Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 16de week van 2024
Foto
Bij steffie

16-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- zelfvertrouwen

Soms kan het gebeuren dat door sommige toestanden je zelf vertrouwen een ferme deuk krijgt , dan rapen we onszelf terug op en doen verder .Net over dat zelfvertrouwen wou ik het nu juist hebben .Kinderen blaken meestal van zelfvertrouwen zodat ze hen zelf wel eens kunnen overschatten .Zoals onze Guilliano ....

Hij was er vast van overtuigd dat het " cool " was  met de zware motorhelm en motobotten van zen oom op zen fietsje te rijden maar zoals ze zeggen " hoogmoed komt net voor de val " is dan ook wat er letterlijk gebeurde .Na de klik van de camera kon hij het gewicht van die zware helm niet meer aan en ging tegen de vlakte  .Gelukkig was de mama er nog en enkele minuten later liep er weer een Guillianoke blakend van zelfvertrouwen rond op zoek naar nieuwe avonturen !

liefs


>> Reageer (15)
15-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- ff ....

Ff op deze Zondagse Maandag of Maandagse Zondag ( of hoe je het ook wil noemen ) komen aankloppen met dit ..

.

Stralende zomerdag vandaag  ...toch voorlopig want in ons kikkerlandje weet je maar nooit hé.Veel  werk zal het vandaag niet worden voor dat peeceeke , is hier vandaag " rommelmarkt " en het rommelkotje is dan steeds voor kleinkinderen "de" geschikte plaats  om hun auto kwijt te raken in al die drukte .Ondertussen een koffietje & koekje is altijd mee genomen , iedere oma weet wel  hoe dat  verloopt zeker?

dus liefs


>> Reageer (13)
14-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14-zal nog...

 Zal nog wel ff wachten zijn voor die beloofde 25gr zo te zien maar ...we leven op hoop !Over hoop gesproken ....waar zouden we staan als we in het leven geen hoop hadden ? Wat als alles wat vierkant draait en er geen hoop aanwezig was op beter ? Wat als er voor de zieken geen hoop was op beterschap?Zo kan je nog uren doorgaan maar ....ondertussen is het wel duidelijk geworden als we iets totaal niet kunnen missen in ons leven is het " hoop " dat is de stuwende kracht in het leven ! Verdorie ...dat is   nu niet bepaald een opgewekt krabbeltje  en dan nog op een Zondag , zet er dan maar een punt achter met dit

liefs


>> Reageer (11)
13-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- Bonjour !

Denk nu niet dat ik men moedertraal afzweer hoor , het is alleen een kwestie om wat in vakantiestemming te komen ook al speelt de zon hier af en toe  verstoppertje ! In vakantiestemming komen lukt hier  anders best goed , op eigen teras gezellig met de famlie met een drankje .Wat  betreft  het uitzicht ....ff de ogen sluiten en je ziet zuiderse wuivende bomen inplaats van die berken en beuken !Al hoeft dat totaal niet voor mij , ben mischien een ouderwets iemand maar voel me nog het best in men eigen rommelkotje !Wens jullie vanharte  een heerlijk zonnig verlengd weekend !

liefs


>> Reageer (10)
12-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-voila sé

Voila sé ...daar zijn we dan terug , voorlopig zijn alle ziekenhuistroubles  voor even achter de rug ! Beste medebloggers het heeft me ontroerd dat jullie zo trouw op blogvisite bleven komen daarom een hele dikke bedankt en  ....

grtz & bedankt

vanaf morgen ben ik weer dagelijks hier te vinden en kom ik ff langs dus ...zet de koffie maar gereed want ben nog altijd een even grote koffieteut !

liefs


>> Reageer (12)
02-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- ff loeren

Kan het echt niet laten om dagelijks ff op de blog te loeren .Volgende week nog terug een opname in het ziekenhuis en een operatie en dan  is hopelijk alles weer oke . Kan dan  eindelijk terug weer men dagelijkse krabbeltje zetten en ff langs komen want verdorie mis jullie hoor  !!!!!!!  Voor alle bezoekjes en vriendelijke beterschapswensen van harte ..

grtz & bedankt

liefs en hopelijk tot gauw !


>> Reageer (71)
27-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27-hallo -

Na gisteren weer een dag in het ziekenhuis zal het hier voorlopig wat stiller worden op de blog ! Als alles hier weer in de juiste plooi valt ben ik er hopelijk snel terug !

liefs


>> Reageer (50)
25-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- niet ...

Niet bepaald men favoriete dag van de week en ziet er nu  naar uit dat het men dagje niet word vandaag daarom eerst

Na dat bakje troost  gaat alles beter , zelfs die maandag - het gebrek aan zon en momenteel de  regen  ( als je al kan spreken van regen voor die enkele druppeltjes )kunnen men humeur niet verpesten .We vliegen er met nieuwe moed terug in want hoe gaat die oude wijsheid ook al weer ? " een goed begin is ...enzovoort "

liefs


>> Reageer (18)
24-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- ook ...

Ook al tikt dat klokje ongenadig voort ....toch ff adem halen aan de pc met een bakje troost !We zijn Zondag - rustdag ( ?)en daarom vlug ff gaan neuzen in de tuin voor een bloemetje  en het is voor vandaag de stokroos geworden.....

Met als achtergrond een staalblauwe lucht .Met dit weer dat we gekregen hebben  bloeit alles zoals ze nog nooit hebben  gebloeid   je bijna een laddertje nodig om de ongeveer  3meter hoge stokroos  te kunnen in beeld brengen ...pff.En dat was  het Folks voor nu want het is soeptime voor ons Leeuwke !

liefs en geniet van de dag !


>> Reageer (13)
23-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- not done ....

Achterkleinkind Maybelleke heeft duidelijk al door dat een tutterke in je mond je brandmerkt als een klein babytje  op de foto of ...... zou het al vrouwelijke ijdedeheid zijn ? Dus trekt ze nog vlug dat tutterke uit de mond van haar neefje ( achterkleinkind )Guilliano maar blijkbaar wat ze wat te laat met haar reactie !We kunnen maar raden wat de beweegreden was  maar waar ik niet moet naar raden en zeker weet .....hier voorlopig geen zon te zien maar wat nog niet is kan nog komen hé . Hoe het weer ook is en zal worden ....geniet van je vrije Zterdag !

liefs


>> Reageer (11)
22-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- oef !!!!

Oef ...de temperatuur is enkele graadjes gezakt , geen gezweet en schaduw zoeken meer we kunnen  er volop van genieten ! Het is nu echt  het ideale vakantieweer aan het thuisfront en ....einde weerbericht! Maar ook met het krabbeltje want ons Leeuwke  voelt ook die enkele graadjes minder aan en verlaat haar lievelingsplekje van die warme dagen ( haar kamertje afgeschermd van de zon en met airco )en heeft haar dagelijkse bezigheden hernomen en ....zij in de weer is ik in de weer dus ... liefs en


>> Reageer (16)
21-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- genoeg is ...

"Genoeg is genoeg "Dat rustiger aan doen is niet bepaald men ding dus...van af nu weer gewoon het dagelijkse krabbeltje want moet eerlijk bekennen mis het wel wat hoor !En wat denken jullie nu van het weer , warm genoeg ? Zou vedorie maar al te graag doen zoals ons Maybelleke ..

.Eens lekker het water in duiken maar zwemmen ...nooit geleerd en in zo'n ding ronddobberen zoals onze kleine bubbel ...zou ook geen gezicht zijn hé .Zal het dan ook maar braafjes houden bij in de schaduw zitten !

liefs en geniet van de dag ! 


>> Reageer (12)
19-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- daar ...

Daar ben ik dan weer terug na een onverwachte opname in het ziekenhuis , men moteurke spruttelde tegen .Kalmer aan doen zeggen ze dan Pfff ze moesten eens in mijn schoenen staan !Wat verdraaid lastig zou zijn voor hen want heb maar 36 van schoenmaat ! Of het nog steeds dagelijkse krabbels en bezoekjes zullen worden is voor het ogenblik nog koffiedik kijken maar we zullen wel  zien ..Van zien gesproken al een mooie meid in badpak gezien voor ze een duik neemt neemt in het zwembad ?????? neen ???? wel hier is er ééntje ons Maybelleke  net voor  haar éérste duik in het zwembad!

liefs 


>> Reageer (17)
15-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- zinneloos

 Er zijn geen woorden meer voor , houd het dan nooit op dat zinneloos geweld ? Wat is hun reden ? Godsdienst ? geloof niet dat er ook maar een godsdienst is die het doden van onschuldige mensen goed praat .Zien ze zichzelf in oorlog tegen de rest van de wereld ? Waarom ?? Zijn het sadisten die er doodgewoon op los moorden voor hun plezier ??????? .Soms vrees ik ervoor dat dit de ware reden is ...pffff.Je word wel er ff stil van en ik gewoon simpel mensje  kan zoiets  maar niet begrijpen !

liefs


>> Reageer (32)
14-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14-als

Als je zo buiten kijkt kan je niets anders of jezelf afvragen " wat zal het worden vandaag ...

Vrees dat we  geduldig ( ?) zullen moeten afwachten pfff !Och ...op  dat weer sakkeren geeft geen zin , waarom dan  ook onze energie eraan verspillen . Liever  het leven  van de positieve kant bekijken  en alles zal ook al is ze niet te zien er zonniger uitzien !" Wat nu niet is kan nog komen " Ff kijken of ik men huisradio( stefke ) op andere gedachten kan brengen dan alleen maar gebrul door het huis te laten galmen  ! Al vrees ik dat dit verloren moeite zal zijn maar zoals reeds eerder aan gehaald " wat niet is kan nog komen "nooit de moed opgeven in het leven !

liefs


>> Reageer (14)
13-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- zou...

Zou er ergens een reden zijn dat ik die kleine bloemetjes van " de phlox of vlambloem " mooi vind ?

Zijn het zoals hun naam zegt vlammende kleuren  die het doen ? Zijn het de veelvuldige kleine bloemetjes op één struik die het doen of is het " klein beschermt klein "?????? Wat de reden ook is  ze zijn zoals we zeggen " klein maar dapper "en bovendien nog mooi ook !Maar nu einde tokkelen en vlug terug naar Leeuwke haar brulconsert gaan luisteren ...( moeten er nog oordopjes zijn??????? ??????)


>> Reageer (14)
12-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- in ...

 In vliegende vaart vandaag ...ons Leeuwke is weer in haar " brulperiode"Stilte is voor het ogenblik slechts iets waarvan een mens kan dromen .Oordopjes zouden welkom zijn maar hebben dan weer het nadeel ....je kan niet meer horen wat ze nu weer uitsteekt .Het grijze weer met donder en stortbuien is nu ook niet bepaald haar dada en daarom ...brullen maar binnen  in huis  pfffff ! Maar  wat er ook hier gebeurd....

liefs


>> Reageer (17)
11-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-feest van ...

Vandaag 11Juli feest van de Vlaamse gemeenschap dat weten we ondertussen wel al maar hier is het om een gans andere reden een feestdag ! Zo'n 25jaar geleden kwamen op  die  11Juli  de  tweeling van de dochter  op de wereld !

Die 2 fotos overspannen hun jonge leven want ondertussen zijn het uit de kluiten gewassen mannen geworden .Beiden reeds zelf papa maar ...voor mij blijven ze en zijn nog steeds men kleinkinderen !

liefs


>> Reageer (21)
10-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 -als....

Als alles mag vandaag omdat het rustdag is en nog een zonnige rustdag op de koop toe dan .... zal er   wel niemand aanstoot van nemen  dat het vandaag  een superkort krabbeltje is ! We moeten genieten van het weer zolang het duurt want in ons Belgenlandje kan zoiets van heel korte duur zijn .Dus het woord van de dag is " GENIET"hoe je ook je dag invuld !!!!!!! .

liefs


>> Reageer (11)
09-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- dit....

Dit zegt wel genoeg zonder woorden hoe het weer er vandaag uitziet zeker ???????. Heb proberen een fotoke te nemen van ons Leeuwke genietend van de zon in haar ferarie maar ons juffrouwke heeft primadonna kuren , telkens ze de camera ziet is ze ribbedebie dus geen foto !!Maar nu genoeg  gepalaberd over zon ...tijd om in aktie te schieten en straks van die zon te genieten !

liefs


>> Reageer (13)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Genieten doe ik elke dag, Steffie.
  • Weekend groetjes.
  • LIEVE GROETJES VANWEGE ANNIE & ROGIER
  • Goedemorgen van ons stef


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!