Inhoud blog
  • even geen berichtjes
  • poole 2
  • afgelopen weekend
  • londen 2
  • Parijs
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Otjes avontuurlijke reizen
    Hier vertelt ik van mijn reizen die ik voor mijn werkgever maak
    24-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.poole 2

    Maandag mocht ik wederom naar Poole. Toen ik op het werk kwam werd ik even bij de planner geroepen en daar werd me verteld dat de stewardess van afgelopen weekend terreinverbod had en ontslagen was van haar taken en ook mijn financiële kosten proberen ze op haar terug te verhalen, dus ik ging al weer goed gemutst op weg. 

    We gingen nu met 3 andere chauffeurs, dus in totaal 4 bussen op weg naar Poole. jeugd wegbrengen en de jeugd van laatst ophalen. Toen ik de groep weer zag, deden ze spontaan een wave en zeiden "hoera we hebben de coole chauffeur weer". Dus dat was een uitstekend begin van een leuke reis.

    Maar eerst iets vertellen over Poole. Poole is de éénnagrootste natuurhaven van de wereld. De grootste ligt in Australie. Een natuurhaven betekent dus dat hij niet aangelegd is door mensen, maar door moeder natuur zelf. Hieronder een paar foto's om een indruk te krijgen.









    Op weg van Poole naar de tunnel maakte ik nog iets grappigs mee. We stopten ergens en daar liepen mooie vrouwen. Waarop een colega riep, "o o nutten" ofwel hoeren. "O" zei ik, "geen probleem wacht maar af". Dus de dame stapte op mijn bus af en zei "do you want fucky fucky" en ik zei "o yes". Dus zij mijn bus in en vroeg het nogmaals. Waarop ik zei "o yes, but at home with my wife" en liet de trouwring zien. De dame in kwestie was not amused en liep kwaad weg.

    Onderweg kwam ik dit flesje cola tegen, nu zul je denken nou en? Maar ingewijden weten dat zo onze kat heet en ik vond dat erg grappig.

    Gisteren kwam ik mooi op tijd weer thuis, de rit was dus uitstekend verlopen, dat was na het weekend een goede opsteker. Morgen vertrek ik weer richting istrië, dus zondag of maandag weer een vervolg.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    27-07-2014
    Poole2
    Het mooie van jouw beroep is dat je heel wat moois ziet van de wereld inclusief 'nutten' haha.. of waren die niet echt mooi?

    27-07-2014 om 22:45 geschreven door gerda




    Archief per week
  • 18/08-24/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!