NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 16de week van 2019
Foto
Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
  Foto
  Bij steffie

  18-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- één doel......

  Eén doel  hebben we met zen alen  voor nu toch al  bereikt al mogen en kunnen we daarvoor geen pluimen op onze eigen hoed stekenen .... dat prachtige Lente weer ! Zou het verdraaid niet kriebelen om lekker op een terrasje te zitten genietend van de zon en al het andere aan je laars te lappen ???? Spijtig genoeg lukt zoiets niet altijd ( zeker hier niet ) We zullen dan ook maar braafjes  vlug naar het volgende doel afstevenen  en in de potjes gaan roeren want dat klokje tikt maar ongendag verder !!

  liefs


  >> Reageer (7)
  17-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- er ...;

  Er word ons door de weerman ( of vrouw ) mooi weer belooft maar voorlopig geen zon maar mist te zien .Denk nu niet dat ik hier een boom aan het doorzagen ben wat het weer betreft hoor , totaal niet ben al dik kontent dat die temperatuur wat hoger ligt !Want die dikke wintertruien mogen stilletjes aan wel in de kast verdwijnen om wat fleuriger aan te trekken met Pasen .Doet met terug denken aan de kindertijd ......  met Pasen was het een soort traditie  je " moest" je witte schoenen en wat lichtere kleren aantrekken .Nog frisjes of niet dat was van geen belang het  hoorde zo , gelukkig is dat verleden tijd en hoeft zoiets niet meer! Verleden is  het verleden en hoe of wat het weer  in de toekomst ook zal worden, we leven in het nu  ...

  .

  liefs


  >> Reageer (8)
  16-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- mag.....

  Mag dat plaatje voor vandaag nu eens niet een beetje aan de gekke kant zijn ????? Wel ja waarom ook niet é !!! Toch heerlijk als je de gestelde vragen ook zelf beantwoord , niemand spreekt je tegen of zegt dat het onjuist is .Zit er niet toch een ietsje van waarheid in en bekijken we de dingen  soms  niet te ernstig ? Heb het nu niet over mensen  die vechten tegen een of andere ongeneeselijke ziekte maar wij gezonde mensen die ons opwinden en stressen . voor kleine soms wel onbelangrijke dingen .Is dat aat altijd wel nodig ??????? Dus ......  geniet van het leven en lach !!!!!

  liefs


  >> Reageer (7)
  15-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- goede.....

  En met die "goede morgen "heb ik mezelf belooft om de negatieve kantjes  aan de Maandag te laten voor wat ze zijn en dank zij die stalende zon alles alleen positief te bekijken .Heerlijk die zonneschijn en die frisse temperatuur ? Wel die  nemen we er graag  bij want ..... het kan alleen maar beter worden ! En nu ... koffietje uit en is het tijd om dat alles in de praktijk om te zetten sé

  Liefs


  >> Reageer (10)
  14-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- en .....

  En waarom ook niet ? eens lekker tegen de stroming ingaan van wat tegenwoordig de regel is " haastje were je zere "  je vandaag  eens  niet druk maken om dat dit of dat nog niet gedaan is kortom alle zorgen eens aan de kant zetten tot morgen !( al is dat soms verdraaid moeilijk )Waat die tirade op neer komt ? Geniet van je dag .... morgen heb je misschien de kans niet meer !

  liefs


  >> Reageer (10)
  13-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- en .....

  En daarmee is (bijna) alles gewenst en vertelt wat van belang is in het weekend zeker ? Nog wat warmere temperatuur zou echt niet mis staan om het plaatje van een " Fijn Weekend " volledig te maken maar..... we zullen het moeten doen met wat we krijgen ! Zal  het maar kort houden voor een bizarre reden ..... als kleintjes een paar nieuwe schoenen krijgen  dan zijn ze er " apetrots " op , hier is zoiets voor ons Leeuwke een regelrechte oorlog om haar daarmee te doen lopen pffff! .Zonder steun van arm of hand wil ze dan niet lopen , dat is maar één van die kleine dingetjes waar   mensen die nooit in aanraking komen met mentaal minder validen  zelfs nooit aan denken of flauwe kul vinden , wel kan jullie verzekeren nieuwe schoenen of sandalen voor ons Leeuwke is zeker ( voor ons beiden ) geen plezante tijd  !

  lief


  >> Reageer (8)
  12-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- en dat.....

  En dat is toch steeds iets om naar uit te kijken of niet soms ? Laat de jonlui maar roddelen  dat  wij als senioren alle dagen weekend hebben , in de toekomst zullen ze er net zo over denken als wij nu ! " Ondervinding is de beste leermeester " en daar zit veel waarheid in ! Wij moeten   zelf maar eens achterom kijken  en durven toegeven dat wij ook wijsneuzen waren vroeger , dat is nu eenmaal iets dat bij de jeugd hoort  recht op je doel af gaan  wat ook de gevolgen zijn ! Durven risicos nemen en open je mening zeggen , wat niet wil zeggen dat wij  senioren ook geen eigen mening hebben maar we houden buiten  het  hoofdoel ook rekening met alles er rond .Genoeg daarover ...... nogmaals een heerlijke dag gewenst met of zonder zon !

  liefs


  >> Reageer (9)
  11-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een .....

  Een zonnige dag belooft het zeker al te worden , als je nu nog ook er aan denkt om  een dikkere  trui  die je een goed gevoel geeft aan te trekken kan het zelfs een " warme - gezellige " dag worden !Amaai ..... zit ik hier nu als een schoofjuf iedereen de les te spellen ?????? wel  kan jullie verzekeren dat was nu totaal niet de bedoeling hoor ! Voor vandaag zal ik er hier  nu  maar het bijltje  er bij neer gooien want mijn grote baas ( Stefke )  enzovoort.... .....Voor de rest zal het  wachten worden tot Leeuwke in dromenland is!

  liefs


  >> Reageer (7)
  10-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10-als......

  " Als ik kon dan vervulde ik al jullie wensen " dat zou nogal iets zijn ! Maar  spijtig genoeg een toverstokje heb ik niet - toverkracht bezit ik ook al niet - dus zal ik me maar houden bij jullie een gezellige dag toe te wensen .Als dit  ergens iets als  het begin   van  een glimlach op je gezicht kan brengen ben ik al dik tevreden  ! Als je langs de straten loopt dan zie je veel mensen die in zich zelf gekeerd somber kijken !Misschien is de oorzaak  het drukke leven alles moet steeds in vliegende vaart gebeuren pffff! Is dat nu ouwe meekes praat ?????? misschien wel maar een vriendelijk gezicht kost geen tijd en moeite en is zoals bij de domino's " één glimlach en .... de rest volgt ! "

  liefs


  >> Reageer (7)
  09-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- er ......

   

  "Er word vandaag veel regen verwacht dus .... vergeet je paraplu niet ! "Wel kan daar nu mee leven sé want tot nu toe heeft die maand April zich koest gehouden .Zen grillen beperken zich  tot nu toe eens niet tot sneeuw  of hagelbuien maar een zonnige uitschieter  van 20graden ( en dat was heerlijk toch )Dus vandaag geen gezur over het weer , zou eerder een aanmoedeging zijn voor de maand April van " doe zo voort "( al vrees ik dat mijn aanmoedegen  of afkeuren  geen invloed zullen hebben op het weer ) Genoeg  geklets over dat weer want zo gaat de boel hier ook geen sikkepit vooruit dus ....

  liefs


  >> Reageer (8)
  08-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- en dat ....

  En dat is maar bij manier van spreken ( of schrijven )want heb zelfs geen fiets ! Ben nooit geen fietsfan geweest en zal het nu wel ook nooit meer worden , ben meer het wandeltype al zit zoiets  ook al  sedert lang in het vergeethoekje  ! Bij jullie ook dat de zon het voorlopig laat afweten ? hier anders wel hoor , of vragen we wat teveel van de maand April om dagelijks het zonnetje te zien ? Och we moeten toch tevreden zijn met wat we krijgen  ..... als dat nu eens anders kon wat zou je grootste wens zijn (daarmee bedoel ik niet alleen het weer ) ??????? We hebben als we eerlijk zijn allen wel een verborgen wensje é !

  liefs


  >> Reageer (8)
  07-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 - oef !

  Oef !!!! Zondagrust en daar hoort een bloemetje , dan nog liefst ééntje uit eigen tuin .En dat kan nu ondanks die slechte reputatie van de maand April zijn de éérste  " Rhododendrons "aan het bloeien  en die ik dan ook figuurlijk ééntje  aan jullie doorstuur

  .Wens jullie een heerlijke Zondag dank zij de zon die net door de wolken komt piepen en voor de wielefans geniet van de " Ronde van Vlaanderen !

  liefs


  >> Reageer (9)
  06-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- magnolia

  De Magnolia is een plezier om die boom te zien met al ze bloemen !

  Maar..... wat er darop volgt is een heel stuk minder plezierig te noemen Pfffff !!!!

  Nog een zonnige Zaterdag gewenst !

  liefs


  >> Reageer (9)
  05-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- wat .......

  Wat ik nu aan ieder die dit hier leest van harte toewens ??????  wel dat is het volgende .....

  .En wat de zon betreft die draagt al zeker haar steentje bij om die wens in vervulling te doen gaan !ieder dag is er ééntje bij de echte Lentemaand . Na enkele valse starten waar we trouwens toch van genote hebben , kunnen we dan zeggen " Oef die winter is eindelijk voorbij " Ola genoeg over dat weer is er hier ééntje ...... de rest kunnen jullie wel raden zeker ?

  liefs


  >> Reageer (10)
  04-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- famlie......

  Iedereen in je familie  krigt een plaatsje in je hart .....van je eigen kinderen tot de allerkleinste achterkleind.Dus is het niet meer dan normaal dat  het kleinste bubbeltje die nog maar een grote 14 dagen oud die ook   deel uit maakt  van de 'Clan "hier ook een plaatsje krijgt ......

  en je mag er zeker van zijn dat word een stevige" Rock & Roller"  zo te zien , als is dat slapen nu nog een stuk intersanter dan dat lawaairige gedoe ! Nog ff dit ....geniet van de zonnige dag ( ook al is die temperatuur wat naar beneden getuimelt )

  liefs


  >> Reageer (9)
  03-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- en ....

  En nu is het nog vlug in razend snel tempo hier ff loeren , waar ik uithangen heb deze morgen ?????

  Dit zegt genoeg zeker , het is veeeeeeeeeeel kanger uitgevallen wat de tijd betreft denk dat ze vandaag allen wilden gekleurde haren hebben (gelukkig hou ik me aan men witte haren )Pfff .Het was maar wachten en wachten maar we zijn er toch terug nog vlug een fijne dag wensen en ons juffrouwke haar eten gereed maken voor een tweede maal  een totaal andere kaptster( leeuwke) er invliegt ! En vrees dat dit er teveel aan zou zijn twee op een dag

  liefs


  >> Reageer (6)
  02-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 vroeg ...

  " Vroeg begonnen - is half gewonnen " dat is toch het gedacht van onze Liam ( men achterkleinkind )Of is het de droom van  zen papa Sacha  die reeds in de  verre toekomst zen oogappel ziet spelen bij zijn  favoriete voetgalploeg " Cub Brugge" ? .Och een mens mag toch dromen over de toekomst van je kind hé , hebben wij ook gedaan .Maar ondertussen hebben wij wel geleerd dat dromen en werkelijkheid soms heel ver uit elkaar liggen .Maar hoop toch voor beiden dat die droom werkelijkheid word want ..... ben tenslotte ook een fan van Club Brugge !!!

  liefs


  >> Reageer (13)
  01-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- op......

  " Op 1 April zend men de zotten waar men wil " dat was het gezegde vroeger , dat was nu niet bepaald een echt vriendelijke uitspraak naar mensen toe die worstelen met mentale problemen of mentale  minder validen ! Gelukkig is dat voorbij ( hoop ik toch ) en word er aan hen die het nodig hebben hulp geboden ! Anders heb ik totaal geen problemen met iemand op deze dag eens bij de neus te nemen , zolang het maar gezellig blijft en niemand kwetst Dus opgepast let op je tellen vandaag laat je niet beetnemen !!!!!! Alleen als het uitkomt van de klein of achterkleinkinderen , dan gaan we met plezier in op hun grappen , ook al hadden  we  reeds lang in de smiezen wat  ze ons probeerden wijs te maken of uitspookten  

  liefs


  >> Reageer (6)
  31-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31--en dat ......

  ru

  En dat is voor ons allen  wat de Zondag betekent  , hoe die ook ingevuld word ! Sommigen houden het rustig - anderen verkiezen dan weer een fikse wandeling  met hier of daar een koffie ( of thee) stop of een plezier ritje met de fiets enzovoort! Maar we mogen ookeens aan diegene denken voor wie die Zondag een extra drukke dag is .... in de ziekenhuizen of diegenen die zorgen dat we een koffietje voor onze neus krijgen en  zo genieten op een terrasje . Er zijn er  nog zo vele die niet kunnen genieten van hun Zondag en hebben die dan niet een een vriendelijk woordje of glimlach verdient ?Dit doet ons beseffen " wij senioren zijn toch bofkonten " want het zijn die  mensen die onze Zondag maken tot wat hij is " een heerlijke ontspannende dag "

  liefs


  >> Reageer (10)
  30-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30-zon....

  Zon - zon -zon ... zon hier - zon daar - zon overal heerlijk toch ? Daar bovenop nog weekend wel wat moet een mens meer hebben , dat het misschien maar een ééndagsvliegje ( of 2) is zetten we mooi aan de kant onder en bergen ze op onder de kategorie " zorgen voor morgen "!Leeuwke geeft hier het goede voorbeeld en zit al lekker in haar " ferarie " buiten op het terras en met zo'n weertje  moeten en kunnen  we straks  niets anders dan haar voorbeeld te volgen dus alleen nog dit .......

  Geniet ervan !liefs


  >> Reageer (11)
  29-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- ook...

  Ook al staan we stevig met beide voetjes op de grond en weten we maar al te goed  hoe het leven in elkaar zit en dat zoiets wensdromen is .... we mogen toch  ff  weg dromen hoe het zou zijn hé .Zolang we daarna het echte leven terug in de ogen kijken is dat wensdromen nog oké ! Maar jullie allen een zonnige Vrijdag wensen is geen droom maar heerlijke werkelijkheid dus geniet ervan !

  liefs


  >> Reageer (8)
  28-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- daar ......

  Daat zijn we dan toch wat later dan anders dank zij het internet die weer was uit gevallen pfff! Maar wilde het vandaag niet over een ongelukje hebben met het internet maar over " Geluk "

  Geluk bestaat voor een klein beetje uit toeval en om het volledig te maken moet je voor de rest  zelf zorgen al word het zelfs ook hard knokken !We zijn als gewone mensjes niet op de wereld gekomen in een gouden nest! dat konden we aan onze kinderen niet doorgeven maar ......als we ze een warm nestje hebben kunnen geven dan zijn zij gelukkig en wij ook ! Nu we senioor zijn en de kinderen volwassen en het huis uit zijn , ligt ons geluk in  klein en achterkleinkinderen te zien opgroeien en dat we nog zoiets mogen mee maken .Dan kunne we tevreden zijn want om gelukkig te zijn hoef je niet geboren te worden in  een nest met een gouden randje maar een warm nestje !

  liefs


  >> Reageer (6)
  27-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- vlugge .....

  Vlugge en gemakkelijke woorden maar soms worden  of kunnen die niet zo vlug en gemakkelijk in daden omgezet worden maar ..... we kunnen maar proberen hé ! Vrees zelfs dat het weer ook nood heeft aan wat kleur of opkikkertje of zou ik beter zeggen wat zonneschijn ! Neen !!!!!.....niet weer  over het weer vandaag we moeten zowiezo toch tevreden zijn met wat we krijgen dus waarom erover zagen of klagen ! Liever ons  bezighouden aan wat we "wel "kunnen veranderen of verbeteren .Ola krijg weer hulp (?????) aan het peeceeke van ons Leeuwke dus nog vlug ... Kleur je dag met of zonder zonneschijn !

  liefs


  >> Reageer (11)
  26-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- ook ...

  Ook al is is het wat de zon betreft nog een soort twijfel geval " komt ze te voorschijn of niet !" we hebben er nog het raden naar ! Waarom willen we toch  steeds  met zekerheid weten   hoe het weer voor de komende dag er zal uitzien ? Ben er bijna zeker van dat we allen kijken naar de weerman ( of vrouw ) wat het weer zal worden !Trouwens we willen zekerheid  over alles maar zo gaat het niet nog over het weer of over het leven zelf .Niets is te voorspellen we kunnen slechts hier en daar wat bij sturen en er het beste van maken van wat is of op ons afkomt !

  liefs


  >> Reageer (8)
  25-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- en ....

  En dat is zowel als vraag en ......als bevestiging bedoeld , met twee een adempauze inlassen met een koffietje is altijd plezanter dan alleen !En tijd die hebben we zowiezo steeds te kort ( maken we onszelf toch steeds wijs ) die enkele minuten zullen het verschil niet uitmaken ! Of zou het ergens meespelen dat ik zelf een gote koffieteut ben ????? Na die lofzang over koffie zal ik er maar  vlug terug in vliegen want jullie weten ook wel .... die Maandag hé !!!

  liefs


  >> Reageer (10)
  24-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- het is ....

  Het is vlug ff tussendoor hoor vandaag want het internet zit blijkbaar in de puree ! hopelijk kan ik nog upladen voor dat internet terug uitvalt ! Wens jullie een schitternde Zondag met veel

  liefs


  >> Reageer (11)
  23-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- al....

  Al vrees ik dat met die raad wat te laat is en jullie dag  reeds  lang gestart is maar zo'n koffietje  tussendoor is  nu ook niet  iets om te laten staan hé ! En  dat is van ééntje gesproken die dat ten volle kan bijtreden  !Maar Weekend of niet is hier ééntje die laat weten ( ze heeft geen woorden nodig) dat er een plaatsje vrij is in dat maagje en als ik nu  niet spring dan is het  zoals met de " brecxit" niet de zachte aanpak maar de harde  aanpak en dat probeer ik toch zoals in de politiek te vermijden dus....

  liefs


  >> Reageer (7)
  22-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- ondanks .....

  Ondanks alles ... De boomzaag vele van takken heeft doen verdwijnen - de zon het aan de kust laat afweten de Magnolia bloeit toch zoals ieder jaar ...

  . De natuur laat zich door niets of  niemand tegenhouden !Jenk dat wij hier van de kuststrook zullen moeten verhuizen bij jullie in het binnenland , daar zijn heerlijke temperaturen  en stralende zon en hier ...... mist en  weer  geen zon te bespeuren ( voorlopig toch niet pfff) Maar zoals steeds ...." wat niet is kan nog komen "en we zijn Vrijdag als dat geen reden is om om optimist te zijn  maak er een mooie dag van waar  je ook woont en wat ook het weer is !

  liefs


  >> Reageer (6)
  21-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- het .....

  Het is zover eindelijk .....

  En nu maar hopen dat de zon ook van de partij is vandaag en dan kan onze dag niet meer stuk  al mogen we niet te vroeg juichenwant want " Aprilse grillen " moeten we nog door voor  we kunnen zeggen " Oef die winter zit er echt weer op !"Maar dat kan niets veranderen aan dat Lentegevoel dat begint te kriekelen ! Heb ik nu genoeg de loftrompet geblazen over die Lente  of niet  soms ? Hopelijk word er geen domper opgezet en krijgen we straks stralende zon om het begin van de start van een nieuw seizoen te vieren en vooral te genieten  !

  liefs


  >> Reageer (9)
  20-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- wel......

  Wel vandaag zullen we eens koppig zijn sé we houden ons aan bloemen en dat " Lentegevoel " ook al is de zon nog niet te bespeuren ( hier toch niet) en daarom .....

  Na die blijde gebeurtenis of wat er ook gebeurt in het leven de tijd staat niet stil en dus gaat vandaag  alles weer zen gewone gangetje !En ben meteen ook weer laat   (pff) en moet het dan ook voor nu hierbij laten want ....... och moet er niet bij vertellen het waarom zeker ?

  liefs


  >> Reageer (5)
  19-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- na....

  Na dat verheugend nieuws van gisteren kunnen jullie al raden wat er vandaag op zal volgen zeker  ????????? Ja juist geraden ...

  Onze kleine Jaiden toen hij nog maar net een tweetal uurtjes zijn intrede in de wereld had gedaan !En of iedereen trots is op dat kleine bubbeltje is  hoef ik er niet bij te vertellen zeker , dat weet iedere  overgrootmoeder en grootmoeder !

  liefs


  >> Reageer (9)
  18-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-oef !!!!!

  Oefff! Gisternamiddag was het zover , mijn kleinkind kon einelijk haar kleine  bubbeltje( mijn achterkleinkind) niet alleen voelen maar ook zien  en ......

  .En of ze dolgelukkig waren hoef ik er niet bij te vertellen zeker ?

  liefs


  >> Reageer (11)
  17-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-En ......

  En ff zondigen met het suikerdieet of ander dieet hoort daar  soms ook bij , zolang  het maar bij dat éne  Zondagse zondetje gehoudenis  word is alles oké ! Denk nu niet dat ik iedereen aanzet om te snoepen op Zondag hoor , ik bedoel maar .... jezelf ff verwennen moet kunnen ! Daarom wens  ik jullie allen  een ( voorlopig nog zonnige ) dag !

  liefs 


  >> Reageer (9)
  16-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- oef !!!!

  Oef !!!! Eindelijk weekend en ...

  .

  Een kolibri en een bloemetje in afwachting van " the real thing " en  dat stormweer lappen we aan onze laars en doen lekker wat we gepland hadden . Omdat we senioor zijn wil niet meteen zeggen dat we  ook makke lammetjes zijn en ons laten in een hoekje duwen en opsluiten door het weer ! We mogen ook nog eens " de rebel " uithangen en  gewapend met muts en sjaal en dikke mantel kunnen we best nog tegen een stootje !  Ola ... al zo laat men wandelend uurwerk ( leeuwke ) heeft me te verstaan dat het soeptime is en gewoonlijk als het over eten gaat is dat ingebouwde uurwerkje dat ze blijkbaar bezit stipt op tijd dus....

  liefs


  >> Reageer (7)
  15-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- voila sé

  Voila sé daar zijn we dan terug , heb gisternavond het laten afweten om ff langs te komen ( sorry ) maar het kaarsje was volledig opgebrand pfff!. Kan gebeuren é we zijn geen 3x 7 meer en het kaarsje brand  vlugger op dan toen we jong waren !( ook al geven we zoiets niet graag toe )  Over het weer zullen we het maar niet hebben want zoals het weer dagelijks in herhaling valt zouden wij dat ook doen ! Eens moet die stormwind ophouden en daar kijken we met zen allen naar uit ! Maat het weekend staat voor de deur en dat is dan weer iets om ons over te verheugen dus ....

  liefs


  >> Reageer (8)
  14-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- joehoe !!!

  Is al lang geleden maar ben er ook eens weer Leeuwke , wil vertellen van gisteren hoeveel lol ik had .Men nichtje was ook mee op uitstap en ze zal heel dicht bij me ,ze vertelde honderd uit tegen me ( al begreep ik er soms geen snars van ) Maar je weet hoe jonge lui zijn é over feestjes - over jongens enzovoort ! Maar vond het toch heel plezant

  heb zelfs men hoofd op haar schouder gelegd en dat vond ze fijn  net als ikzelf )Al bij al een heerlijk  ritje in de auto want als ze uittapte zwaaide ze naar me .Maar nu zal ik zwaaien naar jullie en zoals je ziet ... ik ben nog steeds" a life and kicking "  en tot de volgende keer !zwaai -zwaai !


  >> Reageer (7)
  13-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- lopen ...

  Lopen we er straks ook zo belabberd kletsnat bij ???? Misschien wel - misschien niet , hou niet bepaald van doemdenken  en wacht af !We laten onze dag niet verpesten door wat water er zijn ergere dingen in het leven dan dat ! Vandaag is het  wel weer in vliegende vaart maar wens jullie toch ( ondaks dat sch.. weer )een fijne dag !

  liefs


  >> Reageer (7)
  12-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- en wij

  En wij maar wensen en hopen dat we het gehad hadden met het stprmweer , ook al is het  in mindere mate maar het is mooi aan onze hoela !  Het is volgens de weerman nu weer een voorsmaakje van wat komen gaat pffff! Maar zoals steeds waar we voor staan - moeten we ook door ! Nu genoeg over dat weer wat is of komen gaat en liever denken aan prettiger dingen zoals ....... binnenkort een nieuwkomertje in de Clan en dan staat de teller al op 28 personen en wie weet wat er of wie er nog volgt  .Verdorie wie had dit ooit kunnen denken .....nog in men stouste dromen niet

  liefs


  >> Reageer (5)
  11-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- gesterkt ...;

  Gesterkt door een kopje koffie ( al heeft dat ééntje ondertussen al verschillende opvolgers gekregen) kunnen we die nieuwe week aanvangen .Meteen kan ik jullie ook een fijne dag wensen met voor de rest van de week even fijne opvolgers !

  Een goede start is een belofte en voorspelling hoe de rest van de week zou kunnen lopen , dat hopen we toch en " waar er hoop is - is er leven " zegt dat oude spreekwoord ! Dus vliegen we er met nieuwe moed weer in ( na nog een koffietje  nr????)

  liefs


  >> Reageer (8)
  10-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- - ook .....

  Ook al is de morgen ondertussen al goed gevorderd en word het stillaan tijd om in die potjes te gaan roeren !Nog niet wegewaaid ? Hier bij ons  moet je je schrap zetten want je zou verdraaid weg waaien , het is echt een " binnenblijversdagje " hoor maar gelukkig geen regen dat is ook al iets ! Wat het weer ook is of word maak er toch een gezellige dag van , ook al is het binnen met een koje koffie( of thee) kan het leven ook best mooi zijn !

  liefs


  >> Reageer (6)
  09-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- We...

  " We zijn met ons gat in de boter gevallen " volgens die ouwe speuk wilde zoiets zeggen " je hebt geluK dat zoiets is of kan en het jou te beurt valt "Wel dat weekend voelt altijd een klein beetje zo aan , al  zijn we dan niet de enigen gelukkigen die  er mogen van genieten en de touwtjes wat mogen vieren !Ook al wil het weer niet bepaald meewerken om " de kroon op het weekend te zetten "! Maar zoals het een optimist past .... voorlopig nog geen regen te bespeuren en wie weet " geen zon voor nu maar wat niet is kan nog komen .Eender welke richting dat weer ook uitgaat wens jullie toch een ....

  .

  liefs


  >> Reageer (6)
  08-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- en dat ....

  En dat is zo " iedere dag is een nieuwe start " met nieuwe uidagingen en de kans om herhalingen van de fouten die we maakten beter te doen .Ook al zit de kans erin als senioor als die nieuwe dag op zen einde loopt  ze net geworden zijn als de vorige dagen ! Misschien is dat wel wat nodig hebben en kunnen we opwindende  drukke gebeurtenissen best missen ! Zal wel gedeeltelijk afhangen van  de ingesteldheid  van persoon tot persoon zeker , ieder doet waar we ons best bij voelen en dat is dan één van de voor rechten van het senioor zijn !Maar hier is er nog altijd ééntje ( stefke ) die de poppen in huis doet dansen op het ritme van" haar" muziek dus .... dansen we maar !

  liefs 


  >> Reageer (8)
  07-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7-Oef!

  Oef!!..... "na regen komt zonneschijn" en moet eerlijk bekennen het is echt een plezier om die zon terug te zien na een regendag ! Ook al weten we ook wel dat we nog wat water kunnen gebruiken , het is een stuk aangenamer als je die zon ook al is het maar af en toe ziet ! En voila daar zijn we al weer met ons gezaag over het weer pfff maar verder zwijgen we erover ! Maar heb toch een bloemetje bij om de dag nog  wat meer op te fleuren , " alle kleine beetjes helpen " zei men mam altijd en ze had zoals altijd weer eens bij het rechte eind !Toen we kind of jong waren vonden we onze ouders ouwerwets en dachten we dat we alles beter wisten ! Is maar  later dat we begrepen hoe wijs ze waren en ons wilden behoeden om fouten te maken !Ola hare majesteit ( leeuwke)heeft me nodig.....

  liefs


  >> Reageer (5)
  06-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- dat.....

  Dat is nu iets waar we allen van dromen zeker bij regenweer  ....

  Maar zoals we allen weten " dromen zijn bedrog "dit is helaas nog onmogelijk maar wie weet ..... ooit word het  in de verre toekomst toch mogelijk .Het uitvindersvernuft van mensen laat zich door niets of niemand tegenhouden of het nu iets is wat een zegen is voor de mensheid of  leid tot  iets wat de totale vernieling van de natuur betreft . Ola .... dat is zwartkijkerij op de vroege morgen , we moeten wat meer vertrouwen hebben in de toekomst en de mensen hé ! Wens jullie toch een fijne dag ondaks die regen want gelukkig bestaat er nog zoiets als een parapluke !

  liefs


  >> Reageer (6)
  05-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5-- plichten

  En plichten hebben we allen .....toen we jong en zorgen hadden over  onze kroost hadden we de simpele gedachte " wat we nu niet kunnen doen , zullen we wel doen als ze allen volwassen zijn en het huis uit !" Soms vraag ik me af .... hoe kwamen we verdraaid erbij om zoiets te denken ?  " Eenmaal een ouder blijf je het voor de rest van je leven "Ook al zijn ze volwassen en hebben zelf volwassen kinderen , je blijft je verantwoordelijk voelen voor hen( hoe oud ze ook worden of zijn ) Je kan of wil niet je plicht als ouder naast je neer leggen hoe oud je ook  zelf word ....

  liefs


  >> Reageer (5)
  04-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- dat...

  Dat is wat we allen hopen en dat ik jullie ook van harte toewens ! Een week week die kalm en rustig verloopt zoals een kabbelend beekje en hopelijk geen  stroom die ons meesleurt in een wilde  vaart .De toekomst kan nog steeds niemand voorspellen dus afwachten .Maar wat ik vandaag niet moet voorspellen omdat ik het voor men neus zie ..... die trekker en dweil staan te trappelen ( bij manier van spreken é)om terug  te beginnen  aan hun volgende klusje dus ....

  liefs


  >> Reageer (7)
  03-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- grijs ....

  Grijs en af en toe wat gedruppel maar als ze denken dat wij daardoor onze Zondag laten verpesten ???? Niets van.... dat Zondagsgevoel zit door zoiets niet in de prullemand ! Integendeel  we zijn en blijven optimist  en zijn nog dik  tevreden dat op deze tijd van het jaar het weer nog best meevalt .Maar nu genoeg over dat weer rest me alleen nog dit.....

   

  liefs


  >> Reageer (11)
  02-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- karnaval

  Karnaval .... dan denk je wel ff terug aan de tijd dat de kinderen klein waren en vooral de drukke  tijd ervoor ! Toen was het nog niet vlug naar de winkel om een karnavalpakje te kopen maar wel er zelf ééntje in elkaar knutselen !Eerst was het plannen maken wat ze graag zouden willen en we kennen kinderen alle twee minuten veranderden van gedacht , als het eindelijk beslist was dan was het een lapje stof uitzoeken of ergen een goedkoop " couponneke " die je voor een appel en ei kon kopen en dan ..... aan het naaaimaschientje als ze in dromenland zaten ! Want aan zoiets bezig zijn als ze erbij waren was niet te doen ! Het was toen een gans andere tijd  en niemand nam er aanstoot van als broer en zus verkleed waren als een rijke emir uit een ver land en één van zen  liefjes....

  Wat zijn de tijden ondertussen veranderd en waar is de menslijke verdraagzaamheid gebleven ?????

  liefs  


  >> Reageer (7)
  01-03-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- moet ....

  Moet er daar nog veel aan toegevoegd worden ? We zullen  wel  met zen allen er zo over denken zeker ?En dat we we met zen allen wel dat zonnetje een beetje missen zullen we het waarschijnlijk ook mee eens zijn ! Verdraaid staat er hier eentje te trappelen( stefke )  naast me die vind dat het soeptime is en voor er brokken vallen nog vlug dit ... wat ook het weer is of word geniet van je dag !

  liefs


  >> Reageer (6)
  28-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- gelukt!

  Gelukt ! om op het gewone uuur ff naar die pc te loeren en wat te krabbelen , al zal ik maar niet teveel stoeffen of ons leeuwke speelt weer voor stoorzender .Niets aan te doen maar dat is nu éénmaal haar favoriete spelletje , voor haar is alles wat je doet bijzaak ..... je moet je met haar bezig houden ! Maar genoeg daarover voorlopig hier een waterzonnetje , als we de weerman mogen  geloven word het straks dat water zonder zonnetje maar zoals als steeds we zullen wel zien ! Oja voor ik er een punt achter zet ...

  .

  (ook al is het niet languit in het gras )

  liefs


  >> Reageer (7)
  27-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27-met...

  Met een bloemetje , al geloof ik niet dat er veel nodig zal zijn want voor dat opfleuren zorgt dat zonnetje in haar ééntje al voor ! Gisteren vroeger- vandaag later dan anders met dat krabbelyje Pfff  morgen misschien op tijd ? Maar morgen is morgen en we zullen wel zien wat we zullen zien ! Dat later betekent ook ... hou het kort en ga in die potjes roeren daarom ....

  liefs en geniet van je ( laatste????) zonnige dag


  >> Reageer (8)
  26-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- vandaag ......

  het is vandaag wat vroeger dan anders - en in vliegende vaart want dat vogeltje hier zal vandaag eens lekker uitvliegen ! Het is hier vandaag ....

  "Shoppingsday " dus houden we het kort  tot vanavond en geniet van jullie dag ( zal ik zeker ook doen )

  liefs


  >> Reageer (10)
  25-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- sorry ...

  Sorry Garfield maar je slaat de bal volledig mis , het is me eender wat de dag is  of het nu maandag of dinsdag of eender welke dag is zolang we  nog maar kunnen genieten van die heerlijke zonneschijn de rest nemen we er maar al te graag bij ! Het lijkt er hier vandaag meer op dat vlinders in dat  koppeke zitten  in plaats van de buik en met dat gefladder zit er niets anders op  dan  achter dat krabbeltje een punt te zetten ! Maar niet zonder jullie nog een heel gezellige dag te wensen met .....

  liefs


  >> Reageer (7)
  24-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- amaai !

  Amaai zunne en een mooie Zondag belooft het zeker weer te worden !! Zou je verdraaid geen lentekriebels krijgen in je buik en dat in de Winter ? Zoets hebben  we nog nooit beleefd zelfs al zijn we senioor maar .... mij hoor je niet klagen hoor en ben waarschijnlijk niet de enige die er zo over denkt en er niet kan over zwijgen ! Wat er nu zal volgen op dat mooie Lenteweer is een groot vraagteken maar we zwigen daar liever over " geen slapende honden wakker maken " noemen ze zoiets ! genoeg daarover geniet van je dag !

  liefs


  >> Reageer (10)
  23-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23-aleen.....

  Aleen met zen twee of met de ganse familie - wandelen - een babbeltje slaan - of helemaal niets doen alles kan en mag zolang je er maar goed bij voelt ! Dat is of zou toch moeten het weekend motto zijn en  zeker  nu  met dat stralende zonnetje in de Winter !  Jaja al de uitvluchten die er bestaan om het uit te stellen , ken ze ( en gebruik ze ) ook allemaal maar vraag me toch af .... is dit wel slim van ons ?Ik persoonlijk vind van niet want  oude gewoonten schuif je zomaar niet opzij é ! Maar er is niets mis met iets nieuws te proberen dus ........

  liefs


  >> Reageer (10)
  22-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 - kan ...

  Kan me nog steeds verwonderen hoe vlug die dagen tegenwoordig voorbij vliegen , ook al weten we heel goed over het waarom ervan )Morgen al terug weekend en het voelt aan of dat vorige weekend er nog maar net op zit ! Nochtans loopt alles zen gewone gangetje zoals het altijd deed  de wereld draait niet vlugger dan toen we kind of puber waren .Toen leek alles veel te traag gaan , we stonden te popelen om tot de grote mensenwereld te behoren en nu ....doen we het tegenovergestelde we  proberen de tijd wat tegen te houden ( wat ons niet zal lukken ) ! Het enige antwoord  en remedie op dat gepieker  daarop is " geniet van ieder ogenblik "

  liefs


  >> Reageer (8)
  21-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- denk .....

  Denk nu niet als je dat plaatje ziet dat ik hier mijn lievelingsdier zomaar opzet hoor ! Bach - bach en nog eens bach krijg al koude rilligen als ik er ééntje zie maar het is simpelweg een verwijzing naar de trage bewegingen van dat slijmdier om het ook wat rustiger aan te pakken vandaag ! Waarom willen we nog altijd alles vlug- vlug  doen ? Als we het wat rustiger aanpakken zal het ook wel lukken hoor ! Laat  dat drukke leventje maar over aan de jonglui , zij moeten zich zef nog bewijzen en wij hebben dat al gedaan . Wij mogen gerust zonder schuldgevoel wat ze noemen " op je lauweren rusten " aan het verleden valt er niets meer te veranderen wij moeten leven voor het heden !En zal die woorden omzetten in de paktijk ... zal men koffietje nog eens bijvullen sé !

  liefs


  >> Reageer (5)
  20-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- ja......

  Ja waarom ???? Waarom wachten we soms om een vriendelijk woord te zeggen " zomaar " ? Een vriendelijk woord is toch voor iedereen een schouderklopje en zoiets kunnen we allen wel eens gebruiken .Wie weet als je het dan wel wil doen is het misschien al te laat en zal je spijt hebben van je aarzeling .Of zijn we tegenwoordig meer op onszelf dan vroeger ? Veel vragen en nog steeds weinig antwoorden !

  liefs


  >> Reageer (9)
  19-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- joepie !

  Joepie de zon is er terug na dat grijze weer en gedruppel gisterenavond dus ....

  En dat hebben we gedaan ook al is die temperatuur hier wel lager dan gisteren maar wat nu niet is kan nog komen é  ! Ola ..... bezoek dus dat gekrabbel zal moeten wijken voor gebabbel !

  liefs


  >> Reageer (7)
  18-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- en op ...;

  En op Maandag pruttelt dat moteurke om  te starten altijd wat meer tegen dan andere dagen , te maken met het senioor zijn ? Geloof er niet veel van er zit minder druk op dan vroeger dat zal het wel zijn ! Word vandaag weer een stralende dag ,amaai....... zal dat bibberen worden als we terug van die vroege Lente plots weer met beide voetjes in de Winter terecht komen Pfffff! Maar daar denken we nu liever niet aan , dik tevreden met wat we nu krijgen en duimen tot ze er bijna afvallen dat het nog ff mag verder duren !

  liefs


  >> Reageer (10)
  17-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17 - en .....

  En wat moet er nog meer gepalaberd worden op Zondag , we hebben al wat we kunnen wensen ... Zondag - stralende zon - niets moet en alles mag - dus neem de dag zoals hij komt en laat  alles wat je dag kan verpesten en de  zorgen voor ff  voor wat ze zijn ! !

  liefs


  >> Reageer (10)
  16-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- geniet ....

  Noem het een wens voor iedereen  - een goede raad of wat je ook maar kan indenken , zou het iedereen aanraden om het te doen ! Want zo'n weer zal het zeker niet van lange duur zijn  ( en ben nochtans geen zwartkijker ) " Lente in de Winter " waneer is zoiets al gebeurd en zal het nog eens  ooit gebeuren  ? Misschien nooit meer dus we kunnen er maar van genieten ! Laat al die uitvluchten van " heb geen tijd " maar ff voor wat ze zijn ! Meer kan ik er niet bijvoegen om iedereen  te overtuigen alleen nog dit ....

  liefs en een heerlijk weekend !


  >> Reageer (9)
  15-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- voila .....

  Volla sé die valentijn is ook weer achter de rug en opgeborgen tot volgend jaar maar dat is nu wel te ver  vooruit om daar naar uit te kijken ! Om het met de woorden van men mam te zeggen " wie weet zen hoofd dat er tegen die tijd dan pijn doet " ze had ( zoals altijd ) gelijk , één dagje met een keer vooruit kijken is al teveel gevraagd maar het volgende weet ik dan wel heel zeker ....

  Hebben we  toch weer ( ondanks de koude nachten ) een stralende zon en met die hulp kan ons aankomende weekend al niet meer stuk .Dus geniet van je zonnige dag er is nog meer van hetzelfde op komst !

  liefs


  >> Reageer (6)
  14-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- geniet ...

  Geniet van een

  met veel liefs!


  >> Reageer (11)
  13-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-soms .....

  Soms vraag ik me af met Valentijn  .... tijden en gewoonten  tussen jonglui veranderen maar zijn ze daarom altijd beter dan toen wij jong waren ? Liefdes verklaringen worden verstuurt langs het internet of smsjes  en die G.S.M  word soms na 1 jaar vervangen , Wat blijft er dan over  na jaren van die lieve woorden ???? Waar wij ( in die ouwe tijd)alles nog aan papier toe vertrouwden ! Die woorden werden met zorg bewaard ( hier al meer dan 62jaar )zijn we daarom watjes  en uit de mode ???????? Er was nog geen sprake van 1 dag in het jaar iets aparts te doen voor je partner maar .... zeggen die goed bewaarde kaartjes niet soms meer dan 1 dag in het jaar een etentje of wat dan ook ?? Noem me gerust " een ouwe sentimentele doos " maar tastbare herinneringen kunnen je dag opfleuren !

  liefs


  >> Reageer (11)
  12-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- plezant .....

  Plezant is het niet als je s' morgens dringend weg moet en de buitenslapende auto zit onder een wit rijm laagje maar mooi is het  anders wel !We vergeten wel eens het mooie van de Winter als het onze leefgewoonten in de war brengt want .... we zijn gewoon dat alles tegenwoordig  even vlug moet gaan ! Maar dit was deze morgen en nu reeds een stralende zon dus duimen  maar dat het zo blijft ! En dat was het zo ongeveer voor vandaag vanuit 't rommelkotje alleen dit nog ...

  liefs


  >> Reageer (7)
  11-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- start !

  Doe maar jong ...... ben het mee eens dat we een nieuwe week tegemoet gaan maar of dat echt op zo'n ding moet  ? Wel wat mij betreft bedankt hoor , is warmer en veiliger aan men peeceeke  naast de cv !Over die nieuwe week gesproken ... is voor jullie ondanks die maandag ook de week begonnen met een gouden randje te danken aan die stralende zon  ? Wens jullie dan ook een stralende dag met veel ......

  liefs


  >> Reageer (8)
  10-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Normaal beginnen  met goede morgen maar vandaag eens lekker tegen de stroming ingaan  Ze beweren  steeds dat het geluk en plezier in de kleine dingetjes van het het leven zit , wel eens lekker het omgekeerde doen van wat ze van je verwachten  is zoiets ! Soms vraag ik me af ...... is dat soms een klein  stukje die ergens nog in een hoekje achter gebleven is van de puber die we ooit waren ?????? Of zoek ik het veel te ver en komt ieder mens wel eens in opstand met een onschuldige daad ? Ola ..... het is weekend gepieker en muizenissen zijn dan taboe !!!Dus  zijn we braafjes en wensen jullie een

  liefs


  >> Reageer (10)
  09-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- ondanks....

  Ondanks dat stralende zonnetje kunnen we die handschoenen en bottekes best gebruiken want er waait een stevig briesje al zou ik beter zeggen " een stevige( bijna ) stormwind ! Maar we hangen toch de optimist uit " alles beter dan sneeuw " !Voila sé we zijn weekend en we mogen dat koordje wat vieren en genieten van het weekend ! Oja nu ik het daar over heb ....... wens jullie een heel gezellig weekend en voor nu  een

  liefs


  >> Reageer (7)
  08-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- waar .....

  " Waar het hart vol van is - loopt de mond  van over "Klinkt dat oud gezegde en daar het hier niet met gesproken woorden ( gelukkig want ben al geen te grote babbelaar )gaat maar met geschreven woorden heb ik maar alles wat dedag goed kan maken  samengevoegt alleen nu nog ff nagaan of alles aanwezig is  .......

   

  1- Ff langs komen met een g morgen ( oké ) 2 we zijn vandaag vrijdag dat betekend morgen weekend joepie !(oké)3 en het laatste maar niet het minste , dat trouwe koffietje staat naast me ( nog ff kijken ...ook oké )Wat valt er dan nog meer te vertellen ???? dus

  liefs


  >> Reageer (11)
  07-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 - voorlopig ....

  Voorlopig kunnen we het hier ( letterlijk ) van de zonnige kant bekijken maar .... of het ook zo zal blijven is een groot vraagteken  .Maar toch plezant als de zon door de ramen schijnt ook al is het misschien maar voor  ff ! Alé is weer van datte zunne zijn weer gestart met een weerpraatje , straks denken jullie nog dat ik de volgende nieuwe weervrouw word  Ben weer aan het zwanzen hoor ,wat een beetje zon in de morgen  met een mens toch kan doen hé !Had  nochtans daarnet mezelf belooft " juist ff piepen op het net en kort houden Steffie want er staat hier iemand te popelen voor je aandacht "( en geduld is niet bepaald haar sterkste kant ) Maar .... overkomt het jullie ook wel eens dat je langer aan dat peeceeke blijft hangen dan de oorsronkelijke bedoeling ?????? wel hier ook pfff

  liefs


  >> Reageer (8)
  06-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- dit.....

  Dit moet je wel met een korreltje zout nemen é , was het maar waar dan zou het leven een stuk eenvoudiger zijn !.Helaas soms is het levenspad  bezaaid met hobbelige hindernissen maar .... hindernissen zijn er om te overwinnen  wat we dan ook doen , dat zijn we verschuldigd aan diegenen die samen met ons dezelfde weg afleggen ! Genoeg daarover !!!!! Ziet er mùaar triest uit buiten .... regen maar daar verliezen we ons goed humeur niet door , regen hebben we - zonneschijn kunnen we krijgen !Wie weet steeds  blijven hopen in het leven misschien zijn de wonderen de wereld nog niet uit

  liefs


  >> Reageer (9)
  05-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- wees .....

  Wees gerust dat éérste kopje koffie is al lang verleden tijd en zit hier met open oogjes naar dat scherm te kijken hoor ! Of moet ik zeggen " dat toetsenbord  "? want als je als senioor je voor de éérste keer waagt aan een pc en toetsenbord , dan is dat " blind " intikken een soort van wensdroom ! Vind het steeds een plezier om te kijken naar de dochter hoe die vingers over de toetsen huppelen zonder ook maar te spieken waar ze terecht komen ! Maar .... we zijn nog van de oude tijd en trekken ons plan , we zijn koppig en wat we willen komt er !!!!!( ook al duurt het soms wat langer é)Nu is men tijd ( en koffie )echt op dus ...

  liefs


  >> Reageer (6)
  04-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- als je ......

  Als je naar dat scherm zit te staren en niet weet wat het krabbeltje zal worden , dan is de start met het volgende 

  Steeds een goed begin en hopen dat ondertussen de rest" zomaar "zal volgen , dat  je vingers zonder nadenken vanzelf  hun weg op dat toetsenbord zullen vinden  en er een  nieuw zinnig krabbltje word geboren !Wel kan nu met zekerheid zeggen ..... vandaag is dat wensdromen  geworden zunne ! Zal er dan maar een punt achter zetten en morgen is een nieuwe( en betere ?) dag !

  liefs


  >> Reageer (12)
  03-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- aha.....

  Aha ..... we zijn Zondag vandaag  wil meteen ook zeggen..... het mag gerust wat rustiger zijn ( zonder schuldgevoel)dan andere dagen ! Dat is dan de theorie maar ( er is altijd een maar é )theorie en praktijk liggen soms hemelsbreed van elkaar verwijderd in de werkelijkheid , zullen jullie ook al wel ondervonden hebben ! Ola .... dat is de zwartkijker uit hangen en dat weigeren we hier ten stelligste , we verwachten steeds het slechste en hopen op het beste ! Dus wens ik jullie allen een heel

  liefs


  >> Reageer (10)
  02-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- maar ......

  Maar ondanks wat er gebeurt of gebeurt is we moeten vooruit , het leven gaat verder en diegenen die er  wel nog  zijn hebben ons nog  nodig we kunnen niet blijven  achterom kijken of  blijven stil staan ! Dus we gaan er met volle moed weer tegenaan en bergen onze herinneringen zorgvuldig in ons hart en nu ander onderwerp  !Mogen we van geluk spreken ...... vandaag geen sneeuw te zien en dus maar duimen dat het zo blijft voor het weekend ( en verder ook a.u.b ) Waren daarnet  enkele regendruppels  maar  alles beter dan sneeuw , al denk ik of weet zeker dat de  kinderen het oneens zullen zijn met die uitspraak ! Om het kort te houden .....  de dag van morgen blijft steeds een raadsel !Maar toch een gezellig

  gewenst !liefs


  >> Reageer (8)
  01-02-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- terugdenken

  Terugdenken aan 1- 2- 2009

  Maar waar je ook bent  .....

  liefs


  >> Reageer (13)
  31-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- frisjes....

  En daarbij sluiten we het onderwerp " het weer " voor vandaag af want het plaatje zegt genoeg wat wij bedoelen !Vandaag de allerlaatste dag van de Winterverkoop , diegenen die nog willen een " batje " doen is nu  het moment om nog ff in die spullen te gaan rommelen ! Of het nog de moeite loont ? vrees dat dit een andere vraag is ! Zal een opluchting zijn  dat vanaf morgen  de winkels weer netjes in orde  zullen zijn want heb er een verdraaide hekel aan alles alles zo maar achteloos op de grond  gesmeten word ,zonder eerbied voor die nieuwe spullen ! Wat wij bestempelen als " rommel " is misschien voor een ander iets waar ze al lang op zoek zijn ! Amaai zunne ...... maar zoiets lag nu op men maag en moest er ff af !

  liefs


  >> Reageer (9)
  30-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- voila....

  Voila sé we hebben weer dat duivels mannetje op bezoek gekregen

  het ventje is leuk en plezant om te zien ( op prentje ) maar wat hij steeds mee brengt is een heel stuk minder plezant ! Maar ve zullen er niet over vitten het is Winter en men kan zoiets verwachten , ook al zien we dat manneke liever gaan dan komen ! Halt stop .... genoeg daarover ! Laat je humeur niet verpesten ook al word het een dagje binnen blijven en wat het morgen word ????? zullen we wel zien als we het zien hé !

  liefs


  >> Reageer (13)
  29-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- we ....

  We kunnen niet iedere dag het zotje uithangen , we worden  vlug genoeg met onze neus erop gedrukt dat het leven niet altijd een lachertje is hé!  Daarom  samen met een dagelijkse groet dit......

  " Leef ( en beleef ten volle ) ieder moment " al weet iedere senioor wel dat onze tijd kostbaar geworden is en we er maar beter zo goed mogelijk kunnen van genieten ! Toch nog er ff extra aan herinneren  kan geen kwaad want we zijn allen eender  we hebben allen van die nep redenen zoals " heb geen tijd - moet nog éérst dit of dat doen " enzovoort !

  liefs


  >> Reageer (7)
  28-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28-niets .....

  Niets is beter om die Maandag te starten  dan ff gek doen ....

  Met wat humor en zelfspot is de week goed gestart hoe alles verder verloopt ???? Dat is koffiedik kijken we  zullen  wel zien wat we zullen zien !Is dat nu de filosoof uithangen op een maandagmorgen ?????Niets van  zou verdraaid  zoiets niet durven doen, we hoeven niet naar de reden te zoeken zal simpelweg een gekke bui zijn ! Stop nu met dat gek gekrabbel want de Kaboutertjes hebben het  weer eens laten afweten vandaag .... dan maar vlug terug zelf de handen uit de mouwen steken !

  liefs


  >> Reageer (10)
  27-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- en .....

   

  En daar mee is bijna alles verteld wat voor een Zondag  wat van belang is en het jullie van harte ook toewens !Amaai dat zou dan superkort worden voor vandaag maar ... is het altijd nodig die ( soms onodige ) woorden ?Wat ik wilde zeggen voor vandaag staat beknopt in het plaatje dus geen lang epistel  met bijkomstigheden maar liefs van hieruit !

   


  >> Reageer (11)
  26-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- sneeuw

  Sneeuw weg dat heeft ons weer hoop ook al spreken ze van volgende week terug kouder maar we blijven possitief ( hier toch ) en we kunnen terug dromen van de Lente met bloemetjes en vogelttjes die hun hoogste lied zingen ! ( zal nog wel ff duren maar possitief blijven é )Over possitief gesproken ..... heb er hier ook ééntje ( leeuwke ) in huis die daar net zo over denkt . Daar ze diabetespateint is , is er meteen ook een einde gekomen aan haar lievelinggerecht " chocolademousse " maar toch nog altijd als ze die mengmachine ziet begint ze te dansen met een smile van hier tot  in Tokio omdat ze weet  wat er komen gaat en het reeds in dat koppeke maalt " straks krijg ik er toch wat van " Ff zondigen moet kunnen ,we kunnen haar toch niet alles afnemen een normaal mens weet "het is voor men gezondheid " maar hoe zou je dat moeten uitleggen aan leeuwke ze zou het toch niet begrijpen !Nu genoeg daarover wens jullie nog een

  liefs


  >> Reageer (8)
  25-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- we ....

  We kunnen maar beginnen bij het begin " het goede nieuws " ook al weten jullie het ook zo wel maar toch steeds plezant om  nog eens goed nieuws extra in de verf te zetten  hé !Dus ......

  En nu volgt het minder goede.... ook mist bij jullie ?Het zal uikijken worden op de weg ! Maar dat is nu éénmaal Winter je krijgt van alles die minder plezant en gevaarlijk is maar ... we staan ervoor en moeten erdoor ! Laat ons het  wat aangenamer bekijken" iedere dag is er ééntje dichter naar de Lente toe"!

  liefs


  >> Reageer (7)
  24-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- ff ......

  Ff terug blikken op verleden zondag de samenkomst van de familie .Ieder jaar maak ik steeds wenskaarten met ekele woordjes  erop ,het hangt er zo wat vanaf soms braafjes.... soms wat minder braafjes .... soms een beetje spottend met een van hun kleine of verborgen kantjes  Voor ze hun kadootje krijgen moeten  ze die dan  ook luidop voorlezen ! Die kaarten zijn steeds een goed bewaard geheim en ze krijgen ze maar te zien als het hun beurt is .Eerst de achter - dan kleinkinderen  en zovoorts maar ,die grote sloebers lezen toch altijd éérst hun kaartje in stilte voor ze het luidop lezen ! Soms vraag ik me toch echt af ......

  Zo te zien wie geniet er nu meer van...... de kleinzoon ( de papa van Liam ) of ikzelf ??????????

  liefs


  >> Reageer (12)
  23-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- mooi....

  Mooi is zoiets wel ..... een besneeuwde treurberk tussen nacht en opkomende dag maar .... of het zo aangenaam is of dat het mooi is ??????? Daar zal ik me maar beter niet over uitspreken zeker , want diegenen die door de sneeuw naar hun werk moesten ploeteren zullen me zeker met klem tegenspreken ! We kunnen alleen genieten van het mooi landschap zolang het duurt want straks veranderd dat prachtige wit in een grijze modderbrij !

  liefs en hou het warm ( binnen )


  >> Reageer (11)
  22-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- op....

  Op die manier zullen de kinderen wel reageren bij het zien van dat wit tapijt buiten eindelijk sneeuwpret voor hen ! En wij ???? dat zal wel een heel stuk minder zijn , ook vinden we het wel betoverend mooi dat wit landschap we denken vooral aan wat de gevolgen ervan kunnen zijn( dat is ouder worden zeker ?)  ! Maar zoals steeds " waar we voor staan - moeten we ook door " dus word het extra voorzichtig zijn en indien het kan .... lekker binnen blijven ! Hopelijk is alles vlug verleden tijd en kunnen de fans van een  een gezondheids wandelingtje hun dagelijkse tripje hervatten !

  liefs


  >> Reageer (9)
  21-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- en daar.......

  En daar zijn we dan terug na 1 dagje zonder blog maar een gezellig onderonsje met de ganse Clan Verdraaid het word toch een grote  bende hoor als je zo allen samen ziet en ..... volgend jaar zal er nog ééntje ( of twee? ) bij zijn ! Maar moet eerlijk bekennen ben er verdorie toch trots op   die ( soms gekke ) bende dat men man en ik zelf dit nog alles mogen mee maken ! De kinderen die proberen het werk uit je handen te halen en hoeveel keer dat ik hoor " mama zet je nu toch ff " De kleinkinderen die je nu en dan eens komen knuffelen  en het plezant vonden om me  op men stoel te dragen en  met men sjaal ff aan aan men stoel bonden omdat ik toch wat zou blijven zitten (algemeen gelach natuurlijk )  De achterkleinkinderen die op je schoot klauteren en iets in je oor komen fluisteren ...... wat kan een mens nog meer wensen  om gelukkig te zijn !Al goed en wel ondanks die heerlijke dag staan we weer met beide voetjes op de grond en is nog steeds Maandag vandaag dus .... nog ff dit ..

  .

  liefs


  >> Reageer (10)
  19-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- oef !

  Oef !!! genoeg voor

  gespeeld vandaag , kokmuts afgesmeten alles in de potjes gereed voor morgen die hongerige maagjes  te vullen ! Kom jullie nog vlug van wat er nog van rest een fijne Zaterdag wensen en een heerlijk weekend ! En morgen ??????? vrees dat het dagje zonder blog gekrabbel zal worden !

  liefs


  >> Reageer (16)
  18-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- ola ....

  Ola daar is de

  en Vrijdag zijn het weekend staat voor de deur ook al is het kouder en is het  weeral laat op dat klokje , we vegen onze broek eraan  ..... de dag kan niet meer stuk !Met wat zonneschijn voelt men ziich een totaal ander mens , wat een beetje zon toch kan doen hé !Maar vrees toch dat er nu een punt achter gekrabbel komt want Leeuwke .... enzovoort !!!!

  liefs


  >> Reageer (8)
  17-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- vlug ......

  Vlug ff krabbelen , zoals reeds erover gepalaberd het is het steeds een soort puzelen om de ganse familie bij elkaar te krijgen en dat lukt slechts 1 a 2 keer op het jaar .....en dan spreek is nog  niet over een  familie foto met iedereen .Daar ik meestal achter dat fototoestelletje sta inplaats van ervoor (omdat  ik  daar een verdaaide hekel aan heb) zijn die fotos van moeder met haar 4 dochters een inicum ( ondertussen al weer enkele jaren geleden ).....

  Ons Leeuwke in het rijtje krijgen was  noppes  dus maar zo erbij gezet en nu duimen voor eentje Zondag met de zonen !

  liefs


  >> Reageer (12)
  16-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- later ......

  Is wel later dan laat maar toch nog vlug ff krabbelen !Zondag is het de( verlate )  nieuwjaars samenkomst van de ganse Clan ! Het begint al met een datum uit te pikken niet gemakkelijk want er is altijd wel ergens ééntje die moet werken  .Dan is het  menu kiezen en boodschappen doen - geschenkjes uit kiezen & pakjes maken ! Een lading koekjes bakken en in dozen doen , veilig voor die grijgraage handjes & handen ! En Zaterdag in veel potjes roeren  om ergens zoveel mogelijk lievelingskostjes op tafel te krijgen wat ik trouwens met  heel veel plezier doe !Dat is dan meteen ook de reden van het laat zijn en waarom   dat blogje deze week wat in het vergeethoekje zit maar wees gerust , volgende week gaat alles weer zen gewone gangetje !

  liefs


  >> Reageer (11)
  15-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- joehoe .....

  Al is het voor de verandering weer eens in vliegende vaart Pfff! Verdorie is dat toch dagelijks een gevecht tegen die klok dat zijn we ondertussen al gewoon , zo is nu eenmaal het leven met ons Leeuwke .Zij staat in alles op nr 1 en die rest ? wel die moet maar ff wachten ! Maar koffie uit dus we vliegen er weer in !

  liefs


  >> Reageer (8)
  14-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- mooie.....

  Wijze mooie woorden maar ...... wie onder ons staat 's morgens op met de gedachte " zal vandaag eens alleen aan mezelf denken en iets doen wat ik graag doe en de rest ?????? die moeten maar hun plan trekken " Jij niet - ik niet en zo zullen er waarschijnlijk nog meer over denken .Verdorie zal er maar over ophouden die maandag is al niet bepaald een lachertje op zich zelf dus ..... liever denken aan plezierige dingen inplaats van de wijsneus uit te hangen .Trekker & dweil wachten ongeduldig tot ze mogen verder werken

  liefs


  >> Reageer (6)
  13-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- een ......

  Een Zondags bloemetje .... al zit er vandaag wel een dubbele bedoeling achter ! Nr 1 .....heel simpel omdat het Zondag is en dan mag het al eens iets meer zijn ! Nr2 ...heb het verdraaid gisterenavond laten afweten om ff langs te komen zeker Pfffff ( had bezoek en daarna was kaarsje totaal uit  kan gebeuren é) Maar vanavond weer trouw op post ( moet niet zeggen " scouts eer " ben dat nooit geweest ) op men men " huisvrouwseer "dan maar !Nu terug aan de slag ! nog een prettige Zondag gewenst met ......

  liefs


  >> Reageer (12)
  12-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- kiekeboe......

  Ook al laat die zon  buiten het afweten er altijd wel iets is soms iets klein onbeduidend, iets die  zal zorgen dat er toch een zonnetje in huis is als je er maar voor openstaat ! Maar ben vandaag weer aan de late kant en moet het ( weer eens ) superkort houden of ...... die potjes zullen aanbranden als er niet in geroerd word en eten niet op tijd gereed  of aangebrand zou voor ons leeuwke een super grote ramp worden voor haar steeds hongerige maagje !

  liefs


  >> Reageer (7)
  11-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- iedereen .....

  Iedereen blij om dat het weekend dichtbij is ????? ik ook hoor !!! Ook al zal dat weekend rustig(?) voort kabbelen zoals andere dagen , die 2 dagen  hebben toch altijd een ietsje meer als de gewone dagen. Ook al worden die dagen  nu niet meer bestempeld zoals in de jonge jaren als "uitgaansdagen ".Dat " uit de bol gaan " zit er niet meer in we  houden het nu meer bij rustig kalm genieten van wat we wel hebben , zoals een bezoekje van of naar kinderen of kleinkinderen !Maar voorlopig zijn we nog niet zover en is het vandaag nog een gewoon dagje dus we houden  maar met  dat gekrabbel op en braafjes verder doen met wat voor even op halt stond !( raden wat dit was zal niet moeilijk zijn zeker ?)

  liefs


  >> Reageer (7)
  10-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- oef !!!!

  Oef !!!!! leeuwke is naar haar kamertje vlug enkele woorden krabbelen , als ze hier op men schoot zit dan zie ik niet eens men scherm, dus was het wachten tot ze uitgekeken was naar Kabouter plop .Verdorie een mens zou met ouder worden bredere billen moeten krijgen ! Hoe ik daar nu weer bij kom ????? wel vroeger toen  het slechts één klein bubbeltje  met een keer  was die  voor een tijdje een vast stekje had op je schoot  geen probleem .Maar die klein en achterkleinkinderen willen soms allen tegelijk een plekje bij oma .Daar kan men dochter Claude ook van meespreken ....

  Ze zat met haar 2 kleinkinderen op schoot en haar dochter ( mijn kleinkind ) vertelde op die manier aan de rest van de familie dat er nog ééntje zal bijkomen ! Dus heb ik gelijk of heb ik gelijk ...... omas zouden allen een bredere schoot moeten hebben , dan is er geen getrek of geduw meer om het dichtst bij oma te zitten

  liefs


  >> Reageer (12)
  09-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- zou....

  1.

  grtz & bedankt

  Zou dat kleine bubbeltje verwonderd zijn dat er wat bij gekomen is ? denk het niet ! Maar weet  zeker dat na die feestdagen  waar we ons goed hebben laten met dat snoepen  enzovoort, sommigen wel met een bang hartje naar die weegschaal hebben gekeken  .Och mensen we zijn ondanks dat senioor zijn nog steeds bezige bijtjes dus geen paniek , dat kilootje vliegt er zo weer af !Dat is hier geen begin van een vermagerings magazine hoor maar ..... wil  alleen maar diegenen die daar nu  last van hebben een schouderklopje geven ! Zolang we ons maar goed in ons vel voelen is alles oké !

  liefs


  >> Reageer (8)
  08-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- een....

  Een opkikkertje met die stevige wind zullen we wel kunnen gebruiken , die bloemen zal ik wel naar kunnen fluiten maar dat koffietje staat hier naast me en dat is voor mij al voldoende ! We zijn niet veeleisend meer , het zijn de kleine dingetjes in het leven die het mooi maken dat hebben we in de loop der jaren wel  ondervonden Helaba .... tillen we er hier niet te zwaar aan vandaag ? De zon schijnt ondanks die waaiende wind dus zorgen aan de kant zetten en genieten van de dag zoals hij is !Dat wens ik jullie ( en ook een ietsitpietsie voor mezelf als dat niet teveel gevraagd is  )Koffietje tot op de bodem leeg dus ......

  liefs


  >> Reageer (6)
  07-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7-start....

  Start van een nieuwe week en is nu  al  ff tussendoor een rustpuntje , wat  gebruiken we dan als reden om dat te doen ?????" een bakje troost" natuurlijk zo moeilijk was die vraag nu ook weer niet ! Maar zal het toch hier superkort moeten houden ( pfff) kan gebeuren é  !

  liefs


  >> Reageer (7)
  06-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- waarom .....

  Waarom niet eens van die Zondag een verwendag maken ? Voor je omgeving en ook een beetje voor jezelf " wat stoom aflaten " zeggen ze tegen zoiets , ben er zeker van dat dit nu en dan ook  wel eens nodig is !Zal daarom het hier kort houden met dat gekrabbel ..... dat is dan meer tijd om te genieten

  liefs


  >> Reageer (7)
  05-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- en dat ..;,;

  En dat zouden we moeten doen maar vrees dat bij velen onder ons ondanks dat senioor zijn door de omstandigheden er  zoiets niet inzit Pffff! Och we zullen daar maar over zwijgen en het hebben over neutraal onderwerp " het weer ".Een mens zou bijna vergeten dat we putje Winter zijn donker en grauw maar voor de rest..... geen sneeuwpret voor de kleintjes en gelukkig tot nu toe geen gevaarlijke wegen ! Ola....zal er ook maar over ophouden zou niet graag  zoals ze zeggen " slapende honden wakker maken  "en morgen een wit tapijt zien ! Laat ons niet doemdenken en positief blijven en genieten   van het weekend !

  liefs 


  >> Reageer (7)
  04-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- halt !!!!!!

  Dat éérste weekend van het nieuwe jaar voelt toch aan als iets aparts , ook al weten dat het een het een weekend zal worden zoals alle anderen .We willen het niet toegeven en weigeren  om zoiets luidop te zeggen maar als we eerlijk zijn ..... we houden van ons rustige boemeltreintje , al die opwindende dingen en dagen zijn verdraaid vermoeiend voor onze ouwe knoken ! Dus kunnen we maar extra genieten van de weekendrust om volgende week fris en vol goede moed er weer invliegen ( zoals een jong veulen ! voila sé weer eens  gespot met mezelf en  lekker voor aap gezet en nu zet ik er een punt achter)

  liefs


  >> Reageer (7)
  03-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- geen ......

  Geen paniek .......  ons Leeuwke zit niet opgesloten in een kooi hoor !!!!! Ze kan tegenwoordig echte kinderstreken uithalen als ze in een gekke bui is .Ze had heel simpel de lege wasmand omgekeerd  over haar kopje  gezet  en vond het verdraaid nog heel plezant ook !Zijn zo van die peuterstreken maar waar een klein hummeltje beperkt is in grote en macht die heeft ons leeuwke  wel .Zeker wat haar macht betreft als ze een driftbui krijgt dan is 1 persoon niet meer voldoende om haar te beletten brokken te maken of jezelf te beschermen  dat je ongedeerd uit de worsteling komt  maar........  dat is nu eenmaal ons leeuwke ze is wie ze is !

  liefs


  >> Reageer (12)
  02-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 oef !

  Oef !!!!! We zijn het jaar gestart en terug  meer tijd voor de gewone alledaagse dingetjes , wie had dat ooit kunnen denken dat we het treintje van iedere dag zouden missen en tevreden zijn dat we er terug konden opstappen.Genoeg daarover het behoort weer tot  het verleden , we zullen wel zien wat dat nieuwe jaar ons zal brengen  we hopen steeds het beste  !Al goed en wel maar die Woensdag geeft je ook zoiets als een Maandaggevoel dus .....aan de slag  handjes uit de mouwen steken !

  liefs


  >> Reageer (9)
  01-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- gelukkig.....

  ..


  >> Reageer (9)


  Foto

  Foto

  moeder van 6 kinderen & nog  1 zorgenkind (7 dus)
  oma van 9 zonnetjes van kleinkinderen  en partners -4
  achterkleinkinderen  !


  Gastenboek
 • FIJNE PAASDAGEN
 • hallo Steffie
 • Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK 001
 • Goedemorgen
 • Steffie geniet met je familie van deze mooi dag groetjes


  Foto

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Voor de zieken


  Foto


  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM


   De kinderen
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Over mijzelf
  Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
  Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
  Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 77 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: .
  waken over de kinderen en ons leeuwke
  Zoeken met Google  Een interessant adres?  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!