Californie in 30 dagen
Inhoud blog
  • 17 juli Amsterdam
  • zondag 15 juli Helaas
  • restje zaterdag
  • trouw foto's
  • zaterdag 14 juli
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    23-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag 22 juni
    Leuk, ik krijg ook reacties. Ja, elke dag lukte niet vanwege Otto's duizeligheid en ik denk dat het nu ook niet elke dag zal gebeuren maar vandaag kun je trots op me zijn Herbert. We hebben een auto gehuurd een mooie nieuwe, witte Jeep. Staat me heel goed en zit heerlijk. Vanmorgen zijn we naar Hemet gereden met Bep en daar de auto opgehaald. Ik ben er blij mee. Otto loopt toch niet zo goed en nu kun je uit de voeten. We nemen deze auto om naar Las Vegas te gaan volgende week. We gaan nu even bij Jan kijken. Die is een brug aan het bouwen bij het huis van een vriend. Doen ze even hier. Ja haalt wat hout, zet het in de beits, roept nog acht man op en een paar uur later heb je een nieuwe brug.
    Ik heb nog niets over ons eigen huis geschreven. Het is een houten huis in een dennenbos. Het staat hoog op palen tegen een helling aan. Twee grote terrassen met goede stoelen. Binnen een grote huiskamer met open haard (niet nodig), keuken en eetkamer. Twee slaapkamers met een Kingsize en een Queensize bed en ieder een eigen badkamer met mieren. Die spoelen vanzelf weg. Een wasmachine en een droger. Daar hangt een briefje op dat we dat niet mogen gebruiken maar dat kan ik niet lezen. Dus vanmorgen om zeven uur gewassen en gedroogd. Prima gelukt. Ik ga niet slepen met mijn vuile was als er beloofd wordt dat alles er is.
    Toen we thuis kwamen uit Hemet stond onze koffer er. Ik had spritskoeken meegenomen voor Jan maar die eet hij nu met een lepel. Helemaal stuk. Maar het smaakte toch. Alle medicijnen van Otto zijn er weer en onze Tomtom. Heb ik ook al ingesteld op een ander thuisadres. Idyllwild. En het werkt allemaal. Volgens mij zijn we nu wel genoeg geacclimatiseerd en kunnen we op pad.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    23-06-2007, 00:54 geschreven door Els Kok
    Reacties (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.donderdag 21 juni
    Over het weer hoef ik niet elke dag wat te schrijven want dat is alleen maar mooi, droog en warm maar ik kan er wel tegen.
    Vandaag zouden we onze eerste barbeque hebben van de "nature club" Afsluiting van het seizoen geloof ik maar dat ging niet door want Otto kreeg een aanval. Hardstikke duizelig dus in bed en wachten tot het over was. Dat duurde nogal. Wel kwam er een telefoontje van de KLM, de koffer is in LA. Nu nog naar Idyllwild. Niemand op dat kantoortje had ooit van dat dorp gehoord dus Jan stelde voor om de koffer met Fedex te sturen. Zouden ze doen. We wachten af. Maar het komt in ieder geval dichterbij.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    23-06-2007, 00:35 geschreven door Els Kok
    Reacties (0)
    21-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 20 juni
    Om drie uur 's nachts wakker. We hebben allebei wat gerommeld maar toch maar naar bed ondanks dat we klaar wakker waren. En ja, hoor tot acht uur geslapen. Bep had voor ons eerste onbijt gezorgd, alles stond in de koelkast dus dat was een goed begin. Om half elf kwam Jan ons ophalen en hebben we samen koffie gedronken. Heerlijk buiten. Later zijn we naar de supermarkt gegaan om de koelkast verder in te ruimen. Samen uitgebreid geluncht. Vanavond alleen maar een boterhammetje.
    Wat een prachtig huis hebben Jan en Bep. Van binnen van buiten, het is prachtig, smaakvol en heel gezellig. De eekhoorntjes eten in de tuin het vogelvoer op. Er vliegen spechten, vlaamse gaaien en kolibri's om je hoofd. Geweldig.
    Ik zit nu aan de computer bij Jan en Bep. Er is iets niet goed maar deze post gaat wel.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-06-2007, 00:34 geschreven door Els Kok
    Reacties (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een lange reisdag
    Maar we zijn er. We zijn redelijk op tijd vertrokken maar zeker op tijd aangekomen.  De vlucht is prima gegaan.Bij de douane kenden ze Otto nog, hij stond nog in de computer dus hij hoefde geen iriscan en vingerafdruk maar die van mij hadden blijkbaar in Chicago niet gewerkt. Ik moest op nieuw. Toen we er door waren draaiden er al twee koffers van ons op de band maar het derde koffertje kwam maar niet. Ik gevraagd aan een aardige meneer met een briefje in zijn handen. En wat stond er op het briefje. De derde koffer van Falkeisen was vergeten en stond nog in Amsterdam. Wordt nog bezorgd, waarschijnlijk morgen. Toch jammer want dit kostte veel tijd. We kwamen midden in de spits terecht van LA. Na een uur maar gestopt en wat gegeten. Ik was nogal beroerd maar we moesten door. Blij dat we er eindelijk waren. De sleutel van ons huis opgehaald en snel naar ons vakantiehuis. Heel goed. Toilettas uitgepakt en gauw naar bed. We waren al wat uurtjes wakker.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    21-06-2007, 00:25 geschreven door Els Kok
    Reacties (0)
    18-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echt de laatste dag
    En we zijn er helemaal klaar voor. Alles is geregeld en afgesproken, de meesten zijn langs geweest om afscheid te nemen. Nog een nachtje slapen en het kan beginnen. Spannend.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    18-06-2007, 21:23 geschreven door Els Kok
    Reacties (0)
    Laatste commentaren
  • Weather (Weather)
        op zondag 15 juli Helaas
  • Weather (Weather)
        op 17 juli Amsterdam
  • Ik kom je een paar vrijdagse groetjes brengen We gaan weer op naar het weekend (agnes )
        op 17 juli Amsterdam
  • welkom thuis (agnes )
        op 17 juli Amsterdam
  • Welkom (Jetty)
        op 17 juli Amsterdam
  • Blog als favoriet !
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Archief per week
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!