Inhoud blog
  • Geen stress van essentieel belang voor uw gezondheid
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Positief Leven
    Be Inspired
    01-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen stress van essentieel belang voor uw gezondheid
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo vrienden,


    stress is een hele grote boosdoener als het om je gezonheid gaat,

    zorg ervoor dat je geen stress hebt haal al het negatieve uit je leven, alles wat jou een rot gevoel geeft werk daaraan, verander het of verwijder het uit je leven.
    we zijn allemaal prachtige wezens en we functioneren op ons best als we in een positieve fijne omgeving leven als een persoon aangemoedigd wordt door bijv. je baas op het werk of je kinderen familie of vrienden zal zn persoon alleen maar beter willen worden. zo ook in je lichaam je ziel zelf. als je in een fijne omgeving leeft wordt je leven er alleen maar mooier en fijner op maar, helaas werkt dit ook andersom wanneer je in een negatieve sfeer zit zal jou lichaam hierop reageren en ook je ziel.


    zorg dus dat je verantwoordelijkheid neemt voor je lichaam en maar ook je geest niet meer kwelt met de negatieve energie waar je in leeft dit zorgt ervoor dat je steeds verder wegzakt in het negatieve. Zorg er juist voor dat je omringt bent met fijne positieve mensen die het beste uit je halen zodat je alleen maar verder zult groeien en niet dieper zult dalen.
    Dit zorgt voor een gezonde geest en dus ook voor een gezond lichaam want als jou ziel jou niet meer duidelijk kan maken OKE NU IS HET GENOEG vraagt je ziel je lichaam om hulp en je lichaam geeft jou seinen snel moe, geiriteerd, last van spierpijnen of nog erger. luister dus goed naar jezelf.

    Ga slapen met een positief gevoel kijk iets waar je gelukkig en blij van wordt of hard om moet lachen. hoe je in slaap valt zo zul je ook wakker worden.
    maak het jezelf duidelijk dat je een prachtig en bijzonder schepsel bent en als jij dat niet zelf kan dan zeg ik het nu tegen je je bent het waard om een mooi leven te hebben en besef dit ook. want wanneer je dit gaat beseffen ga je dit ook voor jezelf wensen.

    Ik wens iedereen heel veel liefde, geluk gezondheid en wijsheid.

    01-04-2012 om 23:45 geschreven door Onelove

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (10 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Foto

    Archief per week
  • 26/03-01/04 2012

    Blog als favoriet !

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!