Inhoud blog
  • dinsdag
  • Kerstfeest
  • Met het kerstfeest op komst
  • examentijd
  • Kijk nu eens ...
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    On the road ..
    Het leven na 70 is ook best boeiend!
    08-12-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk nu eens ...

    Drukke dag vandaag, da's prima.

    Eerst met Ozzi, mijn vizsla-maat, het bos in voor een uurtje terwijl langzaam aan de dag de duisternis verdrijft. En kijk, zon!

    Dan maar ff naar de golf, een balletje slaan. Door het regenweer zijn er een aantal holes gesloten, maar ik kan me best amuseren op de overblijvn de holes. Ja, ik ben een beginnend golfer, net een jaartje bezig. Opgejut door m'n zonen, die alledrie fervente spelers zijn. Dus dan moet papa ook mee, kan er niet onderuit! Maar ik vind het super, telkens enkele uren in de buitenlucht, kilometers stappen, conccentreren ... en nadien een lekkere pint, dat hoort er ook bij!

    Na de golf stop ik ff in den Aldi, afgaand op hun reclame voor champagne. Maar je kent het! Reclame genoeg, maar het product waarvoor ze reclame maken ...niet in voorraad.

    Dus spreek ik een 'verkoopster' aan, ze is zo bereidwillig om in de voorraad te gaan zoeken, maar noppes! Maar ze noteert m'n gegevens en belooft te bellen wanneer er een nieuwe voorraad arriveert, als ... indien... Dankjewel, schoonheid! 

    Woensdag, dus komen de kleinkids, zes in totaal. 's Middags pannenkoeken, 's avonds au grand complet met de ouders erbij. Da's al jaren zo! Hebben we zo georganiseerd opdat ze elkaar zouden blijven zien, elkaar zouden blijven horen, elkaar zouden blijven voelen. En het loopt goed. 

    Kijk nu, wat zie ik hier in m'n tuin? Een rode ibis! Nooit gezien! Vrienden vogelaars opgebeld, zij willen hiervan ook genieten. 

    Oeps, niet vergeten, ik moet weg! M'n derde spuit halen, eindelijk. Helemaal geen problemen met de vaccinatie. Straks komen m'n zonen en hun vrouwen en dan spreken we af voor het kerstfeest, zoals altijd de zaterdag voor kerstmis, kwestie van iedereen de handen vrij te geven met Kerst zelf ... We gaan het velilig doe, met een zelftest voor iedereen. Geeft je toch enigszins een gevoel van verantwoord omgaan met ...

    Zo, de knolseldersoep is warm, de ovenschotel met aardappelgratin, kabeljouw, puree met savooikool bovenop, smullen maar!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!