Gebruik dan deze code !
My Place (Lente)
Spreekwoorden:


Link van de maand "juli 2008".
Bereken je wandelafstanden.

Pedometer


Het Weer


Maak uw keuze...

Voor de bijhorende tekst maak keuze 2.
Voor een foto neem keuze 1.
De oudste, Vicky (18) een meid die weet wat ze wil, met een sterke wil en met een klein hartje. Opleiding: Unif Antwerpen "Handelsingenieur". Piano speelt zij reeds vanaf haar 5de. Sinds 1,5 jaar is er een andere man(sniff hehe)in haar leven, Tom.
Dan is er mijn zoon Dave (15), "A Good Looking" en gevoelige kerel. Sport is zijn leven, vooral voetbal. Ook op "school" werkt hij hard om zich te bewijzen, waar hij in slaagt. Beide zijn schatten, en ik ben fier op MIJN kinderen.
ONE-LINERS
1.Vergeven verplaatst je van de rol van slachtoffer in die van winnaar.
2.Veel mensen hebben de eerste stap gezet, met elke stap daarna vergroot je de waarde van je eerste stap enorm.
3.De sleutel tot geluk is niet je problemen oplossen, maar je houding tegenover je problemen veranderen.
4.Woede maakt je kleiner, terwijl vergeving je dwingt om uit te groeien boven wat je was.

Moppen Top 10


Lotto





Recepten Online...

WebChef
Doorzoek  recepten!

Soduku



Aantal Bezoekers


Inhoud blog
  • Wandelen..
  • Wandelen..
  • Wandelen..
  • Donderdag..
  • Dinsdag...
  • Maandag,,,
  • Wandelen..
  • Zondag..
  • Zondag..
  • Woensdag...


    Horoscoop

    Ram
    Stier
    Tweelingen
    Kreeft
    Leeuw
    Maagd
    Weegschaal
    Schorpioen
    Boogschutter
    Steenbok
    Waterman
    Vissen

    Jukebox (werkt echt)

    Foto

    Menu v/d Dag en meer...

    Foto

    Foto's

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    MIJN DAGBOEK

    30-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag naar de volgende "proclamatie", dit maal van de muziekschool, Vicky studeert ook hier af dit jaar. De proclamatie gaat door in zaal "Forum" te Schoten.
    Eerst alle lagere jaren en dan eindelijk is het zover,, het laatste jaar is aan de beurt, en wat Vicky hoopte krijgt ze ook,,, diploma met "grote onderscheiding" muziekopleiding piano, ben fier meid.
    Daarna snel naar het park van Schoten, Dave doet mee met "interclub wedstrijd" atletiek georganiseerd door S.AV. waar hij lid van is.
    Zelf doet hij mee in de 100 m en in de 4 x 400 m aflossing, daar dit wedstrijden zijn voor alle leeftijden, loopt hij als 15 jarige tegen mensen die veel meer ervaring hebben dan hij zelf.
    In de 100 meter behaalt hij de 3de plaats als jongste van alle deelnemers, met een tijd van 12.55 sec en in de de aflossing 4 x 400 m waar hij als laatste loopt wint hij,,
    Zelf sinds vanmiddag "migraine" in de hoogste graad,, even langs de dokter die gelukkig thuis was, en Daffilgan "Codeïne" gekregen pfff,, ga nu slapen,, en hopelijk is het morgen beter, want na een hoop "Perdolan" blijkt het nog niet echt te beteren...

    30-06-2007, 00:00 geschreven door JOHNN


    29-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren proclamatie om school bij Vicky, de uitslag wisten we eigelijk al, maar toch leuk te horen.
    Voor het uitreiken van de diploma's had Vicky een optreden (piano) voor haar grootste "publiek" tot hiertoe,, +- 700 mensen, nu zaterdag nog proclamatie van de muziekschool en dan is alles achter de rug en kunnen ze aan hun vakantie beginnen.
    Vandaag heb ik de bus genomen richting Turnhout en een fikse wandeling gaan maken, het weer was niet zo schitterend maar al bij al toch een 10 km gewandeld, in de grensstreek daar.
    Rond 17 u terug thuis en uitgewaaid,,, nog een beetje tv kijken en op tijd gaan slapen. 

    29-06-2007, 00:00 geschreven door JOHNN


    28-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op van de zenuwen was ik deze morgen, om 13 u weet Dave zijn uitslag,,, om 11.30 u stond ik al aan de poort,,,pfff........ dit leek wel dagen te duren dat wachten,, om 13.45 u was het zover,,, ik zag hem reeds van ver aankomen en glunderen,, "EEN A ATTEST", wel enkel buizen op de laatste exames maar over het ganse jaar alles ok,, en goed genoeg bevonden om door te gaan naar 4de jaar Humane wetenschappen,,, een heel pak van mijn hart, en nu jongen kan je beginnen aan een verdiende vakantie.
    Vanavond nog proclamatie bij Vicky en dan is het schooljaar volledig achter de rug.

    28-06-2007, 14:48 geschreven door JOHNN


    27-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag met Dave naar het ziekenhuis op bezoek bij zijn "peter", als het een beetje meevalt mag hij vrijdag of zaterdag al naar huis. Er zal nog wel enkele weken revalidatie aan te pas komen,, maar het komt wel goed.
    Voor de rest in volle spanning voor de uitslag van de exames, Vicky weet het al ,, alhoewel het morgenavond maar proclamatie is, heeft men haar al op de hoogte gebracht,, (A - attest al zeker).
    Ik hoop echt dat het voor Dave ook meevalt, hij heeft zijn best gedaan, daar ben ik zeker van, en zo kan hij ook aan een mooie vakantie beginnen.
    Ik duim mee voor iedereen die zijn uitslag nog moet krijgen,, en de kaars blijft branden tot dan...!!!
    Voor de rest vroeg gaan slapen vandaag, en morgen vroeg op.!!!

    27-06-2007, 20:58 geschreven door JOHNN


    24-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat als een goede week is begonnen is in mineur geëindigd, Sonia die vanaf woensdag reeds met een serieuze galcrisis te kampen heeft,, wat enorm veel pijn doet, ik hoop voor haar dat het echt nu snel gaat beteren,, donderdag was wat betreft werk nog een toffe dag, kreeg te horen dat ik vrijdag plots naar een andere keuken moest "Banksys" te Evere, wat ik daar meemakkte is iets dat ik op al die jaren nog nooit heb meegemaakt,, te lang om te vertellen,, maar sommige mensen begrijp ik echt niet,, maar goed dat hebben we weeral meegemaakt.
    Zondag ochtend telefoon dat mijn broer in het hospitaal ligt, moest dringend een nieuwe "knieprothese" hebben,, Na de middag even op bezoek, natuurlijk nog veel pijn na toch een vrij zware operatie.
    Dave dan nog een weekend studeren voor een belangrijk laatste exame, belangrijk voor hem omdat hij daar dringend punten moest voor ophalen,,,
    Ik doe dit normaal niet makkelijk,,, maar heb voor iedereen een kaars aangestoken,,  hoop dat het hen allemaal wat steun en hulp brengt...

    24-06-2007, 16:05 geschreven door JOHNN


    19-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag naar nieuwe post geweest,, of toch heel lang geleden dat ik er geweest ben +- 6 jaar denk ik, allemaal nieuwe mensen en nieuwe werkwijzen Aleris in Duffel. (vroeger Corus).
    Drukke maar toffe keuken, was wel vermoeiend, omdat ik met pijn zit aan mijn voet en dat maakt het lopen en staan niet makkelijker, maar het lukte wel,, morgen platte rust en mijn voet verzorgen zo dat het openlijk donderdag beter is, want donderdag en vrijdag ga ik ook naar Duffel.
    Normaal morgen afspraak op Securex voor het jaarlijks onderzoek (horeca) maar ga het afbellen en uitstellen naar later datum, anders komt er van rusten niks.

    19-06-2007, 22:05 geschreven door JOHNN


    18-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weekend was rustig,, zaterdag een fikse wandeling gaan doen, en zondag eigenlijk niet buiten geweest, alleen even naar de bakker.
    Vandaag naar Olen (Mars Belgium), via Herentals,, vrij drukke dag. Morgen naar Duffel (Aleris) het vroegere Corus.

    18-06-2007, 18:39 geschreven door JOHNN


    15-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voelde me deze morgen vrij goed,, ging met veel zin werken naar Mars te Olen,, en rond 16 u was ik terug thuis.
    Momenteel is het wat minder, voel me wat alleen,, hopelijk gaat het snel over,,!!
    Denk dat ik morgen eens goed ga uitwandelen,, hopelijk laat het weer het toe.

    15-06-2007, 20:38 geschreven door JOHNN


    14-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rustige week,, maandag werk,, en de rest tot en met vandaag thuis. Waarschijnlijk wel de laatste dagen Economisch werkloos tot half september.
    Dinsdag mijn "kot" gekuist en even naar Carrefour, "vissticks en spinazie" gaan halen,, Dave kwam eten en studeren, (donderdag eerste exame) woensdag ochtend vertrekken we samen, hij naar school en ik naar de wasserij.
    Daarna rond 10.40 u vetrek ik richting Dendermonde voor een afspraak die heel goed verloopt en rust kan brengen voor iedereen, en hopelijk een beetje vertrouwen terug brengt (wat ik echt hoop) want ik hoop minstens een "vriendschap" niet te verliezen..
    Vandaag waarschijnlijk nog thuis, morgen naar Mars Begium en volgende week staat ook reeds volledig ingevuld.
    Zoals ik al dacht, thuis vandaag. Normaal naar de vakbond met papieren EW van verleden maand,, zie ik dat ze verkeerd zijn ingevuld bij Sodexho, terug een week wachten om de juiste te krijgen.
    Dan maar even naar Antwerpen, vond het drukkend warm, tegen 12.15 u terug thuis en de rest van de dag blijf ik thuis. Morgen naar Olen.. 4.30 u opstaan,,  

     

    14-06-2007, 18:59 geschreven door JOHNN


    10-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vroeg op vandaag, om 8.12 u reeds terug thuis, burgerplicht gedaan en naar de bakker geweest.
    De rest van de dag thuisblijven denk ik,,, beetje kuisen beetje tv kijken,, en de uitslagen volgen in de verkiezingsshow..
    Vele zien op tegen het gaan kiezen, wel ik niet,, liever dat dan ergens te wonen waar geen "kiesrecht" en/of "kiesplicht" is, denk daar maar even over na.. dan liever 20 minuutjes gaan kiezen,,,

    10-06-2007, 08:27 geschreven door JOHNN


    09-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Enkele drukke dagen achter de rug op Umicor, maar zoals steeds wel één van de betere plaatsen om te werken.
    Gisteren was het wel de dag van slecht nieuws,, in de namiddag belde Dave,, "3 buizen" op zijn rapport, kop op maatje en nu maar proberen die weg te werken met het laatste exame van het jaar, het lukt je wel..
    S'avonds kreeg ik te horen dat Ivanka waarschijnlijk nog een bijkomende operatie zou moeten hebben,,, Gelukkig wezen de testen van deze morgen uit dat het niet nodig is,, Hopelijk keert het tij nu.. en is de miserie achter de rug.
    Straks nog ff naar Antwerpen, ik denk dat ik een filmpje ga meepakken,,, is lang geleden en om te wandelen heb ik niet veel zin.
    Morgen gaan kiezen,, ben eigenlijk nu al benieuwd voor het resultaat,,,, afwachten,,!!! 
    Te voet naar Antwerpen geweest, en zoals ik al heb gezegd,,, naar UGC,, Mr. Bean,, plezante film, echte engelse humor (love it).
    Nog pakje friet met stoofvleessaus in NR.1 en dan naar huis.. met trammeke.

    09-06-2007, 23:36 geschreven door JOHNN


    06-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vrije dag vandaag, gewacht op de electrieker voor mijn "kookvuurtje" dat kapot is, huisbaas ging hem sturen,, niemand gezien,, :)
    Rustige dag, even naar Carrefour en dan terug naar huis, onderweg telefoontje van de advocate dat ik een afspraak had gemist om 17 u, maar thuis even nagekeken,, en geen mail gekregen,,,
    Vanavond wat tv kijken, morgen kan ik uitslapen, moet maar om 11 u starten.

    06-06-2007, 19:53 geschreven door JOHNN


    05-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Drukke dag vandaag, reeds om 8.00 vertrokken, eerst naar de kapper in Hoboken.
    Veel te vroeg op het werk, dan maar een koffietje genomen en de krant gelezen.
    Veel voorbereidend werk vandaag,, en ik kreeg te horen dat ik de rest van mijn week ook nog daar doorbreng. Zal een goed gevulde maand worden, maar dat mag wel,, vorige maand was een vrij zwakke maand.

    05-06-2007, 22:22 geschreven door JOHNN


    04-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerste werkdag zit er op, was toffe dag, vroeg maar nu is het reeds licht om 4.45 u en dan met zulk mooi weer is het zelfs zalig op de bus,,
    Op Mars Belgium vandaag, steeds leuke job daar, op maandag is het altijd beetje drukker,, start van de week!!
    Morgen met de late op Umicor te Hoboken, vertrek reeds om 8.00 u en ga eerst in Hoboken naar de "kapper",, is HOOOOOOOOOOOOOOGGG nodig.

    04-06-2007, 19:58 geschreven door JOHNN


    03-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag vroeg naar de "wasserij", 6.30 u. Voor de rest vandaag een rusige dag, beetje kuisen en voor de rest tv kijken, en de laatste aanpassingen op de laptop.
    Morgen naar Olen, Mars Belgium (vroeger Masterfoods).

    03-06-2007, 11:45 geschreven door JOHNN


    02-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snel beter....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sonia en Ivanka..........!!!!!!!!!!!!!!!

    02-06-2007, 11:44 geschreven door JOHNN


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I'm back...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na een serieuze computer crash met verlies van alle gegevens ben ik  terug "online" en gaat ook het blog terug ingevult worden,,,, tot dan..!!!

    02-06-2007, 11:38 geschreven door JOHNN


    Foto week 28.
    De nieuwe wereldkampioen ???

    Foto

    Fotocarousel.


    Film Top 5

    TOP 5 van de meest vertoonde films Dankzij CineNews.be

    Archief per maand
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Kalender


    Ikzelf..

    Foto

    Aftellen Naar...


    Wie ben ik ?...

    Ik ben Van Woensel Johnn
    Ik ben een man en woon in Merksem (Belgie) en mijn beroep is Vliegende Kok...
    Ik ben geboren op 30/12/1953 en ben nu dus 53 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Internet, bioskoop en wandelen..
    Gescheiden, en heb 2 toffe kinderen (dochter 18 en zoon 15) die bij hun moeder wonen.

    Gastenboek
  • Weekend groeten
  • Kiekeboe
  • Hallo is daar iemand?
  • bezoekje uit Heist/zee
  • Altijd nieuwsgierig naar je laatste nieuwigheden

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • Seniorennet.be
  • Millie's Home
  • Merksem.net
  • Van Woensel

  • Zoeken met Google



    Een interessant adres?

    Nieuws VRT NWS
  • Podcast "De Afspraak" met Isolde Van den Eynde, Stavros Kelepouris en Wouter Verschelden
  • Liveblog verkiezingen - Zuhal Demir (N-VA): "Als er een nieuw stikstofdecreet komt, zal dat niet soepeler zijn" 
  • Benjamin Netanyahu naar de VS: geeft op 24 juli een toespraak voor het Amerikaanse Congres 
  • Belgisch bedrijf verkocht volgens rechter 15 appartementen in Duitsland voor 3 keer de waarde, kopers moeten geld terugkrijgen
  • Universiteitshal KU Leuven beklad met rode verf en volgeplakt met affiches tegen samenwerking met Israël 
  • Fictiereeks ‘Becoming Karl Lagerfeld’ toont iconische ontwerper achter de zonnebril: “Hij was afstandelijk maar toch warm”
  • "Ik kom niet rond met mijn pensioen": 68-jarige Mady moet noodgedwongen flexijobben
  • "Deze is voor Maxi": Faithless speelt in AB eerste Belgische concert ooit zonder overleden frontman Maxi Jazz
  • Oorlogsveteraan (102) sterft op weg naar herdenking van D-Day
  • Bezit 1 procent van de Belgische bevolking een kwart van het Belgische vermogen?

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!