Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 16de week van 2024
Foto
Bij steffie

07-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- en....

En wij  maar denken dat wij senioren de enigen zijn  van wie het peeceeke soms niet wil doen wat we ervan verwachten en we 2 linkerhanden hebben wat die pc of laptop betreft ! Wel denk dan maar vlug iets anders , er zijn er nog die sukkelen met een pc & printer vraag het maar aan de paashaas .....

Amaai .....ziet er hier naar uit dat we weer eens gaan doen aan zelfspot en flauwe grappen maar .....moet wel eens kunnen ! Dat is net zoals over je zorgen babbelen , het geeft je een bevrijdend gevoel !

liefs


>> Reageer (10)
06-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- Oostende

"Oostende stad aan zee " en daar is er altijd wel een of andere bezienswaardigheid zoals onder ander dit ....

Al  zijn die jonge mannen  nog volop aan hun kunstwek bezig  de update als alles piekfijn afgewerkt is zal hier ook wel nog volgen .Zo worden weer openbare gebouwen en lege kale gevels beschilderd en kan je straks met de hulp van  een foldertje  alle kunstwerkjes  tijdens een wandeling gaan bezoeken ! Ola ....straks lijkt het hier meer op een promotie praatje dan op  een simpel krabbeltje dus houden we er maar mee op , maar niet zonder zonder jullie ondanks het kwakkelweer toch een fijne dag te wensen .

liefs

 


>> Reageer (10)
05-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5-de

De maandag hebben we een ganse week voor de boeg maar de Woensdag is een soort van keerpunt in de week , dan komt het weekend al weer in het zicht !Dus waarom nu ook niet eens lekker de boeg omgooien en in plaats van op het einde " fijne zonnige dag " te wensen het nu halfweg te doen ?

Tenslotte wat maakt het uit waar het staat , het is steeds van harte gedaan !Hopla daar gaan we weer .... Leeuwke heeft weer " een hongertje "de eerste dag na de opvang mist ze steeds de ruimte - de mensen rondom haar . Dan probeert ze haar verveling te verdrijven door extra veel te eten en te snoepen ( en heeft de mama haar loopschoenen nodig pfff ).Dus word het voor nu .......

liefs 


>> Reageer (10)
04-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- de

 De grote  camelia boom is bijna uitgebloeit maar zen kleine broertje ( of zusje ) is nog niet zover en staat voorlopig  nog in volle bloei !

Dus een bloemetje om jullie wat op te kikkeren bij gebrek ( voorlopig toch nog )aan de zon .Soms wil een mens dat die bloei tijd wat langer duurde maar we kunnen het niet altijd hebben zoals we willen hé !Als die bloeitijd voorbij is weten we dat we weer een stapje dichter staan bij de zomer en het zonnige warme weer  en dat is ook al iets om ons erop te verheugen want .... kijken we niet allen uit naar de zomer en alles die erbij hoort ?

liefs


>> Reageer (14)
03-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- maandag !

Die Maandag is nu niet bepaald men lievelingsdag maar zo erg dat het haten is ? zou ik nu ook  weer niet zeggen !Hou als leuze " erin vliegen zonder te piekeren en sakkeren " en dan lukt alles een stuk beter ! Het kan wel eens gebeuren dat je op die dag totaal de mist in gaat ( figuurlijk dan )dat zit er wel in , zoals daarnet .... terwijl je een krabbeltje zet  ff zien of die wasautomaat reeds gedaan heeft met zen werk en alles vlug in " kladversie "zetten maar ......het  verkeerde vinkje aanvinken dat er een onvoltooid krabbeltje op de blog staat Pffffff......dat kunnen we dan nu lekker op de Maandagziekte steken  sé !

liefs


>> Reageer (12)
02-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- voila sé

Voila sé ... we zijn weer onder de mensen !!! Gisteren avond weigerde dat peeceeke koppig dienst te doen Als de kleintjes  stout en nukkig waren  dan   zetten we hen in in een hoekje tot ze afgekoeld  waren en de bui gezakt was maar vrees dat  met een pcke zoiets niet zou lukken.Ben dan maar even nukkig geweest en weigerde de laptop of  tablet te gebruiken ! Dan zat er niets anders op dan  samen met de dochter voor dokter te spelen en de ingewanden van dat nukkige beestje te onderzoeken  met als resultaat ....alles weer oké en we zijn er weer terug !!!!!! maar nu word het wel hoogtijd om jullie een

te wensen  om daarna  voor het natje en het droogje  van ons Leeuwke te zorgen !

liefs


>> Reageer (13)
01-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Dat is dan afkomstig van het kleinste bubbeltje van de Clan en daarmee ben ik het volledig mee eens ! Dus was het vandaag wat  later op de blog loeren maar ....wie maakt er niet graag tijd voor zo' lief klein ding als Maybelleke !  Welke overgrootmoeder is er niet trots op haar kinderen - kleinkinderen en achterkleinkinderen ???????? Vrees dat je veel zou moeten zoeken om er ook maar ééntje te vinden !En nu ...dubbel vlug erin vliegen sé !

liefs


>> Reageer (10)
31-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31-dit....

De bedoeling van vandaag was een foto van de bloeiende Dendrons maar de tijd is een spelbreker geworden al  zou ik beter zeggen ...het gebrek aan tijd .Het  zal vandaag  dus enkel een plaatje  worden . 

Maar" uitstel is niet altijd afstel "zoals ze steeds beweren , dat heb al wel ondervonden .Maar vrees toch dat ik er voor nu een punt moet achter zetten want kan nog altijd niet toveren dat die lepel op zen eentje in dat potje zit te roeren dus

liefs


>> Reageer (8)
30-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- dat....

Dat wakker worden is ondertussen al lang gebeurt al is het met wat hulp inderdaad van een ( en meer )kopje koffie(s).Voila we zijn er terug na gisterenavond dat  " brossen " op de blog .Moest enkele fotos uitzoeken op de uitwendige schijf en ben waarschijnlijk niet de enige als je in oudere fotos begint te rommelen ..... blijf je daar dan  hangen waar de kinderen en kleinkinderen nog klein waren .Dan  vidioootjes bekijken en komt de wederhelft en de dochter mee kijken en de avond is voorbij voor je er erg in hebt met als resultaat .....geen blogronde pfffff!

liefs


>> Reageer (13)
29-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- ben er.....

"Sorry maar ben er vandaag niet , is vandaag niet mijn beurt "Of zoiets in die aard moet de zon gedacht hebben en voorlopig heeft ze ons haar kat gestuurd maar dan eentje die in het water gevallen is en haar natte druppels uit haar pels schud en daarmee zullen we ( hopelijk voorlopig ) mee moeten doen pfff! Verdorie zou dat prachtige Lenteweer vlug gewoon zijn jullie ook ? Ons zageliedje over het weer zit er weer op en hopelijk bedenkt die koppige trien zich ( de zon ) en zien we haar teug na de middag !

liefs

 


>> Reageer (9)
28-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-is....

Is er iets mooiers om te zien die je een echt Lentegvoel geeft in de maand Maart dan dit ?

Die bloeiende magnolia en daarboven een stukje mooie blauwe lucht , ook al weet je dat het nog niet zal blijven duren het geeft je een goed gevoel .We willen zo vlug mogelijk die winter vergeten maar ....wie weet wat het weer voor ons nog in vooraad heeft ? We  "hopen het beste - en het slechste verwachten " zo zijn we  nooit teleurgesteld !

liefs


>> Reageer (15)
27-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- al....

Al denk ik dat het laatste niet nodig is om iedereen eraan te herinneren dat we ons zonnigste gezicht moeten opzetten .Iedereen heeft bij zo'n weer in Maart een glimlach op het gelaat , zelfs de grootste zwartkijker !Nu genoeg dat mooie weer opgehemelt,  dat hoeft niet want het stralende zonnetje spreekt voor zich zelf !Ondertussen mooi of geen mooi  weer één zekerheid is nog altijd dezelfde gebleven ......we zijn Maandag dus .....

liefs


>> Reageer (10)
26-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- jullie.....

jullie ook hinder ondervonden van die uur verandering ? Wij als volwassen mensen misschien  weinig of niets  maar ons Leeuwke  is wel wat anders .Alles wat mensen met een beperking uit hun  dagelijks ritme haalt vinden ze maar niets .Met als gevolg ze zijn onhandebaar  het zal weer aanpassen worden voor hen ( en veel geduld vragen van ons ) !Genoeg daarover het is Zondag  (wat ik trouwens voor jullie een fijne  Zondag wens )de zon schijnt dus zijn we ondanks alles in een goede en vrijgevige bui , daarom geef het het volgende dan ook met plezier door ...

liefs


>> Reageer (17)
25-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- straks.....

Straks hoeven die krabbeltjes niet meer want die plaatjes nemen verdraaid altijd de woorden uit de mond !Het is toch altijd met dat idee in het achterhoofd dat we het weekend inzetten .Aan de zon zal het zeker niet liggen ,als dat " relaxen " op een sisser uitloopt is dat deels aan onszelf te danken of ligt het ook wel wat aan de  drukke manier van leven in deze tijd ? Verdorie ( sorry voor het woord) het is weer ouwe meekes praat  vandaag zunne !Of moet ik het beschaafder houden en praten over " seniorenpraat " ? Zoiets  is niet bepaald men ding " ben wie ik ben " en dat is het !

liefs


>> Reageer (9)
24-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- dat ......

Dat kon ik zelf niet beter verwoorden sé , al heb ik met die 2 dagen vrij ??????hier toch wel men bedenkingen bij  hoor !Maar komaan.... op Vrijdag geen " muggen ziften "daarvoor schijnt de zon te uitbundig. Al moet ik eerlijk bekennen dat om de was op die wasdraad te hangen nog steeds liever kies voor een dikke trui dan een bikini !Ola ...terug naar iemand van wie de woorden " ff wachten bijna gedaan "niet bestaan ! Moet er geen tekeningetje bij maken zeker ??????

liefs


>> Reageer (10)
23-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- je.....

Je moet verdorie niet zo zitten gluren daarboven , weet dat ik nog dank zij ons Leeuwke een berg was heb die op de wasdraad moet terecht komen maar zal het kort houden ... nu goed afgesproken ? " Zwijgen is toestemmen "zei men mama alijd dus we houden het vandaag kort te danken aan men gluurder hierboven .Hé man de pot op zunne ....zal toch nog eerst iedereen een zonnige dag wensen maar vergeet toch niet een dikke trui aan te trekken want die wind is maar aan de frisse kant hoor !Voila.... hou het voor nu bekeken .. tevreden daarboven ?

liefs


>> Reageer (13)
22-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- want.....

Want dat lekker slapen bij ons senioren lukt niet altiid al te best , we zullen zoiets maar afschrijven als ouderdoms perikelen  zeker ? We zijn weer een nieuwe dag en het belooft er ééntje te worden vol zonneschijn dus we kijken vol verwachting vooruit wat die dag ons zal brengen i Leeuwke weer goed gezind als ze de zon ziet en wat kan een mens meer verlangen , zij gelukkig is ik gelukkig !Alleen wil het zeggen " heb ogen op je gat " want dan gaat ze graag op ontdekkingtocht .Op de opvang wisten ze gisteren ook niet waarom Stefke plots in een lachbui uitbarste tot ze ontdekten dat ze met een appel was gaan lopen die  ze mee gefriffeld had uit de fruitmand ! Haar medebewoners zijn stiller van aard en doen zoiets niet , maar dat is een goed teken dat willen zeggen ... ons Leeuwke voelt zich daar al helemaal thuis ....Oef !!!!!!!!Oesje .... zal er maar over ophouden want wat het onderwerp " Leeuwke " betreft zou je uren door kunnen gaan en dat is nu ook niet de bedoeling van een krabbeltje op de blog !

liefs


>> Reageer (10)
21-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- beter

" Beter laat dan totaal niet "dus ben ik ondanks bepaalde toestanden in huis toch ff  hier , ben in geen 20grachten tegelijk gelopen hoor ! Vanavond draait  alles weer zen gewone gangetje en zitten we weer trouw achter ons bakske !

liefs


>> Reageer (9)
20-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-al......

Al goed en wel is dit wel de waarheid ? ...... Dat  "goeie " die mag blijven maar die morgen zit al weer eens meer dan halweg op  -dat rustig zullen we maar ff schrappen - dat éérste kopje koffie ? die is ondertussen al gevolgd door enkele andere .Maar zie je met al starten met " een goede 10,30 u gewenst Blogmaatjes ?" jullie zouden zich zeker afvragen of er bij Steffie ergens een vijs los zit .Al gezien ?????? is weer nonsens vandaag , Was pannekoeken aan het maken ( ben een ouwerwets meeke bak nog altijd liever pannekoeken zelf ) ff alles aan de kant gezet en dat restje deeg staat te wachten want  zelfbakkende pannekoeken zijn  er voorlopig nog niet  op de markt dus ....

liefs


>> Reageer (13)
19-03-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- je ......

 Je zou bijna  " vandaag een herhaling van gisteren " intikken , rotweer enzovoorts maar.... we gaan in staking wat betreft het gekrabbel over het weer dus mondje toe . We laten  onze Zondag niet verpesten door dat wat je bijna mag noemen " stormweer "!We richten ons resoluut op het goede van deze dag , wat extra nasoezen in bed ( al staat zoiets hier nooit op de dagorde )uitgebreid ontbijt met een extra kopje koffie of thee . Zelfs een extraatje mag en kan allemaal , we vegen op Zondag eens lekker onze botten aan die teveel aan " cholesterol " om het kort te houden .....jezelf ff verwennen op Zondag dat kan en mag  dus......

liefs


>> Reageer (16)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • >Lieve Jackie, vandaag 20 april onze 57e huwelijksverjaardag.
  • Bijna weekend
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Genieten doe ik elke dag, Steffie.


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!