Gebruik dan deze code !
My Place (Lente)
Spreekwoorden:


Link van de maand "juli 2008".
Bereken je wandelafstanden.

Pedometer


Het Weer


Maak uw keuze...

Voor de bijhorende tekst maak keuze 2.
Voor een foto neem keuze 1.
De oudste, Vicky (18) een meid die weet wat ze wil, met een sterke wil en met een klein hartje. Opleiding: Unif Antwerpen "Handelsingenieur". Piano speelt zij reeds vanaf haar 5de. Sinds 1,5 jaar is er een andere man(sniff hehe)in haar leven, Tom.
Dan is er mijn zoon Dave (15), "A Good Looking" en gevoelige kerel. Sport is zijn leven, vooral voetbal. Ook op "school" werkt hij hard om zich te bewijzen, waar hij in slaagt. Beide zijn schatten, en ik ben fier op MIJN kinderen.
ONE-LINERS
1.Vergeven verplaatst je van de rol van slachtoffer in die van winnaar.
2.Veel mensen hebben de eerste stap gezet, met elke stap daarna vergroot je de waarde van je eerste stap enorm.
3.De sleutel tot geluk is niet je problemen oplossen, maar je houding tegenover je problemen veranderen.
4.Woede maakt je kleiner, terwijl vergeving je dwingt om uit te groeien boven wat je was.

Moppen Top 10


Lotto





Recepten Online...

WebChef
Doorzoek  recepten!

Soduku



Aantal Bezoekers


Inhoud blog
  • Wandelen..
  • Wandelen..
  • Wandelen..
  • Donderdag..
  • Dinsdag...
  • Maandag,,,
  • Wandelen..
  • Zondag..
  • Zondag..
  • Woensdag...


    Horoscoop

    Ram
    Stier
    Tweelingen
    Kreeft
    Leeuw
    Maagd
    Weegschaal
    Schorpioen
    Boogschutter
    Steenbok
    Waterman
    Vissen

    Jukebox (werkt echt)

    Foto

    Menu v/d Dag en meer...

    Foto

    Foto's

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    MIJN DAGBOEK

    31-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag 31/7...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Laatste dag van de maand weeral,,, redelijk wat werk vandaag, zoals gewoonlijk op maandag.
    Voor de rest een vrij gewone dag,, niks speciaals, vanavond naar UGC, avant premiere van een tekenfilm "MIDSUMMER DREAM" Deze film is een fascinerende animatiefilm naar het beroemde verhaal A Midsummer Night's Dream van William Shakespeare.
    Dave gaat mee,, of beter gezegd hij komt naar Rooseveldplaats en dan gaan we samen naar UGC.
    Film begint om 19.30 u, dus op tijd thuis om nog vroeg in bed te kruipen, morgen weer vroeg op,, en zelfs 3 dagen na elkaar,, heb deze week mijn 4/5 tijdskrediet op donderdag,, daar het voor het werk beter uit kwam.
    Om 21.30 u thuis,,, nog effe tv en blog bijwerken,,, en nu binnen 10 min. gaan slapen,,, !! Tot morgen,,,

    31-07-2006, 22:20 geschreven door JOHNN


    30-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 85...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag geslapen tot een uur of 7, Sonia iets langer.
    Samen naar de bakker, pistoletjes gaan eten met een lekkere kop koffie, en dan een wandelingetje door Dendermonde, langs het Vest, en langs de Dender,, zo tot op de Markt, waar het vandaag "1000 Zonnen en Garnalen" evenement van start gaat.
    Verder langs de Brusselsestraat en daar nog eerst een koffie ,, en daarna een pintje gedronken, en dan verder naar huis terug.
    Beetje voor 15.00 u moest ik de bus nemen, zoals ik een van de vorige verslagen heb verteld had ik vandaag een afspraak om naar een kamer te gaan kijken, maar zoals ik al wel vermoede,,,, was het niet veel zaaks, ik werd al bijna depressief alleen bij het zien van deze kamer,,,, nee dit kan ik echt niet doen.
    Er komt ooit wel eens iets goeds,, hoop ik!!!!
    Heb vandaag mail gekregen uit het verre Afrika,,,, Mali,,, van mijn nicht Suzy,, (meer info) dingen om over na te denken,, goede raad eigenlijk,,!! Die kan ik wel gebruiken,,,,,,

    30-07-2006, 21:39 geschreven door JOHNN


    29-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa markt Sint-Niklaas...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze ochtend naar Dendermonde, tegen 11.00 u aangekomen met de bus.
    Samen met Sonia daarna terug de bus genomen richting Sint-Niklaas, kramen van over heel Europe en zelfs Turkije.
    Optreden van Flamenco danseressen terwijl we een assortimentje van lekkers konden opeten,, Spaanse en Griekse specialtiteiten,, en een glaasje Sangria met vers fruit.
    Daarna langs alle kraampjes, vele waren de moeite... mooi handwerk,, o.a. uit Lapland, Letland enz.
    Verder een terrasje gaan doen,, en door de Stationstraat terug gewandeld naar de bus, zodat we rond een uur of 18 terug in Dendermonde waren.
    Afgestapt aan de Oude Vest,, en nog een lekkere "Croque" gaan eten,, allee lekker,, we hadden er al beter gegeten,, maar ok ,, het smaakte toch.
    Daarna naar huis,, nog beetje tv gekeken,, en dan naar bed.

    29-07-2006, 00:00 geschreven door JOHNN


    28-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 83...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik vond het vandaag heel vochtig warm weer,, het mag stillaan wat minderen nu,, en blijkbaar zal het ook zo zijn volgende week,, toch volgens de laatste vooruitzichten,,
    Straks even naar Antwerpen,, naar UGC,, maar het aanbod word beperkt,, alleen " PIRATES OF THE CARRIBEAN" maar die ga ik binnen een paar weken zien met Dave, de rest heb ik gezien of heb ik geen interesse voor, van het huidige aanbod heb ik er 11 gezien,, 1 die ik dus later ga zien,, en 4 geen interesse,, en dan nog 2 "misschien",, dus waarschijnlijk een van deze 2,, we zien wel.!!

    Het is "
    OPAL DREAM" geworden,,,: Mooie gevoelige film... 9/10....

    Pobby en Dingan zijn onzichtbaar. Ze wonen in Lightning Ridge, een opaalstadje ergens in Australie en zijn bevriend met Kellyanne, de negenjarige dochter van een opaaldelver. Dat Pobby en Dingan onzichtbaar zijn is niet vreemd want ze zijn de denkbeeldige vriendjes van Kellyanne, maar zij is erg gelukkig met de twee. Dat in tegenstelling tot haar oudere broer Ashmol die meent dat zijn zusje maar eens volwassen moet worden. Als Pobby en Dingan plotseling verdwijnen krijgt Kellyanne een mysterieuze ziekte. Tegen alle verwachtingen in is het Ashmol die het dorpje oproept te helpen met het zoeken naar de beide ‘vermiste personen’. De zoektocht maakt heel wat indruk in het plaatsje, niet alleen op Ashmol maar op alle betrokkenen. Stilaan komen ze erachter dat ze niet alles eerst hoeven te zien om het te geloven.

    Morgen naar Dendermonde,,, en zondag ga ik kijken naar een andere studio in de buurt van Rooseveltplaats , heb mijn twijfels,, maar ik ga toch even kijken,, "You never know".

    28-07-2006, 21:28 geschreven door JOHNN


    27-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 82...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als je vroeg vertrekt kan je al zien dat het s'morgens al wat later licht word, stilletjes aan beginnen we de zomer al af te tellen.
    Vandaag zou het weer veranderen, en ze hadden gelijk,, deze voormiddag een ferme plensbui, die wel welkom was,, maar met gevolg dat het in de keuken nog warmer was....
    Om 14 u naar huis,, even nog een omweg langs UGC, er was een probleem met een bevestiging van een "Avant Premiere" de vorige week, de uitnodiging was voor 24/07 en de bevestiging die later kwam was voor 25/07,, wat volgens hen niet kon,,, dus even de mails gebracht (zoals  beloofd)... die wat NIET kon toch bevestigde. Probleem opgelost!!!!
    De rest van de dag is gereserveerd om te kuisen,, te rusten en beetje tv kijken,, en natuurlijk het "Blog" bij te werken.

    Ik wil nog even en vervolg breien aan het verslag van gisteren,, en hier een antwoord publiceren van iemand die het blijkbaar niet kan laten,,,,,,

     
                  Wens niet meer in discussie te gaan, maar als je schrijft dat je van ..... houd laat je dat merken op een positieve manier en niet zoals je bezig bent zoals ik op je blog kan lezen. Wanneer men echt om iemand geeft en lief heeft liegt men niet tegen die persoon en tracht men de gezamenlijke vrije tijd tesamen door te brengen. Lees veel verdriet en pijn bij je vriendin en kan haar best begrijpen wanneer ik jullie blogs lees. Zelf behandel ik nooit mijn vriendin zo. Ben per toeval op jullie beide blogs terecht gekomen. Het doet me pijn te moeten vaststellen dat er nog mensen die niet menen wat ze zeggen, mijn vorige vriendin deed dat ook en de dag dat ze mij financieel niet meer nodig had werd ik gedumpt niet tegenstaande ze mij ook graag zag.

    Mijn vraag wie geeft u het recht, hoe weet u wat ik meen of niet meen, en met welke problemen ik worstel ?????

    Met deze mijnheer Hilaire heb ik u geblokkeerd.... en dit is het laatste woord dat ik hier aan verspil...!!! Get a life......!!!

    27-07-2006, 20:10 geschreven door JOHNN


    26-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 81...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Blijkbaar vinden sommige mensen het nodig om zich te mengen in persoonlijke zaken via je blog, ok misschien met de beste bedoelingen, maar dan nog, ik denk niet dat dit daar voor bedoeld is,, je kan je medeleven soms laten blijken, maar je mengen en gaan bemiddelen tussen mensen, dat kan je niet zonder alle gegevens te kennen.
    Dit gezegd zijnde,,, mogelijk word het vandaag de laatste stuiptrekking van de "Hittegolf" maar een die nog wel kan tellen,, tot 36°C.
    Straks tegen 9.00 u naar de dokter, bloedruk enz even laten nakijken, vandaar naar Aldi en dan terug naar huis.
    T-shirts gekocht in Aldi,,, 3,79 € voor 2,,, prima om te gaan werken,, alleen,, moet er op letten dat ik geen XXL maar XL koop nu,, zijn wat groot,,, maar om te werken is dat geen probleem.
    Blijf thuis, afspraak maken voor volgende week donderdag, moet wat laten nakijken.. bloedtest op reuma... (als een mens wat ouder word hé!!!) Dat had ik enkele jaren geleden reeds eens moeten laten doen van hem,, maar heb dat niet gedaan,, dit keer zal ik het maar doen,, !!
    Heel de dag aan het "Blog" gewerkt,, ik stop er mee,,, morgen vroeg op,, 4.45 u.


    26-07-2006, 21:16 geschreven door JOHNN


    25-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 80...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag weer een mijlpaal, 2/3 van het dieet is achter de rug. Nog wel 40 moeilijke te gaan,,
    Was reeds voor mijn wekker wakker, slecht geslapen,, te veel liggen denken,, aan zovele dingen.
    Op het werk,, alles in orde, morgen vrije dag, denk dat ik in Antwerpen blijf,, ze verwachten tot 36°C en dan 5 u bus,, pfff.

    Op tijd vertrokken,,, en gaan zwemmen,, had vandaag echt last van de wamte,,, en voelde me niet echt zoals het moet !!

    21 u Terug thuis,,, en ga een uurtje slapen, straks nog even kijken naar CSI... en dan naar bed!!!!

    25-07-2006, 21:24 geschreven door JOHNN


    24-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 79...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heel vroeg uit de veren, 4.45 u, en om 13 u reeds gedaan,,, met dit weer best leuk,, !!
    Vandaag de eerste dag van het dieet in " Overdrive ",,, als die volgende 41 nog gaat als vandaag,, dat gaat het van een leie dakje,,
    Eerst een douche dan iets eten,, en om 17.30 u vetrek ik naar Antwerpen, eerste even gaan kijken op het adres dat ik kreeg voor een gemeubelde kamer,, dan naar een "Avant Premiere" van "The Lake House", met Sandra Bullock en Keanu Reeves, denk wel dat dit een goeie film is..

    Zoals ik dacht... Prachtfilm... en even verrast als ik zie dat Willeke van Amerlo er in meespeelt als de moeder van Sandra Bullock:
    Deze filmkrijgt van mij 9,5/10

    "The Lake House":

    Dr. Kate Forester (SANDRA BULLOCK) voelt dat de tijd gekomen is voor enige verandering in haar leven. Ze geeft haar praktijk in het provinciale Illinois op voor een job in een druk ziekenhuis in grootstad Chicago. Eén ding laat ze echter niet zo graag achter en dat is het schitterende en prachtig gelegen huis dat ze er huurde, een ruim en ingenieus ontworpen toevluchtsoord met grote ramen die uitzicht bieden over een rustig meer. Kortom, een plaats waar ze echt zichzelf is kunnen zijn.

    Het verhaal begint op een winterse ochtend in 2006. Onderweg naar de stad, laat Kate een kattebelletje achter voor de volgende huurder van het huis bij het meer. Ze vraagt hem om haar post door te sturen en merkt op dat de onverklaarbare geschilderde sporen die hij bij de voordeur kan aantreffen er al waren toen zij in het huis trok.

    De nieuwe huurder krijgt bij zijn aankomst echter een heel ander beeld te zien. Alex Wyler(KEANU REEVES), een getalenteerde en tegelijk gefrustreerde architect, is aan de slag op een nabijgelegen werf. Hij vindt het huis bij het meer in een vreselijke staat: verwaarloosd, onder stof en vuil en overgroeid met onkruid. En sporen zijn nergens te vinden.

    Het huis heeft voor Alex een bijzondere betekenis. Het werd in voorspoediger tijden opgetrokken door de vader (CHRISTOPHER PLUMMER) van wie hij inmiddels totaal vervreemd is, een gerenommeerd architect die een succesvolle carrière verkoos boven zijn gezinsleven. Alex voelt zich in het huis tot rust komen en legt er zich op toe om het domein in zijn oorspronkelijk pracht te herstellen. Hij ziet Kates briefje over het hoofd, tot hij enkele dagen later, tijdens het onderhoud van de verweerde pier een zwerfhond tussen de pas geverfde delen richting voordeur ziet lopen, daarbij sporen achterlatend, precies waar ze volgens Kate al te zien geweest waren.

    Een verbijsterde Alex schrijft terug met de mededeling dat het huis leegstond toen hij er aankwam en verwondert er zich over dat zij al van de hond leek af te weten. Kate, die er pas een week eerder uit trok, denkt dat hij een of ander flauw spelletje met haar wil spelen en dient hem prompt van repliek.

    Gewoon uit nieuwsgierigheid, welke dag is het daar?

    14 april 2004.

    Nee, zegt zij. 14 april 2006.

    Dezelfde dag maar met twee jaar verschil tussen...

    Is zoiets mogelijk?

    Naarmate Kate en Alex hun correspondentie via de brievenbus van het huis bij het meer voortzetten ontdekken ze dat ze inderdaad, hoe ongelooflijk het ook kan lijken, met een tijdsverschil van twee jaar leven. Elk bovendien op een ogenblik dat ze hopen af te rekenen met teleurstellingen uit het verleden en op zoek gaan naar een nieuwe start. Vanuit de ongewone band die hen verenigt geven ze zichzelf met elke week die voorbijgaat meer bloot. Ze onthullen veel over hun geheimen, hun dromen en twijfels en worden stilaan verliefd op elkaar.

    Vastbesloten om de afstand die hen scheidt te overbruggen en het mysterie achter hun buitengewone band te ontsluieren, dagen ze het lot uit door een ontmoeting te plannen. Maar elke poging om hun gescheiden werelden in elkaar te passen, houdt het risico in dat ze elkaar voor altijd kwijt raken.

    Een echte aanrader....

    Vandaag een moeilijke dag, smsje gestuurd naar mijn familie,,,, spijtig genoeg geen antwoord,, toch blij dat ik het stuurde. Dan maar in gedachte.....

    Het dieet,, NO PROBLEM....

    24-07-2006, 23:28 geschreven door JOHNN


    23-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 78...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag om 9.30 u gaan we (Dave en ik) naar Antwerpen, eerst even langs Mac Donnald, daar kan je onbijten voor 2,45 €.
    Daarna gaan we even langs de "Vogelmarkt", verder op de dag ,,, moeten we nog een keuze maken,, normaal gingen we fietsen,, maar de mogelijkheid van UGC ligt ook nog open,, we zien straks wel.
    De rest van het dagverslag volgt straks wel......
    Voila het is UGC geworden, samen met Dave eerst naar "Over the Hedge" leuke film, goe gelachen,,
    Dan een "broodje gezond" bij Panos,, tegen 15 u breng ik Dave naar de bus, hij wil op tijd thuis zijn,, ze gaan mosselen eten,,
    Ik keer terug naar UGC om nog een film me te pakken, dit maal is het "The Fast and the Furius,, Tokyo Drift" zoals ik al schreef in de rubriek "Tips van bezoekers" (Filmtips) bij Seniorennet, veel kitch weinig inhoud... wel "Bangelijke" auto's.
    Rond 18.30 thuis,, en effe naar Sonia gebeld,, nu nog wat tv kijken boterhammetje eten en dan vroeg gaan slapen,, heel de week om 4.45 u uit mijn bed om te gaan werken,, 2 dagen naar Olen en daarna tot 8 augustus naar Umicor te Hoboken.

    23-07-2006, 21:15 geschreven door JOHNN


    22-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 77...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze ochtend nemen we de bus naar Sint-Niklaas, waar Sonia afstapt aan het Waasland Shoppingcenter.
    Ik rij door, eerst tot aan het station te Sint-Niklaas en daar de bus naar Antwerpen linkeroever, daar over op tram 3 tot thuis.
    Even rugzak leeg maken, en wat verfrissen,, en dan naar de wasserij,,
    Tegen 14 u Dave gaan halen,, we gaan wat fietsen,, eerst leek het weer niet al te best, maar tegen dat we vertrokken was het alweer schitterend weer.
    Rustig tot Kapellen, terrasje iets gaan drinken,, en dan naar huis.
    Deze avond rustig tv kijken, blog aanpassen van de voorbije dagen,, en morgen is er een nieuwe dag. Plan is morgen ook te gaan fietsen,, ALS het niet te warm is,, dat zien we dus morgen wel.
    Vanaf maandag gaat het dieet in "OVERDRIVE" die laatste dagen (vanaf maandag nog 42) ga ik over naar max. 1200 Kcal per dag... zou graag die laatste periode er nog een goeie 10 kg afkrijgen.... Daarna is het de bedoeling dat ik terugschakel naar het huidige dieet, maar op de vrije dagen normaal eet.. en blijven alleen de dagen dat ik werk "Dieetdagen"....

    22-07-2006, 20:36 geschreven door JOHNN


    21-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 76...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was weer warm vannacht,,, gezweet ,, pfff.
    Vandaag rond 10.00 u naar de bakker, beetje verse pistolets halen,,
    Na het late ontbijt en effe rusten,, nieuws kijken,, en dan naar buiten, veel te goed weer om binnen te zitten.
    We gaan een reeks terrasjes van Dendermonde gaan verkennen,, best leuk met dit weer,,, een fris kriekje,, hier een koffietje daar,,, enz,, best vol te houden,,,
    Tegen 18 u afzakken naar de Griek,,, nee, nee wees gerust.... deze keer maar een kleinigheidje,, een Mezze schoteltje,, met wat brood en een glaasje Retsina..
    Dan naar huis en met de ventilator erbij was het prima,, nog een goeie film op tv,, "The Transporter" en dan tijd voor bedje,,, pfffff terug zo warm,,, dan maar een natte handdoek mee,,,,

    21-07-2006, 00:00 geschreven door JOHNN


    20-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 75...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze morgen vroeg zijn we (Sonia en ik) vertrokken naar Blankenberge,,  in deze periode is dat makkelijk vanuit Dendermonde  met een rechtstreekse verbinding.
    Prachtig weer,,, en ook aan de kust een dikke  30°C.
    Eerst een koffietje bij aankomst, en dan even gaan kijken hoever het staat met het appartement van Sonia, volgens de vertegenwoordiger van de bouwfirma kan het klaar zijn tegen half september,, dus het begint te korten,,,!!
    Daarna een lekkere steak gaan eten (jaja... ik weet het,,,,vanaf maandag extra de riem erop), en zal ik maar zwijgen over de ijsjes,,, (yep, goed gelezen IJSJES dus meervoud) en ik verzeker je die laatste telde nog eens voor 2... ongeveer een halve kilo vers fruit,, mmmmmmm en 3 grote bollen ijs.
    Had er een foto  moeten van trekken,,,,
    Tegen  21 u de  trein op naar  Dendermonde,,, zodat we rond  23 u  thuis aan kwamen. 't Was een toffe dag... bedankt schat...!!!
     



    20-07-2006, 00:00 geschreven door JOHNN


    19-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 74...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Goed geslapen, tot 7.00 u. De plannen voor vandaag,, eerst hier wat opruimen en afwassen, en ik denk straks rond 10.00 u dat ik de auto ga kuisen, en wat te drinken in huis halen.
    Daarna naar Auto 5 de auto er afzetten voor nieuwe olie, afspraak is rond 13 u, daar je daar nooit zeker bent wanneer men er aan begint ga ik hem daar zetten rond 12.00 u, zo blijft er ruim tijd om een fietstochtje te maken.
    Hopelijk is het te doen om te gaan fietsen,, zal wel lukken rustig aan. Plan was richting Nederlandse grens te fietsen, en tegen 5.30 u terug en auto gaan afhalen.
    Daarna douchen en omkleden opm naar Dendermonde te vertrekken.
    Vandaag veel water drinken, en extra dieet,,, heb gistereavond na wat ik mocht eten nog een paar eieren gebakken met tomaat,,mmm,, dus moet dat vandaag uitsparen,, (een zwak moment).
    Morgen een dagje naar de zee,,,, hopelijk houden ze nog een beetje goed weer over,, maar ik denk dat dit wel zal lukken. !!!!
    Bij aankomst te Dendermonde nog met Sonia een terrasje gaan doen, het was veel beter buiten dan binnen,,,

    19-07-2006, 00:00 geschreven door JOHNN


    18-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 73...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag om 5.00 u vertrokken, iedereen was op het werk aan het puffen en het heigen, vandaag zo een  35° C, een echte "hittegolf", maar het ging mij eigenlijk vrij goed af.. Morgen zo maar even tot 37° C. In Hoboken op de Kioskplaats nog effen naar de GB,, en dan naar huis waar het eigenlijk vrij goed van temperatuur is.
    Wou even een slaapje doen, maar het lukt niet,, dus dan maar mijn blog wat aanpassen.
    Normaal wou ik naar UGC, maar weet het nog niet,,, misschien de late vertoning ??
    Ik blijf thuis, het is te warm,,, dus beetje tv kijken,, en vroeg naar bed denk ik,, het was enkele dagen heel vroeg !!

    18-07-2006, 20:02 geschreven door JOHNN


    17-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 72...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze ochtend heel vroeg vertrokken,, was al om 5.30 u aan het koken,, tegen dat de rest begon was ik met een heel deel werk klaar.
    Zo kon ik rustig aan de dagschotel beginnen, en moest ik me niet opjagen,,,
    Vroeg begonnen wil natuurlijk zeggen vroeg naar huis,,
    Deze avond met Vicky naar een "Avant Premiere" van "When a Stranger Calls".. ik wacht haar op aan de Fr.Rooseveldplaats.. film begint om 19.30 u.

    Mijn beoordeling: 5/10 - Spannend van in het begin,, maar het einde word snel afgehandeld,, zeker niet "wauw".

    In een afgelegen huis op een heuveltop installeert Jill Johnson (Camilla Belle) zich voor een routineavondje babysitten. Vermits de kinderen vast slapen, heeft ze tijd om het prachtige huis te verkennen. Ze doet dus de deur op slot en zet het alarm aan. Maar als ze een serie mysterieuze telefoontjes krijgt van een vreemde die erop aandringt dat ze gaat kijken of de kinderen oké zijn, begint Jill te panikeren. Haar angst verandert in regelrechte paniek als ze de politie contacteert om de oproepen te laten nasporen en ze verneemt dat die van in het huis komen. Jill zal al haar kracht moeten gebruiken als ze zich wil verweren en levend uit het huis geraken.

    En nu niet te laat naar bed,, morgen weer vroeg op 4.45 u en de laatste dag werken deze week.. te Hoboken bij Umicor.
    Dieet gaat nog prima,, zelfs beter dan de vorige dagen.





    17-07-2006, 21:55 geschreven door JOHNN


    16-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 71...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Uitgeslapen deze morgen, was bijna 9.00 u... dat gebeurt me niet dikwijls.
    Rond 10.00 u vertrek ik naar Antwerpen... ik ga wat wandelen in de zoo.. En rond een uur of 15.00 naar UGC "Lucky number Sleven"...
    Ik ga nog even mijn fiets in orde maken,, banden oppompen enz, woensdag ga ik fietsen.
    Eerst de auto afzetten aan Carefour "Auto5" voor nieuwe olie,, dan naar huis fiets gaan halen en we zullen we wel zien waar we uitkomen, maar dat verhaal krijg je woensdagavond wel, en de rest van het dagverslag is voor straks...

    "Lucky number Sleven" Mijn beoordeling: 8,5/10
    Slevin (Josh Hartnett) komt naar New York om zijn vriend Nick Fisher op te zoeken, maar hij treft zijn appartement leeg aan. Buurvrouw Lindsey (Lucy Liu) vertelt hem het vermoeden te hebben dat Nick in de problemen zit. Dit vermoeden wordt al snel bevestigd wanneer de handlangers van The Boss (Morgan Freeman) op de stoep staan. Zij zien Slevin aan voor Nick en brengen hem naar The Boss, omdat die nog een appeltje te schillen heeft met Nick. Slevin belandt in een web van intriges waarin New Yorks grootste maffiabazen hem als pion gebruiken. Al snel lijkt het voor Slevin onmogelijk om uit deze uitzichtloze situatie te ontsnappen.


    17.00 u Ben thuis,goede film, onverwachte wending,, veel bloed ,, amai.. maar hij was goed,, goede acteurs, Morgan Freeman, Ben Kingsley, Bruce Willis enz.
    Alleen het wandelen was niet zoals voorzien, was mijn abonnement vergeten van de zoo,,, dan ben ik maar in het stad gaan wandelen, was ook tof, goed weer, koffietje gaan drinken,, en overal wel wat te zien in Antwerpen met deze dagen.

    Nu nog rond 18.00 wat eten, en tv kijken, ,daarna vroeg bed ik,, ik ga vroeg werken, (Masterfoods) te Olen, kan binnen wanneer ik wil dus,, tegen 6.00 begin ik te koken,, dan heb ik het makkelijk later in de voormiddag, en moet me niet haasten, de maandag is er altijd veel voorbereiding,,,



    16-07-2006, 17:16 geschreven door JOHNN


    15-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 70...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze ochtend al om 7.50 u in de wasserij. Daarna mijn belastingbrief in de bus gaan steken op Italiëlei (belastingkantoor) en daar na naar Rooseveldplaats, heb daar afgesproken met Dave om naar "Cars" te gaan kijken in UGC, een cartoon maar echt grappig. Daarna de bus genomen naar Wijnegem Shoppingcenter, Gewoon maar wat gaan wandelen. Rond 19.00 u de bus naar Antwerpen,, en vandaar richting huiswaarts !!!
    Voel me wat verkouden, misschien van de klimaatregeling in UGC die stond vrij hoog, en als je dan buitenkomt waar het zo warm is,, allee denk ik he!!!
    Nog wat tv kijken,,, en vroeg gaan slapen denk ik !!!

    15-07-2006, 00:00 geschreven door JOHNN


    14-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 69...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Laatste werkdag van de week,,, 5.30 u uit bed,,, en om 6.00 u naar Masterfoods te Olen,, leuke job en toffe mensen om mee te werken.
    Deze namiddag belastingbrief ingevuld,, moet tegen 19de binnen zijn. Daarna douche en eerst naar Mobistar, kan niet via gsm opladen,,
    Nu naar UGC,  "United 93" gaan kijken..

    De film gaat over United Airlines vlucht 93 van 11 september 2001 die door terroristen werd overgenomen.
    De passagiers kwamen door gesprekken op hun mobiele telefoons erachter dat andere vliegtuigen al in de torens van het WTC waren gevlogenen dat hun vliegtuig op weg was naar Washington D.C....

    De film laat zien hoe de passagiers besloten hun leven op te offeren en het vliegtuig te laten neerstorten voor het zijn bestemming kon bereiken.
    De film zal de gebeurtenissen van de vlucht van 90 minuten realtime weergeven, opgenomen met handheld cameras, en is gemaakt met de volledige steun van de families van de omgekomen passagiers.

    Heb wel mijn bedenkingen in de film komt de luchtmacht te laat om het vliegtuig neer te schieten,,, Volgens mij,,, kwamen ze niet te laat !!!

    Word een filmweekje,, vandaag, morgen, maandag een "Avant Premiere", dinsdag.....



    14-07-2006, 23:48 geschreven door JOHNN


    13-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 68...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze ochtend vroeg op,, 4.45 u, richting Umicor in Hoboken.
    Op het werk de belastingen gebeld te Dendermonde, daar kreeg ik te horen dat ik mijn vraag kan stellen via mail,, dat is makkelijker,, dus deze namiddag mailen.
    Voor de rest een rustige werkdag, reeds veel mensen in verlof op het fabriek, dus voor ons minder werk in de keuken.
    Thuis gekomen om 15 u, eerste even rusten, dan de bewuste mail verstuurd en rond 17 u gegeten.
    Rustige avond want heb slecht geslapen deze nacht.
    Ik ga om 21 u slapen,,  kan mijn ogen niet openhouden,,,  en morgen is het  om  5.30 opstaan,, en richting  Olen.

    13-07-2006, 20:05 geschreven door JOHNN


    12-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 67...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze voormiddag naar de belastingen op Italiëlei, denk dat daar zeker 500 mensen staan aan te schuiven, gelukkig moet ik op het 4de verdiep zijn, en daar staan slechts 4 mensen aan te schuiven.
    Na 20 minuten weet ik dat ik voor niks ben gekomen, daar ik in 2004 te Dendermonde woonde moet ik naar daar, of proberen het telefonisch te regelen, wat ik dan ook zal proberen.
    Te voet naar de F. ROOSEVELTPLAATS nog effe een koffietje op een terras, en dan de bus op richting Merksem, papieren gaan afgeven op het ACV.
    Doorgestapt naar Carefour, dringend brood en nog wat kleinigheden en dan tram op naar huis.
    Deze namiddag kuisdag,,
    15.45 u,, Effe rust,, badkamer nog,, en het is weeral proper,, gelukkig is het niet te groot.!! :)
    16.25 Gedaan met kuisen,,
    Straks nog wat eten, heb 2 lekkere pistoletjes meegebracht,, en vanavond beetje tv kijken,, morgen op tijd uit bed, 4.45 u, t'is morgen naar Hoboken (Umicor)


    12-07-2006, 18:05 geschreven door JOHNN


    11-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 66...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag keuken Telenet, goeie keuken, en toffe mensen om mee te werken.
    Bezoekje van mijn rechtstreekse bazin "District manager (Martine), en de Big Chief,, "Regionaal directeur" Ed, besprekingen met de klant (Telenet). Vrij rustig, je voelt het dat verlofperiode is,,,,
    Daarna even goeie dag gaan zeggen  op mijn oude werkplaats,,  Bloso  Willebroek,  (Hazewinkel)  was nu toch in de buurt.. Drukke vooruitzichten daar, binnen een kleine 2 weken een wereldbeker wedstrijd,, zo een kleine 1300 deelnemers.. in keukentermen zo een 1800 maaltijden per dag, (niet iedereen eet daar he!!)
    Dan naar huis,, vanavond effe niks doen, wat tv kijken, nog een douche en vroeg gaan slapen denk ik,,
    Morgenvroeg naar ACV en dan naar de belastingen "Cross my fingers" ,,, daarna kuisdag denk ik !!!
    Moeilijke dag met het dieet vandaag,,, raar he,, gaat soms weken goed,, en dan zit er zo een rotdag tussen,, maar allee,, het ging nog wel hoor !!

    11-07-2006, 21:13 geschreven door JOHNN


    10-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 65..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag naar Herentals gaan werken,  "Siemens  Atea",  grote keuken toffe ploeg om mee te werken.
    Bij thuiskomst een mailtje van UGC, uitnodiging voor deze avond  voor "Avant-premiere" van Superman.
    Dave gebeld die maar wat graag mee gaat, voordeel van UGC abbonee te zijn is dat je bij avant-premieres iemand GRATIS mag meenemen, twee weken geleden was het op een dinsdag en ben ik met Sonia geweest.
    Minder tof was bij thuiskomst een rits rekeningen,, pffff ,,
    Morgen is het naar Mechelen, "Telenet" en dan is het woensdag vrije dag, en naar de belastingen :(, maar ja wat moet dat moet zeker. !!!

    Superman Returns

    Na een jarenlange mysterieuze afwezigheid, keert de Man van Staal terug naar de aarde in de epische actie/avonturenfilm Superman Returns. Een wervelend nieuw hoofdstuk in de saga van één van de meest geliefde superhelden ter wereld.
    Terwijl een oude vijand een complot sluit om hem eens en voor altijd krachtloos te maken, wordt Superman bovendien geconfronteerd met de hartbrekende realiteit : de vrouw waarvan hij houdt, Lois Lane, leidt haar eigen leven gewoon verder. Of toch niet?
    Superman zal in elk geval moeten proberen om de afstand die tussen hen is ontstaan te overbruggen. Dat allemaal in een wereld die heeft leren overleven zonder hem.
    In een poging om de wereld te behoeden voor een catastrofale vernietiging, onderneemt Superman een gevaarlijke tocht, die hem van de diepste oceaan tot ver buiten onze atmosfeer brengt.

    Goede film, bangelijke "special effects"..

    10-07-2006, 23:29 geschreven door JOHNN


    09-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 64...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze morgend uitgeslapen,,, ???? Of dat was de planning toch,,, om 6.30 was ik er al uit... kon niet meer slapen, dan maar naar het nieuws gaan kijken en een koffietje gedronken,,,
    Rond 10 met ons tweetjes naar den bakker, en om 12.05 u de bus naar Sint-Niklaas, we gaan naar de cinema, eerste een terrasje aan het station en een wandelingetje door de Stationstraat.
    Tegen 14.15 u naar Siniscoop we gaan kijken naar "Just my luck":

    "Ashley (Lindsay Lohan) is het meest gelukkige meisje in New York City. Haar carrière verloopt schitterend en ze leeft een leven vol met glamour en romantiek. Jake (Chris Pine) is de meest ongelukkige kerel die er is. Zijn leven is één grote opeenstapeling van mislukkingen en gemiste kansen. Alles verandert echter voor Ashley en Jake wanneer ze mekaar ontmoeten tijdens een gemaskerd bal, mekaar kussen en op miraculeuze wijze hun geluk uitwisselen. Ashley ziet haar superleventje in rook opgaan terwijl Jake eindelijk eens de wind in de zeilen heeft. Ashley smeedt echter het snode plan om hem op te sporen en haar geluk terug te stelen. ..."

    Daarna juist op tijd voor Sonia haar trein naar huis toe, ik mag nog wat wachten,, 17.19 u,, maar bus is niet op tijd dan maar een andere maar met een langer traject,, dus een beetje later thuis,, Nu nog iets eten, wat tv kijken, en dan vroeg naar bed, morgen gaan werken te Herentals.


    09-07-2006, 20:06 geschreven door JOHNN


    08-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 63..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eerst naar de wasserij, en dan de bus naar Dendermonde, aankomst daar 11.54 u.
    De rest van het dagverslag zal voor morgenavond zijn, wanneer ik terug ben.
    Voila terug,, Bij aankomst eerst een "bloemeke" gaan kopen Sonia was jarig dus,,,
    De rest van de dag was echt tof... eerste effen thuis wat uitpuffen,, en dan rond 15 u vertrokken.. gaan wandelen terrasje gaan doen om de markt van Dendermonde.
    Daarna LEKKER gegeten,, bij Zorba... Grieks,, maar dat hadden jullie waarschijnlijk wel begrepen.
    Eerst als apperatief een Ouzo,, mmm, dan een grote Mezé schotel (vele kleine porties van verschillende griekse gerechten),,, pffff na 60 dagen dieet was dat niet makkelijk, maar het lukte hoor,,, samen met een flesje Retsina (witte wijn die rijpt op dennenhouten vaten), en daarna nog een lekkere Baklava (gebak dat druipt van de honing)  met een koffie een Metaxa (Griekse cognac)... Niet gewoon wat te drinken, en natuurlijk "Een stuk in mijn voetekes". En nu beginnen de volgende 60 dagen van het dieet. (Allee nog maar 56 eigenlijk)
    Daarna naar de markt waar we nog genoten van het optreden van Johan Verminnen.. gewoon SUPER.
    Wandelingetje naar huis, nog effe tv gekeken,, en dan gaan slapen,,,, of toch bijna. :)
    *** Schatje ik zie je graag ***....................

    08-07-2006, 00:00 geschreven door JOHNN


    07-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 62..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen t'Was vroeg, 4.45 u op,, op het werk was het rustig,, kalme dag, veel mensen die een extra dagje hebben genomen of reeds in verlof? Na het werk een onaangename afspraak,, heeft dan nog lang geduurd ook,, pfff.. en resultaat,,, eigenlijk weinig of niks,,, !!! Zoals overal " trek je plan",, soms... allee ja we zien wel..
    Kinderen hebben gebeld,, Dave nog altijd veel pijn en sterk gezwollen gezicht,, hij heeft een vriend van school die enkele dagen komt logeren, dat zal zijn aandacht van zijn tanden wat wegpakken.
    Vicky ging bij haar vriend helpen in zijn huis,, (verbouwingswerken).
    We staan weeral voor het weekend, ik hoop dat het wat word,,, afwachten is de boodschap!!
    Het dieet word een gewoonte,, dus eigenlijk geen probleem..
    Normaal naar UGC maar viel in het water,, letterlijk,, was hier serieus aan het regenen,, zal voor een andere keer zijn,, Zal maar wat tv kijken, morgenvroeg gaan wassen,, kan nu niet meer uitstellen,,, dus vroeg op !!!
    Ik denk dat het slechte weer van daarjuist wat heeft aangericht, hoor vele sirenes,, hopelijk valt het overal een beetje mee!!!
    Weet met mijzelf geen blijf,, heb me al 3 maal aangekleed en terug, ga ik buiten ga ik niet buiten,, 3de keer, nu definitief,, ik blijf thuis.

    07-07-2006, 20:56 geschreven door JOHNN


    06-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 61..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen *** Verjaardag Sonia ***, vandaag krijgt Sonia er een jaartje bij,, PROFICIAT.
    Ik hoop dat ze een toffe dag heeft op het werk met de collega's.
    Dave heeft goed geslapen, ongeacht de warmte, ijszakjes probeer ik zoveel mogelijk te vervangen, gelukkig is het vandaag een beetje minder warm.
    Vandaag start ook zijn anti-bioticum kuur, hopelijk kan hij vandaag al een beetje eten,, ik maak een vispuree dat zal wel lukken.
    Straks rond 20.00 u breng ik hem naar huis, dan is zijn zus thuis die verder voor hem gaat zorgen.
    Daarna nog naar het wassalon, 2 volledige machienen pffff,, dat komt ervan als je een paar dagen wacht, maar het was te warm om na het werk dit nog te gaan doen,, vandaar!!
    Ben blij, de vispuree heeft goed gesmaakt, dat heeft hij dan toch binnen,, nog even dan gaat hij naar huis,, en ik,,, ik ga naar de wasserij, :).
    Dieet was ok,,, nog en beetje yoghourt straks, en een paar Isimoplakjes (rijstbeschuiten) en de dag zit op.
    Nog steeds niet naar de wasserij geweest, geen zin,, en nou gewoon geen zin!!
    Dave is thuis,, had wel nog veel pijn,, en zijn hoofd gezwollen aan beide kanten,, hopelijk voelt hij zich morgen al wat beter... en zoals de meeste onder ons zouden we liever het zelf hebben dan dat zij zo moeten afzien,, of niet soms ???
    De dag nog in minneur afgesloten maar dat zal ik maar prive houden,, :(, maar ik voelde het al de hele dag aankomen,,,,, dus eigenlijk geen verrassing...
    En nu terug in bed,, was eigenlijk al in bed  sinds 10.00  u,  maar wou dit nog effe aanvullen,, en nu slapen, morgen om 4.45 u loopt de wekker af.
     

    06-07-2006, 22:47 geschreven door JOHNN


    05-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.t' Is zover,, dag 60 dus halfweg..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag bewogen dagje,, warm, en druk,, en wat zenuwen,, (Dave word vandaag zijn wijsheidstanden getrokken in Erasmus te Borgerhout).
    12.30 u Is hij naar de operatiekamer gegaan, rond 14.00 u kreeg ik het nieuws dat hij op de kamer was en alles goed verlopen was.
    Nog even langs Aldi,, want hij heeft gevraagd om milkshake in huis te halen,, daar hij niks anders zal kunnen eten,,
    Dan naar huis en wachten tot hij gebracht wordt, en hopen dat hij niet te veel pijn heeft..
    16 u Kreeg juist het bericht dat Dave wakker was, en dat hij rond 18 u naar huis mag,,
    Hij komt hier overnachten,, en blijft bij me tot morgenavond, zijn zus en moeder moeten allebei werken,, vandaar,,,!!
    18.15 u Dave is juist aangekomen, met ijszakken rond zijn hoofd, zoveel mogelijk koel houden, probleem  is natuurlijk met dit weer dat de ijszakken direct warm worden, en pijnstillers nemen natuurlijk, vanaf morgen anti bioticum. Ik hoop dat hij deze nacht wat kan slapen.

    05-07-2006, 19:47 geschreven door JOHNN


    04-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 59..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Was zweten vandaag, tot 35°c buiten,, ik heb niet durven gaan zien hoe warm het in de keuken was, maar het was warm,, zeker weten, en dan zo een 80 pizza's gebakken, en dan al het andere nog natuurlijk toch ongeveer een 2 a 300 maaltijden,,, pfffff.
    Morgen worden Dave zijn wijsheidstanden getrokken, hoop dat hij niet te veel pijn heeft, na de middag komt hij hier bij mij tot donderdagavond, zal maar zorgen dat ik yoghourt in huis heb,, want veel zal hij niet kunnen eten,,,
    Benieuwd voor het weer morgen,, zou heel zwoel worden,, !!
    Morgen,, is het zover,,, "Dieet halfweg......" ben blij dat het zover is,,, en dat ik toch resultaat heb,, veel van mijn kledij die terug past of begint te passen,, :) echt plezant !!!






    04-07-2006, 16:21 geschreven door JOHNN


    03-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroeger en nu !!!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vond hier nog juist een foto van 3 a 4 jaar geleden.... het veschil is toch wel groot!!!!
    En al zeg ik het zelf,,,, er is verbetering merkbaar.!!!

    03-07-2006, 16:24 geschreven door JOHNN


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 58..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Pfffffffff, Was warm in de keuken, zo een 32 ° C,, en dan vrij druk,,,  maar ok, de kop van de week is er weer af.
    Deze ochtend even door gereden met tram 3 tot op linkeroever halte E17, om daar op tram 2 te wachten, rond 5.30 u was het daar zalig... en is het geen probleem om daar een half uurtje te moeten wachten,, VEEL gezelliger dan in de metro,,, dan richting Hoboken, en op de kioskplaats op bus 298, die wat laat was, en eraf juist voor de deur van de keuken bij Umicor.
    Vandaag reservatie gemaakt bij Zorba te Dendermonde voor zaterdag,, (Yep, t'is Griek geworden) LEKKER......
    Dieet vandaag OK,,,, en dag 58 zit er op,,,!! (of toch bijna)


    03-07-2006, 15:59 geschreven door JOHNN


    02-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 57..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog effe mijn blog bijwerken!!! Bijna vergeten.....
    Deze morgend gaan ontbijten bij "den bakker", is al serieus warm,,
    Even naar huis, en dan de bus op naar Aalst,, warm maar toch wel te doen met regelmatig een stop voor een verfrissing,,
    Onderweg minder prettig nieuws gekregen van Sonia, "Spijtig en ik hoop dat het terug in orde komt", ze weet wel waar ik het over heb,,, en ik meen dat!!!!!
    Binnen 5 dagen Sonia jarig,, en zaterdag vieren we dit met een etentje,, mmmm FEEST!!!

    02-07-2006, 22:00 geschreven door JOHNN


    01-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 56..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag in Dendermonde, met Sonia na de middag naar Shoppingcenter Waasland, eerste dag van de "SOLDEN", Eigenlijk was het hier Zalig.. buiten snikheet, en hier goeie temperatuur door de klimaatregeling.
    s"Avonds nog even wat gaan wandelen in het "stad".. terrasje, fris (alcoholvrij) pintje.
    Nog effe tv kijken, en dan naar bed,, pfff waar het ook al zo warm is,, en nog zo en warmer tot en met woensdag.. maar ja nie klagen want straks regent het weer.
    Dieet "No Problem"..


    01-07-2006, 00:00 geschreven door JOHNN


    Foto week 28.
    De nieuwe wereldkampioen ???

    Foto

    Fotocarousel.


    Film Top 5

    TOP 5 van de meest vertoonde films Dankzij CineNews.be

    Archief per maand
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Kalender


    Ikzelf..

    Foto

    Aftellen Naar...


    Wie ben ik ?...

    Ik ben Van Woensel Johnn
    Ik ben een man en woon in Merksem (Belgie) en mijn beroep is Vliegende Kok...
    Ik ben geboren op 30/12/1953 en ben nu dus 53 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Internet, bioskoop en wandelen..
    Gescheiden, en heb 2 toffe kinderen (dochter 18 en zoon 15) die bij hun moeder wonen.

    Gastenboek
  • Weekend groeten
  • Kiekeboe
  • Hallo is daar iemand?
  • bezoekje uit Heist/zee
  • Altijd nieuwsgierig naar je laatste nieuwigheden

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • Seniorennet.be
  • Millie's Home
  • Merksem.net
  • Van Woensel

  • Zoeken met Google



    Een interessant adres?

    Nieuws VRT NWS
  • "Deze is voor Maxi": Faithless speelt in AB eerste Belgische concert ooit zonder overleden frontman Maxi Jazz
  • Oorlogsveteraan (102) sterft op weg naar herdenking van D-Day
  • Bezit 1 procent van de Belgische bevolking een kwart van het Belgische vermogen?
  • Stegen de migratiecijfers in Italië sinds Meloni aan de macht is, zoals Vooruit beweert?
  • Tijd voor je belastingaangifte: de antwoorden op de 10 meest gestelde vragen
  • Myriam, Valerie, Tim, Joni en Leen over wonen als alleenstaande in Vlaanderen: "Om beter te kunnen sparen, trek ik opnieuw bij mijn ouders in"
  • Nieuw op 1 juni: betere terugbetaling treinabonnement en gedaan met vaste benoemingen
  • Ruimteschip van Boeing, met 2 astronauten, veilig aangekomen bij ruimtestation ISS (maar niet zonder problemen)
  • Grote brand bij recyclagebedrijf in Brussel: "Houd ramen en deuren gesloten"
  • Steve Bannon, ex-adviseur van Donald Trump, moet tegen 1 juli de gevangenis in

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!