aan hun carré en zullen loeren op de counter. Bij balverlies schakelen ze snel om. Het zal niet makkelijk zijn om snel een kloofje te kunnen slaan, daarom zal het belangrijk zijn om geduldig te blijven zoeken naar de gaatjes en risicovolle passes van achteruit beter te beperken, zodat we minder kans lopen op een snelle counter. Sportieve groeten, vanwege het scoutingsteam Noppe-Nys

22-11-2007 om 11:30 geschreven door Mario