Inhoud blog
  • De relaties
  • Naruto the movie
  • Het team waarin Naruto zit.
  • Bloodlines
  • Klassen
    Naruto school
  • https://pachetes.com/sands/
  • fijne avond gewenst
  • beaty
  • Zeer mooi
  • Groetjes!

    Ik gebruik mijn gastenboek als een school waardoor u door elk bericht een beetje van 20 exp (experience points/ervarings punten) krijgt. U begint met level 1 en U moet een totaal van 100 exp verdienen om een volgende level te behalen. Dit verdubbeld zich na elk level. Ik had dit bedacht omdat het me leuk leek om het een beetje een naruto sfeer te geven. Dus na elke berichtje mag je je level achterlaten en je bepaalde exp. Let op! U kunt geen misbruik maken door te zeggen dat je meer exp en level's hebt dan je eigenlijk hebt want ik kan alles nachecken. Veel plezier.

    Naruto
    De Japanse Ninja serie!!
    Wat is naruto? Naruto is een Japanse anime. Onder anime verstaan we japanse animatieseries die vaak voortgekomen zijn uit de manga (stripboeken).
    17-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het team waarin Naruto zit.
    Uzamaki Naruto

     
    Hidden leaf

    Naruto komt uit het dorp Konoha. Hij staat daar bekend als 'Number One Loudest Ninja', een titel die hij zeker waarmaakt. Hij doorbreekt regels, wil altijd alle aandacht hebben, heeft het iq van een biefstuk en is in vergelijking met andere academy studenten erg slecht; hij is een buitenbeentje en egoïstisch, maar het allerbelangrijkste: hij zal nooit opgeven!
    Hij zal mischien nooit de allerbeste wezen maar het is wel onze held. Desondanks dit alles heeft hij een voordeel dat geen enkele andere ninja heeft: in hem zit de 'Nine Tail Demon Fox' opgesloten. Een monster wat bijna het hele dorp verwoeste. De 4e Hokage heeft het beest verslagen en opgesloten in een toen net geboren jongen: Naruto.
    Omdat Naruto zich dus in feite opgeofferd heeft voor het hele dorp zou je verwachten dat hij bekend staat als een held. Helaas voor Naruto is niets minder waar. Iedereen minacht hem omdat men hem ziet als het monster zelf. Zijn ouders heeft Naruto nooit gekend, en steun van de dorpsbewoners kreeg hij dus ook al niet. Hij is opgegroeid in totale eenzaamheid.
    Dit heeft zijn sporen nagelaten: Naruto wil nu niets anders dan erkenning voor zijn daden en wil respect van de mensen winnen. Helaas pakt hij dit op de verkeerde manier aan en doet dit door lol te trappen, wat de dorpsbewoners hem uiteraard niet in dank afnemen.
    Dit alles ging uiteraard ten koste van zijn prestaties op de academy. Maar sinds kort heeft hij een nieuw doel om respect te winnen: Hokage (leider van Konoha) worden!
    Uiteraard vond iedereen dit maar een dom idee, hoe kan zo'n buitenbeentje immers de leider van een dorp worden. Echter, er was één iemand die hem respecteerde en hem begreep: Iruka (Naruto's eerste leraar). Omdat Iruka net zo'n eenzame jeugd als Naruto had kan hij volledig begrijpen wat Naruto wil bereiken.

    Naarmate de tijd vorderde en Naruto inmiddels een heuse ninja geworden was vond hij nog 2 vrienden waarmee hij lief en leed deelde: zijn eeuwige rivaal Uchiha Sasuke en zijn wannabee-vriendinnetje Haruno Sakura.
    Naruto heeft een zwakke plek voor Sakura. Waarschijnlijk omdat ze de slimste in de academy was. Hij geeft nooit duidelijk toe dat hij van haar houdt maar dat word wel duidelijk.
    Maar inplaats van indruk op haar te maken irriteert hij haar en geeft hij haar het idee dat hij nog steeds de zelfde gare idioot van een paar jaar geleden was.
    De andere persoon waar hij van onder de indruk is is Uchiha Sasuke. Omdat hij van een beroemde clan in Konoha afstamt is hij altijd erg geliefd geweest door de dorpsbewoners, het directe tegenovergestelde van Naruto zou je kunnen zeggen. Eigenlijk haat hij hem omdat Sakura nogal op Sasuke valt aangezien hij altijd de coolste van het stel is.
    Dus Naruto's andere doel wordt meteen duidelijk: De gelijke van Sasuke worden om zo respect van Sakura te winnen. De relatie tussen Naruto, Sasuke en Sakura is ook meteen een van de belangrijkste aspecten in het verhaal dat Naruto heet.

    Al met al is naruto, met zijn enorme voorraad chakra dankzij de Nine Tails, en zijn uithoudingsvermogen, goed opgewassen tegen het meeste ninja geweld. Zijn arsenaal: Kage bunshin no Jutsu(een variant op Bunshin no Jutsu, waarbij er echte klonen ipv illusies gecreeerd worden, zijn persoonlijke favoriet), Sexy no Jutsu (erg grappig en zinloos, een variant van de transformatie techniek waarbij hij transformeert naar een erg mooie dame), en Rasengan (een aanval die hem door Jiraiya is geleerd).

    Teamgenoten:
    Uchiha Sasuke,Haruna Sakura
    Beste techniek(en):
    Kage Bunchin,Rasengan

    Rang:

    Genin

    Uchiha Sasuke

     
    Hidden leaf

    Sasuke hoort bij de Uchiha-clan uit het dorp konoha. Hij is samen met zijn broer de enige overlevende van een ramp die zich in de clan heeft afgespeeld. Maar de oorzaak van die ramp was juist zijn bloedeigen broer Itachi.
    Toen Sasuke nog jong was, ik schat een jaar of 6-8, heeft zijn broer de hele clan uitgemoord. Hij heeft Sasuke expres in leven gelaten zodat Sasuke later wraak op hem kon nemen.
    Wraak nemen. Dat is waar Sasuke voor leeft. Hij traint constant, is nooit tevreden met zijn vooruitgang en wil altijd een stukje beter zijn als de rest. Vaak is hij snel geirriteerd en ongeinteresseerd in alles wat zich rond hem afspeelt.
    Hij heeft bijna nooit echte vrienden gekend, maar sinds hij als Genin in team 7 missies uitvoert met Sakura, Naruto en hun leraar Kakashi krijgt hij steeds meer het gevoel dat hij hier thuis word, en hij geeft steeds meer om Sakura en Naruto.
    Naast zijn grimme verleden is het ook nog eens een heel goede ninja.
    Aangezien hij afstamt van de Uchiha familie beschikt hij over een voordeel wat bijna niemand anders heeft: de Sharingan.Dankzij deze Sharingan kan hij zijn vijand enorm goed waarnemen en ziet hij bijna iedere aanval aankomen.
    Daarnaast kent hij nog een aantal speciale Uchiha technieken zoals vuur-ninpou waaron Katon Goukayuu no jutsu.
    Verder is een van zijn grootste troeven de Chidori aanval die hij van Kakashi heeft geleerd.
    Daarnaast heeft hij ook een groot nadeel: Tijdens het 2de deel van het Chuunin-examen is hij heeft Orochimaru een cursed seal in zijn nek geplaatst. Hierdoor kan hij soms totaal niet bewegen en vergaat van de pijn.
    Hierdoor heeft hij ook steeds de neiging om het verkeerde pad op te gaan en zijn heil te zoeken bij Orochimaru. Als hij dat namelijk doet zal zijn kracht door de level 2 cursed seal enorm toenemen waardoor hij een goede kans maakt Itachi te verslaan.

    Teamgenoten:
    Uzimaki Naruto,Haruno Sakura
    Beste techniek(en):
    Chidori
    Rang:
    Genin

    Haruno Sakura
    Hidden leaf

    Sakura is de vrouwelijk ninja uit Kakashi's team. Ze kan ongelovelijk goed Chakra controleren en ze weet alles erover. Voorderest kan ze weinig technieken. Ze is verliefd op Sasuke en vecht samen met Yamanake Ino om hem. Ze is niet een echte vechter, maar probeert zo goed mogelijk in het team mee te draaien. In het begin gaat dat moeizaam, maar als ze eenmaal aan het Chuunin-examen beginnen, gaat het steeds beter met haar.

    Teamgenoten:
    Uzumaki Naruto,Uchiha Naruto
    Beste techniek(en):
    Chakra controle
    Rang:
    Genin

    Hatake Kakashi
    Hidden leaf

    Kakashi wordt geintroduceerd als een Special Jounin (er wordt gezegt dat hij meer dan 1000 verschillende Ninjutsu kent), maar wordt algauw de sensei van Naruto, Sasuke en Sakura. Ze gaan met z'n vieren allerlei missies ten strijde, zodat Kakashi's leerlingen ervaringen opdoen om ook Jounin te worden.
    Algauw, tijdens een D-rank missie, komen ze in de problemen en veranderdt de missie naar minstens B-rank. Kakashi moet het uitvechten tegen Zabuza, waarbij hij zijn Sharingan gebruikt. Naruto, Sasuke en Sakura weten gelijk dat Kakashi niet een gewone Jounin is, want Sharingan (komen normaal alleen voor in de Uchiha-clan).
    Kakashi blijft verder de sensei van Naruto, tot ze de examens hebben gedaan. Hij blijft de sensei van Sasuke en Naruto wordt onderwezen door Jiraiya

    Teamgenoten:
    Zijn vroegere teamgenoten zijn:Obito,
    Beste techniek(en):
    Chidori
    Rang:
    Special Jounin,ANBU captain,Sensei



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 17/07-23/07 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!