sam de labra
Inhoud blog
  • pensioen
  • de laatste
  • Laatste keer in Lichtaart
  • Parel der Kempen Westerlo
  • Laatste in Moldernete

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Inhoud blog
  • pensioen
  • de laatste
  • Laatste keer in Lichtaart
  • Parel der Kempen Westerlo
  • Laatste in Moldernete
  • Wedstrijd in Meerhout
  • Laatste keer Genenbos
  • De Liereman
  • Lommel in mei 2008
  • Heet in Rijkevorsel
  • snuffeldag 2008
  • Feest van de arbeid
  • LAMcup Meerhout
  • Het kan beter
  • winter in Turnhout

    Blog als favoriet !

    Foto


    Foto

    sam
    26-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pensioen
    Is eventjes geleden dat jullie me nog gehoord hebben. Onder tussen hebben we de beslissing genomen dat ik kan gaan genieten van men pensioentje. Ik ben ondertussen 8 jaar geworden, en dus tijd om te stoppen met wedstrijden spelen. Ook gaan trainen doe ik dus momenteel niet meer. Waar eerst gezegd was dat ik nog zou aantreden in de LAMcup en de snuffeldag , heb ik ook hier van afgezien.
    Vanaf nu is het gewoon genieten van men pensioen.
    groetjes
    Sam

    26-10-2008, 21:06 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de laatste
    Vandaag was er de wedstrijd in Arendonk in een inrichting  van de eigen club. De eerste oefening waren de houdingen. Bij de tweede houding had ik een bijbevel nodig, en na de laatse houding kwam het baasje aan de  verkeerde kant terug. Toch behaalde ik nog 8 punten op deze oefening. De volgende oefening was de aangelijnde volgoefening.  Ik heb deze eigenlijk  vrij goed gedaan. Buiten een halve meter en een ruk heb ik eigenlijk geen fout gemaakt. Wel liep het baasje een aw en miste ik op het einde mijn voet weer. Toch ook hier weer 11 punten op 15, lang geleden dat ik dat resultaat nog eens behaalde. Volgende oefening was het apporteren. Dit ging helaas volledig fout. Het apportje vond ik helaas niet, dus hier geen punten.
    Volgende oefening was de losse volgoefening. Ook deze was weer vrij lang, maar ook hier deed ik het meer dan behoorlijk.  Ik had slechts 3 halve meterkes en volgens de keurder ging ik niet snel genoeg zitten. Vermits het baasje ook hier een aw liep behaalde ik toch nog 10 van de 15 te behalen punten. Volgende oefening was de onderbreking. Ook deze liep niet helemaal naar wens.  Hier behaalde ik slechts de helft  van de te verdienen 20 punten, namelijk maar 10. Voorlaatste oefening was de 2 min ter plaatse blijven liggen.  Dit was geen enkel probleem en die 10 punten waren dan toch binnen. Laatste oefening was het terug sturen naar het plaatsje. Hierop behaalde ik nog 5 van de te verdienen 15 punten. Toen alles opgetelt werd bleek ik 54 punten op 100 behaald te hebben.
    Nadien werd er besloten dat ik fysiek teveel moet afzien de laatste tijd. Daarom werd er dan ook afgezien van de verdere wedstrijden.
    Wel blijf ik nog trainen, en ook de wedstrijden van de LAMcup zal ik nog meedoen. Jullie horen me dus nog wel hoor.
    Groetjes
    Sam

    21-09-2008, 20:23 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste keer in Lichtaart
    Voor de laatste maal trok in naar Lichtaart. Onder een bewolkte hemel begonnen we met het apporteren.  Ik vertrok netjes maar bleef staan aan de hindernis met flappen. Toen het baasje zegde erdoor ging het vanzelf en kwam ik mooi met men apportje voor het baasje zitten. Hoe zij het dan in hun hoofd haalde dat ik niet zat, dat snapt niemand. Toch behaalde ik 13 van de te behalen 15 punten. Volgende oefening was het los volgen. Dit werd weeral een regelrechte ramp. Maar liefst 6 halve meterkes, een kd van -1 en weeral  volgens hen geen voet koste me de nodige punten. Bovendien liep het baasje nog eens verkeerd en dus koste medat ook nog eens 2 punten. Er bleven dan ook amper 5 van de 15 punten over. Daarna was het de beurt aan het plaatske zoeken. Bij de daarbij behorende wandeling lapte ze me weer 2 halve meters aan men pootje. Het terug gaan liep ook niet zo vlot. Ik bleef liggen op 4 meter van het plaatske. Op deze oefening behaalde ik dan ook maar 7 van de 15 punten. Op het  tweede terrein begonnen we met de houdingen.  Net zoals verleden week wachte ook nu weer het baasje niet op het bevel van de keurders. Dat koste me al meteen 2 punten. Bij de laatste houding kroop ik een meterke naar voor en dus koste me ook dat nog een punt. Zo behaalde ik hier 7 op 10. Daarna kon ik uitrusten want de 2 min terplaatse blijven liggen was aan de beurt. Dit was geen probleem en die 10 punten waren netjes binnen gehaald. Volgende oefening was de aangelijnde volgoefening.  Ook deze was weer alles behalve goed. Toch kon niet iedereen begrijpen waar ze al die zaken zagen die me punten koste. Volgens de keurders liep ik 6 keer een halve meter achter, wat zeker niet zovaak was. Ook men voet had ik heel zeker, maar zij keurde die weeral af. Ook hier was de score dus mager, namelijk 8 op 15. Laatste oefening was de onderbreking. Hier heb ik ook dan maar een zootje van gemaakt.
     De eerste hindernis gemist, dat koste me al 2 punten. Toen zat ik buiten de piste en dat koste me nogeens een punt. Bovendien lag ik nog 5 meter tever, weer 5 punten eraf. Dan kwam ik mooi in zitvoor, maar hoe zij er nu weer bij kwamen die weer aftekeuren snap ik niet.
    Daarna miste ik dan ook nog men voet. Ik behaalde amper de helft van de punten op deze oefening, namelijk 10 op 20.
    Het eindresultaat was juist 60 op 100. Niet echt denderend, maar het zijn toch men laatste wedstrijden. Op 20 september is het Arendonk en de week nadien is er de laatste echte wedstrijd in Lille. Wat daarna gebeurt vertel ik later wel.
    Groetjes
    Sam

    24-08-2008, 21:21 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parel der Kempen Westerlo
    Vandaag was er de eerste wedstrijd met de nieuwe oefeningen. Het voedsel weigeren en het voorstellen zijn er niet meer bij. Daarvoor is in de plaats het plaatsje zoeken erbij gekomen.  Met geen al te hoge verwachtingen begon ik aan de wedstrijd.  De eerste oefening was de onderbreking. Men moest 2 keer over een hindernis en dan moest men gaan liggen. Aan de tweede hindernis remde ik even, dat koste me een tempo  van -1. Het laatse hekje miste ik,  koste me eveneens een puntje. Ook men zitvoor en aan de voet was zoals altijd weer scheef wat me nog eens 2 punten kosten. Toch behaalde ik nog 16 op 20.
    Volgende oefening waren de houdingen. Deze waren zeer moeilijk. Ze waren op een soort wip die altijd bewoog. Men baasje begon dan ook nog eens tevroeg wat al onmiddelijk 2 strafpunten koste. Bij de eerste houding, het liggen had ik 2 bijbevelen nodig; bij de laatste nog 1. Er bleven op deze oefening slechts 5 van de 10 over. Op zich was dit een telleurstelling, maar als je zag  dat heel velen hier problemen hadden was ik toch nog tevreden. Volgende oefening was het apporteren. Ook deze was niet zo simpel. Met twee bijbevelen van het baasje ging het perfect. Ik behaalde dus 13 van de 15 punten. Daarna was het de beurt aan de 2 min ter plaatse blijven liggen. Dat was voor mij geen probleen en dus ook die 10 punten haalde ik binnen. Daarna was het aangelijnd volgen aan de beurt. Deze oefening ging redelijk goed. Slechts 2 halve meterkes en geen voet. Tussendoor miste ik nog een bijkomende houding. Ik behaalde dus 11 op 15 punten. Volgende oefening was men gehate losse wandeling. In tegenstellling tot de vorige wedstrijden ging deze voor mij redelijk goed. Ik kreeg 7 halve meterkes aangerekent, dus bleven er 8 van de 15 punten over. Laatste oefening was het terugsturen naar het plaatsje. Je volgt het baasje over een afstand van 10 meter, daar ga je liggen en het baasje gaat terug op het vertrekpunt staan.  Dan roep ze je en moet je in zitvoor komen zitten. Daarna moet je aan de voet komen en vervolgens moet je terug naar dat plaatsje. Het ging heel goed eigenlijk. Ik lag op 2 meter van men plaatsje en dus leverde de oefening me 13 op 15 op. Een enorme meevaller dus. Als we alles optelde kwam ik op een eindscore van 76 op 100. Veel meer dan we hadden durven hopen.
    Volgende week trekken we naar Lichtaart. In september volgt dan nog Arendonk en Lille. Wat het daarna word vertel ik later wel.
    Groetjes.
    Sam

    17-08-2008, 21:54 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste in Moldernete
    Voor de laatste keer trokken we naar Moldernete. Laatste keer ook onder de oude regelementen. De eerste oefening was het voorstellen. Een oefening die in de toekomst er niet meer bij is. Meteen daar voor de laatste keer 5 punten mee verdient. Volgende oefening was het apporteren. Deze was abnormaal moeilijk. Als je weet dat er op de hele dag slechts  4 hondjes deze hebben kunnen gaan halen dan weet je het wel. Ook ik geraakte er niet  bij en dus ook ik nul punten. Volgende oefening was de aangelijnde volgoefening. Deze was voor mij zeer behoorlijk. Slechts 3 halve meterkes had ik, dus scoorde ik hier 13 op 15. Laatste onderdeel op het eerste terrein waren de houdingen. Deze waren in een houten bak die vol met rommel lag.
    Toch ging dit heel goed en scoorde ik 10 op 10. Op naar het tweede terrein waar we begonnen met de 2 min ter plaatste blijven liggen. Deed deugd dat ik kon liggen, dus bleef ik mooi op men plaatsje liggen en waren ook die 10 punten binnen.  Daarna was het voedsel weigeren. Ook hier bleef ik netjes af en dus weer 10 punten binnen. Ook dit is een oefening die er vanaf de  volgende wedstrijd niet meer bij is. Op naar de onderbreking dan. Deze was dan weer heel lang. De hindernis nam ik lenig en met veel zwier. Daarna minderde men tempo en kreeg ik een rem van -4. Op het einde was ook men voet niet recht en dat koste me ook nog een puntje. Hier behaalde ik dus 15 op 20.
    De laatste oefening was het zo gehate los volgen. Ook vandaag was dit gewoon een ramp. Zeggen wat er allemaal fout ging is teveel om op te noemen, maar er bleven slechts 4 van de 15 punten over.
    Men eindtotaal was 67 op 100, gezien de hele moeilijke wedstrijd toch al bij al nog niet zo slecht.
    Volgende wedstrijd is de eerste onder de nieuwe regelementen, namelijk over 14 dagen in Westerlo bij de Parel der Kempen.
    Ondertussen weten we ook wat de toekomst gaat zijn. Dit jaar nog 4 wedstrijden en daarna ga ik enkel nog trainen en wedstrijden van de LAMcup spelen. Verder gewoon genieten voor de rest van men dagen. Dat wil ook zeggen dat we de resterende 4 wedstrijden gewoon zonder stress en dwang gaan spelen. Gewoon genieten en amuzeren, nadien genieten van men pensioentje.

    groetjes
    Sam

    03-08-2008, 21:36 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd in Meerhout
    Vandaag trokken we naar Meerhout bij de mensen van De Natte Neuzen. Onder een zwoele lucht konden we eraan beginnen. De eerste oefening was een hele moeilijke onderbreking. Niet minder dan 3 hindernissen lagen erin, en elke hindernis die men miste koste 2 punten. De eerste hindernis nam ik mooi, en ook ging ik netjes liggen. Alleen vonden ze dat ik te traag was en dat koste me een tempo  van -1. De 2 hindernissen in het tweede gedeelte en de zitvoor op het einde miste ik dan weer. Resultaat was 14 op 20. Midden in de onderbreking stond er dan nog een bord met voedsel. Hier ben ik netjes afgebleven en die 10 punten waren binnen. De volgende oefening was de 2 min ter plaatse blijven liggen. Dit leverde geen enkel probleem op en ook die 10 punten waren binnen. Volgende oefening was een voor mij hele moeilijke volgoefening. Het is zo al men meest gehate oefening en nu waren het niets anders dan buitenkanten. Het ging ook weer helemaal fout dus. Er bleven amper 5 punten over. Op het tweede terrein begonnen we met het voorstellen, een makkie van 5 punten. Daarna waren de houdingen op een oud bed. Ook dit deed ik dan weer heel goed en dus weer 10 punten binnen. Volgende oefening was het apporteren. Met twee bijbevelen bracht het baasje me helemaal op het goede spoor. Netjes gevonden en netjes terug ingeleverd bij het baasje brachten me 13 punten op. Laatste oefening was de aangelijnde volgoefening. Ook hier  ging het vrij goed. Slechts 2 keer een half meterke. Meer konden ze me niet afpakken en dus weer 13 punten erbij. Het eindresultaat was 80 op 100.
    Toch weer een mooi resultaat waar we heel tevreden mee waren.
    Nu komen er enkele weken van vakantie. Volgende wedstrijd is op 2 augustus in Moldernete.
    Tot dan.
    Sam

    21-06-2008, 20:56 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste keer Genenbos
    Vandaag trokken we naar Genenbos in Ham voor de wedstrijd. Eerste oefening was de onderbreking. Het eerste stuk deed ik iets te traag, het koste me een tempoke van -1. Liggen deed ik wel op tijd, en ook men zitvoor was deze keer mooi recht. Ik behaalde maar liefst 19 op 20 punten. Volgende oefening waren de houdingen. Al waren deze niet moeilijk, toch ging het hier behoorlijk fout. Ik ging 3 meter te ver, en zowel bij de eerste als de tweede houding had ik een bijbevel nodig. Ik behaalde dan ook maar 5 van de 10 punten. Volgende oefening was de losse volgoefening. Na het schandaal  van  verleden week had ik iets recht te zetten. Niet dat het echt reuze goed was vandaag, maar het was een stuk beter dan verleden week. Vier halve meterkes had ik, en natuurlijk was men voet weer niet recht. Toch behaalde ik hier 10 van de 15 punten. Dan kwamen ze af met voedsel. Hier ben ik weer netjes afgebleven en dat leverde 10 punten op. Daarna was het voorstellen aan de beurt, een weggevertje van 5 punten. Dan was het de beurt aan het apporteren. Deze was weer heel moeilijk. Meer dan de helft van de hondjes miste hun apportje. Ik deed het echter reuze goed. Met twee bijbevelen van het baasje kwam ik netjes op tijd met men apportje terug. Mijn beloning was 12 punten. Voorlaatste oefening was de aangelijnde volgoefening. Ik heb deze gewoon supergoed gedaan. Geen enkel foutje heb ik gemaakt. Helaas liep het baasje 2 keer verkeerd. Dat koste me dus 2 punten en bleven er toch nog 13 over. De laatste oefening was de 2 min ter plaatse blijven liggen. Geen probleem en ook die 10 punten waren netjes binnnen. Men eindtotaal was maar liefst 85 op 100. In de eindstand behaalde ik een hele mooie 9de plaats.
    Zoals je weet word ik stilaan een dagje ouder en gaan we volgend jaar een heel pak minder wedstrijden spelen. Zo zal ik niet meer naar Genenbos gaan. Een hele mooie afsluiter daar dus.
    Volgende wedstrijd is over twee weken in Meerhout.
    Tot dan.
    Sam

    07-06-2008, 21:32 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Liereman

    Vandaag trokken we naar Oud-Turnhout waar de wedstrijd voor de laatste maal op het oude terrein plaats had. Eerste oefening was de 2 min ter plaatse blijven liggen. Dit vormde geen enkel probleem en dus waren de eerste 10 punten binnen. Volgende oefening was de aangelijnde volgoefening. Deze ging niet echt super, 3 halve meterkes en een bijbevel koste me de nodige punten. Baasje liep dan nog een aw, en ik miste dan ook nog men  voet. Er bleven dus maar 9 van de 15 te verdienen punten over. Volgende oefening was het apporteren. Met de nodige bevelen van het baasje vond ik het apportje, helaas was ik buiten de tijd. Jammer maar helaas geen punten. Ook het voedsel weigeren kwam hier aan bod, hier bleef ik netjes af en die 10 punten waren binnen. Op het tweede gedeelte begonnen we met het voorstellen. Weer 5 punten binnen. Volgende oefening waren de houdingen. Deze waren nu eens aan de leiband met het baasje netje voor me. Ik deed alles super en ook die 10 punten binnen. Daarna was het de beurt aan het los volgen. Ondertussen was het stikheet geworden en ik had ook niet meer de volle goesting. Het werd dus gewoon een ramp. Maar liefst 3 keer een meter, 3 keer een halve meter en ook men voet was weer naar de knoppen. Hier bleven amper 4 van de te verdienen 15 punten over. Laatste oefening was de onderbreking. Ook deze was niet van de poes. Toch deed ik nog eens echt men best. Ik had wel een tempo, en ook de laatste hindernis miste ik. Natuurlijk weer geen zitvoor, maar toch 17 van de 20 punten binnen. Even de rekening maken en het resultaat was 65 op 100.
    Al bij al niet echt super, maar men mag niet vergeten dat ik ook stilaan een dagje ouder aan het worden ben.
    Volgende week trekken we naar Genenbos.
    Tot dan.
    Sam

    01-06-2008, 20:29 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lommel in mei 2008
    Voor de wedstrijd van vandaag trokken we naar Lommel. Eerste oefening was het voorstellen, een makkie en de eerste 5 punten binnen. Jammer dat dit vanaf 15 augustus wegvalt. Volgende oefening was het apporteren. Deze was weer zeer moeilijk. Zo moest oven een stapel op elkaar gestapelde autobanden ( 1 m hoog zelfs), dan een soort hangbrug en je was er. Niet simpel he. Bovendien ben ik dan nog van die hele stapel banden gevallen waarbij ik men pootje heel erg pijn deed. Deze val koste me veel tijd, en dus kwam ik net te laat met men apportje. Toch scoorde ik hierop nog 5 punten terwijl er heel veel waren die niets haalde. Daarna was het de beurt aan het los volgen. Dit is al zo men moeilijkst oefening, maar nu door men blessure was dit nog moeilijker. Toch ging het nog vrij behoorlijk. Vier halve meterkes en een wacht van het baasje koste me in totaal 5 punten, er bleven er dus nog 10 over voor mij. Op het tweede terrein begonnen we met de  houdingen. Deze gingen zonder problemen en dus weer 10 punten binnen. Ook van het voedsel bleef ik af, dus ook die 10 punten binnen. Jammer genoeg is dat ook een oefening die verdwijnd in augustus. Daarna was het de beurt aan de aangelijnde volgoefening. Ook hier gaf ik puntjes af door men blessure aan men pootje. Een halve meter, een wacht van het baasje, een kan dichter van 2 punten en ook geen voet koste me 5 punten. Ook hier behaalde ik dan toch nog 10 punten. Laatste oefening was de onderbreking. Ook deze was weer niet simpel. Eerst moest ik over een hindernis, volgens de keurders remde ik en lag men tempo niet hoog genoeg. Dat samen koste me al 3 punten. Ook de zitvoor was op een wijze die ik nog nooit gedaan had en koste me nog een 3 punten, er bleven er dus nog 14 over.
    Men eindtotaal was 74 op 100. Toch was men baasje heel tevreden omdat ik echt goed gewerkt had. Volgende week trekken we naar de volgende wedstrijd, in Oud-Turnhout.
    Tot dan.
    Sam

    25-05-2008, 22:38 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heet in Rijkevorsel
    Onder tropische omstandigheden trokken we naar Rijkevorsel.
    De eerste oefening was het voorstellen. Een weggevertje van 5 punten.
    Volgende oefening was het voorstellen. De eerste 2 houdingen waren perfect.Enkel bij de 3de had ik een bijbevel nodig. Toch 9 punten van de 10 behaald. Op naar het apporteren. Ook deze was weer heel moeilijk. Toch ging het vrij goed, met 3 bijbevelen kwam ik met men apportje terug. Alleen de zit die miste ik ook nog op het einde. Toch leverde dit me 11 punten op. Laatste oefening van het eerste gedeelte was men gehate losse volgoefening. Ook deze was weer heel moeilijk, dus verwachte ik er niet teveel van. En zo ging het ook. Ik had 4 halve meterkes en een meter. Men baasje had dan nog een wacht, en op het einde miste ik dan ook nog men voet. Resultaat was 7 punten op 15. Tweede gedeelte begonnen we met de 2 min ter plaatse blijven liggen.
     Dit was voor mij geen probleem en dus 10 punten binnen. Daarna kwamen ze rond met een schotel  voedsel. Hier bleef ik netjes af en ook die 10 punten waren weer binnen. Voorlaatste oefening was de losse volgoefening. Deze deed ik heel goed. Slechts 1 half meterke, en op het einde geen voet koste me een paar puntjes. Zo behaalde ik 13 van de te behalen 15 punten. Laatste oefening was de onderbreking. Men beginhouding vertikte ik, en ook over die berg ging ik niet. Ook men tempo lag weer niet hoog  genoeg. Toch behaalde ik hier nog 15 van de 20 punten. Men totaalscore was 80 op 100, een resultaat dat we nooit hadden verwacht.
    Het baasje gaat nu op vakantie naar Corfu. Als ze daarvan terug zijn dan  trekken we naar Lommel voor de volgende wedstrijd.
    Tot dan.
    Sam

    10-05-2008, 21:21 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.snuffeldag 2008
    Vandaag was er de jaarlijkse Snuffeldag bij ons op de club. Deze dag is er dan ook een wedstrijd waaraan alle clubleden meedoen. Na de wanprestatie van donderdag had ik iets goed te maken.
    Onder een stralend zonnetje begonnen we er  aan. De eerste oefening was het voorstellen. Meteen de eerste 5 puntjes binnen. Daarna was het de beurt aan de houdingen. Deze waren onder een trap. De eerste twee houdingen gingen vlot. Enkel bij de derde had ik een extra bijbevel nodig. Score was dus 9 punten op 10.Volgende oefening was het apporteren. Aan de andere kant van de draad lagen een achttal autobanden. In 1 van deze  gooide ze men apportje. Maar ik was in men dag en dus ging ik hem zonder problemen halen. De volle buit, dus 15 punten binnen. Volgende oefening was de aangelijnde volgoefening. Ook deze ging prima, tot ik op de trap even het zicht kwijt was. Een kleine hapering koste me een halve meter en een bijbevel. Toch ook hier een mooie score, 13 op 15.Volgende oefening was de onderbreking. De 2 hindernissen heb ik maar overgeslagen. Dat koste me in totaal wel 2 puntjes, dus bleven er hier maar liefst 18 van de 20 over. Daarna hielden ze een soort vislijn voor men neus. Hieraan hing een hele lekkere hamburger. Maar ik had geen honger, dus ook de 10 punten van het voedselweigeren  binnen.
    Voorlaatste oefening was de losse wandeling. De keurder was hierop wel superstreng. Ze lapte maar liefst 6 halve meterkes aan men pootjes. Vermits baasje ook een extra bijbevel had gegeven koste me deze oefening maar liefst 7 punten. Er bleven er dus maar 8 van de 15 over. Laatste oefening was de 2 min ter plaatse blijven liggen. Lekker rusten in het zonnetje, wat wil je nog meer. Geen probleem dus en ook die 10 punten waren weeral binnen. Even alles optellen en we kwamen tot het hele mooie restultaat van 88 op 100.
    Hopelijk is dit terug een mooie start voor de volgende wedstrijd.
    Deze is nu zaterdag in Rijkevorsel.
    Tot dan.
    Sam

    04-05-2008, 22:15 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feest van de arbeid
    Op 1 mei vieren ze het feest van de arbeid. Voor mij was het wedstrijd in Herentals, maar een feest werd het er zeker niet. Beginnen deden we met het voorstellen. Dat was dus al 5 punten lekker binnen. Daarna was het tijd voor de houdingen. De beginhouding was geen probleem, bij de tweede wou ik niet gaan liggen. Na 2 bijbevelen deed ik dat dan toch. Ook voor de laatste houding had ik nog een bijbevel nodig. Heel slecht dus, amper 6 punten behaalde ik er. Volgende oefening was het apporteren. Deze was weer niet simpel. Met een paar bijbevelen lukte het me toch, helaas was de tijd voorbij. Geen punten dus. Laatste oefening van het eerste gedeelte was de losse volgoefening. Deze heb ik heel netjes afgewerkt. Slechts op 1 foutje konden ze me betrappen, dus kreeg ik 14 van de te verdienen 15 punten. Het tweede gedeelte begonnen we met de 2 min ter plaatse blijven liggen. Wetende dat ik hier nooit punten op afgeef, was het nu een echte ramp. Ik lag al voor het bevel gegeven was. Tussen in ging ik nog eens van plaats liggen, stond dan ook nog eens recht waarna het baasje me een bijbevel moest geven. Alles samen koste me dat 4 punten, er bleven er amper 6  van de 10 over. Volgende oefening was de losse wandeling. Hier gaan we best over zwijgen. Het intresseerde me geen bal, veegde dan ook overal maar men kas aan. Ik behaalde amper 3 punten op 15. Eigenlijk een ware schande. Op het einde van de wandeling duwde ze dan nog eens voedsel voor men neus. Hier bleef ik wel af, dus ik scoorde nog eens 10 punten. Laatste oefening was de onderbreking. Zoals ik al zegde intresseerde het me allemaal niet en dus gooide ik ook hier er met men klak naar. Toen het baasje zegde dat ik moest gaan zitten vertikte ik dat. Natuurlijk houding kwijt en nog een bijbevel erbij. De hindernis sloeg ik dan ook maar over, en ook een tempo kreeg ik aan men pootjes gesmeerd. Dan heb ik ook maar de zitvoor geweigerd. Toch kreeg ik er nog 14 op 20 voor.
    Men eindscore was schandalig laag: amper 58 op 100.
    Men baasje kon er niet echt mee lachen, ze klapt om te stoppen met wedstrijden. Ik zou daar niet veel uitmaken, ik doe het de laatste tijd toch niet meer zo graag. We zullen er nog maar eens een tijdje over nadenken, en dan zien we wel.
    Zondag is er weer een wedstrijdje. Dan is het clubkampioenschap van de club. Ik zal er nog eens het beste van proberen te maken.
    Tot dan.
    Sam

    03-05-2008, 20:03 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAMcup Meerhout
    Vandaag was er weer een wedstrijd  van de LAMcup, nu in Meerhout.
    Eerste oefening was het voorstellen, een mooi begin met 5 punten. Volgende oefening was de losse volgoefening. Dit werd een echte ramp. Al dat keren en draaien is niets voor mij. Ook heb ik nog een stuk van het  terrein niet afgelegd. Het was een ware ramp dus. Slechts 5 punten bleven er over van de te verdienen 15.  Daarna was het de beurt aan de onderbreking. Hier ging het al fout daar ik wisselde van houding. In het eerste stuk kreeg ik ook dan nog een tempo van -3. Ook men zitvoor was niet recht genoeg. Resultaat 15 op 20. Op naar de houdingen. Zowel bij de eerste als de tweede houding had ik een bijbevel nodig. Dat koste me dan ook weer 2 punten, dus bleven er nog 8 over. Van het voedsel bleef ik wel af tussendoor. Toch nog eens een oefening waarop ik alle punten behaalde. Volgende oefening was het apporteren. Deze was heel moeilijk. Meer dan de helft haalde het apportje niet. Daar was ik ook helaas bij, dus hier geen punten.
    Voorlaatste oefening was de aangelijnde volgoefening. Deze ging al bij al vrij behoorlijk. Ik had 2 halve meterkes. Baasje liep echter een AW wat me maar liefst 2 punten koste. Toch behaalde ik er 11 van de 15. Laatste oefening was de 2 min ter plaatse blijven. Dat leverde geen probleem op en dus waren die 10 punten toch nog binnen.
    Het eindresultaat was niet echt super. Slechts 64 op 100.
    Voor een LAMcup was dit echt een hele moeilijke wedstrijd waarbij de keurmeesters dan ook nog heel streng waren.
    Volgende keer beter dan, dit is op 1 mei in Herentals.
    Tot dan.
    Sam

    13-04-2008, 20:17 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het kan beter

    Vandaag stond er weer een wedstrijd op, namelijk bij de mensen van N.H.V. Westerlo. Beginnen deden we met de aangelijnde volgoefening. Deze ging heel goed tot ik  viel over een stel bandjes. Hierdoor was ik het ritme kwijt. Resultaat 3 halve meterkes en ook geen voet op het einde. Ik behaalde dus 11 van de 15 punten. Bij het einde lag er nog voedsel, hier bleef ik af en dus waren die 10 punten voor mij.Volgende oefening waren de houdingen. Deze waren weer niet simpel, maar toch ging het voor mij goed. Alleen bij de laatste oefening gaf het baasje het bevel niet op het juiste moment. Dat koste me een puntje, dus bleven er 9 van de 10 over. Laatste oefening op het eerste terrein was het apporteren. Ik vertrok heel goed maar ging dan in de  fout. Met goede bedoeling gaf het baasje een bijbevel, maar helaas was het een verkeerd bevel. Hierdoor ging het fout er was ik buiten tijd bij het apportje. Helaas een 0 dus. Tweede gedeelte begon met het voorstellen. Geen probleem en dus 5 punten binnen. Daarna was het 2 min ter plaatse blijven liggen. Ook dat was geen probleem en dus weer 10 punten erbij. Voorlaatste oefening was de losse wandeling. Hoe mijnheerke Peeters hier keurde snap ik niet. Ik kreeg niet minder dan 6 halve meterkes aan men pootjes. Waar hij het haalde snap ik niet. Een bijbevel was er ook nog bij, en geen voet op het einde. Slechts 7 punten op 15 was de buit. Laatste oefening was de onderbreking. In het eerste gedeelte kreeg ik een tempoke van -1. In het 2de gedeelte een rem  van -1, en geen zitvoor op het einde. Toch behaalde ik 17 op 20. Toen we alles optelde was het resultaat 69/100.
    Als je bekijkt dat de apport toch had moeten lukken geeft dit wel een resultaat dat een beetje tegen valt.
    Volgende week is er in Meerhout een volgende wedstrijd. Deze is gewoon er eentje van de LAMcup.
    Tot dan.
    Sam

    05-04-2008, 20:56 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.winter in Turnhout
    Vandaag trokken we naar Turnhout voor de volgende wedstrijd. Net op het ogenblik dat we eraan gingen beginnen barste er een enorme hagelbui los. Eerste oefening was de losse volgoefening. Men start was slecht, direkt een half meterke. Toen ik onderweg nog 3 keer een half meterke achter bleef gaf men baasje een bijbevel. Vanaf toen ging het goed, al miste ik op het einde wel men voet. De score was 9 op 15. Volgende oefening was de 2 min ter plaatse blijven liggen. Vermits alles vettig en nat was had ik niet veel goesting om te gaan liggen. Weer een bijbevel van het baasje. Dit koste me weer 2 punten. De rest ging wel goed en dus bleven er nog 8 van de 10 punten over. Laatste oefening op het eerste terrein was de onderbreking. De start was goed, maar in een enorme slijkboel bleef ik weer even staan. Weer een bijbevel nodig dus. Het bevel om te gaan liggen negeerde ik ook, ga zelf maar eens in zulk een slijkbad liggen. Natuurlijk miste ik op het einde ook nog men voet dus. Toch was de puntenbuit nog goed, 17 op 20. Onderweg stond er nog ergens een bordje met voedsel. Hier blijk ik natuurlijk af en de 10 punten waren weeral  verdiend.
    Op naar het tweede terrein waar we begonnen met het voorstellen. Een weggevertje van 5 punten. Volgende oefening was de aangelijnde volgoefening. Ondertussen was er weer een enorme hagelbui bezig. Deze ging van mijn kant goed. Enkel men voet miste ik. Het baasje liep nog een AW, en ze kreeg ook een wacht. Voor mij bleven er nog 12 van de 15 punten over.  Op naar het apporteren. Deze was heel moeilijk en ook de tijd was veel te kort. Geen punten voor mij nu dus. Laatste oefening in dit rotweer waren de houdingen. Deze gingen wel helemaal goed en leverde 10 punten op. Mijn eindscore was 71op 100. Niet echt super, maar naar weeromstandigheden toch content.
    Volgende wedstrijd is op 4 april in Westerlo.
    Tot dan.
    Sam

    22-03-2008, 20:35 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Revanche in Ravels

    Vandaag trokken we naar Ravels voor onze volgende wedstrijd.
    Vermits men laatste wedstrijd een ramp was had ik iets goed te maken.
    Beginnen deden we met het voorstellen. Een weggevertje van 5 punten. Volgende oefening waren de houdingen. Deze moesten gedaan worden op allemaal kleine autobandjes. Het liggen en staan ging vlot, het liggen lukte niet omdat ik geen plaats meer had. Er bleven nog 6 van de 10 te verdienen punten over. Volgende  oefening op het eerste terrein was de aangelijnde volgoefening. Deze ging vrij goed. Slechts 2 halve meterkes en geen voet op het einde koste me 3 punten. De score was dus 12 op 15. Laatste oefening op het eerste terrein was het apporteren. Ook dez was niet simpel, zeg maar gewoon moeilijk; Men baasje moest  1 bijbevel geven doen ik ermee terug kwam. Ook men zit vergat ik, maar toch scoorde ik 13 van de 15 punten. Op naar het tweede terrein waar we begonnen met de 2 min ter plaatse blijven liggen. Geen probleem voor mij en dus ook die 10 punten binnnen. Daarna was het de beurt aan het voedsel weigeren. Ook hier de volle buit, wederom 10 punten. Daarna kwam men meest gehate oefening, de losse volgoefening.  Geloof het of geloof het niet maar deze ging ongelooflijk goed. Niets kon men er opaan merken. Geen enkel punt eraf, 15 op 15, nooit gebeurd bij mij. Laatste oefening was de onderbreking. Deze was enorm lang. Men tempo was heel goed, alleen geraakte ik nu weer niet op tijd gestopt. Een meterke aan men pootjes en ook de houding omzeep. Toch leverde deze oefening me 18 punten op.
    Wedstrijd gedaan dus nu effe alles optellen. Men score was 89/100.
    Veel beter dan de vorige dus he.
    Volgende wedstrijd is op 22 maart bij de K.K.K. in Turnhout.
    Tot dan.
    Sam

    01-03-2008, 20:25 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mislukte start
    Vandaag was er de eerste echte wedstrijd van 2008. Plaats van wedstrijd was Mol bij de mensen van de kempense kwispel. Eerste oefening was het voorstellen. Een weggevertje van 5 punten. Volgende oefening was het  apporteren. Met 4 bijbevelen kwam het netjes in orde, 11 punten toch van de te behalen 15. Op naar de volgende oefening, het los volgen. Deze was zeer lang en ook vrij moeilijk. Vier halve meterkes, een hele meter, hindernis vergeten en een bijbevel koste me allemaal een hoop punten. Van de te verdienen 15 punten behaalde ik er maar 8. Daarna was het de beurt aan de 2 min ter plaatse blijven liggen. Geen probleem en dus die 10 punten binnen. Daarna was het de onderbreking. Deze was zeer lang. Vermits ik een beetje remde voor de hindernis, koste me dit een rem van 2 punten. Tijdens het tweede gedeelte kwam er een vliegtuig overgevlogen. In volle loop ben ik dan maar even gestopt om deze mooie vogel te bekijken. Leverde me wel een stop van -5 op en een extra bijbevel van 2 punten. Er bleef dan ook niet heel veel meer over, maar 12 van de 20. Daarna kwamen de houdingen aan de beurt. Deze waren boven op een soort vierkante ijzeren bakken. Ik had hier echt geen zin in, dus ging ik gewoon iedere keer zitten in plaats van liggen. Resultaat 0 punten. Nooit gebeurt dat ik op de houdingen een 0 heb gekregen.
    Laatste oefening was de aangelijnde volgoefening.  Ook dit werd een ware ramp. Bij de start gingen we al helemaal fout, meteen een aw van 2 punten. Tussendoor nog 2 wachten en ook nog eens 4 halve meters. Meteen weet je dat ook hier niet veel van overbleef. Amper 8 van de te verdienen 15 punten behaalde ik. Er was ook nog voedselweigering. Hier bleef ik wel netjes af, dus toch nog 10 punten om te eindigen.
    Men eindresultaat was amper 64 op 100. Men baasje kon er echt niet mee lachen, ik heb me in ieder geval geammuseert.
    Volgende wedstrijd is op 1 februari in Ravels. Hopelijk gaat het dan een stuk beter.
    Tot dan.
    Sam

    17-02-2008, 20:42 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opener 2008

    Vandaag was er de eerste wedstrijd van het jaar 2008. Deze wedstrijd was de LAMcup in Lommel. Eerste oefening was het voorstellen, meteen 5 puntjes binnen. Volgende oefening was de 2 min ter plaatse blijven liggen. Ook hier geen probleem en dus ook die 10 punten binnen. Daarna was het losvolgen. Het moet heel lang geleden zijn dat ik deze zo goed afwerkte. Slechts 1 half meterke en geen voet. Mijn beloning was 13 punten van de te behalen 15 punten. Volgende oefening waren de houdingen. Deze waren onder een trap. Slechts bij de tweede houding had ik een bijbevel nodig. Ook hier dus een mooie score, namelijk 9 op 10. Daarna was het de beurt aan de aangelijnde volgoefening. Deze ging ook vrij vlot, tot men baasje zicht stootte aan de trap. Door dit alles was de concentratie weg. Resultaat was in totaal 4 halve meters. De score hier was 11 op de te behalen 15 punten. Daarna was het de onderbreking die eraan kwam. Hier miste ik enkel op het einde men zitvoor. Beloning 19 van de 20 te verdienen punten.
    Laatste oefening was het apporteren in combinatie met het voedsel weigeren. Met 3 bijbevelen vond ik men apportje. Van het voedsel bleef ik netjes af. Puntenoogst: 10 op 15 voor het apporteren, en 10 punten voor het voedsel weigeren. Eindtotaal was 89 op 100.
    Een mooi begin dus, hopelijk kunnen we zo nog verder gaan.
    Volgende wedstrijd is binnen 2 weken bij de kempense kwispel in Mol. Tot dan.
    Sam

    02-02-2008, 20:35 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sluitingswedstrijd 2007
    Vandaag was er de laatste wedstrijd van het jaar 2007 voor mij. Plaats van afspraak was in Merksplas waar de club De Spetsers ons verwelkomde. Eerste oefening was het voorstellen. Een lachertje en dus de eerste 5 punten binnen. Volgende oefening was het apporteren. Ik was weeral tevroeg weg ( vertrek van -2 dus), en ging dan ook nog eens de verkeerde kant uit. Na een bijbevel van het baasje was ik op het goede spoor. Door dit alles kwam ik echter net te laat terug bij het baasje. Resultaat was 9 op 15. Volgende oefening was de 2 min ter plaatse blijven liggen. Deze leverde geen probleem op en dus 10 punten binnen. Laatste oefening van het eerste gedeelte was de losse volgoefening. Deze was zeer moeilijk voor mij. Veel buitenkanten koste me weer veel punten. Tel daarbij nog een bijbevel en de buit was eerder aan de magere kant. Slechts 7 van de te verdienen punten. Op naar het andere terrein.  Hier begonnen we met de houdingen. Bij de tweede houding kreeg ik een bijbevel, toch 9 van de 10 te behalen punten verdiend. Onmiddelijk daarna was het voedsel weigeren. Geen probleem en die 10 punten binnen. Daarna was het de vaste volgoefening. Ook deze ging weer niet echt vlot. Vier halve meterkes koste ook 4 punten. Hier was de buit 11 punten van de 15. Laatste oefening was de onderbreking. Ook deze was zeer moeilijk. De start door de ballen miste ik. Dan kwam ik aan die hoge hindernis. Hier even gestopt en dan maar er rond gegaan.Dat alles koste me maar liefst 7 punten. De zitvoor in de omgekeerde ton ging dan wel goed. Deze oefening leverde me nog 13 punten op. Het eindresultaat was 74 op 100. Niet echt super goed. Mijn volledig jaargemiddelde is 81.89 op 100. Al bijal toch niet zo slecht.
    Nu ga ik genieten van een welverdiende vakantie. Eerste wedstrijd voor 2008 is pas in februari.
    Groetjes
    Sam

    18-11-2007, 20:58 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heel goed in Holven
    Vandaag was het voor mij de voorlaatste wedstrijd voor het jaar 2007.
    Plaats van afspraak was in Geel, meer bepaald in Holven. Daar ik de laatste dagen last heb van een ontsteking op men linkeroog, vertrok ik met niet teveel ambitie naar daar. De eerste oefenig was het voorstellen. Een weggevertje en meteen de eerste 5 punten binnen. Volgende oefening was de aangelijnde volgoefening. Ook deze ging heel goed, geen enkel foutje konden ze aan men pootjes smeren. Hier dus de volgende buit, namelijk 15 op 15. Ook de volgende oefening leverde me de volle buit op. Dit waren namelijk de 10 punten van de 2 min terplaatse blijven liggen. Laatste oefening op het eerste terrein was het apporteren. De laatste weken leverde dit bijna geen punten op. Nu nam het baasje het zeker voor het onzekere.  Ze gaf me 3 bijbevelen, en zodus kwam ik mooi optijd terug met men apportje, 12 punten van de teverdienen 15 waren men beloning. Op naar het tweede terrein voor het tweede gedeelte. Hier begonnen we met de houdingen. Eerst liggen, dan staan en dan zitten. Ik deed het allemaal zonder problemen en weer waren er dus 10 punten binnen. Daarna kwamen ze af met voedsel. Hier draaide ik men kopke voor om, dus ook hier weer alle punten , namelijk 10 erbij. Daarna was het de gevreesde losse volgoefening. Deze ging vandaag echter heel goed. Een kd ( kan dichter ) en 2 halve meters koste me alles samen 3 punten. Hier had ik er dus 12 van de 18 binnen. De laatste oefening was de onderbreking.In het eerste gedeelte kreeg ik een rem van -1. In het tweede gedeelte liep ik even fout. Men baasje stuurde bij, maar dat koste me een lok van 2 punten. Ook men zitvoor koste me weer een puntje. Totaal van deze oefening was 16 op 20. Alles even samen tellen dan en dat gaf een resultaat van 90 op 100. Dit was natuurlijk veel meer dan we hadden durven hopen deze middag.
    Over 14 dagen is er de laatste wedstrijd voor dit jaar. Deze gaat door in Merksplas.  Nu eerst men oogje laten genezen, en dan zien we wel weer.
    Tot dan.
    Sam

    04-11-2007, 21:07 geschreven door sam

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 20/10-26/10 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 12/11-18/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 04/04-10/04 2005
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Bezoek
  • Vriendelijke groetjes van Trucker_John
  • dinsdag
  • Vriendelijke groetjes van Trucker_John
  • hallo Sam

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Inhoud blog
  • pensioen
  • de laatste
  • Laatste keer in Lichtaart
  • Parel der Kempen Westerlo
  • Laatste in Moldernete

    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!