OMS Juniores

08-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SV Izegem - OMSI

SV Izegem 0-OMSI 4

De partij begon evenwichtig. Na 10 minuten kwam OMSI opzetten via Sam Maes maar hij schoot tegen de paal. De goal bleef niet lang uit,Daan Debeuf scoorde na 13 minuten :0-1. OMSI komt in de wedstrijd en wordt de betere ploeg. Via stilstaande fases kan Izegem gevaarlijk zijn.Bislam zorgt op het einde van de eerste helft voor een veilige voorsprong om de rust in te gaan:0-2. OMSI gaat de rust in met een 0-2 voorsprong. In de tweede helft gaat OMSI door op zijn elan en dit resulteert in een doelpunt van Jurgen en Maxim .

Doelpunten:0-1 (Daan Debeuf) 13'
    0-2 (Bislam Daoudov) 43'
    0-3 (Jurgen Vroman)57'
    0-4 (Maxim Wastyn)70'

Vervangingen:    Jens Viaene in,Diederik Vandekerckhove uit(45' rust)
                             Maxim Wastyn in,Diederik Vandekerckhove uit(56')
                             Bram Verbeke in,Bislam Daoudov uit (63')