Foto
Inhoud blog
  • klein meisje
  • Lief meisje
  • Lieve schat
  • Liefje
  • mijn lieve meisje
    babyophand.gif
    2.gif
    Over hoge bergen en diepe dalen

    Dagboek voor mijn allerliefste meid

    08-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieve schat
    Nadat ze gebeld hadden naar de eigenaar, was de prijs nogal gunstig en zijn je ouders dan verhuisd naar H. Met al hun hebben en houden!! De twee honden, twee mooie rotweilers, verhuisden ook mee. Ze hadden een mooi bos om in te rennen, ze waren gelukkig hoor!
    Papa ging werken en je mama bleef thuis , ze kon niet weg, daar ze geen auto had en ze woonden nogal ver van de bewoonde wereld. Ik ging dan ook regelmatig eens naar je mama om te zien of ze geen boodschappen moest hebben, of haar uitkeringsformulier moest indienen.
    Het chaletje was klein, je kon amper een tweepersoonsbed zetten, maar toch ging alles naar hun zin. Je papa had geen orde, dus was er daar dikwijls ruzie !!Hij liet zijn werkkleren overal rondslingeren en deed verse kedij aan, waar hij stond!!! Een bak voor vuil linnen kende hij niet hoor, ook al stond er één in de badkamer!!
    Je vader was soms zo kwaad als het eten nog niet klaar was, dat hij dan met zijn vuisten tekeer ging  en alles in elkaar sloeg. Het venster was gebroken, de binnendeur schopte hij kapot, het was me nogal een koppig manneke. Niets kon hem deren, alles wat in zijn weg stond moest er aan geloven. Soms belde je mama mij dan op, dat ze het niet meer zag zitten. Zij heeft er veel geweend hoor lieve schat, ze had het niet gemakkelijk met jou papa.
    Als je papa dan in het weekend vrij was, vroeg Miena eens om naar ons te komen, maar dat wou je vader niet : hij zei dan : wat moeten we daar gaan doen?????
    En als ze kwamen, dan was het maar voor een half uurtje, waarmee ik al héél tevreden was.
    Maar je papa had één grote hobby : visssen .Als het mooi weer was en hij verveelde zich, dan kon hij zijn visgerief nemen en een ganse dag en nacht gaan vissen, samen met je mama. Je mama ging mee, omdat ze dan alleen zat in het huisje en ze was soms bang zo alleen in het grote bos. De honden mochten dan ook mee .En als hij het geluk had om een mooie Karper te vangen, dan kon zijn geluk niet meer op. Hij gooide die vis natuurlijk weer terug in het water hoor!!


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!