Inhoud blog
  • Hoezo nou de bios als je kan downloaden en afspelen op tv
  • Series op tv online bekijken?
  • series op tv op internet
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Online tv series
    tv series online kijken, mag het
    04-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoezo nou de bios als je kan downloaden en afspelen op tv

    Met de tegenwoordige piraterij van het internet is de bioscoop niet meer zo aantrekkelijk als vroeger. Vroeger ging je namelijk op een vrijdag avond voor 7 euro p.p. naar de film, nu kan je er zo een downloaden op het internet of online op veamer een film kopen.

     Het is allemaal gratis op het internet, tuurlijk kan je tegen betaling een snellere download verwachten maar dit zal niet veel uitmaken. Je kan films downloaden via Torrents, oneclicks en online kijken. Ik doe het meestal via Torrents, want deze films zijn meestal van de beste kwaliteit. Online kijken is namelijk altijd met cam kwaliteit tenzij je op youtube kijkt. Vaak zal je hierbij alleen geen ondertiteling vinden. De laatste keer dat ik naar de bios ben gegaan dateert van een jaar geleden. Ik wilde de film zo graag zien dus kon ik niet wachten. Maar nu ik ook met die geduld kan handelen, download ik alleen maar nog films. Het is wel alleen zonde dat de nummer 1 site (piratebay.org) is gestopt vanwege piraterij. Dit was namelijk de nummer 1 site.

    Het is heel simpel en heel toegankelijk om een film te downloaden, de kans is er wel (vooral in Amerika) dat je opgepakt kan worden.

    04-11-2012 om 23:50 geschreven door vriemer

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Series op tv online bekijken?

    Het illegaal downloaden van tv series op het internet hoeft gelukkig niet meer, want er zijn genoeg alternatieven om je favoriete series op tv online te bekijken. Wist je bijvoorbeeld dat YouTube je de mogelijkheid geeft om je favoriete series op tv terug te laten kijken?

    sEr zijn namelijk ontzettend veel mensen die de series online op YouTube posten. Dit mag eigenlijk niet, maar vaak wordt er ook niet ingegrepen door YouTube zelf. Wanneer je er in ieder geval naar kijkt ben je niet illegaal bezig en daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om.

    Probeer dus vooral naar dit soort oplossingen te zoeken om tv te kijken op je aan ophangbeugel bevestigde tv. Er zijn talloze websites zoals YouTube te vinden, maar denk bijvoorbeeld ook aan Uitzendinggemist.nl en RTLgemist.nl.

    24-09-2012 om 17:13 geschreven door vriemer

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.series op tv op internet

    Vrijwel elke dag zijn er meerdere series op tv te zien. Alleen is vaak het probleem dat deze series op tv vaak op hetzelfde moment uitgezonden wordt. Maar door de komst van het internet is het makkelijker geworden om series van tv op het internet te volgen via Uitzendinggemist bijvoorbeeld. Maar je kunt ook series uit Amerika volgen op het internet. Maar online series bekijken is dat wel legaal eigenlijk?

    Series op tv downloaden op het internet, mag dat?

    Er zijn natuurlijk verschillende manieren om tv series te downloaden, maar is het allemaal legaal. Volgens de Nederlandse wetgeving is het alleen legaal om auteursrechtelijk materiaal binnen te halen, wanneer het origineel door particulier in bezit is.

    Dat betekent eigenlijk dat je het alleen mag bekijken, als iemand anders het als download beschikbaar stelt. Je mag dus zelf niet een serie online zetten.  Wanneer je dat wel doet, ben je dus illegaal bezig. Maar wanneer je bijvoorbeeld de afleveringen op dvd in je bezit hebt, dan is het wel weer toegestaan om de losse afleveringen te downloaden.

    23-09-2012 om 20:23 geschreven door vriemer

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    Tags:tv series
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/10-04/11 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!