mijn idol
Inhoud blog
  • shakira heeft psychologische hulp ingeroepen
  • shakira houd niet van vrouwen
  • shakira steun kasarme kinderen
  • In de stem van shakira
  • Cazador De Amor
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    20-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.shakira steun kasarme kinderen
    Ze is jong, mooi en beroemd. Met haar rockstem, wilde haardos en temperamentvolle bewegingen brengt de Colombiaanse zangeres Shakira menigeen in vervoering. In Zuid-Amerika vliegen haar cd's al tien jaar over de toonbank. Sinds een paar jaar ook in de rest van de wereld. Maar in plaats van dat ze zich behangt met bling bling, de nieuwste bolides aanschaft of nog een extra vakantiehuisje in Malibu koopt, blijft de 28-jarige Latina met beide benen op de grond staan. Net als andere grote artiesten, zoals Bono, Sting of Madonna, gebruikt de jonge zangeres haar sterrenstatus om de aandacht te vestigen op de armoede in de wereld. Als ambassadeur van Unicef zet ze zich in voor de kansarmen.

    Shakira komt zelf ook uit een arm gezin maar werkte zich eigenhandig naar de top. Op achtjarige leeftijd schreef zij al haar eerste nummers, op haar tiende deed ze mee aan (en won!) talentenjachten en op haar elfde leerde ze gitaar spelen. Toen ze dertien was verkaste Shakira naar Bogotá in de hoop een modellencarrière op te starten, maar dat resulteerde in een platendeal bij Sony. Vanaf dat moment werd haar leven een wilde achtbaanrit die ook nu nog doorraast.

    Vorige week maandag 20 juni was de zangeres in Nederland om het vijftigjarig jubileum van de Nederlandse afdeling van de kinderrechtenorganisatie Unicef bij te wonen in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Diezelfde dag was TMF-veejay Renate Verbaan één van de weinigen die Shakira mochten interviewen. In Verbaan's programma Re:action zie je vandaag, tussen 16.00 en 18.00 uur, beelden van dat interview. De populaire zangeres vertelt Renate niet alleen alles over haar nieuwe album Oral Fixation, maar is daarnaast ook nog zeer openhartig over haar jeugd, haar inspiratiebronnen en haar chocoladeverslaving. Tot slot geeft ze de TMF-babe nog een les buikdansen. (A.W.)






    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!