Inhoud blog
  • Maandag de 7e juli
  • Zondag de 6e juli
  • Zaterdag de 5e juli
  • Vrijdag de 4e juli
  • Donderdag de 3e Juli
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    6/6 chicago 7/7
    chicago en de meren
    06-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag de 5e juli
    Vandaag is het de laatste dag. Morgen gaan we weer reizen dus die telt niet meer mee. Ik moest een brief posten want er zijn nog mensen van voor het computer tijdperk en die heb ik geschreven. Het is er maar een, hoor. Briefpapier en envelop had ik al in het hotel gevonden en ergens onderweg zag ik een postkantoor en had ik een postzegel gekocht. Maar nu nog een brievenbus. Ik had al eens rondgekeken maar kon niets vinden. Aan Marja gevraagd maar die kon ook niet bedenken waar een brievenbus stond. Dus waar post Marja haar brieven? Ze nam me mee naar de overkant van de straat. Daar staat een grote kast en als je de deur open doet zie je postvakken. Een deel van de straat heeft daar dus de brievenbus. De bezorger legt alles netjes in de vakken. Maar onderin is een vak en daar kun je zelf post leggen en de bezorger neemt die post mee. Vandaar dat er zo weinig brievenbussen zijn. Later zei de receptioniste dat zij ook post meegeeft als de postbode langs komt. Ik hoor wel of het aangekomen is. Maar dat zal wel goed gaan.
    We zijn vanmiddag naar een heel groot tuincentrum geweest. We hebben er al een paar gezien maar deze was prachtig. Marja kreeg van Otto een boompje als herinnering. Maar we hadden ook geld van haar oom om aan haar te besteden en dat moest iets voor de tuin zijn vond Marja. Maar ze kan niet besluiten. Er zijn zoveel mooie beelden, fonteintjes en potten, ze weet het niet. Dus vandaar dat we steeds zoeken maar het niet echt kunnen vinden. Het komt wel en dan stuurt ze ons een foto zodat we kunnen zien wat ze gekocht heeft.
    Voor de laatste keer uit eten. We wilden nu weer naar het Poolse restaurant. Vorige week was Michael te laat maar nu gingen we op tijd. Toch twintig minuten rijden en dan blijkt de Pool met vakantie. Gelukkig was er vlakbij een leuk restaurant. We hadden allemaal een driegangen-menu genomen maar de taart als dessert ging mee in een doosje en 's avonds bij de koffie hadden we nog wat lekkers.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    06-07-2008
    goede reis
    Hallo Otto en Els, wat gaat de tijd dan toch ineens heel snel. Zijn er alweer vier weken om. Ik denk dat jullie wel vier geweldige weken gehad hebben waar jullie met plezier op terug kunnen kijken en thuis veel over kunnen vertellen. Wij zijn daar klaar voor en kijken naar jullie thuiskomst uit. Geniet nog even van elkaar en een heel goede reis. Tot morgen. Liefs, Willy.

    06-07-2008 om 10:09 geschreven door Willy



    Archief per week
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!