Inhoud blog
  • Soep van zoete aardappel met taleggiokaas
  • lekker stoofpotje
  • Panini met peer,ham,basilicum,blauwe kaas en balsamicosiroop
  • weekmenu
  • filmpje bekijken roodbaars geliev te klikken op www/
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Welkom op mijn blog!
    Archief
  • Alle berichten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    voedsel

    18-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knoflook-muntkip met knapperige sla
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Knoflook-muntkip met knapperige sla
    ----------------------------------------
    4 personen
    -------------
    2 el grof gehakte muntblaadjes
    2 tenen knoflook,geperst
    1 tl gedroogde chilivlokken
    2 el olijfolie
    4 kipfilets,horizontaal gehalveerd
    1 krop jonge bindsla of romaanse sla,in dunne reepjes
    80 g peultjeskiemen of tuinkers
    2 bosuiltjes fijngesneden
    1 el wittewijnazijn

    Werkwijze
    -----------
    Roer in een schaal de munt,knoflook en chilivlokken door 1 el olie en breng op smaak met zout en peper.
    Wentel de kipfilets erdoor om ze aan beide kanten met de kruidenolie te bedekken.
    Verhit een grote antiaanbakpan op hoog vuur.
    Bak de kipfilets in porties in 1-2 min.per kant gaar.
    Meng intussen in een grote kom de slareepjes met de peulkiemen en bosui.
    Schep de sla losjes om met de azijn,1 el olie,zout en peper.
    Leg op elk bord 2 kipfilets en schep de salade ernaast.
    Bindsla,romaanse of turkse sla vind je bij de goedgesorteerde supermarkt.
    Je kunt ook little gem of ijsbergsla nemen.
    Bereiden:+- 10 minuten

    18-09-2007 om 17:30 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ganda Ham in porto geweekte meloenbolletjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ganda ham in porto geweekte meloenbolletjes
    ------------------------------------------------
    Zeer gemakkelijk klaar te maken in 10 minuten
    -------------------------------------------------
    Voor 4 personen
    -----------------
    250 gr Ganda Ham
    2 rijpe Cavaillon meloenen
    50 gr verse munt
    1 dl witte porto
    sap van 1 meloen

    Werkwijze:
    -----------
    1.Snijd de  ham in fijne reepjes.
    2.Snijd de meloen in twee, verwijder de pitrjes en haal het vruchtvlees met behulp van een parisienne lepel eruit zodat er kleine bolletjes onstaan.
    3.Lepel de rest van de meloen ook uit en doe dat in de keukenrobot.
    4.Schik achtereenvolgens meloenbolletjes,gandasnippers en verse muntblaadjes op een bord.
    5.Giet het dressingsausje erover en laat het gerecht minstens een uurtje trekken.

    18-09-2007 om 15:07 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varkensvlees uit teruel in zoetzoute marinade
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Varkensvlees uit teruel in zoetzoute marinade
    ---------------------------------------------
    Voorbereiding: 10 minuten
    ---------------------------
     Bereiding : 15 minuten
    ------------------------
    Rusttijd: 2 uren
    ---------------
    voor 4 personen
    -----------------
    4 Teruel-varkensmedaillons
    Voor de marinade
    -------------------
    5 cl droge witte wijn
    5 cl zonnebloemolie
    1 kl Engelse saus
    2 gesnipperde sjalotten
    2 El fijngehakte bladpeterselie
    2 El bruine suiker

    1.Meng alle elementen voor de marinade in een diepe schotel en leg de varkensmedaillons erin.Dek af met vershoudfolie en laat 2 uren marineren in de koelkast,waarbij je de stukken vlees tweemaal omdraait.
    Voor het bakken
    ------------------
    Laat de medaillons uitlekken en bak ze goudbruin op de barbecue:het vlees moet mooi mals blijven en lichtjes gekaramelliseerd zijn.

    Serveertip:
    -----------
    Heerlijk met paprika,s in olie en andijvie met vinaigrette.

    13-09-2007 om 20:27 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sabayon met amaretto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sabayon met amaretto
    -----------------------
    voor 4 personen
    -----------------
    4 eierdooiers
    4 eetlepels suiker
    4 eetlepels wijn
    4 eetlepeles amaretto
    4 bolletjes vanille-ijs
    sterke koffie

    Werkwijze:
    -----------
    1.Meng de eierdooiers met de suiker,de wijn en de amaretto.
    2.Klop alles op een zacht vuurtje tot een luchtige massa.
    3.Schep de bolletjes ijs met wat koffie in ijscoupes en overgiet met de sabayon.

    13-09-2007 om 14:00 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffiekoekjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Koffiekoekjes
    --------------
    ingredienten
    ------------
    250 g boter
    125 g bloemsuiker
    15 g oploskoffie
    15 g heet water
    400 g bloem

    Werkwijze
    -----------
    Dit is een wrijfdeeg.Maak de boter goed mals.Klop of wrijf ze luchtig.
    Voeg de suiker toe en klop of wrijf het geheel verder glad.
    Los de koffie op in het hete water.
    Doe de koffieoplossing bij het mengsel.
    Wrijf de bloem in twee of drie fasen onder het deeg.
    controleer of het beslag vloeibaar genoeg is om te spuiten.
    Voeg,indien het deeg nog te vast is,een weinig water toe.

    Verwerking
    -------------
    Spuit op een lichte ingevette bakplaat met behulp van een gekarteld spuitbusje sterretjes of rozetten.

    Baktemperatuur
    ----------------
    180°C

    Afwerking
    -----------
    Laat de koekjes afkoelen.
    Neem de koekjes per twee samen.
    Vul ze met een vulling die op smaak is gebracht met koffie.
    bestuif de koekjes met bloemsuiker.

    Voor een neutrale vulling
    -------------------------
    Meng 200 g bloemsuiker met 60 gmalse boter.
    Voeg 40 g room toe.

    13-09-2007 om 13:17 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lekkere martini
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    13-09-2007 om 12:21 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevogelte met honingsaus en ansjovis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gevogelte met honingsaus en ansjovis
    --------------------------------------
    4 kipfilets
    6 ansjovisfilets
    1,5 dl droge witte wijn
    1 eetlepel olijolie
    6 eetlepels honing
    sap en geraspte schil van 1 onbehandelde citroen + 1 citroen
    1 eetlepel rozemarijn
    peper en zout

    Werkwijze
    -----------
    Verwarm de oven voor op 200°C.Braad de filets rondom in olijfolie.
    Kruid ze met zout en peper.Leg ze in een ovenschaal.
    Breng in de braadpan de wijn aan de kook met de honing,het citroensap en de citroenschil.
    Voeg er de rozemarijn en de ansjovis aan toe.
    Laat 3 minuten zacht doorkoken.Lepel de saus over de kip en zet ze 20 minuten in het midden van de oven.
    Snij de filets in fijne plakjes.Lepel er wat saus bij en werk af met plakje citroen.
    Lekker met:gestoomde aardapplen of aardappelen in de schil.

    13-09-2007 om 11:26 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalkoengebraad met roquefortsaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Kalkoengebraad met roquefortsaus
    ------------------------------------
    voor 4 personen
    -----------------
    600 g kalkoengebraad
    boter
    2 dl kippenfond
    4 eetlepels wittewijnazijn
    1 1/2 dl room
    80 g roquefort
    1/4 bloemkool
    1 broccoli
    24 peultjes
    grof gemalen peper
    2 eetlepeles gehakte peterselie

    Werkwijze
    -----------
    1.Bak het gebraad aan alle kanten bruin en laat het zachtjes gaar worden gedurende 30 minuten onder deksel.
    2.Blus het geheel met de fond,de wittewijnazijn en de room.Laat inkoken tot de helft.
    3.Snijd ondertussen de roquefort in blokjes en doe die bij de saus.Let erop dat de saus zacht van smaak blijft.
    4.Snijd de bloemkoolroosjes,de broccolibloempjes en de peultjes in kleine stukjes.Stoof alles zachtjes aan in de pan en doe er op het laatst een klein beetje grove peper bij.
    5.Mix de saus glad met de staafmixer.
    6.Snijd het gebraad en serveer het samen met de groentjes.Oversaus en versier met wat gehakte peterselie.

    12-09-2007 om 20:17 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kikkerbilletjesspies
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Kikkerbilletjesspies
    --------------------
    voor 4 personen
    -----------------
    24 dikke kikkerbillen
    boter
    4 eetlepels look-mix
    1 dl witte wijn
    citroensap
    2 dl sojaroom
    krulsla
    veldsla

    Werkwijze:
    ------------
    1.Snijd de kikkerbilletjes in de vorm van kippeboutjes en prik ze op een spiesje.
    2.Bak ze in de boter en kruid met look-mix.
    3.Blus met de wijn,het citroensap en de sojaroom.
    4.Schik wat krulsla en de veldsla op een bord en leg er de brochette op.Overgiet met de saus.

    12-09-2007 om 19:24 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lamsvlees in zoutdeeg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Lamsvlees in zoutdeeg
    -----------------------
    voor 4 personen
    ----------------
    110 g grof zout
    120 g bloem
    1/1 dl water
    1 ei
    500 g lamsfilet of lamsbout
    1 eierdooier
    5 eetlepels gehakte kruiden
    (tijm,peterselie,kervel,dragon en munt)
    1 gehakt teentje knoflook
    125 g boter
    4 eetlepels water
    pasta

    Werkwijze
    -----------
    1.Meng het grof zout,de bloem,het water en het ei en maak het deeg.Laat dat een nacht rusten.
    2.Smeer het lamsvlees in met het eigeel.Meng de kruiden met de knoflook en dip het vlees in dit mengsel.Bewaar wat kruiden voor de saus.
    3.Rol het deeg uit en pak het vlees in.Bak het pakje 8 à 10 minuten in eenoven van 200 °C.
    4.Verwijder het deeg en snijd het vlees in plakjes.
    5.Kook de boter op met het water.Voeg de resterende kruiden toe.
    6.Serveer het vlees met de pasta en oversaus het geheel.

    11-09-2007 om 19:39 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modern konijn met pruimen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Modern konijn met pruimen.
    -----------------------------
    Voor 4 personen
    ------------------
    1 konijn
    margarine of boter
    4 eetlepels spekblokjes
    20 gedroogde pruimen
    1 afgestreken eetlepel suiker
    2 eetlepeles balsamicoazijn
    2 dl bruine fond of konijenfond
    20 lente-uitjes (of een bosje)
    2 eetlepels gehakte petereselie

    Werkwijze
    ----------
    1.Snijd het konijn in stukjes van 2 bij 2 cm en bak ze bruin aan.
    2.Voeg er de spekblokjes en de onpitte pruimen aan toe en overstrooi het geheel met de suiker;
    3.Blus met de balsamicoazijn en de fond en laat voor de helft inkoken.
    4.Snijd de lente-uitjes en meng ze er op het laatst door.Serveer met gestroomde aardappelen en de peterselie.

    10-09-2007 om 18:04 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eendenborst met perziksaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eendenborst met perziksaus
    ----------------------------
    voor 4 personen
    -----------------
    2 grote of 4 kleine eendenborsten
    2 grote of 4 kleine perziken
    2 1/2 dl schuimwijn of champagne
    peper en zout
    4 eetlepels perziklikeur
    2 eetlepels suiker
    4 blaadjes basilicum
    4 sneetjes gedroogde ham
    kervel

    WERKWIJZE
    ---------------
    1.Bak de eendenborsten 10 minuten aan de velkant en 3 minuten aan de andere kant.
    2.Snijd de perziken in stukken.
    3.Zet ze op het vuur met de schuimwijn en laat 15 minuten inkoken.Mix en doe door een zeef.Breng op smaak met peper ,zout ,de perziklikeur en suiker.
    4.Snijd het vlees in plakjes en schik ze op een bord.
    5.Hak het basilicum en doe dat op het laatst bij de saus.
    6.Oversaus het vlees en schik de ham op het bord.Werk eventueel af met stukjes perzik en wat kervel.

    10-09-2007 om 17:28 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.smakelijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    10-09-2007 om 16:55 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalfstong met mosterdsaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Kalfstong met mosterdsaus
    ---------------------------
    (Voor 4 personen)

    1 kalfstong
    bouillon
    80 g margarine of boter
    100 g bloem
    3/4 liter melk
    3/4 liter kookvocht van de kalfstong
    2 eetlepels mosterd
    2 eetlepels gehakte peterselie

    (WERKWIJZE)

    1.Kook de kalfstong gaar in een klassieke bouillon
    2.Laat de margarine of boter smelten en roer er de bloem door zodat je een roux krijgt.
    3.Maak een bechamelsaus door de roux te bevochtigen met de melk en het kookvocht.
    4.Breng op smaak en voeg de mosterd en de peterselie toe.
    5.Serveer de tong met de saus en een gekookte aardappel.

    04-09-2007 om 20:18 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witloofsoep met kabeljauw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Witloofsoep met kabeljauw
    ----------------------------
    (voor 4 personen)

    8 stronkjes witloof
    1 klein aardappeltje
    1 wit prei
    1 sjalotje
    margarine of  boter
    2 liter water
    1/2 bouillonblokje
    2 sneden brood
    olijfolie
    1 teentje knoflook
    peper en zout
    nootmuskaat
    1 dl room
    120 g kabeljauw
    1 eetlepel gehakte peterselie

    WERKWIJZE:
    ----------------
    1.Snijd alle groenten in de gewenste grootte en stoof ze aan in wat margarine of boter.
    2.Bevochtig met het water en doe er eventueel een half bouillonblokje bij.Laat 30 minuten koken.
    3.Snijd ondertussen de sneetjes brood on drie hoekjes en bak ze in olijfolie.Laat de korstjes even afkoelen en wrijf  ze in met de knoflook.
    4.Mix ondertussen de soep en kruid ze met peper,zout en nootmuskaat.Voeg de room toe.
    5.Snijd de kabeljauw in blokjes van 2 cm.Laat ze aan het einde van de kooktijd ongeveer 2 minuten pocheren in de soep.(Niet veel langer,want dan valt de kabeljauw uiteen)
    6.Serveer in een diep bord en bestrooi met de gehakte peterselie.


    Dit recept komt uit het kookboek:PIET HUYSENTRUYT
                                                       KOOK BIJBEL

    04-09-2007 om 00:00 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Passie
    -------
    Ingrediënten:
    -------------
    125ml sap van passievruchten
    een scheutje grenadine
    sap van een halve limoen
    water
    braambes

    Bereiding:
    ----------
    vermeng in de shaker 125 ml passievruchtnsap,een scheutje grenadine
    en het sap van een half limoentje.Voeg een paar ijsblokjes toe en meng goed.Schenk in het glas en leng aan met goed gekoeld water.Versier met een halve passievrucht op een houten prikker,misschien kan er ook nog een braambes bovenop.

    03-09-2007 om 12:25 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fruitpunch
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Fruitpunch
    -----------
    Ingrediënten
    -------------
    Halve liter sinaasappelsap

    1 liter ananasap

    3/4 liter veenbessensap (cranberrysap)

    1 liter Ginger-ale (gemberbier bevat geen alcohol)

    ijsblokjes-vers geplukte eetbare bloemen (viooltjes)

    Bereiding:
    ----------
    Meng de fruitsappen en de Ginger-ale goed met elkaar.Deze mengeling serveren met ijsblokjes en afwerken met vers geplukte bloemen;

    03-09-2007 om 12:18 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blauwgekookte forel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Blauwgekookte forel
    ---------------------
    Ingrediënten
    -------------
    4 beekforellen (à 250 g)
    2 el witte-wijnazijn
    zout -8 el boter

    Voor 4 personen
    Bereidingstijd:30 min

    1.Snijd de beekforellen voorzichig open en maak ze schoon.Raak de huid niet aan om beschadiging van de slijmhuid te voorkomen.

    2.Leg de forellen op een platte schaal en bedruppel ze met witte wijn-azijn.Wentel de schaal een aantal keren zodat de azijn het totale huidoppervlak van de forellen bevochtigt;

    3.Breng 3 liter gezouten water aan de kook en laat de forellen erin glijden.laat ze ongeveer 7 minuten trekken op een matig vuur.Smelt de boter in een kommetje.

    4.Neem de forellen uit het vocht,laat ze uitlekken op een stuk keukenpapier en serveer.Geef de gesmolten boter er apart bij.Gekookte aardappelen smaken hier goed bij.

    Tip:als u geen beekforellen kunt krijgen,gebruik dan de regenboogforel.

    03-09-2007 om 11:20 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalfslapjes met citroensaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Kalfslapjes met citroensaus
    ----------------------------
    Ingrediënten
    -------------
    4 dunne ,kleine kalfslapjes (elk ongeveer 60 g),een snuifje zout,zwarte peper uit de molen,1 citroen,2 el olie, 1/4 l bouillon (instant of uit een potje),1 el kappertjes en een paar takjes basilicum

    Voor 2 personen

    Bereidingstijd:ca:20 min
    ------------------------

    1.Sla de kalfslapjes een beetje plat en kruid ze met zout en peper.Halveer de citroepers de ene helft uit en snijd de andere in schijfjes.

    2.Verhit de wok.Doe de olie erin,en laat ze heel heet worden.Bak de kalfslapjes daarin aan beide kanten mooi bruin.

    3.Giet de bouillon en het citroensap erbij en laat het vlees 3 - 4 minuten bij een lage temperatuur garen.Voeg ten slotte de kappertjes toe en laat die even mee warm worden.

    4.Was intussen het basilicum,dep het droog en hak het.Garneer het vlees met de citroenschijfjes en het basilicum.

    Tip:hierbij smaakt tagliatelle het best.Breng de tagliatelle meteen bij het begin van het recept aan de kook,dan is hj samen met het vlees klaar.Als u daarbij een snel groentegerecht wilt serveren,kunt u diepvrieserwten of een andere diepvriesgroente nemen.

    31-08-2007 om 11:22 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoekbaarsfilet met paddestoelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Snoekbaarsfilet met paddestoelen
    -----------------------------------
    Voor 4 personen
    ------------------
    Bereidingstijd:+-40 min

    Ingrediënten
    -------------
    1 sjalotje,1 teentje knoflook,4 grote champignons,2 middelgrote exemplaren eekhoorntjesbrood,4 snoekbaarsfilets met huid (à 180 g),zout en peper uit de molen.
    3 el boter
    50 ml zoete witte wijn (bijv.riesling),150 g slagroom.
    1 el créme fraiche,1 el gehakte kruiden (bijv.dille,peterselie,bieslook)

    1.Pel en snipper de sjalot en het teentje knoflook.Maak de paddestoelen schoon en snijd ze in kleine stukjes.Spoel de snoekbaars onder koud stromend water af en maak hem droog met keukenpapier.Bestrooi de filets aan wederzijden met peper en zout.

    2.verhit de boter in een pan en bak de visfilets 1 minuut aan beide kanten.Neem de filets uit de pan.

    3.bak de snippers sjalot,knoflook en paddestoelen in het bakvet goudgeel,giet de witte wijn en de slagroom erbij en laat de saus kort koken.

    4.Leg de snoekbaarsfilets in de saus met huid naar boven en laat ze 5 minuten garen.

    5.Verdeel de filets over 4 borden.Roer de créme fraiche en de kruiden door de saus en serveer die bij de vis.

    Tip:in plaats van zoete rieslingwijn kunt u ook een andere wijn gebruiken,bijvoorbeeld een drogere witte wijnsoort of rose.

    31-08-2007 om 10:57 geschreven door prinses

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per week
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.



    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!