NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 08de week van 2019
Foto
Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
  Foto
  Bij steffie

  29-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- we ....

  We kunnen niet iedere dag het zotje uithangen , we worden  vlug genoeg met onze neus erop gedrukt dat het leven niet altijd een lachertje is hé!  Daarom  samen met een dagelijkse groet dit......

  " Leef ( en beleef ten volle ) ieder moment " al weet iedere senioor wel dat onze tijd kostbaar geworden is en we er maar beter zo goed mogelijk kunnen van genieten ! Toch nog er ff extra aan herinneren  kan geen kwaad want we zijn allen eender  we hebben allen van die nep redenen zoals " heb geen tijd - moet nog éérst dit of dat doen " enzovoort !

  liefs


  >> Reageer (7)
  28-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-niets .....

  Niets is beter om die Maandag te starten  dan ff gek doen ....

  Met wat humor en zelfspot is de week goed gestart hoe alles verder verloopt ???? Dat is koffiedik kijken we  zullen  wel zien wat we zullen zien !Is dat nu de filosoof uithangen op een maandagmorgen ?????Niets van  zou verdraaid  zoiets niet durven doen, we hoeven niet naar de reden te zoeken zal simpelweg een gekke bui zijn ! Stop nu met dat gek gekrabbel want de Kaboutertjes hebben het  weer eens laten afweten vandaag .... dan maar vlug terug zelf de handen uit de mouwen steken !

  liefs


  >> Reageer (10)
  27-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- en .....

   

  En daar mee is bijna alles verteld wat voor een Zondag  wat van belang is en het jullie van harte ook toewens !Amaai dat zou dan superkort worden voor vandaag maar ... is het altijd nodig die ( soms onodige ) woorden ?Wat ik wilde zeggen voor vandaag staat beknopt in het plaatje dus geen lang epistel  met bijkomstigheden maar liefs van hieruit !

   


  >> Reageer (11)
  26-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- sneeuw

  Sneeuw weg dat heeft ons weer hoop ook al spreken ze van volgende week terug kouder maar we blijven possitief ( hier toch ) en we kunnen terug dromen van de Lente met bloemetjes en vogelttjes die hun hoogste lied zingen ! ( zal nog wel ff duren maar possitief blijven é )Over possitief gesproken ..... heb er hier ook ééntje ( leeuwke ) in huis die daar net zo over denkt . Daar ze diabetespateint is , is er meteen ook een einde gekomen aan haar lievelinggerecht " chocolademousse " maar toch nog altijd als ze die mengmachine ziet begint ze te dansen met een smile van hier tot  in Tokio omdat ze weet  wat er komen gaat en het reeds in dat koppeke maalt " straks krijg ik er toch wat van " Ff zondigen moet kunnen ,we kunnen haar toch niet alles afnemen een normaal mens weet "het is voor men gezondheid " maar hoe zou je dat moeten uitleggen aan leeuwke ze zou het toch niet begrijpen !Nu genoeg daarover wens jullie nog een

  liefs


  >> Reageer (8)
  25-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- we ....

  We kunnen maar beginnen bij het begin " het goede nieuws " ook al weten jullie het ook zo wel maar toch steeds plezant om  nog eens goed nieuws extra in de verf te zetten  hé !Dus ......

  En nu volgt het minder goede.... ook mist bij jullie ?Het zal uikijken worden op de weg ! Maar dat is nu éénmaal Winter je krijgt van alles die minder plezant en gevaarlijk is maar ... we staan ervoor en moeten erdoor ! Laat ons het  wat aangenamer bekijken" iedere dag is er ééntje dichter naar de Lente toe"!

  liefs


  >> Reageer (7)
  24-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- ff ......

  Ff terug blikken op verleden zondag de samenkomst van de familie .Ieder jaar maak ik steeds wenskaarten met ekele woordjes  erop ,het hangt er zo wat vanaf soms braafjes.... soms wat minder braafjes .... soms een beetje spottend met een van hun kleine of verborgen kantjes  Voor ze hun kadootje krijgen moeten  ze die dan  ook luidop voorlezen ! Die kaarten zijn steeds een goed bewaard geheim en ze krijgen ze maar te zien als het hun beurt is .Eerst de achter - dan kleinkinderen  en zovoorts maar ,die grote sloebers lezen toch altijd éérst hun kaartje in stilte voor ze het luidop lezen ! Soms vraag ik me toch echt af ......

  Zo te zien wie geniet er nu meer van...... de kleinzoon ( de papa van Liam ) of ikzelf ??????????

  liefs


  >> Reageer (12)
  23-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- mooi....

  Mooi is zoiets wel ..... een besneeuwde treurberk tussen nacht en opkomende dag maar .... of het zo aangenaam is of dat het mooi is ??????? Daar zal ik me maar beter niet over uitspreken zeker , want diegenen die door de sneeuw naar hun werk moesten ploeteren zullen me zeker met klem tegenspreken ! We kunnen alleen genieten van het mooi landschap zolang het duurt want straks veranderd dat prachtige wit in een grijze modderbrij !

  liefs en hou het warm ( binnen )


  >> Reageer (11)
  22-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- op....

  Op die manier zullen de kinderen wel reageren bij het zien van dat wit tapijt buiten eindelijk sneeuwpret voor hen ! En wij ???? dat zal wel een heel stuk minder zijn , ook vinden we het wel betoverend mooi dat wit landschap we denken vooral aan wat de gevolgen ervan kunnen zijn( dat is ouder worden zeker ?)  ! Maar zoals steeds " waar we voor staan - moeten we ook door " dus word het extra voorzichtig zijn en indien het kan .... lekker binnen blijven ! Hopelijk is alles vlug verleden tijd en kunnen de fans van een  een gezondheids wandelingtje hun dagelijkse tripje hervatten !

  liefs


  >> Reageer (9)
  21-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- en daar.......

  En daar zijn we dan terug na 1 dagje zonder blog maar een gezellig onderonsje met de ganse Clan Verdraaid het word toch een grote  bende hoor als je zo allen samen ziet en ..... volgend jaar zal er nog ééntje ( of twee? ) bij zijn ! Maar moet eerlijk bekennen ben er verdorie toch trots op   die ( soms gekke ) bende dat men man en ik zelf dit nog alles mogen mee maken ! De kinderen die proberen het werk uit je handen te halen en hoeveel keer dat ik hoor " mama zet je nu toch ff " De kleinkinderen die je nu en dan eens komen knuffelen  en het plezant vonden om me  op men stoel te dragen en  met men sjaal ff aan aan men stoel bonden omdat ik toch wat zou blijven zitten (algemeen gelach natuurlijk )  De achterkleinkinderen die op je schoot klauteren en iets in je oor komen fluisteren ...... wat kan een mens nog meer wensen  om gelukkig te zijn !Al goed en wel ondanks die heerlijke dag staan we weer met beide voetjes op de grond en is nog steeds Maandag vandaag dus .... nog ff dit ..

  .

  liefs


  >> Reageer (10)
  19-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- oef !

  Oef !!! genoeg voor

  gespeeld vandaag , kokmuts afgesmeten alles in de potjes gereed voor morgen die hongerige maagjes  te vullen ! Kom jullie nog vlug van wat er nog van rest een fijne Zaterdag wensen en een heerlijk weekend ! En morgen ??????? vrees dat het dagje zonder blog gekrabbel zal worden !

  liefs


  >> Reageer (16)
  18-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- ola ....

  Ola daar is de

  en Vrijdag zijn het weekend staat voor de deur ook al is het kouder en is het  weeral laat op dat klokje , we vegen onze broek eraan  ..... de dag kan niet meer stuk !Met wat zonneschijn voelt men ziich een totaal ander mens , wat een beetje zon toch kan doen hé !Maar vrees toch dat er nu een punt achter gekrabbel komt want Leeuwke .... enzovoort !!!!

  liefs


  >> Reageer (8)
  17-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- vlug ......

  Vlug ff krabbelen , zoals reeds erover gepalaberd het is het steeds een soort puzelen om de ganse familie bij elkaar te krijgen en dat lukt slechts 1 a 2 keer op het jaar .....en dan spreek is nog  niet over een  familie foto met iedereen .Daar ik meestal achter dat fototoestelletje sta inplaats van ervoor (omdat  ik  daar een verdaaide hekel aan heb) zijn die fotos van moeder met haar 4 dochters een inicum ( ondertussen al weer enkele jaren geleden ).....

  Ons Leeuwke in het rijtje krijgen was  noppes  dus maar zo erbij gezet en nu duimen voor eentje Zondag met de zonen !

  liefs


  >> Reageer (12)
  16-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- later ......

  Is wel later dan laat maar toch nog vlug ff krabbelen !Zondag is het de( verlate )  nieuwjaars samenkomst van de ganse Clan ! Het begint al met een datum uit te pikken niet gemakkelijk want er is altijd wel ergens ééntje die moet werken  .Dan is het  menu kiezen en boodschappen doen - geschenkjes uit kiezen & pakjes maken ! Een lading koekjes bakken en in dozen doen , veilig voor die grijgraage handjes & handen ! En Zaterdag in veel potjes roeren  om ergens zoveel mogelijk lievelingskostjes op tafel te krijgen wat ik trouwens met  heel veel plezier doe !Dat is dan meteen ook de reden van het laat zijn en waarom   dat blogje deze week wat in het vergeethoekje zit maar wees gerust , volgende week gaat alles weer zen gewone gangetje !

  liefs


  >> Reageer (11)
  15-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- joehoe .....

  Al is het voor de verandering weer eens in vliegende vaart Pfff! Verdorie is dat toch dagelijks een gevecht tegen die klok dat zijn we ondertussen al gewoon , zo is nu eenmaal het leven met ons Leeuwke .Zij staat in alles op nr 1 en die rest ? wel die moet maar ff wachten ! Maar koffie uit dus we vliegen er weer in !

  liefs


  >> Reageer (8)
  14-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- mooie.....

  Wijze mooie woorden maar ...... wie onder ons staat 's morgens op met de gedachte " zal vandaag eens alleen aan mezelf denken en iets doen wat ik graag doe en de rest ?????? die moeten maar hun plan trekken " Jij niet - ik niet en zo zullen er waarschijnlijk nog meer over denken .Verdorie zal er maar over ophouden die maandag is al niet bepaald een lachertje op zich zelf dus ..... liever denken aan plezierige dingen inplaats van de wijsneus uit te hangen .Trekker & dweil wachten ongeduldig tot ze mogen verder werken

  liefs


  >> Reageer (6)
  13-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- een ......

  Een Zondags bloemetje .... al zit er vandaag wel een dubbele bedoeling achter ! Nr 1 .....heel simpel omdat het Zondag is en dan mag het al eens iets meer zijn ! Nr2 ...heb het verdraaid gisterenavond laten afweten om ff langs te komen zeker Pfffff ( had bezoek en daarna was kaarsje totaal uit  kan gebeuren é) Maar vanavond weer trouw op post ( moet niet zeggen " scouts eer " ben dat nooit geweest ) op men men " huisvrouwseer "dan maar !Nu terug aan de slag ! nog een prettige Zondag gewenst met ......

  liefs


  >> Reageer (12)
  12-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- kiekeboe......

  Ook al laat die zon  buiten het afweten er altijd wel iets is soms iets klein onbeduidend, iets die  zal zorgen dat er toch een zonnetje in huis is als je er maar voor openstaat ! Maar ben vandaag weer aan de late kant en moet het ( weer eens ) superkort houden of ...... die potjes zullen aanbranden als er niet in geroerd word en eten niet op tijd gereed  of aangebrand zou voor ons leeuwke een super grote ramp worden voor haar steeds hongerige maagje !

  liefs


  >> Reageer (7)
  11-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- iedereen .....

  Iedereen blij om dat het weekend dichtbij is ????? ik ook hoor !!! Ook al zal dat weekend rustig(?) voort kabbelen zoals andere dagen , die 2 dagen  hebben toch altijd een ietsje meer als de gewone dagen. Ook al worden die dagen  nu niet meer bestempeld zoals in de jonge jaren als "uitgaansdagen ".Dat " uit de bol gaan " zit er niet meer in we  houden het nu meer bij rustig kalm genieten van wat we wel hebben , zoals een bezoekje van of naar kinderen of kleinkinderen !Maar voorlopig zijn we nog niet zover en is het vandaag nog een gewoon dagje dus we houden  maar met  dat gekrabbel op en braafjes verder doen met wat voor even op halt stond !( raden wat dit was zal niet moeilijk zijn zeker ?)

  liefs


  >> Reageer (7)
  10-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- oef !!!!

  Oef !!!!! leeuwke is naar haar kamertje vlug enkele woorden krabbelen , als ze hier op men schoot zit dan zie ik niet eens men scherm, dus was het wachten tot ze uitgekeken was naar Kabouter plop .Verdorie een mens zou met ouder worden bredere billen moeten krijgen ! Hoe ik daar nu weer bij kom ????? wel vroeger toen  het slechts één klein bubbeltje  met een keer  was die  voor een tijdje een vast stekje had op je schoot  geen probleem .Maar die klein en achterkleinkinderen willen soms allen tegelijk een plekje bij oma .Daar kan men dochter Claude ook van meespreken ....

  Ze zat met haar 2 kleinkinderen op schoot en haar dochter ( mijn kleinkind ) vertelde op die manier aan de rest van de familie dat er nog ééntje zal bijkomen ! Dus heb ik gelijk of heb ik gelijk ...... omas zouden allen een bredere schoot moeten hebben , dan is er geen getrek of geduw meer om het dichtst bij oma te zitten

  liefs


  >> Reageer (12)
  09-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- zou....

  1.

  grtz & bedankt

  Zou dat kleine bubbeltje verwonderd zijn dat er wat bij gekomen is ? denk het niet ! Maar weet  zeker dat na die feestdagen  waar we ons goed hebben laten met dat snoepen  enzovoort, sommigen wel met een bang hartje naar die weegschaal hebben gekeken  .Och mensen we zijn ondanks dat senioor zijn nog steeds bezige bijtjes dus geen paniek , dat kilootje vliegt er zo weer af !Dat is hier geen begin van een vermagerings magazine hoor maar ..... wil  alleen maar diegenen die daar nu  last van hebben een schouderklopje geven ! Zolang we ons maar goed in ons vel voelen is alles oké !

  liefs


  >> Reageer (8)


  Foto

  Foto

  moeder van 6 kinderen & nog  1 zorgenkind (7 dus)
  oma van 9 zonnetjes van kleinkinderen  en partners -4
  achterkleinkinderen  !


  Gastenboek
 • reeds zaterdagmiddag
 • Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK 001
 • Een fijne week gewenst
 • Een héél fijn zonnig weekend!
 • Wens u nog een fijn weekend


  Foto

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Voor de zieken


  Foto


  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM


   De kinderen
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Over mijzelf
  Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
  Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
  Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 77 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: .
  waken over de kinderen en ons leeuwke
  Zoeken met Google
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!