Soep van zoete aardappel met taleggiokaas -------------------------------------------- 4 personen ------------ 2 portobello's (grote champignons),in reepjes gesneden 3 el olijfolie 1 rode ui,gesnipperd 3 el olijfolie 800 g zoete aardappel 1 koffielepel komijnzaadjes 1 1/2 l kippenbouillon 3 handvol spinazie 60 g taleggiokaas in blokjes peper en zout grissinistengels BEREIDING -------------- Fruit de portobello's aan in olijfolie,kruid met zout en peper en zet opzij.Fruit de ui in olijfolie en voeg de zoete aardappel en komijnzaadjes toe. Stoot dit even aan en bevochtig met de kippenbouillon.Kook de soep gaar.Mix de soep fijn.Voeg de pinazie en de portobello's toe,kruid met peper en zout en serveer de soep met taleggiokaas en grissinistengels.
Panini met peer,ham,basilicum,blauwe kaas en balsamicosiroop
Panini met peer,ham,basilicum,blauwe kaas en balsamiosiroop -------------------------------------------------------------- 4 personen ------------ 4 panini-of pittabroodjes 2 peren,gewassen en in plakjes gesneden 120 g gerookte ham 1 bosje basilicum,de blaadjes geplukt 100 g blauwe kaas balsamicosiroop BEREIDING -------------- Vul de broodjes met de ham,kaas,peren en basillicum en rooster ze in een croquemachine (of in een grillpan) gedurende 3 à 5 minuten.Serveer met de balsamicosiroop.