Gebruik dan deze code !
My Place (Lente)
Spreekwoorden:


Link van de maand "juli 2008".
Bereken je wandelafstanden.

Pedometer


Het Weer


Maak uw keuze...

Voor de bijhorende tekst maak keuze 2.
Voor een foto neem keuze 1.
De oudste, Vicky (18) een meid die weet wat ze wil, met een sterke wil en met een klein hartje. Opleiding: Unif Antwerpen "Handelsingenieur". Piano speelt zij reeds vanaf haar 5de. Sinds 1,5 jaar is er een andere man(sniff hehe)in haar leven, Tom.
Dan is er mijn zoon Dave (15), "A Good Looking" en gevoelige kerel. Sport is zijn leven, vooral voetbal. Ook op "school" werkt hij hard om zich te bewijzen, waar hij in slaagt. Beide zijn schatten, en ik ben fier op MIJN kinderen.
ONE-LINERS
1.Vergeven verplaatst je van de rol van slachtoffer in die van winnaar.
2.Veel mensen hebben de eerste stap gezet, met elke stap daarna vergroot je de waarde van je eerste stap enorm.
3.De sleutel tot geluk is niet je problemen oplossen, maar je houding tegenover je problemen veranderen.
4.Woede maakt je kleiner, terwijl vergeving je dwingt om uit te groeien boven wat je was.

Moppen Top 10


Lotto





Recepten Online...

WebChef
Doorzoek  recepten!

Soduku



Aantal Bezoekers


Inhoud blog
  • Wandelen..
  • Wandelen..
  • Wandelen..
  • Donderdag..
  • Dinsdag...
  • Maandag,,,
  • Wandelen..
  • Zondag..
  • Zondag..
  • Woensdag...


    Horoscoop

    Ram
    Stier
    Tweelingen
    Kreeft
    Leeuw
    Maagd
    Weegschaal
    Schorpioen
    Boogschutter
    Steenbok
    Waterman
    Vissen

    Jukebox (werkt echt)

    Foto

    Menu v/d Dag en meer...

    Foto

    Foto's

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    MIJN DAGBOEK

    31-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag op tijd naar het werk, maar alles liep een beetje anders dan gepland. Als ik aankwam op Kluwer kreeg ik te horen dat er veranderingen waren en  ik naar Telenet moest,,, gelukkig niet al te ver uit de buurt.
    Daar was een BBQ gepland voor het personeel,, eerste de tweede menu gemaakt,, "Moussaka" yep,, die achtervolgt me denk ik ,,,, daarna Provencaalse- en champignonsaus gemaakt, warme groentje voor de BBQ.. en dan om 11.30 u beginnen bakken op de BBQ,, tof, was zo eens iets anders en het weer viel goed mee.
    Alleen het aantal deelnemers vielen tegen +- 90 denk ik.
    Op tijd naar huis,, de rest van de dag zal bestaan uit "Laptop", "tv", "douchen" en slapen denk ik.

    31-08-2006, 16:38 geschreven door JOHNN


    30-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als een beeld....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als een beeld dat van zijn voetstuk valt... of een deur die dicht gaat achter me, dat gevoel heb ik vandaag. Heb een stap gezet die onvermijdelijk was.. nu maar hopen dat er een andere deur open gaat, en een oplossing brengt.
    Ooit hoop ik hier uit te geraken,, gewoon niks extravagant, leven zoals iedereen doet,,, overschot moet echt niet,, gewoon "er komen", geen schrik moeten hebben als je de brievenbus open doet.
    Over naar het gebeuren van vandaag.. deze morgen vroeg op en naar de wasserij, daarna mijn beruchte afspraak, en dan even langs Aldi,, voor de rest van de dag rustig wat op de computer werken,, aan mijn blog en website's.
    Later vandaag met Dave naar de training, daarna ga ik met hem nog even naar zijn school, hopelijk blijft het droog,, heb plannen om met de fiets te gaan.
    School liep wat uit,,, denk dat iedereen tegen sluit ging,,,, een uur aangeschoven, om 10.00 u thuis,, nog effe tv gekeken,, en dan bedje.


    30-08-2006, 00:00 geschreven door JOHNN


    29-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze morgen reeds om 6.30 u aan het werk,, "Lasagna" vandaag..of "Koude schotel met ham en asperges", of een "Pizza baget".. ook nog een bezoekje van mijn "District Manager".
    Eindelijk de afspraak gemaakt die ik wou maken,, straks de nodige papieren bij elkaar zoeken, en nu maar open dat er iets kan opgelost worden, want ik zoe momenteel door de bomen het bos niet meer!!
    Vandaag platte rust.. weer hoofdpijn en beetje tv kijken,, daarna op tijd naar bed..

     

    29-08-2006, 18:07 geschreven door JOHNN


    28-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe week....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De nieuwe week is gestart,,, voor het werk naar de keuken van Wolters Kluwer... te Mechelen, 3 dagen deze week.. maandag, dinsdag en donderdag.
    Begon al goed met een oven die stuk was,,, gelukkkig was men er snel om hem te herstellen en kon ik hem toch nog gebruiken vandaag.
    Voor de rest, keukendame niet van de leukste om mee samen te werken,, maar ok, zal wel lukken.
    Voor de rest,, pffff daar ga ik het niet over hebben.. laten we vandaag maar overslaan, en hopen dat er een oplossing komt.

    28-08-2006, 18:11 geschreven door JOHNN


    27-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetbaltornooi..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vanacht goed geslapen,, zelfs geen enkele keer wakker geweest en dat is niet van mijn gewoonte.
    Eerst een goeie tas koffie, en dan een boterhammetje met confituur.
    Tegen een uur of 11.30 u ,,, vertrokken even over de braderij en zo naar de tijdelijk verplaatste bushalte.. en dan naar de terreinen van "Simikos" waar vandaag het tornooi doorgaat waar Dave met zijn nieuwe ploeg "Seja" (Merksem) aan mee doet.
    Bij aankomst begonnen ze juist aan een match die ze wonnen met 0 - 1, daarna kreeg ik van Dave te horen dat ze ook de eerste match al hadden gewonnen met de zelfde cijfers.
    Dan om 14.00 u was de derde match die ze wonnen met maar liefst 0 - 3, om 15.00 volgende reeds match 4 met gelijk spel 0 - 0.
    Tot 17.00 u was er dan even een rustpauze en volgde de vijfde match, het was dan reeds zo goed als zeker dat ze mee zouden spelen in de finale.
    De vermoeidheid begon door te wegen en verloren zij de match met 2 - 0, maar ze zaten in de Finale,,,
    en die werd spannend,,, met 2 wedstrijden na elkaar slaagde zij er toch in om gelijk spel te houden, waarna 5 strafschoppen volgde,,,,, bij de laatste doeltrap van Seja die de winnaar zou aanduiden was Dave de schutter,,,,,,,,,,,,en JAAAAAAAAA.... hij zat... Tornooi gewonnen waarna hun beker werd uitgerijkt door de burgemeester van Schoten... Proficiat Seja,,, en een goed begin bij de nieuwe ploeg Dave.
    Kreeg van de trainer ook te horen dat ze een goede aanwinst hadden gedaan met Dave,, dat was natuurlijk tof om te horen,, of wat dacht je,, !!!!

    27-08-2006, 20:39 geschreven door JOHNN


    26-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag wat uitgeslapen,, en beetje tv gekeken,, Nu douchen, en dan naar Antwerpen.
    Eerst even naar de Zoo, en tegen 14.00 u met Vicky naar de film, weet nog niet wat we gaan zien.
    En zoals steeds zal de rest voor straks zijn....
    Bus was laat,, met de braderij op de Bredabaan, we waren in UGC rond 14.45 u en de keuze werd:

    Take The Lead

    Goede film 8,5/10
    Take the Lead vertelt het verhaal van Pierre Dulaine, een inspirerende dansleraar uit Manhattan, die zich vrijwillig inzet om een groep New Yorkse nablijvers in te wijden in het stijldansen. De leerlingen zijn aanvankelijk nogal sceptisch, maar zijn toewijding begint hen langzaam maar zeker ook te inspireren. Ze gaan uiteindelijk zodanig op in de lessen dat ze de klassieke dans met hun eigen unieke hip-hop stijl combineren om tot een krachtige en unieke fusie te komen. De leraar zet hen aan om deel te nemen aan een prestigieuze competitie...
     
    In UGC kom je ook regelmatig bekende mensen tegen,, vandaag "Boudewijn de Groot" en "Tom Lenaerts".

    Na de film de bus op,, Vicky had afgesproken met een vriendin voor de Parkhappening te Schoten.

    Ik stapte af op de Bredabaan,, (eigenlijk achter de Bredabaan vanwege de braderij) en heb dan nog wat over de braderij gaan wandelen... zodat ik tegen 19.00 u thuis was.
    Nu nog wat tv kijken,, en wat aanpassingen doen aan enkele website's en het Blog natuurlijk.

    26-08-2006, 20:13 geschreven door JOHNN


    25-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuisdag...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze morgen beetje uitgeslapen,, wel dat is te zeggen het was wel 9.00 u want ik ben maar rond 3.00 u gaan slapen,, maar ben blij dat de website waar ik aan werkte zo goed als af is.!!
    Om 10.00 u begonnen met de "kuis",, mijn studioke, maar ook de traphal, de trap, de gang en buiten op straat, dus weeral alles proper.
    En nu dat de website af is,, ga ik seffens een filmpje mee pakken,, zal wel zien welke en daar straks verslag van uitbrengen op mijn blog.

    Het werd dus....
    "Little Man"... zeer grappig.. 7/10

    Een wanhopige man (Shawn Wayans) wil zo graag vader worden, dat hij een bijzonder kleine op de vlucht geslagen dief (Marlon Wayans) aanziet voor een in de steek gelaten peuter. Samen met zijn vrouw nemen ze deze 'baby' op in hun huis en zorgen voor hem. De 'baby' heeft echter een juwelenroof op zijn naam staan en zijn partner-in-crime probeert hem te bevrijden om de gestolen diamant in handen te krijgen.

    25-08-2006, 18:45 geschreven door JOHNN


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Rustige dag op het werk,, wanneer ik er aan kwam was al  het werk van de namiddag zo goed als gedaan, vandaag o.a. Moussaka,,, mmmm
    Rond 20.20 u thuis... tv opgezet,, maar niet veel gezien,, de planning was om 22.00 u te gaan slapen, maar kijk,, 't is bijna 2.00 u en nog bezig,, maar tevreden,, nieuwe website gemaakt voor "Piva Oud-leerlingen" http://www.oudleerlingenpiva.be en al zeg ik het zelf,,, het beste wat ik tot hiertoe heb gemaakt.... denk wel dat ze tevreden zullen zijn,,,, Gisteren ook nog een websiet afgemaakt voor "Den Boer Van Zoersel"  http://www.den-boer-van-zoersel.be , nu nog even kijken of alles werkt,,, en dan gaan slapen.
    Morgen ga ik hier grote kuis doen,,

    25-08-2006, 02:08 geschreven door JOHNN


    23-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen met mijn slaapkop op een verkeerde tram gestapt, tram 5 richting Antwerp stadion inplaats van tram 3... Gelukkig nog wel op tijd om mijn tram te halen richting Hoboken.
    Voor de rest een rustige dag,, en deze avond met Dave naar het voetbal,, de eertse training met zijn nieuwe ploeg.
    Daarna even gaan tanken, moet maandag en dinsdag naar Mechelen gaan werken,, "Wolter Kluwer",,
    en mijn tank was leeg,, dus,, 
    Morgen beetje uitslapen,, en werken om 11.00 u....
     

    23-08-2006, 22:51 geschreven door JOHNN


    22-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Panne...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze morgen rustig douche genomen en alles in orde gemaakt om te gaan werken,, Vertrek om 9.40 u en op 55 minuutjes was ik op het werk,, hel wat anders dan deze avond,, De bus van 19.03 u had panne,, dus 20 minuten later volgende bus,, op de tram was ook iets loos,, chauffeur ging 2 x kijken aan de onderkant van de tram,,, en reed trager dan gewoonlijk,, en dan tram 3 moest ik 15 minuten wachten,, allee met andere woorden 1h45 onderweg,,
    Op het werk zelf alles kits en vrij rustig,,, morgen terug de vroege,, en s'avonds waarschijnlijk even gaan kijken naar de voetbal,, Dave traint morgen met zijn nieuwe ploeg,, en dat is hier in Merksem, makkelijk..

    22-08-2006, 21:39 geschreven door JOHNN


    21-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Even onzekerheid deze morgen, blijkbaar liep er wat mis met de werkindeling,,, was gelukkkig reeds onderweg (vertrokken om 4.55 u) wanneer ik de bevestiging kreeg dat ik wel degelijk naar Umicor moet.
    Bij aankomst was de collega die ik moest vervangen ook aanwezig, blijkbaar niet verwittigd van de wijziging...
    Een uur later krijgen we de juiste informatie,, en moet hij naar Duffel "Corus".
    Morgen en donderdag "de late", beginnen dus om 11.00 u, woensdag de vroege terug.
    Verder vandaag de website van "Den Boer van Zoersel" volledig vernieuwd en online gezet.. http://www.den-boer-van-zoersel.be/ .. eigenlijk wel goed doorgewerkt,, op 2 dagen volledig nieuw ontwerp.
    Nu mijn blog nog effe,, en dan gan slapen.

    21-08-2006, 23:51 geschreven door JOHNN


    20-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze morgen terug  naar Antwerpen, en vanaf morgen terug gaan werken,, gelukkig naar Umicor.
    Tegen 12.00 u naar de wasserij, waar ik heb afgesproken met de kinderen,, kunnen we wat bijpraten over de vakantie en over het komende weekend.
    Voila terug thuis, samen de was gedaan en afgesproken voor volgende week zaterdag, er is een voetbaltornooi" met Dave zijn nieuwe club, dus ga ik in de namiddag enkele matchen kijken,, en hen wat aanmoedigen, op zondag hebben we afgesproken an de Rooseveldplaats om naar UGC te gaan " Pirates of the Carribean".
    Nu nog wat werken aan de website's en daarna TV4, en op tijd naar bed,, morgen om 4.45 u uit bed,,,

    20-08-2006, 17:11 geschreven door JOHNN


    19-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aalst...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag uitstapje naar Aalst...  Eerst Sonia naar de kapper en rond 12.00 naar met de bus naar Aalst... De rest volgt later....!!!
    Enkele uurtjes gaan wandelen in Aalst,, en een lekkere tractatie van Sonia,,, "IJsroom met Advokaat" mmm en het was hele lekkere.
    Op tijd terug naar de bus,, (begon te onweren) en dan maar wat tv kijken,, en op tijd naar bed vandaag,,, alle 2 moe van het wandelen heel de week !!!

    19-08-2006, 00:00 geschreven door JOHNN


    18-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag naar Wijnegem Shopping Center,,, via de Rooseveldplaats,, later op de dag richting Dendermonde.
    De rest van het verhaal is voor later op de dag !!!
    -------------------------------------
    --------------Bliep - Bliep - Bliep....
    -------------------------------------
    En rond 18.00 terug in Dendermonde,,, samen wat berekeningen gemaakt, daarna beetje tv gekeken en naar bedje,,

    18-08-2006, 00:00 geschreven door JOHNN


    17-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Al 5 dagen van het verlof voorbij,, gaat echt veel te snel.
    Deze nacht een berichtje gekregen van de kinderen,, ze zijn thuis.. toch altijd plezant om te horen dat alles goed is verlopen.
    Seffens nemen we de bus naar Antwerpen, dan naar UGC,,, welke film??
    Het werd dus .........
    Miami Vice,,,,,, Prima film ,,, een aanrader!! Mijn score: 8,5/10

    De cocaïne-cowboys uit de jaren 80 zijn er niet meer, maar Miami, met de charme van Casablanca, de undercoveragenten en de succesvolle uitstraling en invloed van de televisieserie van Michael Mann zien we op volle sterkte terug in deze bioscoopfilm van Miami Vice.

    Ricardo Tubbs (Academy Award-winnaar Jamie Foxx) is een levensgenieter en uiterst slim. Hij woont met de in de Bronx geboren informatie-analist Trudy (Naomie Harris). Ze werken undercover mee aan het vervoer van drugs naar Zuid-Florida met het doel een bende te pakken die drie moorden gepleegd heeft.

    Sonny Crockett [voor het ongeoefende oog gaat hij soms onorthodox te werk, maar hij gaat nooit buiten z'n boekje] heeft uitstraling en flirt graag. Tot hij, terwijl hij undercover werkt met de leverancier van de drugs voor Zuid-Florida, een liefdesrelatie krijgt met Isabella, de Chinees-Cubaanse vrouw van een wapens- en drugshandelaar.
    Als undercoveragent kun je het best gewoon jezelf blijven met het volume hoog, gewoon lekker los gaan. De heftigheid van deze zaken drijft Crockett en Tubbs tot het randje. Hun ware en valse identiteit lopen door elkaar, agent en toneelspeler worden één. Dat geldt voor Crockett in zijn verhouding met Isabella en voor Tubbs in het uitlokken van een aanslag op mensen die hem dierbaar zijn.

    Een spaghetti gaan eten in taverne "Wittekerke" en dan langs mijn "kruipkotje", nog een goede film op tv,, "Along came a spider" en daarna slapen,,,


    17-08-2006, 21:29 geschreven door JOHNN


    16-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 102...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag rustdag,, Sonia eerst naar de kapper, dan ontbijt. Straks even ritje naar Opwijk en naar Aldi. Na de middag even naar Dendermonde centrum,,,

    16-08-2006, 08:56 geschreven door JOHNN


    15-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.O.L.V Hemelvaart...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag naar de zee, hopelijk is het weer een beetje beter. Eerste naar Blankenberge met de trein,, en verder met de tram tot in Raversijde... daarna waarschijnlijk langs de visserskade in Oostende.
    De rest van het verhaal is voor straks...
    Aankomst te Blankenberge, eerst even naar het appartement en dan een koffie,,
    We wandelen via kerkstraat terug naar het station waar we de tram nemen naar Raversijde,, even op moederdag een bezoekje brengen en een belofte vervullen.
    Daarna (ondertussen beginnen regenen) terug naar de tram en richting Oostende, door de Kapelstraat en aan de kade een spaghetti gaan eten.
    Gelukkig zaten we dan in het restaurant, want het was beginnen "Gieten".
    Na dat het er een beetje minder uitviel, zijn we de dijk afgewandeld tot aan het casino, terug richting tram en naar Blankenberge.
    Daar was het weer stukken beter,,zelfs het "zonneke" begon terug te schijnen,, dan nog effe genieten van een koffie en lekkere pannekoek,, daarna was het tijd om terug af te zakken naar het station en om 19.57 u de trein op naar Dendermonde.
    Tegen 21.15 thuis, nog even tv kijken, CSI tegen 23 u en daarna gaan slapen.

    15-08-2006, 22:06 geschreven door JOHNN


    14-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint-Niklaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag uitstapje naar Sint-Niklaas... de rest volgt straks,,, !!! Pfff... Ongelooflijk slecht weer, gieten en nog eens gieten.
    Dan maar naar het Wase Shoppingcenter,,, is nog niet zo lang geleden,, maar wat kan je anders met zo en weer....
    Rond 18 u thuis, even een lekker pak friet , dan wat tv kijken,,, en morgen naar de zee.

    14-08-2006, 20:00 geschreven door JOHNN


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Door een stomme fout is mijn layout verdwenen,,, weldra pas ik dit terug aan zoals het hoort!!
    Deze layout is slechts tijdelijk, mogelijk zijn er enkele zaken die niet werken zoals het hoort!! Sorry..

    14-08-2006, 09:33 geschreven door JOHNN


    13-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wakker om 6.30 u... nog  beetje stilletjes blijven liggen Sonia slaapt nog. Rond 8.00 u kopje koffie gemaakt.
    Vandaag naar Brussel, kijken nar het "Bloementapijt" op de Grote Markt. Daarna nemen we de trein naar Dendermonde. De rest van mijn dagverslag is voor straks...
    Toffe dag te Brussel, goed weer, beter dan voorspeld.
    Eerst even langs de Grote Markt,, het bloementapijt gaan bewonderen... Daarna eerst een hapje eten bij de Griek,, Lekker Mmmm
    Dan een fikse wandeling tot noord station,, terug langs de Anspachlaan,, onderweg nog een koffie en een snoepje,, en zo tegen een uur of 17.30 u naar het centraal station, waar we de trein nemen naar Dendermonde om 18.25 u
    Nog wat tv kijken en na "Witse" gaan slapen..

    13-08-2006, 22:06 geschreven door JOHNN


    12-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlof...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanaf vandaag een weekje verlof... Nog even alles wat opruimen, en dan naar Antwerpen. Sonia komt aan in Antwerpen rond 13.00 u. We gaan eerst naar UGC,, "The Lake House", heb deze zelf al wel gezien maar ben zeker dat Sonia hem goed gaat vinden, en zelf vond ik hem heel goed zodat het geen probleem is om hem een tweede keer te zien.
    Normaal gingen we daarna wandelen,, langs de Meir,, en zo naar de Groenplaats en de Schelde,,, maar zal afwachten worden,, het weer voorspelt niet veel goeds,,
    22.00 u: Juist thuis,,, het weer viel al met al nog best mee,,, goede wandeling,, vertrek aan het station na dat Sonia was aangekomen. Even langs Rooseveldplaats gaan kijken of de "IJzeren brug" al weg was, en ja hoor na 34 jaar was dat lelijke ding weg.
    Dan naar de Meir,, langs enkele winkelstraatjes naar de Nationalestraat en zo verder naar de Groenplaats, door de Lange Koepoortstraat tot aan het "Zeemanshuis" waar we een koffie gaan drinken en dan langs de kade naar de Grote Markt, en dan terug via Groenplaats en Meir naar de De Keyzerlei,, tot aan UGC waar we naar "The Lake House" gaan kijken,,
    Na de film een lekkere Piza met een rood wijntje,,, daarna nog effe door de Pelikaanstraat om het eten te laten zakken, nu nog even de bagage van Sonia gaan oppikken en dan naar de metro,, tram 3 op naar huis.
    Nog even tv kijken en naar bed,, morgen naar Brussel (bloemenmarkt), maar dat is voor morgen!!!

    12-08-2006, 00:00 geschreven door JOHNN


    11-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Athene...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze morgen vertrokken vanuit Dendermonde naar Telenet te Mechelen, begon al goed,, baan tussen Willebroek en Mechelen onderbroken. Omweg gevolg,, zo maar eventjes om langs de ring van Brussel naar de E19,, zo naar Mechelen,, Pffff
    Gevolg natuurlijk 15 minuten te laat... niet zo erg,, maar toch.
    Na het werk even langs Bloso,, wat  niet ver uit de buurt is.
    Daarna naar huis en douche genomen,, andere kleren aan en naar Antwerpen, daar de bus naar Zoersel en naar Den Boer.
    Daar even blijven hangen en dan naar huis,, niet veel zin,, eigenlijk in niks,, als ik daarstraks thuis kwam een deel rekeningen,, en dan juist voor een week verlof,, Ik zou graag nog eens kunnen genieten van een tofe vakantie,, maar hoe.?? Gewoon het beste van maken, maar geloof me,, niet makkelijk.
    Mijn gedroomde vakantie,,,, Met Sonia een naar Athene,, en haar de plaatsen laten zien,, waar ik zo graag naar toe ga...
     

    11-08-2006, 00:00 geschreven door JOHNN


    10-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terrasjesavond...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Donderdag naar Telenet, een van de toffe keukens om in te werken.. en met mijn slaapkop vergeten dat het donderdag is,, en dat ik andere kleding moest meenemen, want vanavond gaan we een terrasje doen in Dendermonde.
    Gelukkig ligt er nog wel iets in Dendermonde bij Sonia.
    Wat het terras zelf betreft,,, wel,,, ik vind het ongelooflijk,,, vroeger was een klant een klant,,
    De reservatie voor ons tafeltje hadden we gedaan het weekend ervoor, bij de reservatie was niet gesproken over eten of niet eten,, alleen werd gevraagd WAAR en om welk UUR.
    Dus daar aangekomen bestellen we 2 koffie's,, zover geen probleem, daar ik momenteel mij geen etentje van 25 € kan veroorloven,, wil ik een Croq bestellen,, uit solidatiteit besteld Sonia het zelfde,, wat ik wel apricieër.. krijgen we te horen dat dit niet kan,, op "Terrasjesavond" worden geen snack's geserveerd, dus bestellen geen eten maar wel terug 2 koffie's, tenslotte ziten we in een taverne en geen restaurant.
    Ondertussen zien we wel dat er bvb. gefrituurde Calamares worden gebracht, wat mensen bestelde als borrelhapje?? (zijn dat dan geen snack's)
    Bij het brengen van de 2 nieuwe koffie's word ons ook nog eens gezegd dat we daar eigenlijk niet mogen zitten als we niet eten.!!!!!!!!!!! Mar dat we gerust onze koffie mochetn uitdrinken,, hehehehe,, Bedankt Taverne Omeganck op de Markt te Dendermonde... we zullen er zeker aan denken de volgende keer dat we een terrasje gaan doen.
    En al bij al zijn we toch nog een Croq gaan eten,,, maar ergens anders natuurlijk !!

    10-08-2006, 00:00 geschreven door JOHNN


    09-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 95...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag kuisdag,,, eerst nog een aflevering van CSI,, en dan KUISEN.!!
    Straks filmnamiddag,, er zijn nieuwe, dus ik kan terug gaan,, vandaag 2 na elkaar.
    De rest van mijn blog vandaag is voor vanavond.. na de film.
    Bijna vergeten dat ik een afspraak had bij de dokter.. dus is het maar 1 film geworden,,
    "Adrift"... naar een waargebeurd verhaal: 4,5/10
    Zes vrienden vertrekken voor een weekendje op zee met een zeilboot. Ze maken enorm veel plezier en de champagne vloeit rijkelijk. Op een gegeven moment besluiten ze om een frisse duik te nemen. Eens in het water ontdekken ze echter dat ze vergeten zijn om de ladder uit te hangen. En tot overmaat van ramp ligt baby Sarah alleen op de boot... Gebaseerd op waar gebeurde feiten.

    Dan maar naar huis,, even opfrissen en eerst langs de supermarkt,, daarna naar de dokter tegen 18.30 u. die me de raad geeft een afspraak te maken met  een "reumatoloog" en wat medicatie voorschrijft.. snel nog even langs apotheek  en dan naar huis,, Nu dit weer,,, reuma,,, "als ne mens wa ouder word he!!" Dat kan er nog maar bij,,,,

     

    09-08-2006, 21:23 geschreven door JOHNN


    08-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 94...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag rustige dag, en wat langer kunnen slapen, (6.30 u) moet maar beginnen werken tegen 10.00 u, dus eerste een goeie douche en wat afgewassen. Rond 8.00 u vertrokken richting Bredabaan,, ook even langs de markt en zo richting bushalte (33) tegen 8.49 u.
    Ook op het werk een rustige dag, na de middagservice wat desserts maken en tegen een 17.00 u zien dat alles klaar is voor de avondservice en om 17.45 terug naar de bus en terug richting huiswaarts.
    Vanavond hou ik het ook rustig, beetje rusten en wat tv kijken,,
    Laptop beetje nakijken ook, heb gisteren de nieuwe versie van Internet Explorer gedownload,, werkt ook met tabs zoals Firefox, lijkt me goed en met vele mogelijkheden,, dus  vanaf nu is mijn standaardbrowser die IE 7..

    08-08-2006, 20:05 geschreven door JOHNN


    07-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 93...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Om 5.00 zat ik reeds op de tram.. beetje te vroeg eigenlijk, wat betekent langer wachten op linkeroever.
    Rustige dag, weinig voorbereiding voor morgen,, makkelijke menu.
    Vandaag op het menu: Soep: Groentenboullion - Menu 1:Stoofvlees met fritjes en appelmoes. - Menu 2: Blinde vink van kip met snijboontjes en gekookte aardappelen - Suggestiemenu: Gestoomde vis met daggroentjes en aardappelen.
    Beetje verwarring voor morgen,, kok van de namiddag is ziek,,, als hij niet komt morgen begin ik om 10.00 u.. afwachten want hij heeft nog niks laten weten,, Uitslapen of niet ???? We zien wel...!!!!
    Juist telefoon gekregen,,, 't is van 10 tot 18 u,,,

    07-08-2006, 16:09 geschreven door JOHNN


    06-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 92...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Beetje uitgeslapen,, allebei heel goed geslapen,, en tegen een uur of 10, naar de bakker,,, gaan ontbijten,,
    Daarna wat gaan wandelen door Dendermonde,, tafeltje gaan reserveren op de markt voor donderdagavond,, (hopelijk terrasjesweer)...
    In de namiddag beetje gerust allebei in slaap gevallen,, en om 16.00 u was het weeral tijd om naar Antwerpen te vertrekken.. maar we hebben al heel wat plannen gemaakt voor het volgende weekend,, en voor de dagen erna,, een weekje verlof,,, Yippie..
    Bedankt schatje,,, was een fijn weekend,,,,, xxxxxx
    En morgen,, wel,, dan is het weeral terug gaan werken he,,, !!!
    Kinderen hebben een smsje gestuurd,,, Ze zitten op Malta,, en blijkbaar alles ok,, goed weer, en mooi,,,

    06-08-2006, 23:38 geschreven door JOHNN


    05-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 91...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals gezegd, naar Dendermonde vertrokken.
    Eerst naar supermarkt,, en daarna de bus naar Waasland shoppingcenter,, daarna in Dendermonde nog een terrasje gaan doen,, Rustige dag,, maar leuk,, nog beetje tv gekeken en op tijd naar ons bedje,,

    05-08-2006, 00:00 geschreven door JOHNN


    04-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 90...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Geen zin voor niks,,, zelfs het blog is moeilijk,,, hopelijk kan ik het morgen bijwerken,,,!!!

    6.30 u: Eigenlijk nu al Dag 91.. maar toch even mijn blog bijwerken,, :
    Gisteren en de dagen ervoor een dipje,,, maar "dat ben ik niet",,, vandaag terug herpakken,,
    Ik zeg iedereen "Je moet het leven nemen zolas het is" dus telt dat zeker voor mezelf,, het moet gedaan zijn met zitten kniezen,, ondanks de tegenslagen is het leven veel te goed om het zelf te verknallen,, en als ik naar het nieuws kijk, hoe sommige mensen in miserie leven dan denk ik "Waar ben ik (we) mee bezig, we beseffen soms niet hoe goed we het hebben"
    Dus seffens aankleden en naar Dendermonde.....

    04-08-2006, 00:00 geschreven door JOHNN


    03-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 89...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ROT DAG.... Beetje uitgeslapen,, 7.30 u Heel wat plannen,, maar er is niet veel van gekomen vandaag.
    Eerst naar de wasserij 2 wasmachines afgewerkt, en daarna naar Lidle eten gaan halen voor de volgende 7 dagen,,, Dan naar de post,,, een aangetekende zending gekregen,,, maar onnodig ongerust gemaakt,, (krijg altijd een beetje de kriebels met een angetekende zending) het was huuropslag,, 5,30 € dus dat was ok.
    Dan naar huis en nu loopt het mis,, het plan was kuisen,, en dan naar Antwerpen,, wel.. het is geworden: Eerst was gegeten, dan effe voor tv nog een aflevering van CSI die ik moest zien, en yep,,,, INSLAAP GEVALLEN... ik werd wakker toen Sonia belde en dan was het ondertussen al bijna 15.30 u en met een serieuze migraine.... Pffff. Dan maar alleen de afwas gedaan en beetje uitgeveegd,,, de rest zal voor een andere keer zijn, en UGC zal moeten wachten tot morgen.
    Om 9.30 u reeds gaan slapen,, 23.30 u terug wakker,, geraak niet meer inslaap,,, dat beloofd,, nog steeds migraine,,, zal nog maar iets nemen, durf niks te nemen om te slapen daar ik er zo vroeg uit moet om te gaan werken en als ik me overslaap,, zou dat een groot probleem zijn, daar er niemand anders is om de keuken op te starten morgenvroeg,, collega moest naar de dokter.

    03-08-2006, 23:44 geschreven door JOHNN


    02-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 88...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze morgen MET jas vertrokken om 5.00 u,,, Afgestapt op Astridplein en een wandeling via Rooseveldplaats zo naar station Opera,, en daar wachten op tram 2.
    Zoals gewoonlijk tegen 15.00 u thuis,,
    Tegen de verwachting in blijf ik thuis,,, heb geen zin,, het regent hier momenteel en er is onweer, ik ga morgen wel naar de film... we zien wel.

    Ik probeer altijd bezig te blijven, weg, uit huis ,, onderweg ,, geen tijd om na te denken,, dat is het beste..
    Ik voel me al een paar dagen niet zoals het moet,, "Soms lijkt alles één grote chaos,, en weet ik niet welke kant uit te gaan,,, !!!".

    02-08-2006, 22:00 geschreven door JOHNN


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTO'S WEG !!!!!!!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    19:38 u ...Zijn er nog mensen waar de foto's op het Seniorennetblog zijn verdwenen????? Laat me even iets weten,, aub !!!

    21:55 u .. Blijkbaar reeds terug in orde,,, !!!

    02-08-2006, 21:56 geschreven door JOHNN


    01-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 87...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was fris deze ochtend, had zelfs kou onderweg, was in mijn hemd vertrokken zonder jas,, (zoals gewoonlijk). Voor de rest een rustige dag vandaag,, op het werk wel handen vol, maar de rest van de dag,,, zal rusten worden en een goeie douche, want deze nacht HEEL slecht geslapen,, pfff. Het was zeker 1.00 u voor ik in slaap ben gevallen,, en om 4.00 u reeds terug wakker,, nog effen blijven liggen,, en om 4.45 u uit bed om te vertrekken naar het werk.

    01-08-2006, 19:05 geschreven door JOHNN


    Foto week 28.
    De nieuwe wereldkampioen ???

    Foto

    Fotocarousel.


    Film Top 5

    TOP 5 van de meest vertoonde films Dankzij CineNews.be

    Archief per maand
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Kalender


    Ikzelf..

    Foto

    Aftellen Naar...


    Wie ben ik ?...

    Ik ben Van Woensel Johnn
    Ik ben een man en woon in Merksem (Belgie) en mijn beroep is Vliegende Kok...
    Ik ben geboren op 30/12/1953 en ben nu dus 53 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Internet, bioskoop en wandelen..
    Gescheiden, en heb 2 toffe kinderen (dochter 18 en zoon 15) die bij hun moeder wonen.

    Gastenboek
  • Weekend groeten
  • Kiekeboe
  • Hallo is daar iemand?
  • bezoekje uit Heist/zee
  • Altijd nieuwsgierig naar je laatste nieuwigheden

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • Seniorennet.be
  • Millie's Home
  • Merksem.net
  • Van Woensel

  • Zoeken met Google



    Een interessant adres?

    Nieuws VRT NWS
  • Burgemeesters Boom en Rumst waarschuwen dat niet alle medewerkers op Tomorrowland dit jaar gescreend worden
  • Israëlische premier Netanyahu: "Vernietiging Hamas blijft een voorwaarde voor een permanent staakt-het-vuren"
  • Vierde verdachte in de cel voor dodelijke schietpartij aan café in Stalingradlaan in Brussel
  • Leden van Vlaams Belang gebruiken "schaduwaccounts" om standpunten op subtiele wijze te verspreiden op TikTok 
  • Hoge belastingen en duurdere winkelkar: hoe blijven we alles betalen? Dit zijn de standpunten van de partijen over koopkracht
  • Politievakbonden kaarten bewakingsproblemen op nucleaire site Mol-Dessel-Geel aan: "Vroeg of laat loopt dit fout"
  • Rusland vuurt 100 raketten en drones af op energiecentrales en andere kritieke infrastructuur in Oekraïne
  • Stegen de migratiecijfers in Italië sinds Meloni aan de macht is, zoals Vooruit beweert?
  • Japanse miljardair last maanreis met SpaceX Starship ruimteschip af door "onduidelijke planning": onder meer dj Steve Aoki en K-popster T.O.P. moeten droom opbergen
  • 71 kerken en moskeeën in Vlaanderen wachten nog altijd op erkenning

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!