Inhoud blog
  • De relaties
  • Naruto the movie
  • Het team waarin Naruto zit.
  • Bloodlines
  • Klassen
    Naruto school
  • https://pachetes.com/sands/
  • fijne avond gewenst
  • beaty
  • Zeer mooi
  • Groetjes!

    Ik gebruik mijn gastenboek als een school waardoor u door elk bericht een beetje van 20 exp (experience points/ervarings punten) krijgt. U begint met level 1 en U moet een totaal van 100 exp verdienen om een volgende level te behalen. Dit verdubbeld zich na elk level. Ik had dit bedacht omdat het me leuk leek om het een beetje een naruto sfeer te geven. Dus na elke berichtje mag je je level achterlaten en je bepaalde exp. Let op! U kunt geen misbruik maken door te zeggen dat je meer exp en level's hebt dan je eigenlijk hebt want ik kan alles nachecken. Veel plezier.

    Naruto
    De Japanse Ninja serie!!
    Wat is naruto? Naruto is een Japanse anime. Onder anime verstaan we japanse animatieseries die vaak voortgekomen zijn uit de manga (stripboeken).
    18-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De relaties
    In deze serie hebben Sasuke, Naruto en Sakura een relatie. Naruto is namelijk verliefd op Sakura terwijl zij verliefd is op Sasuke. Maar tegelijkertijd vindt Sasuke Sakura heel erg irritant en Sakura vindt Naruto weer irritant. Maar ze zijn nog wel de allerbeste vrienden.

    18-07-2006 om 11:42 geschreven door Hatake Kakashi

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naruto the movie
     

    17-07-2006 om 22:54 geschreven door Hatake Kakashi

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het team waarin Naruto zit.
    Uzamaki Naruto

     
    Hidden leaf

    Naruto komt uit het dorp Konoha. Hij staat daar bekend als 'Number One Loudest Ninja', een titel die hij zeker waarmaakt. Hij doorbreekt regels, wil altijd alle aandacht hebben, heeft het iq van een biefstuk en is in vergelijking met andere academy studenten erg slecht; hij is een buitenbeentje en egoïstisch, maar het allerbelangrijkste: hij zal nooit opgeven!
    Hij zal mischien nooit de allerbeste wezen maar het is wel onze held. Desondanks dit alles heeft hij een voordeel dat geen enkele andere ninja heeft: in hem zit de 'Nine Tail Demon Fox' opgesloten. Een monster wat bijna het hele dorp verwoeste. De 4e Hokage heeft het beest verslagen en opgesloten in een toen net geboren jongen: Naruto.
    Omdat Naruto zich dus in feite opgeofferd heeft voor het hele dorp zou je verwachten dat hij bekend staat als een held. Helaas voor Naruto is niets minder waar. Iedereen minacht hem omdat men hem ziet als het monster zelf. Zijn ouders heeft Naruto nooit gekend, en steun van de dorpsbewoners kreeg hij dus ook al niet. Hij is opgegroeid in totale eenzaamheid.
    Dit heeft zijn sporen nagelaten: Naruto wil nu niets anders dan erkenning voor zijn daden en wil respect van de mensen winnen. Helaas pakt hij dit op de verkeerde manier aan en doet dit door lol te trappen, wat de dorpsbewoners hem uiteraard niet in dank afnemen.
    Dit alles ging uiteraard ten koste van zijn prestaties op de academy. Maar sinds kort heeft hij een nieuw doel om respect te winnen: Hokage (leider van Konoha) worden!
    Uiteraard vond iedereen dit maar een dom idee, hoe kan zo'n buitenbeentje immers de leider van een dorp worden. Echter, er was één iemand die hem respecteerde en hem begreep: Iruka (Naruto's eerste leraar). Omdat Iruka net zo'n eenzame jeugd als Naruto had kan hij volledig begrijpen wat Naruto wil bereiken.

    Naarmate de tijd vorderde en Naruto inmiddels een heuse ninja geworden was vond hij nog 2 vrienden waarmee hij lief en leed deelde: zijn eeuwige rivaal Uchiha Sasuke en zijn wannabee-vriendinnetje Haruno Sakura.
    Naruto heeft een zwakke plek voor Sakura. Waarschijnlijk omdat ze de slimste in de academy was. Hij geeft nooit duidelijk toe dat hij van haar houdt maar dat word wel duidelijk.
    Maar inplaats van indruk op haar te maken irriteert hij haar en geeft hij haar het idee dat hij nog steeds de zelfde gare idioot van een paar jaar geleden was.
    De andere persoon waar hij van onder de indruk is is Uchiha Sasuke. Omdat hij van een beroemde clan in Konoha afstamt is hij altijd erg geliefd geweest door de dorpsbewoners, het directe tegenovergestelde van Naruto zou je kunnen zeggen. Eigenlijk haat hij hem omdat Sakura nogal op Sasuke valt aangezien hij altijd de coolste van het stel is.
    Dus Naruto's andere doel wordt meteen duidelijk: De gelijke van Sasuke worden om zo respect van Sakura te winnen. De relatie tussen Naruto, Sasuke en Sakura is ook meteen een van de belangrijkste aspecten in het verhaal dat Naruto heet.

    Al met al is naruto, met zijn enorme voorraad chakra dankzij de Nine Tails, en zijn uithoudingsvermogen, goed opgewassen tegen het meeste ninja geweld. Zijn arsenaal: Kage bunshin no Jutsu(een variant op Bunshin no Jutsu, waarbij er echte klonen ipv illusies gecreeerd worden, zijn persoonlijke favoriet), Sexy no Jutsu (erg grappig en zinloos, een variant van de transformatie techniek waarbij hij transformeert naar een erg mooie dame), en Rasengan (een aanval die hem door Jiraiya is geleerd).

    Teamgenoten:
    Uchiha Sasuke,Haruna Sakura
    Beste techniek(en):
    Kage Bunchin,Rasengan

    Rang:

    Genin

    Uchiha Sasuke

     
    Hidden leaf

    Sasuke hoort bij de Uchiha-clan uit het dorp konoha. Hij is samen met zijn broer de enige overlevende van een ramp die zich in de clan heeft afgespeeld. Maar de oorzaak van die ramp was juist zijn bloedeigen broer Itachi.
    Toen Sasuke nog jong was, ik schat een jaar of 6-8, heeft zijn broer de hele clan uitgemoord. Hij heeft Sasuke expres in leven gelaten zodat Sasuke later wraak op hem kon nemen.
    Wraak nemen. Dat is waar Sasuke voor leeft. Hij traint constant, is nooit tevreden met zijn vooruitgang en wil altijd een stukje beter zijn als de rest. Vaak is hij snel geirriteerd en ongeinteresseerd in alles wat zich rond hem afspeelt.
    Hij heeft bijna nooit echte vrienden gekend, maar sinds hij als Genin in team 7 missies uitvoert met Sakura, Naruto en hun leraar Kakashi krijgt hij steeds meer het gevoel dat hij hier thuis word, en hij geeft steeds meer om Sakura en Naruto.
    Naast zijn grimme verleden is het ook nog eens een heel goede ninja.
    Aangezien hij afstamt van de Uchiha familie beschikt hij over een voordeel wat bijna niemand anders heeft: de Sharingan.Dankzij deze Sharingan kan hij zijn vijand enorm goed waarnemen en ziet hij bijna iedere aanval aankomen.
    Daarnaast kent hij nog een aantal speciale Uchiha technieken zoals vuur-ninpou waaron Katon Goukayuu no jutsu.
    Verder is een van zijn grootste troeven de Chidori aanval die hij van Kakashi heeft geleerd.
    Daarnaast heeft hij ook een groot nadeel: Tijdens het 2de deel van het Chuunin-examen is hij heeft Orochimaru een cursed seal in zijn nek geplaatst. Hierdoor kan hij soms totaal niet bewegen en vergaat van de pijn.
    Hierdoor heeft hij ook steeds de neiging om het verkeerde pad op te gaan en zijn heil te zoeken bij Orochimaru. Als hij dat namelijk doet zal zijn kracht door de level 2 cursed seal enorm toenemen waardoor hij een goede kans maakt Itachi te verslaan.

    Teamgenoten:
    Uzimaki Naruto,Haruno Sakura
    Beste techniek(en):
    Chidori
    Rang:
    Genin

    Haruno Sakura
    Hidden leaf

    Sakura is de vrouwelijk ninja uit Kakashi's team. Ze kan ongelovelijk goed Chakra controleren en ze weet alles erover. Voorderest kan ze weinig technieken. Ze is verliefd op Sasuke en vecht samen met Yamanake Ino om hem. Ze is niet een echte vechter, maar probeert zo goed mogelijk in het team mee te draaien. In het begin gaat dat moeizaam, maar als ze eenmaal aan het Chuunin-examen beginnen, gaat het steeds beter met haar.

    Teamgenoten:
    Uzumaki Naruto,Uchiha Naruto
    Beste techniek(en):
    Chakra controle
    Rang:
    Genin

    Hatake Kakashi
    Hidden leaf

    Kakashi wordt geintroduceerd als een Special Jounin (er wordt gezegt dat hij meer dan 1000 verschillende Ninjutsu kent), maar wordt algauw de sensei van Naruto, Sasuke en Sakura. Ze gaan met z'n vieren allerlei missies ten strijde, zodat Kakashi's leerlingen ervaringen opdoen om ook Jounin te worden.
    Algauw, tijdens een D-rank missie, komen ze in de problemen en veranderdt de missie naar minstens B-rank. Kakashi moet het uitvechten tegen Zabuza, waarbij hij zijn Sharingan gebruikt. Naruto, Sasuke en Sakura weten gelijk dat Kakashi niet een gewone Jounin is, want Sharingan (komen normaal alleen voor in de Uchiha-clan).
    Kakashi blijft verder de sensei van Naruto, tot ze de examens hebben gedaan. Hij blijft de sensei van Sasuke en Naruto wordt onderwezen door Jiraiya

    Teamgenoten:
    Zijn vroegere teamgenoten zijn:Obito,
    Beste techniek(en):
    Chidori
    Rang:
    Special Jounin,ANBU captain,Sensei

    17-07-2006 om 22:36 geschreven door Hatake Kakashi

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (16 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloodlines

    Sharingan

    Van de Uchiha clan
    De sharingan is een voordeel die alleen afstammelingen van de Uchiha clan hebben. De uiterlijke kenmerken zijn alleen terug te vinden in de rode ogen.
    De mogelijkheden van de Sharingan zijn redelijk groot, hoewel ze erg lijken op die van de Byukugan, die een veel grotere kracht heeft.
    De sharingan zelf kan weinig doen, alleen in combinaties met andere jutsus heeft het nut.
    De eerste mogelijkheid is het kopieren van elke jutsu (behalve advanced bloodline jutsus uiteraard) van tegenstanders.
    Een tweede voordeel van de Sharingan is het kunnen doorzien van illusie jutsus zoals de bunshins of kage bunshins. Door de sharingan zie je dan elke kloon als een aparte bron van chakra, waarbij alleen de echte persoon er normaal uitziet in dat opzicht.
    Zoals in het eerste gevecht tegen Zabuza is bewezen kan het zeer handig zijn. Zabuza werd totaal gek omdat Kakashi al zijn bewegingen kon voorspellen waardoor het was alsof Kakashi in de toekomst kon kijken.

    Zie ook 'The Uchicha clan'

    Byukugan

    Van de Hyuuga clan
    Zoals al eerder gezegd lijkt dit wel een beetje op de Sharingan, maar dan een stuk sterker.
    Met de Byukugan is het niet mogelijk om net zoals met de Sharingan bewegingen exact te kopieren. Wat wel mogelijk is is om bijna elke aanval te kunnen doorzien, zoals de kage bunshins en dergelijke.
    Daarnaast kunnen de bezitters van de Byukugan weten wat een persoon denkt, door alleen maar te kijken naar de bewegingen van de ogen.
    Mischien wel de dodelijkste mogelijkheid is het kunnen zien van het chakra centrum van een persoon, om deze vervolgens direct aan te vallen!
    Als laatste kun je met de Byukugan 360 graden om je heen kijken, waardoor het onmogelijk is om van achteren aan te vallen, tenzij je net zo snel bent als bijvoorbeeld Haku.
    De uiterlijke kenmerken van de Byukugan zijn de compleet witte ogen.

    Zie ook 'The Hyuuga clan"

    Chakra leach

    In tegenstelling tot de andere is dit eerder een techniek dan iets aangeboren.
    Een zeer gevaarlijke een dodelijke techniek.
    Iemand die deze mogelijkheid bezit kan door zijn handen de chakra van zijn vijanden "stelen".
    Het gaat ongeveer zo: De handen worden opgeladen met een beetje chakra, waardoor er een blauwe gloed rond de handen ontstaat.
    De aanvaller pakt dan de verdediger bij het voorhoofd vast, en de chakra van de vijand stroomt naar de gebruiker toe.
    Als dit te lang aangehouden word verliest de vijand zijn levensenergie en sterft.

    17-07-2006 om 22:25 geschreven door Hatake Kakashi

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassen

    1 Academy student

    Een academy student is het laagste niveau wat iemand kan hebben. Het zijn veelal jongere kinderen, tot een jaar of 13, die op de school de basisdingen leren. Als ze het examen succesvol afsluiten worden ze een Genin.

    2 Genin

    Als je geslaagd bent voor het examen op school word je een Genin. Onder leiding van een Jounin voer je daarna in groepjes van 3 kleine missies uit. Deze missies zijn meestal de vuile klusjes, om steeds een beetje meer te leren op weg naar een Chuunin.
    Als je genoeg ervaring hebt mag je meedoen aan het Chuunin examen om een Chuunin te worden.

    3 Chuunin
    Als je geslaagd bent voor het moeilijke Chuunin-examen word je een Chuunin. Je hebt nu toestemming om Academy students te begeleiden en op de school les te geven.
    Ook mag je nu B-missies uitvoeren, die een stuk moeilijker zijn dan de C- en D-missies die een Genin mag uitvoeren.

    5 Anbu:
    Anbu is een naam die is gegeven naar de Elite Ninja's zij zijn de sterkste ninja's die er zijn. Je kunt ze makkelijk herkennen want ze dragen bijna altijd een soort dierenmasker

    8 Kage

    De kage is het hoogst mogelijke level. De kage is als het ware de leider van een dorp, en erg legendarisch.
    De bekendste kage is de 3e ho-kage van het dorpje Konoha waar Naruto woont. Je ziet hem ook hier op het plaatje

    vijf_kages_pic_edit.jpg

    4 Jounin

    Jounin is het hoogste level dat een gewone ninja (dus buiten kage om) kan hebben. Als Jounin mag je A-missies uitvoeren (veelal zogenaamde moordmissies) en mag je groepjes van 3 Genins opleiden tot Chuunins.
    Een voorbeeld van een Jounin is Hatake Kakashi.

    Examiner

    Ze zijn special Jounin's.Ze nemen soms van hun normale Militaire positie's af en woorden scheidsrechters

    6 Spy
    Dit is een gespecialiseerde spionage ninja level. Zij worden ingezet om bij andere landen of waar dan ook te spioneren.

    7 Sannin
    De naam Sage is de aller sterkste ninja  die er is, en elke dorp is blij als er tenminste 1 persoon is die deze level heeft. Hoewel de naam Sage is ook een legendarische naam maar nog niet zo groot als een Hokage.

    Kages

    In ieder dorp is er een Kage. Hij is normaal de sterkste persoon uit het dorp en wordt verkozen door de dorpelingen. Hij belist wat er gebeurd in het dorp. Als Kage is hij ook verplicht om aanwezig te zijn bij al de gebeurtenissen in het dorp. Eens je een Kage bent ben je het tot het einde van je dagen. het hoofddoel van een Kage is het welzijn van de mensen in hun dorp. Er zijn in totaal 5 verschillende Kages:

    Hokage: Is de naam van de Kage van de Leaf Village. Het betekent Vuur Schaduw.

    Kazekage: Is de naam van de Kage van de Sand Village. Het betekent Wind Schaduw.

    Raikage: Is de naam van de Kage van de Lightning Village. Het betekent Bliksem Schaduw.

    Mizukage: Is de naam van de Kage van de Water Village. Het betekent Water Schaduw

    .

    Tsuchikage: Is de naam van de Kage van de Earth Village. Het betekent Aard Schaduw.

    17-07-2006 om 22:19 geschreven door Hatake Kakashi

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wereld van Naruto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Land van
    <->
    Hidden village of
    Aarde(earth)
    <->
    Steen(Rock)
    Wind(-)
    <->
    Zand(sand)
    Vuur(fire)
    <->
    Blad(leaf) of Konoha
    Bliksem(lightning)
    <->
    Wolken(cloud)
    Water(-)
    <->
    Mist(-)

    De 5 grote shinobi landen

    Voor de rest zijn er nog 4 kleinere landen dat zijn:
    -regen(rain)
    -gras(grass)
    -waterval(waterfall)
    -geluid(sound)

    17-07-2006 om 22:16 geschreven door Hatake Kakashi

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is Naruto?

    Wat is naruto?
    Naruto is een Japanse anime. Onder anime verstaan we japanse animatieseries die vaak voortgekomen zijn uit de manga (stripboeken).
    Vaak worden de termen anime en manga geassocieerd met sex en geweld. Dat is onterecht. Er bestaan vele soorten anime, van science-fiction tot drama en van avontuur tot actie. Er is dus voor iedereen wel een ideale anime te vinden aangezien er zo'n 3000 verschillende (!!) series bestaan.
    Naruto is een anime die zich vooral focust op de actie.

    Ah, een soort Dragonball dus!
    Bah! ga je mond spoelen! Naruto is totaal niet te vergelijken met series als Dragonball. Dragonball is totaal gefocust op zoveel mogelijk bloed en geweld, terwijl Naruto wat meer uit een echt verhaal bestaat, waarin het in mindere mate ook wel gaat om de actie maar vooral om het verhaal en de relaties tussen de personages.
    Je zult dan bijvoorbeeld ook meer conversaties en flashbacks zien als in Dragonball. Verder zijn de personen veel beter uitgewerkt, is het beter getekend en is het verhaal dus veel complexer.
    Dat het veel complexer is kun je bijvoorbeeld zien aan het feit dat er naar schatting zo'n 300 jutsu (typen aanvallen) voorkomen in het verhaal.

     Geweldig! wanneer komt het op TV?
    Simpel: Niet! In Nederland word de serie nog niet uitgezonden. Het word alleen in Japan uitgezonden op dit moment. De serie is wel te downloaden van het internet op adressen als Animesuki. Dit is compleet legaal aangezien de serie nog niet gelicenced (opgekocht) is in de VS en Nederland. Zodra dit gebeurt zullen de downloads ook van animesuki verdwijnen.

    17-07-2006 om 22:07 geschreven door Hatake Kakashi

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 17/07-23/07 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!