Mvc ’t Damberd Zwevegem
    Seizoen 2008 - 2009
    31-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mvc 't Damberd wint nipt van Mvc Moen shot

Na een lichtpanne startte de wedstrijd met een kwartier vertraging. Damberd begon nochalant aan de wedstrijd. Algauw was het 2 - 0 voor Moen Shot. Nog voor Damberd wakker werd vond de scheids het na 8' spelen genoeg en floot het eerste kwart af ??? De mannen begonnen aan het tweede kwart alwéér nonchalant en zonder inspiratie, maar prikte via toch wel een mooie aanval 2 - 1. Wakker? Nog niet en ja het stond 4 - 1 ( ruststand). Tijdens de rust veranderde de coach van tactiek en bombardeerde Andy tot aanvaller samen met Pieter, Armin en Dries moetsen het achteraan klaren en liet Christoph in doel staan. Het resulteerde al snel in doelgevaar, dit door de balvastheid van Dries en de afwerkende Armin. Een paar kansen waren genoeg om er binnen de 8min  4 - 4 van te maken. Met een paar tegencounters en het logische doelgevaar bleef Christoph toch overeind en hield zijn netten clean. in De laatste sec. van het derde kwart en via wat geluk en enkele benen kwam Moen Shot nog 5 - 4 voor. Een gretig voetballend Damberd bracht in het laatste kwart en met véél inzet de score al snel naar 5 - 7. Voor het eerst in de wedstrijd stonden ze voor en gaven dit niet meer uit handen. Moen Shot maakte  1' voor tijd er nog 6 - 7 via schepcorner, zodanig dat het nog een minuutje bibberen was. Je ziet je mag nooit denken dat het een makkie wordt anders loop je wel eens tegen de lamp!

Volgende week maandag 4/02/2008 om 20u speelt Mvc 't Damberd ( bekerwinnaar 2007 )
     in de 1/4 fin van de beker tegen Tskeef Ei.

Speelde met : Armin, Dries, Christoph, Pieter en Andy

Scoorden : Armin 3, Andy 3, Pieter