les dnm
Inhoud blog

  • Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    bakkerij
    02-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Chocolademous

    8          eigeel
    8          eiwitten
    250      suiker
    300g    gesmolten chocolade puur
    100g    licht opgeklopte room

    werkwijzen

    Het eigeeloppen met 220g suiker tot een witte massa.
    dan het eiwit opkloppen met 50g suiker.
    het eigeel met het eiwit samen mengen met de gesmolten chocolade  (niet te warm).
    op het laste de licht opgeklopte room aan toevoegen.
    in de potjes verdelen en in de koelkast latten op stijven.





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!