Foto
Inhoud blog
  • Epiloog
  • Dag 24 - 29 oogst 2018
  • Dag 23 - 28 oogst 2018
  • Dag 22 - 27 oogst 2018
  • Dag 21 - 26 oogst 2018
    Queeste Rome 2018
    Onderweg zijn ...
    28-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 23 - 28 oogst 2018

    De laatste volledige dag van onze queeste begint met de opruim van onze tentjes en bagage. Behalve wat handbagage komt alles in de kartonnen dozen die de vervoersfirma Soetens via de camping ter beschikking stelt. De dozen tapen we goed dicht en worden met de hulp van het elektrisch busje van de camping aan het magazijn van de fietsen afgezet. In de loop van volgende week wordt alles samen aan ten huize gebracht.

    Na het uitchecken van deze prachtige camping rijden wij terug met het aftandse treintje naar Rome om uit te zoeken hoe we in de luchthaven van Ciampino kunnen geraken. Het voelt toch wat vreemd aan, zo zonder fiets en bepakking, alleen met wat handbagage, net of we transmigranten zijn. En we zijn inderdaad onderweg, gelukkig voor ons naar een echt(e) (t)huis ...

    Na een laatste Romeinse lunch vertrekken we met de shuttlebus naar de luchthaven. Even verkennen hoe dat daar gaat en dan, al wandelend, we hebben toch tijd, naar Ciampino Stad, een trip die achteraf bekeken, duidelijk niet bedoeld of aangepast is voor voetgangers ... maar het lukt ons toch.

    Albergo Laura wordt onze laatste slaapplaats in Italia en het zal een korte nacht worden want om 5u50 moeten we onze shuttle naar de luchthaven halen.

    We maken nog een zonnige wandeling door Ciampino met een ijscreem voor Pol en een latte macchiato voor Wilfried en na het avondeten zullen we, zoals steeds tijdens deze queeste, vroeg onze bedjes opzoeken.
    Morgen vliegen we naar Eindhoven en bussen we naar Antwerpen om deze queeste helemaal af te ronden.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!