Italie met veel charme
Inhoud blog
  • Ristorante in Tuoro in Umbrie, Italie
  • Orvieto, Italie
  • Passignano sul Trasimeno, Umbrie Italie
  • Aankomst in Lisciano Niccone, Umbrie, Italie
  • Umbrie, het groen hart van Italie

    Zoeken in blog



    de
    29-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aankomst in Lisciano Niccone, Umbrie, Italie
    Zondag, 25 juli 2010

    Eindelijk, aangekomen op ons vakantie-adres. Suzanne en ik krijgen een warme verwelkoming door eigenaresse Karin Kreuze, Robert haar echtgenoot is op de motor richting Bologna gereden om z'n broer tegemoet te rijden, de twee overnachten onderweg op de terugreis naar Umbrie, dus Robert zullen we pas een dag later weer terugzien, maar goed we verblijven immers 3 weken.
    Natuurlijk is er veel te vertellen, onder genot van een glas italiaanse prosecco en dat fantastische uitzicht over het gehele Trasimenomeer vanuit het hoog gelegen Villa Palladio, is het weerzien geweldig, we voelen het als een thuis komen!
    Om een indruk te geven van Villa Palladio met fantastische uitzicht over " meer van Trasimeno "  laat ik alvast het website-adres zien, ik raad aan allereerst naar de website te gaan en lees dan verder, want uiteindelijk vind je weinig villa's met zo'n bijzondere ligging.

    Villa Palladio
    Via Gosparini
    06060 Lisciano Niccone (PG)
    Italie (Umbrie)

    www.bellaumbria.nl
    info@bellaumbria.nl 



    In ons " Minore " staat zoals vorig jaar een fles Chianti uit deze streek klaar voor gebruik, maar eerst eens de auto uitpakken en alle boodschappen opbergen in koelkast en vriezer. We hebben in Tuoro, een dorpje beneden aan de heuvels, natuurlijk onze boodschappen gedaan alvorens de heuvels in te rijden, voorlopig willen we niet meer met de auto weg, dat hebben we de afgelopen dagen volop gedaan, nu is de tijd aangebroken om heerlijk ontspannen aan het zwembad te liggen en te genieten van zon en natuur, dat mega uitzicht over Trasimenomeer met alle diversiteiten aan kleuren van water, hemel en groene omgeving. Veel nederlanders hoor ik vaak zeggen dat de wolken in Nederland de " mooiste "  zijn, daar ben ik het helaas niet mee eens, naar mijn idee heeft Italie net zulke mooie wolken, echter als je bent onthaast geniet een mens meer van deze natuur-bijzonderheden, zelfs in alle buitenlanden.


     
        



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 09/08-15/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 10/05-16/05 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!