Uit het leven gegrepen
Inhoud blog
  • ontmoeting
  • Een man
  • Hygiëne
  • Afscheidt
  • Rust
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Laatste commentaren
  • okkernoten (krisje)
        op Hygiëne
  • prima (krisje)
        op Rust
  • Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    karikaturen
    blog.seniorennet.be/karikat
    04-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ontmoeting
    Recent geleden was er een bijeenkomst van een aantal chatters in Herentals. Ja was even een gelegenheid om met zijn allen eens nader kennis te maken,en in de hoop wat intressante mensen te ontmoeten. Een praatje maken lijkt me wel eens leuk het uitwisselen van bepaalde hobby's en werk sprak me wel aan vooral toerisme,en daar ik weet dat er bij zijn die hier heel goed in thuis zijn had ik de stille hoop gekoesterd eens een praatje te maken met zo iemand.
    Helaas heeft het niet zo mogen zijn was hier ruim op tijd vertrokken,zodat ik even in genk bij mijn  zus een bezoekje kon afleggen,om samen eens bij te praten.
    Maar zoals het vaak gebeurd zit het ongeluk in een klein hoekje bij het afslaan afslag genk werd ik geschept door een andere weggebruiker. Blikschade kneuzingen en verrekte enkelbanden. Gevolg,alles bij alles nog meegevallen.
    maar wel dag lieve chatters zal voor een andere keer zijn. mijn autotje dat inmiddels 12 jaar is had toch wat schade opgelopen,en als die ook nog groter is als de dagwaarde van zo'n rotding zeggen ze totaal -loss zoals ze dat hier zeggen,houdt in dat je de dagwaarde krijgt en je wordt bedankt.
    maar laat ons maar niet zeuren de hoofdzaak is en blijft we zijn er nog,en was toch wel toe aan een andere hoor. Alleen heb ik mss mensen gemist die ik graag ontmoet had! maar wie weet? he
     tenslotte heb ik er een weekje of twee verlof of beter gezegd ziekteverlof eraan overgehouden

    04-10-2007, 11:28 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een man
    Dat het leven niet altijd even makkelijk is weten we allemaal. En als we dat van een man bekijjken is het niet zo eenvoudig. Ik zal het als man even over het mannelijk geslacht hebben,en komen later de vrouwen aan de beurt.
    Als je ruig bent,en je vrouw op een voetstuk plaatst,dan ben je een macho,blijf je thuis dan ben je een watje.Je werkt hard dan heb je nooit tijd voor haar,doe je dat niet ben je lui. Als je zegt dat ze er goed uitziet,zijn het intimiteiten.zeg je niets,is het onverschilligheid. Benje toe aan een huilbui ben je zwak,huil je nooit ben je ongevoelig. als je zegt dat ze sexy is en haar lingerie mooi vindt ben je pervers. Hou je daar niet van zeggen ze ben je homo.Je koop bloemmen voor haar vraagt ze wil je wat vandaag.Koop je geen bloemen ,denk ze dat je niet meer van haar houdt. Als zij hoofdpijn heeft is ze moe, heb ik hoofdpijn jou ik niet meer van haar. Als je wat te veel wilt,ben je oversekst en wil te weinnig 
    heb je een verhouding.
    een man heeft het niet makkelijjk.
    Een beknopt verslag van iemand die me dit toegestuurd heeft,die vond het wel bij me passen

    19-09-2007, 19:46 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hygiëne
    Als Magazijnmeester in een bouwchemisch bedrijf komen je handen wel eens in aaraking met chemische produkten waarbij je maar beter je handen goed schoon moet houden vooral omdat het schadelijke produkten kunnen zijn voor je gezondheid.
    Dus handjes goed wassen is een must, dat dit goed moet gebeuren heeft geen verder betoog nodig,we gebruiken hiervoor een speciale zeep(soort) dat in het groot natuurlijk ingekocht wordt en wat het vuil van de handen goed verwijderd. Na een grondige nawasbeurt met een gewoon goed zeepstuk kan men met een gerust hart de boterhammetjes weet nuttigen.
    Anders is het natuurlijk mensen die in de verfindustrie werken ziij gebruiken vaak wasbenzinne,of terpetine om daarna natuurlijk goed na te wassen met een goede zeep.
    Anders is het weer natuurlijk wanneer men de handjes bevuilt met natuurprodukten te veel om op te noemen vb noten (bepaalde) wat ook al hardnekkig op de vingertjes kan kleven hier kan men beter geen chemiscche reinigmiddelen zoals terpitine enz gebruiken een goede zeep goed schrobben helpt wel. En Wat heel goed helpt is de vingertjes laten aflikken van een vriend mag ook man zijn. De enzymen van de mens zijn spijsvertering die toch in de mond begint is een heel goed reinigings middel zorgt er wel voor dat het natuurprodukten zijn die achtergebleven zijn op de vingers.
    Ik heb op dit laatste nog geen licentie maar denk er ernstig over na, baat het niet schaadt het niet
    en het heeft toch ook weer zijn  voordelen he.

    Van een specialist in het reinigen v/d handen!!!!!!!!!!!!!!

    12-09-2007, 07:38 Geschreven door valliant  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheidt
    Mijn eerste werkweek zit er weer op  ben moe en blij dat het weekeind is even een paar dagen rust zodat we maandag weer fris en monter naar ons werk kunnen gaan.
    het zonnetje schijnt hier weer en dat maakt het weer een beetje makkelijker om al die stress weer aan te kunnen. moet alleen beetje tijd zien over te houden om mijn blog van tijd bij te werken maar is niet het belangrijkste.
    Heb vernomen dat Meermin en Melkim ook niet de makkelijkste tijd tegenmoet gaan ik wens ze dan ook van hieruit veel strekte en moed want dat is hard nodig maar het zal voor beide wel lukken en goedkomen. na regen komt zonneschijn vertelde me iemand onlangs en ja hoor zo is dat kan er persoonlijk over mee praten.zolang we leven is er hoop.

    Dat kan een van mijn biljardvrienden niet meer zeggen die we vandaag ter aarde hebben gebracht de goede man is 66 jaar geworden en in zijn slaap overleden zonder ooit een dag ziek te zijn geweest.
    Nadat zij vrouw twee jaar geleden op 62 jarige leeftijd overleden was kon het piet niet meer vinden, en heeft het verlies nooit kunnen verwerken en zal zeker een bijdrage tot zijn overlijden zijn geweest.
    Piet ik zal nog vaak aan je denken je spannende verhalen,je verre reisen de gezelligheid die je de mensen schonkt zullen nog jaren in vele hun gedachten blijven.
     

     

    08-09-2007, 22:15 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rust

    Rust, zalig heerlijk  de zon schijnt weer! er komt een goed gevoel over je kunt weer helder denken men neemt alles zoals het is en kijkt weer vol vertrouwen de toekomst tegenmoet, past als men die rust terugevonden heeft zie je de donkere wolken verdwijnen om plaats te maken voor de zon.

    wordt bijgewerkt

    29-08-2007, 08:39 Geschreven door valliant  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mens van goede wil
    Naar al mijn slechte winkelervaringen die met de het nodige zweet gepaard ging zijn er ook nog mensen die je kunnen begrijpen,en die je willen helpen. Nou dat vindt ik erg lief. Een teken van mensselijkheid.Dat kan veel pijn verzachten,hiervoor mijn dank.We zijn ondertussen weer een beetje verder en het zonnetje begint hier wat op te klaren,heeft ook lang genoeg geduurd. en wordt het eens tijd voor me om ook eens aan mezelf te denken en er een paar dagen tussenuit ga niemand rond me heen rustig even op adem komen lekker uitrusten een aanrader van mijn Arts,dan komt alles weer goed
    Zodat we straks weer de draad kunnen opnemen, om ons leven verder te zetten 

    Met vele lieve groeten aan diegene die hun hulp wilden aanbieden

    26-08-2007, 11:17 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even niet

    De chat is een mooi tijdverdrijf en zeker voor de senioren, tenminste dat zou het moeten zijn en het is er ook bedoeling van.
    maar ik heb er niet zo;n goede ervaringen mee en zal de schuld wel bij me zelf neerleggen. Daarom heb ik voorlopig besloten niet meer in de room te verschijnen,toch wel met een beetje pijn in mijn hart. Zal zeker enige mensen missen die me dierbaar zijn en hoop dat ze op de ene of andere mannier me weten te bereiken. hier wil ik het bij laten en er niet verder met slijk naar gooien wens iedere chatter veel chatplezier,en dat ze nog lang ervan mogen genieten.
    Van een teleurgesstelde persoon. doeiiiiiiiiiii

    25-08-2007, 17:34 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vrouw
    Zolang men beide in gezondheid leeft gaat alles normaal zijn gang,en vindt men alles vanzelfsprekend.
    Maar zoals overal wel eens gebeurt wordt een van de beide wel eens ziek, Dan komt men ereens achter wat een vrouw allemaal betekend, en wat ze allemaal moet verrichten om alles `normaal zijn gang te laten gaan. Neem nu maar eens de was doen,koken,het huis schoon houden strijken enz enz
    en winkelen gaan waar de  meeste mannen toch een gruwelijke hekel aan hebben ik altans toch.
    nu ben ik in die sit. belandt dat mijn partner het even niet kan en vallen al die taken op me. Ik kan je vertellen dat ge beter 60 uuur werkweek kunt maken als dit allemaal.
    al deze dingen komen dan op je af zoal ook het winkelen,en als er een kluns is in het winkelen ben ik dat wel.
    Zo ben ik zaterdag maar naar de supermarkt geweest,en begint ge met een winkelwagentje te nemen om de boodschappen in te doen. Die dingen werken met 50 euro cent of een penning die krengen staan allemaal aan de ketting geen probleem hoor heb een penning en kan zo aan mijn winkeltaak beginnen. Dus dat stuk ellende van een penning  in die winkel wagen gestoken ik weet niet wat ik verkeerd gedaan heb het hele geval blokkeerde zodat ik geen kant meer uit kon terwijl er zo achter me een tiental mensen stonden te wachten die daardoor niet over een wagentje konden beschikken. Sommige begonnen te schelden van mannen he,de andere riep nog nooit gewinkeld zeker,en ik werdt maar zenuwachtiger en zenuwachtiger,totdat de bedrijfsleider erbij geroepen werkt die het hele zaakje met schroevendraaier en al zijn materiaal het eindelijk voor melkaar heeft gekregen. Er waren erbij die me de tyfus gunden. ok eindelijk maar naar binnen boodschaapen gedaan de wagen redelijk goed gevuld, en dan maar gaan afrekeneen natuurlijk een lange rij achter me.
    Ik vroeg de juff of ik kon pinnen dat was geen enkel bezwaar. Dacht ben bijna weg en zucht al van verlichting. Maar naar drie keer de pinpas geweigerd te hebben had ik het helemaal niet meer
    Voelde me doodziek en wist me geen raad en vroeg aan de casierre wat nu met alweer alle gemompeld van dien. Ja zei de dame dan zult ge toch casch moeten betalen laat me nu niet zoveel bij hebben. De zweet brak me van alle kanten uit en durfde geen kant op te kijken. heb toen maar besloten om het hele zaakje te laten staan met de mededeling dat ik terug zou komen om het op te halen. Ben naar huis gereden ging helemaal uit mijn dak hebt 10 min. afgelopen en gooide de pinpas met een kwaad gemoed op de tafel.Mijn vrouw pakt deze op bekeek het eens,en heb toen 10 min mijn kop gewassen gekregen.  met de laatste woorden als ge nog eens de pinpas meeneemd moet ge niet de pas nemen van de spaarrekening daar kunt ge niet mee betalen stomme idioot.
    ik heb maar niets gezegd en naar de supermarkt terug gegaan om de boodschappen op te halen.
    De casierre die me zag aankomen weer met de pinpas keek me al raar aan en zuchte zelf eens dat
    het deze in een keer goedging. ja de man kan beter ziek worden als de vrouw. Ze zijn toch een onmisbaar kwaad!!!!!!!!!!! en deze ellende is echt

    22-08-2007, 18:52 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nostalgie
    Waarom fuister ik je naam nog hoor ik steeds je stem! wat is er met mij gebeurt soms alsof ik 
    aan niets  meer anders denk zo ongeveer was wat benny neyman zon de jaren 80 prachtig. En een vijgezel gaat pas slapen als hij alle sterren heeft gezien ( ben geen vrijgezel meer) was mooi/
    en gaan we maar naar tura ik ben zo eenzaam zondere jou niet kan kan het niet vinden bij mijn vrienden
    dit alles heb ik moeten missen maar een goede verslageefster  die dat prachtig weergegeven heeft heeft me mee laten genieten.
    wil die verslaggeefster eens onmoeten kumnen we samen eens zingen (toevallig kan ik dat redelijk)
    maar zingen we love for ever van bing crosby heel oud maar romatisch ja ben een romatisch jongentje. Heeft me deugd gedaan het verslag en had het gevoel dat ik toch daar was.
     de teksten zullen wel niet helmaal kloppen maar maakt niet uit. droomde van een tango met een lieve dame. wie weet.............
    van een sentimiteel persoon ( op het ogenblik) die er graag bij was geweest.

    13-08-2007, 21:10 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.blogvrienden
    Ben nu al een paar maanden op senn.net en heb ondertussen heel wat mensen leren kennen. Met de ene klikt het beter als met de andere, zo is het leven.
    als ge dan van tijd een teken van leven krijgt hebt ge weer een goed gevoel daarover. maar heb nu al enkele dagen niks meer gehoord van mijn blogmaatje,en daar maak ik me wel zorgen over Is er wat gebeurd,of ziek ge weet het allemaal niet het is allemaal op afstand en men kent elkander niet. soms komen we ons tegen op de chatbox en hebben we een leuk gesprek en voelen melkander aan. Zulke gevoelens kunen heel lang stand houden,maar kan me ook indenken dat men ermee wilt kappen.
    Daar is niks mis mee maar laten een koe een koe noemen en zeggen waar het op slaat. Ik hoopt dat alls goed gaat met mijn blogmaatje, en hoop spoedig iets te horen of een reactie te krijgen doeiiiiiiiiiiii
    aan allemaal.

    09-08-2007, 00:00 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De EHBO

    Als penningmeester van de EHBO  vereniging hebben we gisteren vergadering gehad. Even financieel verslag uitbrengen,en heb verder niet veel meegekregen aangaande de agenda punten,tot er iemand opmerkte of ik nog wakker was. Rot opmerking wetende mijn situatie. Geen moment gerust gezeten heb het maar zo kort mogelijk gehouden en was om 9.45 terug thuis.  Het zit er nu weer op tot Half september. Heb al twee jaar aangegeven om mijn functie over te dragen aan iemand anders maar blijkbaar heeft daar niemand zin in, Terwijl er toch 216 leden zijn is niemand bereid mijn taak over te nemen.  Blijkbaar te veel werk en verantwoordelijkheid. Ik ga de knoop doorhakken en geef ze tijd tot op het einde van het jaar! iemand te vinden.of er zich aanmeld of niet. heb het 15 jaar gedaan met veel plezier maar de omstandigheden laten me niet altijd toe mijn taak met plezier te blijven vervullen
    Ik zal wel als lid trouw blijven aan de vereniging,maar daar houdt het verder mee op.

    Er zijn ook nog andere dingen in het leven waar men verplichtingen aan heeft en die moet men ook nakomen. En langzaam is het tijd geworden om dingen te doen waar men plezier aan beleeft,en geen kopzorgen.
    zo is er een van eens lekker aan de pc zitten,een balleltje op de chatbox maken en hopen dat ge die ene persoon tegenkomt waar ge goed mee kunt praten,Maar ja er zijn ook mensen die s'morgens vroeg op moeten om naar hun werk te gaan. en dat zijn ook dingen die bij het leven horen.


    08-08-2007, 11:42 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een nieuwe dag
    Ben gisteren avond laat gaan slapen en was vanmorgen om 6 uur weerop. Ik heb er al weer bija een dagtaak opzitten. Even het werk gedaan,daarna met de hond uit want die kan de klok. is nu weer tijd om aan de midddag te denken een beetje voorbereiden,en weer met de hond uit ja ik leid op het ogenblik een saai leven.
    Heb gezien dat sommige hun blog aangepast hebben, een aangename verassing ook nog  een mooie foto bij. Het gaat de goede kant op.
    nadat ik verder de dag invul met de nu gebruikelinge dingen hoop ik vanavond eens lekker kunnen te ontspanen en wat te kletsen op de chat.
    Mis toch wel sommige dingen tot ziens

    07-08-2007, 11:23 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eindelijk eens mooi weer
    Een mooie dag was het. Echt terassjes weer. Helaas zat het er voor mij het niet in,dus ben maar met de hond gaan wandelen alles bijeen wel enkele uren! over de dag verspreid natuurlijk.
    had nog heel wat werk te verrichten hier,en ben toen maar eens gaan kijken of ik chatvrienden tegen kwam,  en ja hoor uiteindelijk gelukt.waardoor mijn dag toch nog een beetje meegevallen is.  maar ja............ Een mens kan met kleinen dingen gelukkig zijn.Zoals
    een fietstocht en wandeling in de natuur of eens op de rommelmarkt gaan snuffelen 
    een vliegtuigschouw of ballonvaart allemaal dingen die de dag mooi kunnen maken en toch eenvoudig zijn.
    Aleen is vliegen voor me geen probleem ge merkt het niet eens,voor een ballontocht kan ik me beter een paar trappisten drinken dan voelt ge u zo al oin de zevende hemel. nu we het over de hemel hebben wil ik toch nog een mopje toevoegen is iets vrolijker. Daar gaan we.

    Drie vrienden gingen een dagje stappen met de auto (verkeerd) na diversen kroegen gemaakt te hebben keerde ze huiswaars toe. Dit was allemaal goed gegaan als er die boom niet had gestaan.
    ze hebben het niet overleefd.
    En ze verschenen boven aan de hemelpoort bij st. Petrus. de eerste persoon die petrus even in zijn Grote boek ging nachecken of hij ook wel braaf was geweest om in het hemelrijk te mogen binnen treden,keek eens en zei,ik zie dat ge goed u best hebt gedaan hard gewerkt goed gezordt voor vrouw en kind wel een keer vreemd geweest maar pak je een paar vleugels en treed binnen ge zijt een engel.
    voor de tweede persoon die een kleine overtreding had gemaak zag Petrus door zijn vingers en ook hij  was wel eens vreemd gegaan  maar kwam toch in het hemelrijk terecht
    en voor de laatste persoon die hij even zijn levensloop nakeek was hij vol lof. Ik zie dat ge hard gewerkt hebt goed gezorgd voor je kroost,en nooit vreemd geweest,waarop hij St. Petrus vroeg krijg ik nu ook een paar vleugels,ben ik een engel. Ga binnen zij Petrus Maar ge zijt een uil.
    ps. is er nieuws van meernin hopelijk niet ernstig

    06-08-2007, 12:16 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pech dag
    Vandaag is zo,n dag dat alles wel eens misloopt het eten laten aanbranden ja dan ga je maar de pizzaman laten komen, is ook eens kekker maar toch..........Dan komt er nog eens bij dat ik
    Mijn blogmaatje niet gezien heb.  ik hoop niet dat er niets gebeurt is. en alles goed gaat. Ik heb het al eens gehoord dat zich iemand ging douchen,en daarna moet men naturlijk de haren in model brengen zo'n dingen kunnen levensgevaarlijk zijn en dat kan nare gevolgen met zich meebrengen denk maar eens in de flik vliegen.ik moet er  niet aan denken. Maar zal me wel onnodig zorgen maken.

    ik vindt het goed voor vandaag en baal gerust een beetje verder,en wie weet heb ik nog geluk al is het maar in mijn droom

    06-08-2007, 00:00 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit eten
    Een heel tijdje terug gingen we met twee vrienden uit eten,wokken. doen we wel eens graag.
    Het betreffende koppel dat bij ons was,een collega van mijn vrouw met de man. Dus het beloofde een gezellige avond te worden. Het eten was voortreffelijk en het restaraunt was goed gevuld.
    die collega va mijn vrouw want daar gaat dit eigelijk over heeft te maken met overgewicht,terwijl het een goed verzorgde en mooie vrouw is. Vele van ons hebben wel een paar kilotjes te veel wat maakt het uit we gaan daar een mens toch niet op beoordelen. Bij deze persoon ligt het iets anders ze is nog gezond maar heeft een gewicht van schrik niet 165kgr. natuurlijk als zo iemand zich iets te eten gaat halen zijn er atijd mensen die stiekem kijken wat ze allemaal ophaar bord gooit,Terwijl dat niet meer is dan ik gebruik of de meeste van ons. Naast ons zaten een viertal jonjeren die wel opmerkingen hadden Wat ik nog niet gehoord of in de gaten had. Nou die betreffende dame waar het hier overgaat is welbespraakt,intelligent en heeft een persoonlijkheid waarvan je kan opkijken.
    Ik weet niet meer hoelang deze mensen met die rotte opmerkingen bezig waren maar ze is vol gratie opgestaan,naar betreffende tafel gegaan en die mensen eens flink gezegd waar het op stond. hard genoeg de ganse gelegenheid kon hievan meegenieten. Het was zo stil en geen van deze vier personen kreeg er een woordt uit. Nadat  ze haar zegje had gedaan zijn ze even later in stilte afgedropen. Maar niet voor alle mensen gingen rechtstsaan en haar een daverend applaus gaven. schitterend he. En echt gebeurt.


    Tot slotte wens ik me toe dat ik ook zoals de ram mijn blogmaatje eens tegenkwam.

    05-08-2007, 07:52 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vriend
    Al men jong is heeft men vele vrienden,waarvan men later merkt dat er niet veel van overblijft je deelt vele dingen en merkt achteraf dat het maar misbruikt wordt.
    Jaloersheid,kwaadsprekerij en nog vele andere zaken om er maar een paar op te noemen! dan is de rekensom vlug gemaakt er blijft niet veel over.  Men wordt wat ouder en merkt dat er geen vrienden waren (alleen maar goede bekenden).
    Toch zijn er zo'n vrienden al zijn ze zeldzaam,en de moeite waard om open voor te staan.
    Laat dit de reden zijn voor mij om te zeggen ik heb een vriend.
    Een vriend die nooit het vertrouwen zal beschamen waar ge uw diepste gevoelens tegen kunt vertellen,hij zou die dingen niet eens delen met zijn eigen vrouw omdat hij weet dat ze daar niet beter of slechter van wordt.
    Het geluk te hebben een vriend te hebben  moet natuurlijk wederzijds zijn hij zal ook aan de waarde en normen hechten,en  hij zal ervan overtuigd moetenzijn dat ge die eerlijkheid niet beschaamd
    men heeft niet alleen een luisterend oor nodig,maar men moet ook zelf kunnen luisteren.dat is voor mij een vriend.
    Deze vriendschap duurdt nu al bijna 50 jaar gaan we een feestje van maken. Nu zijn we volwassen met ieder zijn eigen leven maar het heeft onze vriendschap niet veranderd.
    Dat dit allemaal zo tot stand is gekomen is zoals u leest niet op een twee drie gebeurt. zeker hebben we in onze jeugd wel eens gekibbeld,en geknokt. Maar nooit werden er zaken gebruikt die verteld waren in vertrouwen en ooit hebben we eens enkele maanden niet meer met elkaar gepraat en dan nog kwam er geen slecht woordt uit dat dit van twee kanten kwam is niet nodig het te vertellen
    en tot slotte men heeft pas een vriend als men samen kan lachen en griennen kan men zeggen ik heb een vriend.
    we zullen samen met onze andere dierbare een mooie dag van maken,en dat we nog vele jaren onze vriendschap mogen delen.
     
    werk het later bij

    03-08-2007, 11:21 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even eruit
    Gezien de omstandigheden ben ik er even tussen uit,en ga ik een maandje een beetje aan mezelf werken. met er even tussenuit, bedoel in natuurlijk mijn werk.
    Zo heb ik nu de tijd om eens alles op een rijtje te zetten,en mijn p.c in orde te maken als het lukt tenminste.
    en ik weer verder met plezier naar alle berichten kan kijken die op de blogs te zien zijn
    laatst had ik een bezoeker op mijn blog en  ik stelde de vraag (heb er een foto opstaan)
    val ik een beetje mee of tegen. het antwoord luide maak je geen zorgen. als dat geen diplomatisch anwoord is dan weet ik het niet meer. De persoon in kwestie kan niet alleen goed schrjven, maar is ook nog een goede diplomaat. bevalt me wel.


    03-08-2007, 00:00 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Pastoor
    In het Vorig bericht heb ik het overlijden van onze dierbre pastoor aangegeven. Inmiddels was er natuurlijk iemand anders gekomen die zijn plaats heeft ingenomen. De goede man was van een gemeente waar hij erg in opspraak was gekomen Door (vermeende fraude die hij samen met een vriendin gepleegd zou hebben),en was inmiddels gedegradeerd tot deken.
    Waar hij zijn werk in verder kon zetten! echter in beperkte zin zo was hem het recht ontnomen de H.mis optedragen,en was er nog steeds een onderzoek in behandeling aangaande zijn vroegere praktijken.
     Dit onderzoek heeft nu een einde gekregen,ze hebben hem achter zijn computer levensloos gevonden. De goede man is 64 jaar geworden. Hij ruste in vrede.

    Ook zij zijn mensen met zwakheden,en zonde. Oordeel niet over de mens zijn onze vorige pastoor laat iedereen in zijn eigen waarde en leert de mensen aanvaarden zoals ze zijn,want eens komt het oordeel vanuit een hogere macht. Mag ik daar mijn bedenkingen over hebben,Hij zou me begrijpen en een kleine glimlach op zijn gezicht toveren.
     

    02-08-2007, 14:06 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerbetoon
    het is nu twee maanden geleden dat onze zeer eerwaarde heer Pastoor kruidenberg op 80 jarige leeftijd overleden is. De goede man was nog zeer actief in zijn werk en niets was hem te veel.
    Zo weigerde hij zijn salaris dat hij aan de kerk naliet,Dat hij dit niet nodig had kwam omdat hij nog doceerde aan de een of andere instelling. Hij was hoog begaafd en kon en daarvan goed leven zodat hij zijn salaris niet nodig had. Vaak hadden we wel eens gesprekken die niet altijd overeenkwamen met zijn relegie,maar nooit zou ie je daarop aanvallen hij kon een mens waarderen zoals hij was. eens in de maand speelde we wel eens een spelletje dammen en dan kon ik tenminste van tijd eens van hem winnen,want bij het schaken zou ik geen enkele kans maken,en was ik zelf in school niet van de domste. hij is in vrede heengegaan. zat op de gebuikelijke mannier zoals avonds als de tijd het toeliet in zijn zetel te genieten. zo is hij ook terug gevonden ontspannen in zijn zetel,en rustig heen gegaan.

    Z.E.H. Kruidenberg Vele van ons zullen je missen. 

    02-08-2007, 14:04 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan alle bloggers
    Hallo lieve bloggers,

    Met veel genoegen kijk ik vaak eens wat er allemaal te zien en te lezen is op iemands blog. Vol verbazing kijk ik naar al die mooie dingen die veel mensen op papier kunnen zetten dat varieert van mooie verhalen,foto's enz. Dan denk ik, wat moet ik nog veel leren maar een begin moet er zijn.
    Als er mensen zijn die zich voor een beginneling een beetje moeite willen doen om een bijdrage te leveren in de vorm van hoe maak ik mijn blog fraaier,hoe kan ik afbeeldingen plaatsen enz.
    wil ik graag even naar luisteren.

    gr. van een beginnende blogger

    31-07-2007, 14:33 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een wandeling
    Mijn grote vriend is wel mijn hond een border-collie is zeer slimme hond hij wijkt geen moment van mijn zijde, als we in de natuur aan het wandelen zijn en ze ziet plotseling een konijn dan vergeet zij me wel voor een tijdje maar komt zich daarna altijd veronschulidigen. Zij doet dat op haar eigen mannier
    door eens op mijn schoenen of laarsen te plassen en kijkt me dan met hele trouwe ogen aan met de vraag is alles weer goed. wie is volmaakt. langs bos en wegen komen we wel eens een terasje tegen
    Het baasje wil ook wel wat. een tas koffie met een lekker stukje vlaai,en als nagerecht een trappist
    ja hoor mijn hond heeft ook dorst en het bakje water dat ze aangeboden krijgt valt niet in goede aarde dus maak ik er maar twee van (trappist) Dan is de tijd gekomen van gaan. Voldaan en met blij gemoed begeven we ons naar huiswaars toe. Baasje tevreden,hondje tevreden wat kan een mens met simpele dingen gelukkig zijn. En het houd je ook nog in goede conditie is dat geen trappist waard

    29-07-2007, 00:00 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een moment van weemoed

    als ik in de week op mijn hobby kamer zit aan mijn p.c.tje  de regen kletterd tegen het raam verder is het buiten erg rustig dan raakt men wel eens in gedachten en denkt men wel eens aan hoe snel de tijd gaat. Dan dwaal je even af naar vroegere tijden, je eerste liefde,je eerste kus handje vashouden want meer was er niet bij. denk ik vol weemoed hoe mooi alles en moet ik denken aan de woorden van mijn overleden moeder "eerste liefde vergeet men nooit' dat deze woorden me een beetje vreemd in mijn oren klonken zullen wel veel mensen begijpen,maar ik ben er nu achter hoeveel betekenis ze hadden.
    Nu is alles anders geworden!en men kan niet in het verleden blijven hangen toch stel ik me de vraag is het er nu beter op geworden staat de mens nog open voor melkaar gaan we onze eigen weg denken we te veel aan onzelf is het allemaal te veel geworden kunnen we dat allemaal aan de jachtige tijd steeds meer stress steeds meer zieke mensen dat allemaal zou ons eens aan het denken moeten zetten. het klink allemaal misschiens een beetje pessimistist maar wel iets om over na te denken
    laat ons maar terugkeren naar het heden,en ons best doen om er iets van te maken ten slotte

    Van het concert des levens krijgt niemand een concept.

    28-07-2007, 09:36 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een mens in nood

    we zijn 2005 als we een middagje gaan biljarten met de 50 plusers. voel me kiplekker in goede conditie en een getraind man.
    een van mijn andere hobbys is het verlenen van eerst hulp waar ik al jaren in actief ben.
    Ge staat klaar voor de mensen die in een noodsituatie komen te zitten en geloof me er is niets zo mooi als een mens helpen die daar aan toe is.
    Dat ge die hulp ooit zelf eens kunt nodig hebben staat ge natuurlijk niet bij stil,en ge gaat gewoon er vanuit dat er zelf met je niets gebeurt.
    Maar terug komend op ons middag biljarten waar ik naar schijnt gezegd moest hebben dat ik niet zo lekker was,wat ik natuurlijk niet meer weet begaf het mijn hart.
    Ik kan dit navertellen omdat er in het buurthuis waar we aan het biljarten waren een persoon aanwezig was die net als ik kon reanimeren. het is dankzij deze jongeman dat ik dit kan navertellen,hij is onmiddelijk begonnen met reanimatie heeft dit doorgezet tot er deskundige hulp kwam opdagen
    en  ben op die wijze levend wel meer dood dan levend in het ziekenhuis aangekomen waar ze
    de nodige maatregelen hebben genomen.
    Ik wil hiermee mijn dank uitspreken aan alle EHBO-ers die zich inzetten voor de medemens.
    tot slot wil ik hieraan toevoegen,dat ze iemand verplichten een rijbewijs te hebben is een goede zaak
    maar waarom niet een reanimatiediploma voor de kosten moet men het niet laten de opleiding is niet van lange duur en het s.o zal zeer danbaar zijn dat er iemand was die hiervoor in staat is dit te doen
    Morgen gebeurt het u en dan hoop ik dat u zoveel geluk hebt als ik dat er iemand in de buurt is die EHBO kan verlenen.
    Nomaals ten slotte: ik ben die jongeman achteraf natuurlijk gaan bedanken, ik heb zelden iemand gezien die zo trots was,en dat was dat bedankje wel waard

    26-07-2007, 00:00 Geschreven door valliant  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be

  • Zoeken in blog



    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!