Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan

OMS Juniores

16-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dosko Kanegem - OMS Ingelmunster: 1-2
    1e helft

In z'n laatste wedstrijd van 2007 moest OMS op bezoek bij Dosko Kanegem waar het 2jaar voordien met een groot aantal van de juniores ook kampioen speelde.
    Het terrein lijkt OMS wel te liggen want alweer ging Kanegem voor de bijl dit door met het kleinste verschil te winnen : 1-2.

In een ware schoppartij, waarbij de ref vanaf het begin de controle verloor scoorde Maxime Wastyn op het halfuur de 0-1 ; op een heerlijke dieptepass van Clint Depaepe , kapte Maxime zijn verdediger uit en trapte onhoudbaar voorbij de keeper in de korte hoek.
    Verder leverde de eerste helft weinig op buiten enkele akkefietjes tussen spelers en supporters.
    Ruststand : 0-1

2e helft

Kort in de 2e periode trapte Kanegem een vrije trap via de vingertoppen van Jens Vanderheeren en de lat over de doellijn en bracht zo de bordjes terug in evenwicht.
    Daarna ontaarde de wedstrijd in een ware veldslag tot een thuisaanhanger het veld betrad en het spel eventjes stil lag.
    De discussie ging verder langs de kant maar Beslan leek er zich weinig van aan te trekken en plaatste de bal , na een heerlijke solo , haarfijn naast de paal.
    1-2.
    In de slotfase alweer een vrije trap voor Kanegem maar Jens Vanderheeren nam met een mirakeleuze redding de puntjes mee naar de Brigandsgemeente.

Nu komt er een welverdiende rustperiode voor de jongens van trainer Kris Soenens ; wegens de winterstop.

16-12-2007 om 16:47 geschreven door oms

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
    02-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SV Pittem - OMS Ingelmunster : 0 - 3
    Op een moeilijk te bespelen veld werd er met 0-3 gewonnen tegen SV Pittem. Doelpunten: own-goal, Sam Maes en Beslan.

02-12-2007 om 00:00 geschreven door oms

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    25-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klassement na de eerste ronde

25-11-2007 om 22:55 geschreven door oms

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS - KFC Aarsele
    De 1e helft was volledig rood en geel gekleurd. Na 32' mocht OMS een 1e maal juichen wanneer een bal door een Aarselse verdediger in doel wordt gewerkt.
    Nog geen minuut later deed Daan Debeuf zijn duit in het zakje door een vrije trap enig mooi rond de keeper in doel te krullen. 2-0

Alles wat goed liep in de e helft ging fout in de 2e helft ; de combinaties, de afwerking en de inzet bleef in de kleedkamer en maakte plaats voor lange ballen,foute passes en het verliezen van duels.
    Daan Debeuf kreeg de kans om Aarsele af te maken maar zijn lob viel net over het doel van de Aarselse keeper.
    In de 62' kwam Aarsele opzij door een misverstand in de verdediging. Sam Maes viseerde net voor affluiten nog eens de paal waarna Aarsle nogmaals de lat trof.

Een verdiende overwinning voor OMS maar toch niet zo'n schitterende partij van de jongens van trainer Kris Soenens.

25-11-2007 om 22:48 geschreven door oms

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)