Gulinair, en diverzen
Welkom op mijn site
Inhoud blog
  • Varkensvlees in appelsaus
  • Struisvogelfilet met porto
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    27-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Varkensvlees in appelsaus
    Varkensvlees in appelsaus

     Ingrediënten
    200 gram hamlap
    peper, zout
    15 gram (1 eetlepel vloeibare) margarine
    100 gram prei
    1 appel
    1 glas droge cider of witte wijn
    2 theelepels mosterd
    1 theelepel maïzena

     
     Bereiding
    1. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het in de hete margarine bruin.
    2. Neem het vlees uit de pan. Snijd de prei in ringen en was ze goed. Schil de appel en snijd hem in blokjes.
    3. Bak de prei zacht in de achtergebleven margarine. Smoor de blokjes appel even mee.
    4. Voeg de cider toe met de mosterd en breng dit aan de kook. Leg het vlees in de saus en stoof het in 25 minuten gaar.
    5. Bind de saus met de aangemengde maïzena.

     Menusuggestie
    Lekker met worteltjes met peultjes en aardappelen.




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!
    Een interessant adres?
       

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!