Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 16de week van 2024
Foto
Bij steffie

02-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- hoef....

Weet onderussen wel al dat het Winter is maar toch  dik tevreden dat de temperatuur wat zachter is en dat is dan weer prima voor die krakende knoken ....ola stop !!!!!!! Vandaag geen woord over oud worden -  oud zijn en al die aanverwanten die er mee samen gaan ! We kijken vooruit naar  de  feestdagen die er  aan komen .Beloofd een drukke tijd te worden want wie wil er nu  niet iets extra doen op die dagen ? Je suf denken " wat zullen we eens eten dit jaar ?" Wie mag dit en wie mag niet dat ? Welk geschenkje voor wie ?  enzovoorts .Gelukkig moet alles niet van vandaag op morgen en kunnen we nog de tijd nemen om  er iets moois - plezant en gezellig samenzijn van te maken !

liefs


>> Reageer (19)
01-12-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- belofte ...

" Belofte maakt schuld " dus vandaag een verklaring over de zelfspot van gisteren ...Dinsdagnamiddag er een 3u  van tussendoor samen met de dochter om te shoppen in Oostende , rustig in het midden lopen van de Kapellestraat ( die is autovrij ) en zie in de hoek van men oog een jonge man in vliegende vaart uit een winkel op me af  komen maar op een halve meter van me draait hij zich plots om en gaat de andere kant uit dus geen botsing en maar rustig verder wandelen tot ....Er een vrouw van ongveer 35 jaar naast me komt lopen en verontwaardigd zegt " madame heb je gehoord wat die jonge man daarnet zei over je ? "het antwoord was nee dus  ging ze verder " hij zegt dat die oude mensen steeds in de weg lopen "( dat was dan op mij bedoeld )  Viel totaal uit de lucht maar die vrouw kon het blijkbaar niet verteren en bleef verder door razen over jongelui en hun gebrek aan eerbied voor de ouderen .Keek nog ff rond maar de jonge man was nergens meer te bespeuren .had  heel simpel willen zeggen " Het is dank aan ons de ouderen  van nu en je eigen oma dat je hier nu kan rondlopen !" Vandaar kwam dus gisteren die belachelijke overdrijving over onze toestand als senioor vandaan , me kwaad maken is niet men ding ( slecht voor het hart ) dan maar liever  lekker er mee spotten Gelukkig mag je niet iedereen over dezelfde kam scheren  want veel jongeren houden met hart en ziel van hun oma en opa !

liefs


>> Reageer (19)
30-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- zelfspot !

Over het weer zullen we het vandaag niet hebben want veel variatie sedert gisteren zit er niet in dus...we zwijgen erover !Vandaag een beeld van hoe sommige jongeren ons zien , al hou ik het liever bij een grote dosis zelfspot ..

Waarom vandaag die zelfspot ???? zal het morgen uit de doeken doen want....wat op het hart ligt ...moet er ook af !

liefs


>> Reageer (16)
29-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- wou...

Wou nu toch wel  hier net hetzelfde  intikken zeker pff !.Onze ouwe  knoken komen in opstand  het zal wel weer ff wennen worden aan die temperatuur !Toch één pluspuntje ...We hebben gelukkig nog wat zon om de dag wat op te vrolijken !Het minpunt voor nu is ......moet er een dikke punt achter zetten want.....plicht roept ( over het wat moet ik daar geen tekeningetje bij maken zeker ?)

liefs


>> Reageer (14)
28-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- was....

Was er gisteren ff niet en dat had zo zen reden namelijk .

.

De kleinste pruts van de Clan mocht haar éérste verjaardag vieren .Kan je verzekeren haar chocolade taart  was vlug verleden tijd !Ondertussen is dit ook al achter de rug en zijn we vandaag een dood gewone Maandag pffff!

liefs


>> Reageer (22)
27-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- wakker .....

Kan wel begrijpen dat uitslapen op Zondag heerlijk is maar als je nu nog ligt te snoezelen ...... ??????

Opstaan.....straks is de Zondag voorbij !!!!!! Verdorie ....wie ben ik eingelijk om daar komentaar op te leveren  , de Zondag is om te genieten en ieder doet het op zen eigen manier punt uit !!!!!Ook al is het languit in pyama in bed ,we  kunnen niet allen van een gezonde boswandeling houden ...dan zouden de bossen overbevolkt zijn op Zondag .Och...... al die uitleg hoeft nu ook  weer  niet  want wat ik wilde zeggen  is dit ...

Geniet van je Zondag hoe je die ook invult !!

liefs


>> Reageer (8)
26-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- geen ..

Geen zon te zien vandaag ? wel dan fantaseren we ze er maar bij  met wat fantasie is alles mogelijk ! Dus......wat is er beter s' morgens dan te genieten van een koffietje ( of thee ) en buiten het zonnetje te zien stralen ? Verdraaid men fantasie word ingelopen door de werkelijkheid , ziet er grijs en grauw uit buiten pfff!Maar in alles zit er een pluspuntje en we moeten zelfs soms niet ver zoeken om het te vinden ....het is Weekend en dat is een pluspunt die kan tellen .het rustiger aan doen - meer genieten van je dag en ....oesje vrees dat men fantasie  het weer  wint van  de werkelijkheid pffff!

liefs


>> Reageer (11)
25-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- hallooooooooooo !

We kunnen niet alles hebben Weekend en zon  en ja .....die frisse laat ik maar zeggen koude wind moeten we er maar bij nemen Het is zoals de koopjes (we zijn  immmers vandaag " Black Friday" - koopjesdag) als er iets te veel afgeprijsd is dan zit er mogelijk een addertje onder het gras .Is het jullie ook al overkomen je kan een bloesje - rok of broek  nog enig stuk en juist je maat krijgen echt voor een prikje .Maar  staan toch wel aan die pashokjes lange rij wachtenden , wat zou je doen wachten of niet wachten dat is de grote vraag en je besluit " is men maat zal wel passen !!!" tot je thuis komt en vol vertrouwen je nieuwe aanwinst past ........  en ontdekt dat er wel iets mis is met je aankoop - de verkeerde maat of te lang of te kort of te smal of veel te wijd en nog zoveel die kan mis gaan met een kledingstuk .Hebben we allen niet ergens iets in die aard diep weg gedoken in onze kleerkast ????????

liefs 


>> Reageer (13)
24-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- surfen

 Zijn  we weer eens aan de late kant vandaag ??????? Zo te zien wel pffff!

Maar dat evenwicht vinden en bewaren is soms een heel moeilijke opdracht .Al begrepen zeker dat ik het niet over surfen in de werkelijke zin( wat trouwens totaal men ding niet is )maar het heb over de   figuurlijke zin ervan  .Heb het over de kunst om alles evenredig op te delen - werk - aandacht voor de rest van de familie -vrije tijd  enzovoort .Zoiets vraagt soms een heel ervaren surfer en wij kleine mensjes zijn nu eenmaal niet   als surfer geboren .Denk dan altijd aan men mam die zei altijd " kind je moet steeds roeien met de riemen die je hebt "Dus ...... ben misschien geen goede surfer maar wel een ouwerwetse roeier !

liefs


>> Reageer (13)
23-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- voila sé

 Voila sé ...de dagelijkse was & strijk zit er ook weer op , heb dan nu maar mezelf een koffiemomentje gegund ! Is nu af te wachten of ons leeuwke er net zo over denk want daarin verschillen we wel eens van mening .Verdorie had beter men mond erover gehouden , ben een gevecht aan het leveren om de laatste woorden te kunnen intikken ......

liefs 


>> Reageer (10)
22-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- vrouwen

Vouwen in bikini  op de blog zetten is niet bepaald men ding maar vandaag maak ik een uitzondering ! Al is die vrouw nog een heel klein bubbeltje die als een volleerd waterratje samen met haar papa geniet van een frisse duik in het zwembad .Mag ik je voorstellen ons fotomodel het jongste bubbeltje van de Clan " Maybelleke " men jongste achterkleinkind  !

Binnenkort mag ze haar eerste kaarsje op de verjaardagstaart uit blazen ( verdorie wat gaat die tijd toch vlug )

liefs


>> Reageer (19)
21-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- begin ..

" Begin de dag met een vriendelijke groet en ..alles valt mooi in zen plooi zoals het moet !"Dit werd ons toch vertelt toen we kleine kinderen waren en we met het linkse been uit bed waren gestapt , of daar nu iets van waarheid in zit ????  Zou het verdraaid niet weten .Laat ons het zo formuleren ...dat proberen we toch iedere dag opnieuw maar of de reaktie erop altijd het gewenste resultaat opleverd ?????? Zal er maar erover op houden want  we zijn weer " die Maandag " en daar hoef ik geen tekeningetje bij te maken zeker ?

liefs


>> Reageer (12)
20-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- als je ...

Als je zegt "  storm " wees er maar zeker van het is storm geblazen aan " 't zeitje "

.Vrees dat de zeedijk weer verboden terrein zal zijn , kan er wel inkomen beter voorkomen dan dat er ongelukken gebeuren !Hoe guur het  weer ook buiten is , maak het binnen gezellig en wens jullie dan ook allen een gezellige Zondag   hopelijk zonder stormschade !

liefs


>> Reageer (19)
19-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- goede morgen

Je mag met een gerust hart eerst je krantje lezen bij het ontbijt ....en nog meer van die dingen die we tijdens de week ons zelf  steeds wijs maken dat we daar zeker geen tijd voor hebben . Vandaag is het  immers weekend en alles  mag en alles kan ! Het moet niet altijd " haastjewerejezére" zijn , onszelf in het weekend verwennen met wat meer rust te gunnen mag gerust hoor ! Oeioei .....  denk nu niet dat ik hier de "allesweter" zit uit te hangen , misschien neem ik alleen maar men eigen wensdromen voor werkelijkheid ! 

liefs


>> Reageer (8)
18-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-wat...

Wat ik vandaag wilde krabbelen zal moeten wachten tot een andere keer . Ben verdorie weer laat .... zou het mogelijk zijn dat 1uur in tijd gekrompen is bij vroeger ? ja zeg nu dat we aan alle kanten moeten inleveren misschien ook wel in tijd wie weet .Alle gekheid op een stokje komt er op neer dat kort houden voor nu de boodschap is want ons Leeuwken .... enzovoort !

liefs


>> Reageer (15)
17-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- vooroordelen

Had reeds zo'n 14dagen last van telefoontjes op men gsm , iedere keer dat ik opnam was het te laat en stond er " onbekend nr " Geen belang zou wel een of andere reclame van iets geweest zijn ! Gisteren toch vlug genoeg en steevast is men antwoord dan " geen belangstelling "maar liet hem toch eens zen zegje doen tot hij iets zei over  spelletjes  -kaartspel of iets in die aard spelen op de Pc ." Gezien uw leeftijd is zoiets niet meer van tel voor je " Was toch verdorie in men gat gebeten door die kwetsende opmerking .Mogen wij senioren dan niet meer een rusig kaartspelletje - sudoku of eender welk kaartspel op de pc spelen ???????? De rest van het telefoontje kunnen jullie al wel raden zeker ? Ook al hebben ze vooroordelen over senioren en onze  pc zeggen wij met zen allen ..LANG LEVE ONS PEECEEKE !!!!!!!!

liefs


>> Reageer (15)
16-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- hoi ....

Hoi- hoi - hoi daar ...is al een euwigheid geleden dat ik nog hier ff langs kwam , is ikke Stefke ( al zegt me ma alijd Leeuwke , hoe ze erbij komt is een? ).Mensen spreken altijd over hun " hobby " wel dan wil  ook ff over mijn hobby vertellen  en dat is ...

" Eten" eender waar - eender wat  als ik maar kan eten want  dat is nu eens mijn lieveling bezigheid .Die kilo 's kunnen voor mijn part  de boom in !Is al erg genoeg dat de suiker verbannen is en zeg nu zelf ...wat is er lekkerder dan iets zoet Pfffff !(maar die prikjes  met insuline zijn heel wat minder plezant hoor) voila sé dat waren de laatste nieuwtjes over ikke leeuwke ...doei tot de volgende keer é ! 

ps -liefs van de mama


>> Reageer (20)
15-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- zekerheden

Heb er gisteren iemand horen erover klagen " Er zijn geen zekerheden meer in het leven , alles veranderd vliegensvlug " Is dat ook zo ? Misschien is het wel zo of .....ligt het ook  deels aan ons senioren dat we ons zo vlug niet meer aanpassen ? Willen we wat rust en vinden het goed zoals het nu is of was en mag ons leven op die manier rustig verder kabbelen ? Misschien is het voor ieder mens anders ,zou het niet weten  laat staan het met zekerheid zeggen maar één ding weet ik wel zeker ...

liefs 


>> Reageer (16)
14-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- joehoe...

Ook last van de " Maandagziekte " ? Wel denk dan gewoon dat we Dinsdag zijn vandaag , of het helpt? dat is  nog altijd een vraagteken hoor  !Steeds geleerd " waar je voor staat - moet je ook door " dus ... vooruit met de geit ! Is me dat toch verdraaid weer een gezegde , wie bedenkt toch zoiets ? Willen ze ons dan vergelijken met geiten ? Soit .....het goede nieuws is dan -loop nog steeds niet te mekkeren als een geit .Of word  die nonsens  van  het krabbeltje   van de dag aangerekend als gemekker ?????????

liefs


>> Reageer (17)
13-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- zon ..

De zon laat het vandaag afweten maar..... zet je na het woordje " zon " nog  het woordje " dag " en we kunnen ons ondanks  die ontbrekende zon toch weer " happy " voelen  dus voor allen ......

Alhoewel morgen ? het is al meer naar de middag toe wat dan ook weer wil zeggen " al zo laat ?" Tijd om voor soep te zorgen  of er zwaait wat van men grote chef ( leeuwke ) .

liefs


>> Reageer (11)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • fijne dag...
  • Hallo
  • Goedemorgen
  • Vriendelijke Dinsdaggroeten van willy


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!