Inhoud blog
  • Wat Je Zoal Wilt Weten Voordat Je Bureaustoelen In Huis Neemt
  • Rieten stoelen voor in de lente
  • Hoe je eetkamerstoelen kan varieren
  • Onmisbare informatie over leren stoelen
  • Waar rotan vandaan komt
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Stoelen Info
    Expert Advies Over Stoelen
    08-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat Je Zoal Wilt Weten Voordat Je Bureaustoelen In Huis Neemt

    Veel mensen denken makkelijk een goede bureaustoel te kunnen kopen in een winkel. Immers de meeste winkels die stoelen verkopen hebben een uitgebreid assortiment. Zonder veel moeite vind je zo een mooie aanbieding waar een bureaustoel word aangeboden voor minder dan 100 euro toch? De werkelijkheid is dat er veel meer bij komt kijken bij het kopen van een goede bureaustoel.

    Om je te helpen met het bureaustoel kopen heb ik hieronder de belangrijkste criteria waar je op moet letten geplaatst.

    Het type bureaustoel die je moet hebben zijn ergonomische bureaustoelen. Wat houdt het in wanneer een bureaustoel ergonomisch is? Het betekend dat dit type bureaustoel zo ontwikkeld is dat deze zich aanpast aan jouw postuur. Er worden nog heel vaak bureaustoelen gekocht die wellicht wel goed aanvoelen maar die achteraf niet geschikt blijken voor wanneer je frequent een computer gebruikt.

    Er is een reden waarom sommige bureaustoelen 1000 euro of meer kosten. Deze bureaustoelen kosten zoveel omdat ze zijn ontwikkeld om ideale steun te geven aan jouw lichaam. Hierdoor voorkomen deze bureaustoelen lichamelijke klachten.

    Een stoel die wat minder kost is vaak nog wel voldoende, mits je een bureaustoel koopt die je op meerdere manieren kan bijstellen.

    Jouw postuur moet op zo'n ideaal mogelijke manier ondersteund worden. Om te beginnen moet de hoogte, lendensteun en armleuningen aanpasbaar zijn. Om pijn te voorkomen in je polsen moet je er voor zorgen dat deze op dezelfde hoogte zijn als je keyboard.

    Bij de beste bureaustoelen kan je ook de hoekinstelling veranderen zodat je de stoel meer naar voren kan brengen. Dit is een meer effectieve en comfortabele houding voor wanneer je voor een langere tijd achter de computer werkt.

    Om nekpijn te voorkomen kan je kijken naar een bureaustoel die neksteun heeft. De meeste mensen kiezen dan ook voor extra neksteun al is dit niet een vereiste.

    Het is het waard om een beetje extra te besteden aan een goede bureaustoel. Op lange termijn is het een investering in je gezondheid omdat je met een goede stoel lichamelijke klachten voorkomt. Als je nu echt een goedkope bureaustoel wilt kopen dan is er altijd nog de optie on gebruikte bureaustoelen te kopen. Let er dan alleen op dat de tweedehands bureaustoel nog niet versleten is.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 08/11-14/11 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 30/11-06/12 2009
  • 02/11-08/11 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!