• Preminiemen U10
    Preminiemen 1ste jaars OMSI
    05-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K. WS Desselgem - OMSI

Van bij het begin van de wedstrijd wordt duidelijk dat onze OMS-sertjes het niet makkelijk zullen hebben. Het wordt al vrij snel heel druk voor het doel van OMS. De eerste poging van Desselgem kan Viktor redden, de tweede eindigt gelukkig op de deklat. Maar toch staat het na 10 minuten al 3-0. Bij een vrije schop kan Alex de bal doorspelen naar Nagwa. Zij tikt de bal naar Seba die kan voorzetten. Thibaut maakt er 3-1 van. Jammergenoeg blijft het bij dat ene doelpunt. Onze preminiemen kunnen nog wel enkele kansen creƫren maar het lukt niet om ze om te zetten. We gaan de rust in met een 7-1 achterstand.

De tweede helft start iets hoopvoller. De eerste kansen zijn voor OMS. De keeper van de tegenstander is echter heel alert en kan elke bal stoppen. Geen geluk voor ons. Bij een hoekschop van Desselgem wordt het gescoorde doelpunt afgekeurd omdat de bal uit de handen van Viktor werd geschopt. Gelukkig! Weer enkele kansen voor OMS, maar opnieuw stoten we op een wakkere keeper. Hoewel wij ook een wakkere keeper hebben slaagt Desselgem er nog 3 keer in om te scoren. Eindstand: 10-1.

Toch bedankt aan Robbe, Viktor, Seba, Alex, Thibaut, Nagwa, Tibo en Michiel.