op reis
reizen
Foto
Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Inhoud blog
  • Kinderen krijgen les zoals 100 jaar geleden
  • Clara Cleymans: "Ik ben zwanger
  • Mountainbikers tonen hun hart voor zieke kinderen
  • Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilactie
  • Leden sportclubs pronken in zelfgemaakt stickerboek
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Groetjes uit Arendonk
    Foto
    toremansmolen in arendonk
    Foto
    de kerstboom is klaar
    Foto
    de kerststal is klaar
    Foto
    van 2006 naar 2007 schol
    Foto
    Foto
    dit is de kapel aan de kolonie in merksplas
    Foto
    Foto
    ik verzamel eierdopjes , hier toon ik er enkelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vriendschapsbloem
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    wat je aan zee al kunt vinden!
    Foto
    hier nog verschillende kapellekens
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gastenboek
  • hoi
  • groetjes
  • groetjes
  • test
  • Een fijne zondag !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    03-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De aarde krijgt een buikje

    De aarde krijgt een buikje

    de aarde krijgt een buikje


    De aarde wordt jaar na jaar een tikkeltje dikker rond de evenaar. Op dit ogenblik is daardoor niet langer de Mount Everest in Nepal maar een vulkaan in Ecuador het punt dat het verst verwijderd is van de aardkern.

    Het verdikkingsproces begon in het midden van vorige eeuw en heeft, zo blijkt nu, te maken met de afnemende ijsmassa's op de polen. Beide fenomenen werden met elkaar in verband gebracht door wetenschappers die meewerken aan het Gravity Recovery and Climate Experiment (GRACE), een onderzoeksprogramma dat de zwaartekracht rondom de aarde bestudeert.

    Door veranderingen in de ijsmassa met variaties in de zwaartekracht te vergelijken, waren de wetenschappers volgens livescience.com in staat om aan te tonen dat de smeltende gletsjers op Groenland en op de poolkappen verantwoordelijk zijn voor de steeds plattere bolvorm van onze planeet.

    Het ijs dat daar smelt, levert enorme hoeveelheden water op. Elk jaar verliezen de twee gebieden zo'n 382 miljard ton ijs. Dat water wordt door de middelpuntvliedende kracht naar de evenaar getrokken. De buik van de aarde rond de evenaar groeit nu door de watermassa aan met 0,71 centimeter per tien jaar.

    Nooit perfecte bol

    De aarde is nooit een perfecte bol geweest. Door het wegsmeltende ijs wordt de druk op de poolkappen verminderd. Dit proces begon 22.000 jaar geleden toen de laatste grote ijskappen terugtrokken tot de polen. Hierdoor wordt de aarde minder ingedrukt, ze rekt daardoor opnieuw wat uit van noord naar zuid - tenminste dat deed ze tot midden de jaren 1900. Maar dit is een proces dat duizenden jaren in beslag neemt.

    Tot de continenten zich helemaal hersteld hebben, blijft de aarde rondom de evenaar door de watermassa dikker worden. Momenteel is de straal van onze planeet bij de evenaar bijna 21 kilometer groter dan de straal bij de polen.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-08-2011, 11:42 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle Europese gezinnen op windenergie in 2030
    Alle Europese gezinnen op windenergie in 2030"
    alle europese gezinnen op windenergie in 2030

    Windenergie zal tegen 2030 genoeg geproduceerd worden om alle Europese gezinnen van stroom te voorzien. Dat blijkt uit groeicijfers van de Europese Vereniging voor Windenergie (EWEA).

    "Met 194 miljard euro aan investeringen in dit decennium zal de productie van windenergie verdrievoudigen tegen 2020", zegt Justin Wilkes, beleidsdirecteur van EWEA. "Het succes is vooral te danken aan een sterk Europees beleidskader en zal ook na 2020 cruciaal blijken."

    De EWEA voorziet in het rapport Pure Power, Wind energy targets for 2020 and 2030, een stijging van de productie van 182 tot 581 terawattuur (TWh), of van 5,5 tot 15,7 procent van de totale Europese vraag in 2020. Dat is voldoende om alle gezinnen in Frankrijk, Duitsland, Polen, Spanje en Groot-Brittannië van elektriciteit te voorzien.

    Tegen 2030 stijgt de productie verder tot 1,154 TWh, goed voor 28 procent van de totale vraag en meer dan voldoende voor de 241 miljoen gezinnen die de Europese Unie dan naar schatting zal tellen.

    Extra banen

    De EWEA herinnert eraan dat windenergie niet alleen mee helpt ervoor zorgen de Europese klimaatdoelstellingen te halen, maar ook de afhankelijkheid van dure fossiele brandstoffen vermindert, banen creëert en Europa competitiever maakt.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-08-2011, 11:39 geschreven door maria
    Reacties (0)
    31-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwemverbod in Oostende door bacteriële verontreiniging

    Zwemverbod in Oostende door bacteriële verontreiniging

    zwemverbod in oostende door bacteriele verontreiniging


    Woensdagnamiddag is in een zwemzone in Oostende een zwemverbod afgekondigd wegens de slechte kwaliteit van het water. Een bacteriële verontreiniging in de zone Duin en Zee zou te wijten zijn aan de hevige regenval van de voorbije week.

    Het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid en de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) hadden twee keer op rij een te hoge bacteriële concentratie vastgesteld. Dat was het sein voor de burgemeester van de badplaats om om 14u het verbod af te kondigen. De oorzaak van het probleem zou liggen bij een overbelasting van het rioleringsstelsel van vorige week donderdag. Daardoor kwam er ongezuiverd afvalwater in zee terecht.

    De zone zal pas terug worden geopend als het water opnieuw aan de normen voldoet. "We kunnen niet met zekerheid stellen wanneer dat het geval zal zijn", zegt Bart Van Besien van de VMM. "Maar doorgaans herstelt het probleem zich vrij snel en is het een kwestie van dagen".




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-07-2011, 22:00 geschreven door maria
    Reacties (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reuzeschip uitgevaren vanuit Antwerpse haven

    Reuzeschip uitgevaren vanuit Antwerpse haven

    reuzeschip uitgevaren vanuit antwerpse haven


    Een reuzeschip is zaterdagavond uitgevaren naar Saudi-Arabië vanuit de haven van Antwerpen. Het gaat eigenlijk om een varende parkeergarage die auto's van het ene continent naar het andere brengt.

    Er kunnen 7.600 auto's en vrachtwagens staan op vier verdiepingen. Het schip heeft twaalf dekken en is 235 meter lang. Op volle zee kan het tot 45 kilometer per uur varen en dat is een topsnelheid voor een schip.

    Bekijk ook deze vtm-reportage:




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-07-2011, 21:37 geschreven door maria
    Reacties (1)
    21-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijn drinken vermindert overlevingskans bij borstkanker

    Wijn drinken vermindert overlevingskans bij borstkanker

    wijn drinken vermindert overlevingskans bij borstkanker


    Wijn drinken, zelfs met mate, is voor vrouwen schadelijk. De overlevingskans bij het herstel van borstkanker daalt significant. En per glas wijn (125 ml) dat vrouwen gemiddeld per dag drinken, stijgt de kans om borstkanker te krijgen met 7 procent.

    Vrouwen die niet of weinig drinken hebben een kans van respectievelijk 88 en 89 procent om borstkanker te overleven. De kans dat vrouwen die dagelijks minstens twee glazen wijn nuttigen, bedraagt slechts 65 procent. Het Nationaal Kanker Instituut in Milaan komt tot deze cijfers door een onderzoek bij 264 vrouwen tussen 1987 en 2001.

    Een eerdere studie toonde al aan dat wijn de kans op borstkanker verhoogt, namelijk met de eerder vermelde 7 procent per glas per dag. Dat onderzoeksresultaat is gebaseerd op een Britse studie bij 1,3 miljoen vrouwen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-07-2011, 22:28 geschreven door maria
    Reacties (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grotere mensen lopen meer risico op kanker

    Grotere mensen lopen meer risico op kanker

    grotere mensen lopen meer risico op kanker



    Mensen met een grotere lichaamslengte hebben volgens een studie meer kans om kanker te ontwikkelen.

    Het risico om de ziekte te krijgen stijgt met 16% voor elke tien centimeter extra lichaamslengte bij zowel mannen als vrouwen.

    Jane Green van de Universiteit van Oxford leidde het onderzoek. Volgens haar is de verklaring simpel: grotere mensen hebben meer cellen, dus is er een grotere kans dat één daarvan kan muteren.

     




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-07-2011, 22:24 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Slecht idee: 21 juli en Europese
    'Slecht idee: 21 juli en Europese top op één dag'
    'Slecht idee: 21 juli en Europese top op één dag'

    'Slecht idee: 21 juli en Europese


    Burgemeester Thielemans had de Europese top van 21 juli liever één dag vroeger of later gezien. Nu valt de top samen met de nationale feestdag, en dat betekent extra politie op de been.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-07-2011, 22:19 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laurent op Belgisch volksfeest

    Laurent op Belgisch volksfeest

    Prins Laurent zal vannamiddag niet aanwezig zijn op het militair defilé in Brussel. Hij mag niet van zijn vader, na de recente incidenten zoals zijn Congoreis. Laurent trok gisteravond dan maar naar het volksfeest in de Marollenwijk.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-07-2011, 21:59 geschreven door maria
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weekend


    het is weer regenachtig
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-07-2011, 21:45 geschreven door maria
    Reacties (0)
    11-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helikopter zweeft over Antwerpen

    Helikopter zweeft over Antwerpen-stad (video)

    helikopter zweeft over antwerpen stad video



    De voorbije weken kon u op onze website deelnemen aan een fotowedstrijd, met als hoofdprijs een luchtdoop over de Koekenstad. Een onschuldige hand trok begin deze week zes winnaars uit de lading inzendingen.

    De gelukkigen wachtte een luchtdoop in een helikopter van de Aviation Factory, die hen een prachtig zicht over 't Stad. Onze vliegende reporter trof de geluksvogels woensdagavond op de luchthaven van Deurne. Bekijk het filmpje!





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    11-07-2011, 11:39 geschreven door maria
    Reacties (1)
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 23/05-29/05 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 16/06-22/06 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Foto
    telorenlekker arendonk
    Foto
    de winter is nabij
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    de O L Vr kerk van arendonk
    Foto
    kapelleken van de grotstraat
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    martine1955
    blog.seniorennet.be/martine
    Foto
    dit is een van onze egeltjes , ze doen nu hun winterslaap
    Foto
    dit is de tongkus
    Foto
    Foto
    Foto
    deze vogels komen nu in de winter allen in onze tuin eten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hier nog enkele van mijn stukjes kantklos
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20 jaar geleden op een tentoonstelling
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hele dikke knuffel
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!