Inhoud blog
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    newmixedmediaprojects

    28-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    ONBEGRENSD LANAKEN GAAT DOOR!

    LANAKEN – Onbegrensd Lanaken, de nieuwe partij die afgelopen jaar voor het eerst aan de raadsverkiezingen deelnam en op enkele tientallen stemmen na net geen zetel scoorde, gaat door. Dat hebben de lijstkandidaten en sympathisanten besloten. Voorzitter Denis Geurts: “De 812 stemmen die wij voor de eerste keer gehaald hebben is een serieuze basis om op door te gaan. Die kiezers en de andere inwoners van Groot Lanaken willen wij laten weten dat onze partij geen eendagsvlieg is, maar een degelijke groep betrokken mannen en vrouwen die de schouders willen zetten onder een nog beter Lanaken.”
    “Het zou ook te mooi om waar geweest zijn, dat wij met slechts vier maanden voorbereiding een zetel zouden halen waar andere zes jaar mee bezig zijn”, stel Geurts die bij de vorige verkiezingen de lijst trok. Inmiddels heeft Onbegrensd Lanaken de VZW (Vereniging Zonder Winstoogmerk) waarin zij haar activiteiten onderbracht, geactiveerd en de lijstkandidaten en andere sympathisanten gevraagd daadwerkelijk lid te worden van de vereniging. Tevens is er besloten maandelijks met Onbegrensd Lanaken bijeen te komen; de laatste dinsdag van het kwartaal voor een formele vergadering en de andere laatste dinsdagen van de maand roulerend in de etablissementen van Groot Lanaken voor een zogenaamd ‘Praatcafé’. Deze Praatcafés, zijn bedoeld ter versterking van de onderlinge band en om zich regelmatig in alle kerkdorpen te openbaren. Daarnaast zullen de leden op toerbeurt de Lanakense Gemeenteraadsvergaderingen bezoeken.
    De Vereniging Onbegrensd Lanaken heeft als doelstelling: “Het bevorderen van het welbevinden van de inwoners van Lanaken in de ruimste zin, de integratie en inburgering van de Belgische en niet-Belgische inwoners van deze gemeente zowel op socio-cultureel als politiek vlak.”  Geïnteresseerden kunnen hun belangstelling voor het lidmaatschap kenbaar maken via de website www.onbegrensdlanaken.be waarop ook de activiteiten en verdere wetenswaardigheden te lezen zijn. Aan het lidmaatschap is een contributie van € 25,00  per jaar verbonden. - WJL

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Archief per week
  • 26/03-01/04 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!