Schrijven op computer
Inhoud blog
  • Probleem met vrouwendokter
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    19-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Probleem met vrouwendokter

    Moslims willen geen man

    De vrouwendokters in ons land zijn boos.  Ze hebben steeds meer problemen met moslims bij een geboorte.  De moslimmannen weigeren soms mannen als dokter bij hun vrouw.

    Een 'vrouwendokter' is een ander woord voor 'gynaecoloog'.  Die houdt zich enkel bezig met ziektes en problemen van vrouwen.  Zo helpt hij ook zwangere vrouwen.

    Na 9 maanden
    Een vrouw is ongeveer 9 maanden zwanger.  De vrouwendokter volgt alles door een regelmatig onderzoek.  Dan komt de baby.  Ook bij de bevalling helpt de dokter.  Vrouwendokters kunnen mannen of vrouwen zijn.

    Mannen bij de geboorte
    De geboorte van een baby komt vaak plots of 's nachts.  Dan kan je vaste vrouwendokter niet altijd helpen.  Daarom zijn er dokters van wacht.  Dat kan ook een man zijn.  En sommige moslims weigeren dat.  Zij willen geen vreemde man bij hun vrouw.  Ze willen een vrouw als dokter.

    'Elke maand doet er wel een moslim moeilijk', zegt het grootste ziekenhuis van Gent.  Ook andere ziekenhuizen kennen die ruzies.  De vereniging van vrouwendokters wil die koppels weigeren.  'We doen alles voor de gezondheid van vrouw en kind', zeggen de dokters.

    Uit de krant 'Wablieft'

    Wat vind jij hiervan? 
    Zet je mening over dit onderwerp op deze weblog.





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (11)

    03-10-2007
    blog
    reacties op blog: Vindt het allemaal zo afstandelijk dat chatten en die blogs.Zou het niet veel beter zijn met wat meer menselijk kontact? Maar ja, we leven nu eenmaal in het I T tijdperk, en we zullen er moeten mee leven. De moslimims zouden het zeker allemaal niet erg vinden , en ze zullen zich ook moeten aanpassen. Bij de moslims zal nog heel wat emancipatie bij de vrouwen nodig zijn om tot het westersppijl te komen.

    03-10-2007, 09:54 geschreven door Hendrix
    ARM BELGIE.
    We blijven niet meer baas in eigenhuis . De moslims blijven nog altijd de vrouwen onderdruken.

    03-10-2007, 09:52 geschreven door BERTHA .
    ARM BELGIE.
    We blijven niet meer baas in eigenhuis . De moslims blijven nog altijd de vrouwen onderdruken.

    03-10-2007, 09:51 geschreven door BERTHA .
    Vrouwenpraat
    Moslims die hun niet kunnen aanpassen in het land waar ze willen wonen, blijven beter in hun eigen land.

    03-10-2007, 09:50 geschreven door Minipi
    moslems vrouwen
    De zieken huizen hebben veel broblemen met de zwangere vrouwen.Die willen alleen een vrouwelijke dokter.Ik vind dat ze zich moeten aanpassen aan onze gewoonten.

    03-10-2007, 09:49 geschreven door witse
    Vrouwenpraat
    Ik vind als je in een ander land woont dat ge die gewoonten ook moet aannemen; Het woord vrouwendokter wordt welnig gebruikt in mijn vriendenkring. Ik denk dat elke vrouw blij is dat na 9maanden een gezonde baby krijgt. Het ziekenhuis van Gent heeft volgens mij het volste recht om dat te doen

    03-10-2007, 09:48 geschreven door Jules
    Bevalling moslim vrouwen
    De moslim vrouwen en mannen moeten zich maar aanpassen. Aan de diensten van het land waar ze zich bevinden. Wij Belgen moeten dat ook doen in een ander land. Anders hebben we binnen een aantal jaren niets meer te zeggen in ons eigen klein België. Het is al dikwijls voorgevallen dat de buitenlanders, in een vreemd land in de gevangenis belanden dikwijls onterecht. Dus moeten ze zich bij de bevalling ook maar laten helpen door de dokter van wacht zoals wij.

    03-10-2007, 09:47 geschreven door vzj
    vrouwendokters
    Het is toch altijd wat met die moslims. Begrijpen zij niet dat een mannelijke vrouwenarts niet anders tegenover een zwangere vrouw staat dan een andere arts? Mogen mannelijke verplegers dan ook niet aanwezig zijn bij de bevalling? Misschien kunnen zij beter thuisbevallingen promooten en alle buurvrouwen laten helpen. De mannen kunnen ze terwijl uitnodigen op een tas thee !

    03-10-2007, 09:46 geschreven door pimmeloe
    vrouwendokters
    Terecht zijn onze gynaecologen (vrouwendokters ) boos. Ze doen er alles aan om een bevalling zo vlot mogelijk te laten verlopen. Indien er dan een man begint moeilijk te doen zouden ze die best niet meer laten aanwezig zijn bij de bevalling. Het stresseert de vrouw in barensweën. Ze vinden het best dat een vrouwendokter hun vrouw 9 maanden begeleid, en als het moment van de bevalling is aangebroken beginnen ze moeilijk te doen. De moslimmannen begrijpen precies niet dat een mannelijke dokter precies hetzelfde staat tegenover een vrouw als een vrouwelijke dokter. De dokters zijn er om te helpen nietwaar? Met alle respect voor de allochtonen maar ze zouden zich best aanpassen aan sommige situatie.

    03-10-2007, 09:44 geschreven door rikus
    Hoog tijd
    Het wordt hoog tijd dat er eens strenge maatregelen komen in verband met integratie met andere woorden is dat "zich aanpassen" aan het land waar je wil wonen en waar je met je gat in de boter valt.De regering heeft het veel te ver laten komen,binnenkort lopen wij met een hoofddoek en dan herkennen wij mekaar niet meer.

    03-10-2007, 09:40 geschreven door jet
    22-09-2007
    Belgie
    Met de moslims komen we binnen enkele jaren in grote problemen, Als een belg een schepen van een ander huidskleur of ras afwijst om hun te huwen staat belgie in rep en roer. Blijkbaar mogen de moslims en andere rassen alles in belgie Arm Belgie

    22-09-2007, 10:19 geschreven door luc47
    Archief per week
  • 17/09-23/09 2007
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!