Foto
Inhoud blog
  • klein meisje
  • Lief meisje
  • Lieve schat
  • Liefje
  • mijn lieve meisje
    babyophand.gif
    2.gif
    Over hoge bergen en diepe dalen

    Dagboek voor mijn allerliefste meid

    10-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefje
    Ondertussen woonden Pim en Miena al enkele maaden tesamen, maar ik merkte dat je vader Pim profiteerde van Miena.  Hij deed haar allerlei vuile werkjes opknappen,hij had geld, hij was de baas over haar. Er werd veel ruzie gemaakt en veel dingen kapot gegooid als je vader woest was! Miena kon het niet meer aan en verhuisde terug naar haar pleeggezin.
    Je ouders hadden nog kontakt met elkaar via gsm, het was ook al.
    Pim woonde dan nog alleen in  zijn huisje in B, maar al gauw werd het daar een echte zwijnestal, man man. Ik had de sleutel en ging iedere week eens zien in zijn huisje. Lieve meid, het was echt niet meer te doen!! Vuil, vies, echt waar!! Je vader ging werken, en s'avonds deed hij eten klaar en liet de afwas van een ganse week staan, van de slaapkamer nog niet te spreken!!Ik deed terug de was, bracht eten, fruit groenten mee voor je papa, zelfs gerechtjes die ik maakte en dan in de diepvries stopte, zodat hij dan eens niet hoefde te koken na zijn werk.
    Maar het werd daar een echte ramp in het huisje. Opa S. en ik besloten dan van hem uit het huis te zetten en hem een ander onderdak te zoeken.Uuuuuren hebben we daar doorgebracht om het huis weer in een deftige staat te brengen.
    Daarna verhuisde je papa naar een appartement, die hij ging delen met een maat van op zijn werk, zo waren de kosten wat betaalbaarder.
    Opa S en ik hebben dan dat appartement mooi ingericht, geschilderd, zodat het aangenaam wonen zou zijn voor hen.
    Ondertussen had hij ook weer kontakt gezocht met Miena, maar zij had geen auto en hij ging ze dan eens halen voor een dag. Maar dat stond Miena niet aan dat zij daar kwam en er een andere jongen het appartement deelde, wat eigenlijk voor zichzelf spreekt hé meid?
    Na een paar maanden daar "geleefd" te hebben, waren je papa en Miena weer maatjes geworden en besloten van terug samen te gaan wonen.
    Ze gingen nu eens werken aan hun relatie! Miena leefde nog van een werkloosheidsuitkering en je papa werkt nog altijd!
    Ze hadden een chaletje op het oog in W. Prachtig hoor, niet te groot, maar alles in hout, wat voor de winter wel voor verwarmingskosten duur zou uitvallen. Maar papa had twee honden, rothweilers, en ze hadden een enorme grote tuin, daar in de bossen. Ook nog een carpoort omzijn auto wat te beschermen in de winter.Dat zagen ze beiden wel zitten en ze gingen diezelfde dag nog eens bellen naar de eigenaar.





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!