DE THEORIE VAN ALLES
Inhoud blog
  • NIEUWE PRODUCTEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    SABA UNIVERSELE THEORIE
    Beschrijving: Mijn boek en blog gaat over de meeste gezochte theorie in de geschiedenis. Sinds eeuwen, zijn en waren wetenschappers, Einstein inbegrip, op zoek naar de theorie van alles. Een algemene theorie, die alle natuurlijke krachten, elementen en soorten kan verenigen en verklaren. Deze kracht en theorie geldt voor iedereen, van levende soorten, tot materie en energie, “De theorie van alles”. Ik heb deze kracht gevonden door mijn uitvindergeest. Na 30 jaar zelfstudies en 1000 experimenten in de natuurgeneeskunde en natuurwetenschap heb ik ontdekt dat een kracht en wetten bestaan, die alle elementen en soorten in het universum, respecteren en volgen. En via deze kracht kunnen alle soorten, zijn eigen soort aantrekken, samenwerken, samenklonteren, afstoten of vernietigen. Deze theorie kan alles verklaren, van atoom tot geest. Door deze theorie kunnen, nieuwe soorten materie of energie ontwikkelt worden. Beter verklaren wat zwaartekracht is, zwarte gaten, uitdijen enz., beter ziektes begrijpen en bestrijden worden en onderzoek gennomen met kennis. Verder zijn er 60 ideeën en tekeningen bij en ook mijn ervaring als uitvinder beschrijven. Inhoud van mijn boek en van mijn blog. Iedere wek ga ik in mijn blog een onderwerp uit mijn boek platzen. De eerste onderwerp is mijn voorgeschiedenis. In de volgorde komt iedere wek een andere onderwerp bij, die iedereen kan lezen en behoordelen, tot de laatste onderwerp over 1 ½ jaar. Zo kunnen mijn collega’s bloggers zien welke onderwerp in die bepaalde wek aan de buurt is. Mijn boek bestaat ui 3 delen, zie onder bij ‘inhoud boek’. Het zijn 80 onderwerpen en 235 pag. dus het is genoeg voor 1 ½ jaar. Meer informatie over mij kan jullie bekijken op mijn website: www.sabauniversum.com Wil jullie echt wetten hoe alle soorten in het universum werken, samenwerken, samenklonteren, afstoten of vernietigen. Of hoe de 5 elementen theorie werkt. Een voorbeeld : de mysterie waarom wij 5 vingers hebben, 5 zintuigen enz. Alles is te verklaren met mijn theorieën. Dus blijf lezen. Help: ik zoek contact met wetenschappers om mijn theorieën te behoordelen en te bevestigen.
    04-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWE PRODUCTEN

    Nieuwe producten

     

    Door mijn 30 jaar ervaring  in de natuurgeneeskunde (kruiden), heb ik na 1000 experimenten en testen op mezelf, een nieuwe vorm van geneeskunde ontdekt, omdat inwendig gebruiken altijd een risico met zich meebrengt, en ik geen dokter ben, ben ik begonnen met uitwendige geneeskunde, zo worden de risico’s beperkt, en waneer de geneesmiddelen kruiden zijn, dan zijn de risico’s bijna nul. Maar omdat ik geen dokter ben, wil dat niet zegen, dat ik over geneeskunde niets weet, ik denk dat ik meer boeken heb gelezen, over geneeskunde, en alle soorten alternatieve geneeskunde dan wie dan ook. Zo heb ik verschillende lotions samen gesteld, en ben ze meer dan 20 jaren aan het gebruiken, en altijd met ongelovig resultaten. En de lotions zijn:

     

    1) Een gorgelmiddel tegen griep, griep is niets anders dan een slijm ziekte, de virus gebruik de slijm als voedingsmiddel, omdat ze zelf geen verteringssysteem  hebben, als broeikast om te groeien, en daarna, als transportmiddel om de lage luchtwegen te bereiken. Mijn gorgelmiddel maakt alle slijmen weg en de virus heeft geen kans om te overleven, daarom bestrijd alle soorten virus, van A tot Z, de vogel griep inbegrepen, ik ben meer dan 20 jaar zonder griep.

     

    2) Een lotion tegen huid problemen en ontstekingen; (acne, puistjes, exzeem, enz.), ik heb mijn exzeem, zelf genezen, en dit lotion bestrijd ook ontstekingen van inwendige organen, door alleen uitwendig in te smeren waar de pijn uitstraalt. Ik heb bij mij 2 cysten laten verdwijnen, ik heb foto’s als bewijs.

                                    

    3) Een lotion tegen artrose en osteoporose. Ik ben invalide aan de nek en aan de rug, en door mijn lotion heb ik geen pijn meer, en de resultaten kunnen ook door foto’s aangetoond worden, van vroeger en van nu.

     

    4) Een lotion die bij erectie problemen helpt. Bij oudere worden vermindert de vocht en de bloedcirculatie in de geslachtsdelen, mijn lotion geeft vocht terug en verbetert de bloedcirculatie in de geslachtsdelen, de penis wordt harder en dikker, het is gewoon een natuurlijke methode, op basis van mijn theorieën.

    Uitwendige geneeskunde zal de volgende 10-20 jaar, voor 50 % uitmaken, van de totale geneesmiddelen, hebben dezelfde werking, maar minder of geen uitwerking, op de andere organen, omdat het via plaatselijke behandeling gebeurt, en met een natuurlijk geneesmiddel (kruiden). Deze producten zijn niet in de markt, ik ben op zoek naar investeerders, fabrikanten, farmaceutische bedrijven, apothekers, of particulieren met de nodige kapitalen, die deze producten in de markt willen brengen. Dit is een nieuwe geneesmethode, dus er bestaat weinig of geen concurrentie.

     

    5) Nieuw onderzoekssysteem.

    In mijn 30 jaar ervaring in de natuurgeneeskunde, na duizenden experimenten, heb ik een natuurlijk onderzoekssysteem ontwikkelt die de werking van de weerstand en de huid laat zien. Met dit systeem kunnen alle vloeistoffen worden getest. Zo kan je zien hoe onze huid en onze weerstand reageert op dat product, en door het product aan te passen, of met een andere te vervangen, kan de reactie van de weerstand versterkt of verzwakt worden. Dit is een gemakkelijk uit te voeren onderzoek, je hebt er geen dure apparaten voor nodig, en minder testen op dieren. Met een natuurlijk onderzoekssysteem, krijg je ook de juiste  reactie. Ik wou de test voor mij houden, maar ik heb geld nodig om mijn onderzoek te financieren. Wie mijn natuurlijk onderzoekssysteem wil kopen, kan contact met mij opnemen.

     

    GSM  0478761406

    amedeosaba@tele2allin.be

     

     

     

        

     

     

     

     

    04-12-2007, 16:22 Geschreven door SabaUniversum
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Archief per week
  • 03/12-09/12 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!