NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken met Google


Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be
 • Zoeken in blog

  Inhoud blog
 • Sodom en Gomorra
 • Terug van weg geweest
 • Kwart na twaalf en de ogen, gaan nog altijd niet open
 • http://www.vlaamsbelang.org/
 • N-VA lijkt een konijnenpartij
 • Wind maken met een riek.
 • Toch wel erg
 • Alphen a/d Rijn
 • Binnen 20 jaar zijn we een minderheid in eigen land
 • Chaos
 • Fortis, Leterme en het toeval.
 • Aanslag Mumbai en onze media
 • Parlementaire onschendbaarheid opgeheven.
 • Betalen maar
 • De maffia van de Wetstraat
 • Agent neergeschoten in Franrijk
 • Met LDD naar de verkiezingen
 • Roofmoord gereduceerd tot ongeluk
 • Anti-Islambetoging
 • Ze zijn toch zo verdraagzaam
  Uitkijktoren
  Politieke Journalistiek buiten de gesencureerde media.
  De politieke dingen die ons bezig houden en die we al dan niet mogen of durven zeggen. Betreden op eigen risico
  15-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N-VA lijkt een konijnenpartij

  Ik was enkele jaren geleden blij dat we een sterke N-VA kregen die ons zou helpen de problemen van de Vlamingen mee op te lossen. Niets is minder waar. Ze zijn begonnen met het streven naar onafhankelijkheid. Dat hebben ze ingeruild voor een ietwat onduidelijk 'confederalisme', en nu prediken ze dat ook dat streefdoel moet wijken voor het sociaal-economische. Maar wat hebben ze in de Vlaamse regering de laatste jaren gedaan. Meegeheuld met de wolven in 't bos en dat zullen ze ook federaal doen. Veel blabla tegen de PS maar ze zullen wel samen in het huwelijksbootje stappen na de verkiezingen. Er is en blijft maar één echte Vlaamse partij en dat is het Vlaams Belang, rechtlijnig en voor 'alle' Vlamingen. De anderen zijn slechts vage aftreksels. De twee vingertjes van N-Va lijken wel op konijnenoren. Ze kruipen ook mee in elke pijp die ze zien. 

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  22-11-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wind maken met een riek.

  Antwoord VB 

  Commotie over een zieke burgemeester: een reactie. Als Antwerps gemeenteraadslid en dus ook directe getuige wil ik toch eens de feiten op een rij zetten met betrekking tot een tweet die gisteren door Anke Van dermeersch vanuit de gemeenteraad de wereld werd ingestuurd en een bepaalde uitspraak van Filip Dewinter die in de discussie daarop volgde. Voor alle duidelijkheid: op het ogenblik dat Anke Van dermeersch tweette over de afwezigheid van de burgemeester (en Filip Dewinter in de discussie zijn gewraakte ludiek bedoelde uitspraak deed) was de oppositie NIET op de hoogte van de hospitalisatie van Bart De Wever. De artikels daarover verschenen pas later op het internet. Spotten Anke Van dermeersch en Filip Dewinter dus enigerlei met de gezondheidstoestand van De Wever? Uiteraard dus NIET! Ook de andere oppositiepartijen verbaasden zichtrouwens over de hevige reacties vanuit de N-VA-fractie op de eerder onschuldige tweet van Anke. De N-VA-raadsleden waren echter blijkbaar wel op de hoogte van de gezondheidstoestand van hun burgemeester en maakten zich toen allicht terecht zorgen. Vandaar hun emoties die hen er zelfs toe aanzetten om de raad te verlaten. Over de concrete omstandigheden van de woorden van Filip Dewinter nog of “De Wever een strategische zieke is of een zieke strateeg, waarbij allicht het tweede het geval is”: Deze uitspraak kadert in de discussie die in de gemeenteraad plaatsvond of De Wever misschien uit strategische redenen afwezig was om zo het debat inzake de Oosterweelverbinding (er stonden twee interpellaties over dit thema op de agenda) te vermijden. Dewinter wilde (op een ludieke manier) net bevestigen dat De Wever inderdaad écht ziek en niet om strategische redenen afwezig was. Hij was echter - ik herhaal - NIET op de hoogte van de ziekenhuisopname. Wat echter ook wel een feit is: wanneer iemand van de Vlaams Belang-fractie een keer afwezig is op de raad, mag het college (burgemeester én schepenen) daar openlijk de spot mee drijven. Dit gebeurde deze week nog bij een afwezigheid van Filip Dewinter en vorige maand nog n.a.v. een voortijdig vertrek van Anke Van dermeersch. Ik ervaar vanuit (een deel van het) stadscollege een arrogantie van de macht en bijwijlen een onbeschoftheid tegenover de oppositie die ik nooit meemaakte onder de vorige burgemeester. Dat daar dan al eens reactie op komt, is het gevolg. Wat is er voor het overige inhoudelijk mis met de tweet van Anke, onafgezien van de (achteraf bezien) jammerlijke timing? Die luidde: “Van Peel zit gemeenteraad voor bij afwezigheid van Bart De Wever. Voila, zo gaat dat ook in de toekomst. Bart De Wever blijft burgemeester, maar laat zich vervangen.” Ik wens de burgemeester alleszins een snel herstel toe.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch wel erg
  N-VA ers zijn mensen die massaal wegtrekken uit de grote steden zoals Antwerpen en dan op de buiten eens zullen gaan vertellen hoe een gemeente moet bestuurd worden.Als ze aan de macht komen zullen de sluizen nog steeds blijven open staan voor de talloze gelukzoekers die hier het land willen binnen komen. N-VA is zeker geen meerwaarde voor de Vlamingen.
  Daar laten we ons niet door vangen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alphen a/d Rijn

  Het zoveelste drama dat had kunnen vermeden worden. 
  Ieder land zit wel met zijn portie suïcidale inwoners. Als je dan nog in een land woont waar zo'n mensen, die trouwens al hebben vastgezeten wegens gevaar voort zichzelf ( en anderen), aan een wapenvergunning kunnen geraken voor 5 vuurwapens, weet ik direct waar de fout zit: bij die verdomde te lakse overheid. Moesten er in Alphen a/d Rijn wat meer 'normale' mensen een pistool gehad hebben hadden ze de dader kunnen uitschakelen vooraleer hij zoveel slachtoffers gemaakt had. 
  Duizenden wetten en regeltjes maken maar geen kat die er de moeite voor neemt om het even te checken. Dat doet me denken aan een buurland van Nederland, maar ja daar hebben ze zelfs nog geen regering.
  Trouwens, 5 jaar geleden is hier ook een wapenwet goedgekeurd waarbij iedere wapenbezitter een geldige reden moest opgeven om een wapen in bezit te hebben. Daardoor lopen er nu een paar duizend bejaarden rond op de schietstanden die vroeger nooit met hun wapen geschoten hebben en dat ook niet van plan waren. Sommigen komen met hun zonen of kleinzonen om hen te ondersteunen terwijl ze enkele kogels afvuren, die god-weet-waar terecht komen. Daar moeten vroeg of laat ook ongelukken van komen. 
  En na vijf jaar zijn nog altijd niet alle vergunningen in orde gemaakt. 
  Wapenvergunningen strenger maken is je reinste onzin. Goed uitkijken aan wie je vergunningen uitreikt kan al veel oplossen.
  Trouwens het is de laatste jaren gemakkelijker om aan een illegaal wapen te geraken dan aan een geregistreerd, daar zou men ook eens over moeten nadenken. Er iets aan doen gaat niet meer want de grenzen zijn open dus controle kan niet meer. Bovendien beginnen we op deze aartkloot redelijk dicht op elkaar te wonen wat meer stress teweeg brengt maar vooral, en dat is zeer belangrijk, er is geen sociale controle meer en een zotteke meer of minder dat er rondloopt is in deze tijd toch niet van belang. Het is ieder voor zich en psychiatrische hulp bestaat er alleen maar op papier. Het is niet zo dat men een potentiële zelfmoordenaar met twee gesprekjes van een half uur van gedachte kan doen veranderen, daar is echt wel meer voor nodig. Nog een laatste opmerking: veel jongeren zijn al van in hun jeugd psychopatisch door een minderwaardigheidscomplex gecompenseerd door de inname van allerlei drugs. 

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnen 20 jaar zijn we een minderheid in eigen land
  De voorbije drie jaar is het aantal gedwongen uitzettingen van illegalen met 61 procent gedaald tot 3.443 in 2009. Het aantal asielaanvragen steeg dan weer met 55 procent tot 17.186. Dit jaar waren er al 7.168.

  Binnen 20 jaar zal de autochtone Vlaming een minderheid (Walen nog niet meegerekend) zijn in eigen land. Met dank aan de domme kiezers die tegen eigen volk stemmen.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaos

  Het wordt meer en meer duidelijk dat we in ons land op een totale chaos afstevenen. Vreemdelingen komen nog steeds massaal (en met valse paspoorten) binnen en onze sociale kassen zijn tot op de bodem leeg.

  Redden kunnen we België niet meer, 50% van onze cultuur hebben we al moeten opgeven en de rest volgt.

  Men zevert maar dat men minstens moet werken tot 65 maar van de andere kant eisen de vakbonden in plaats van afdankingen brugpensioenen vanaf 50 of 52 jaar. Waar is de logica?

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-12-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fortis, Leterme en het toeval.

  De regering gaat in casatie tegen de uitspraak van de rechters omdat hij van oordeel is dat er een fout in de procedure is gemaakt. Van de drie rechters zouden er maar twee getekend hebben en volgens Leterme moesten ze alle drie tekenen.
  De derde rechter, Christiane Schuermans, die zich ziek verklaard had, heeft niet getekend.
  Nu wil het 'toeval' dat de echtenoot van die rechter, Mr. De Groof, lid is van de CD&V en nogal dicht bij Leterme zou staan in de partij. Toeval of manipulatie?

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslag Mumbai en onze media

  Wat hoor ik deze middag op VTM over de aanslagen in Mumbai.
  Twee weken geleden was onze vorst in datzelfde hotel, stel je voor dat die aanslagen toen gepleegd waren, dat zou pas een ramp geweest zijn. Hallo mensen van ons 'correcte' nieuws, er zijn daar wel 125 doden gevallen!
  Deze avond in het nieuws op Canvas: De aanslagen in Mumbai hebben het leven gekost aan meer dan 100 mensen, er gebeuren veel aanslagen in India, verleden jaar is er een trein opgeblazen met 200 doden dus zo ongewoon is die aanslag niet. Hallo, is een aanslag met meer dan honderd doden al niet ongewoon meer. Zijn ze hier nu zot aan 't worden of wat!

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parlementaire onschendbaarheid opgeheven.

  Alhoewel in onze wettekst duidelijk vermeld staat dat indien de auteur van een omstreden artikel zich bekend maakt, de verantwoordelijke uitgever niet kan vervolgd worden kan zoiets in België toch. De commissie Juridische Zaken van het Europees Parlement heeft zopas het ontwerpbesluit goedgekeurd om de parlementaire onschendbaarheid van Frank Vanhecke (Vlaams Belang) op te
  heffen. Als hier ook effectief een straf op volgt, zal het het een wereldprimeur zijn ofwel gaat men eerst nog vlug de wetten aanpassen, dat is hier ook al meer gebeurt.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-10-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betalen maar

  Lap, ze hebben de melkkoe weer van stal gehaald.
  De federale regering voert het cliquetsysteem opnieuw in voor accijnzen op benzine en diesel. Daardoor kunnen automobilisten in 2009 maar gedeeltelijk profiteren van eventuele dalende olieprijzen. Bij een daling wordt maar de helft toegepast, de andere helft gaat naar vadertje staat. Bij een stijging is het natuurlijk de volle pot. Dat zou zo'n slordige 159 miljoen uit de brave huisvaders hun zakken halen.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  07-10-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De maffia van de Wetstraat

  Onze eerste minister en zijn vazallen hebben van Fortis een lege doos gemaakt. Alle kleine beleggers kunnen naar hun geld van de aandelen fluiten. ABN Amro leeggeroofd door Bos, en de rest van de actieve (winstgevende) zaken zijn verpatst aan Frankrijk. Het moest vlug-vlug gaan en enkel de spaarboekjes tot 20.000 euro zijn echt beschermd, het overige blijft vrij vaag, dit om de spaarder niet massaal om zijn centen te zien lopen. De naam Fortis blijft enkel nog bestaan voor de waardeloze aandelen want ze worden niet omgeruild in aandelen van Paribas. Baye baye aandeeltjes van de hartwerkende Vlaming.
  Een tweede Lernout & Hauspie met behulp van onze regering.
  Ik denk dat ik op iedere bank een spaarboekje ga openen met een paar honderd euro op, kwestie van toch altijd ergens nog iets over te houden.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-10-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agent neergeschoten in Franrijk

  Toen agenten de achtervolging inzetten van een allochtoons crapuleuze tiener die met een gestolen wagen tegen een muur was gereden werden de agenten belaagd door een horde 'jongeren'. Verschillende auto's werden in brand gestoken en een agent werd in het been geschoten met een jachtgeweer.
  In onze kranten staat als titel: boze jongeren schieten agent neer. Hopelijk mogen de agenten ook eens boos worden.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met LDD naar de verkiezingen
  Jurgen Verstrepen heeft de verkiezingsstrijd ingezet met een boekje vol leugens, verdachtmakingen en roddels alsook over de vermeende affaire van Vanhecke en Morel. Is het de taak van een verkozen politicus om als een paranoïde KGB- agent andere collega's zwart te maken. Hopelijk zal deze taktiek, eigen aan LDD afgestraft worden in het kieshokje. Ongepast voor een verkozene des volks en zeer laag bij de grond.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roofmoord gereduceerd tot ongeluk

  Onze jury van volksmensen, alhoewel ik daar stilaan begin aan te twijfelen, heeft geoordeeld dat Mariusz wel mededader is van een roofmoord maar degene die de zeven dodelijke steken gaf is geen roofmoordenaar, begrijpe wie kan. Jury's zijn zo beïnvloedbaar door de manipulatie van de advokaten dat het hoog tijd wordt om deze 'volksjury's' af te schaffen. Gelukkig dat hij in Polen een paar jaar langer zal moeten zitten dan dat hij hier zou moeten doen. Naar Belgische normen zou hij na 5 jaar al kunnen vrijkomen, weerom de zoveelste schande van ons gerechtsapparaat.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-Islambetoging

  Bij een anti-islambetoging in Keulen werden er vernielingen aangebracht en politeagenten met stenen bekogeld door.....jawel de linkse tegenbetogers.

  Als mensen zich terecht zorgen maken over de toenemende Islamitesering en dit kenbaar willen maken door een serene betoging worden ze aangevallen door links crapuul. Ik vraag me af wat die linksen (meestal uit socialistische kringen) willen bereiken door onze westerse landen vol moslims te steken. Mogen wij, die in hun ogen ongelovige honden zijn, geen eigen leven meer leiden? Als men onze mensen zelfs op straat begint dood te slaan omdat ze een pintje bier durven drinken denk ik dat het de hoogste tijd wordt om eens drastisch in te grijpen en te laten verstaan dat onze wetten er niet gemaakt zijn om enkel door door ons eigen volk nageleefd te worden.
  Men moet ook weten dat de moslims in Engeland reeds aangevraagd hebben om de sharia (de Islamitische wet) in te voeren.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze zijn toch zo verdraagzaam

  Waar gaat dat hier toch naartoe!!

  In Brussel is een dakloze bijna dood geslagen omdat hij het aandurfde om tijdens de ramadan overdag een biertje te drinken.
  Een veertigjarige dakloze is in Brussel door een man en zijn vader, allebei moslims, bijna doodgeslagen omdat hij een biertje dronk in de ramadanperiode. Rachid, de 19-jarige dader, ranselde slachtoffer Serge af met een staaf die met pinnen was bezet.
  Enkele 'jongeren' kwamen rachid nog een beetje helpen en sloegen er meteen ook op los.
  Doordat een ader geraakt werd verloor de man veel bloed maar is niet meer in kritieke toestand.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joe Van Holsbeeck

  'Spijt dat we onze kinderen goed hebben opgevoed'
  Zo sprak de vader van Joe Van Holsbeeck op het proces.
  " Had ik Joe naar een gevechtssport laten gaan, inplaats van naar de kunstacademie, dan was hij nu nog in leven."
  "Ik voel mij verraden door mijn land, Mariusz had hier naast Adam moeten zitten want ze hebben samen mijn zoon vermoord, maar Mariusz komt over anderhalf jaar weer vrij".
  Aldus de woorden van een gebroken man, wiens heel gezin mee gestorven is op die bewuste dag dat een MP3 speler genoeg is om iemand te vermoorden.
  Zelfs Mariusz veplichten om het land te verlaten lijkt onmogelijk.
  Onze samenleving is aan het verrotten tot in de kern en de verantwoordelijken bakkeleien rustig verder over de verdeling van hun postjes.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderverminking in de lift

  Er werden in ons land op twee jaar tijd meer dan 5% kinderen besneden. Deze verminking van kinderen is in ons land toegelaten, een welgemeende opvoedingstik echter niet. Een deel van deze ingrepen wordt dan ook betaald met ons belastinggeld. Besnijdenis, Islam, Sharia, Burka enz., we worden er mee overspoeld tot we het kotsbeu zullen zijn.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-07-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-juli toespraak van de koning
  Koning Albert II klaagt de armoede in België aan en wil een andere vorm van samenleving. Ik stel voor dat men dan stopt met de armoede hier in grote getale binnen te halen. In vele landen (Canada, Australië, Monacco enz.) moet men eerst bewijzen dat men bemiddeld is of je komt er niet in. Doordat hier te veel mensen een sociale uitkering krijgen ligt die uitkering niet hoog genoeg om uit de armoede te geraken. Moest men de grote toevoer van armoede stoppen en zorgen dat de arme mensen het hier een beetje beter hebben zou al een stap voorwaarts zijn en zeker ook een andere vorm van samenleven. Er zouden meer tevreden mensen rondlopen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-07-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barst in CD&V

  Leterme heeft de begroting afgesloten met een overschot van 100 miljoen euro doch dat was zonder de waard, in dit geval Vlaams minister Chris Peeters, gerekend die enkel de 400 miljoen Vlaams overschot wil overhevelen naar de Federale begroting indien er op 15 juli een vis in de pan ligt. Dat zint dan weer Leterme niet en zodoende is er een kleine scheur in het grote CD&V. Misschien begint Leterme al spijt te krijgen dat hij Peeters langs een achterpoortje de Vlaamse regering heeft binnengeloodst. Niet iedereen begrijpt hoe Peeters Vlaams minister is kunnen worden zonder dat hij aan verkiezingen heeft deelgenomen maar ja, we leven in België nietwaar.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Iedereen die geïnteresseert is in mijn geplaatste teksten mag deze copywriten en/of gebruiken. Mijn bedoeling is om de mensen een zo juist mogelijke informatie te brengen en deze te verspreiden. Wij hebben recht op eerlijk, ongecensureerd nieuws. Diegenen die mijn artikels met argumenten willen aanvechten zijn altijd welkom.
  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Brussels Journal

 • E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !

  Een interessant adres?

  Bedankt voor uw bezoek
  http://blog.seniorennet.be/uitkijktoren/

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!