NTENT="text/html; charset=UTF-8"> De avonturen van EVA en TOM
Foto

Eva is een heel erg slimme leerling, Tom houdt eigenlijk meer van spelen.  Samen beleven ze spannende avonturen die door leerlingen van de zesde klassen geschreven worden.

De avonturen van EVA en TOM
Eva wordt ziek
21-11-2006
Opeens belt er iemand aan de deur, Tom gaat kijken wie er aan de deur staat. Het was een eekhoorn zo groot als Tom!!! Het is een eekhoorn met maar één oor, twee staarten en drie poten.
En toen...Liet de eekhoorn een super harde scheet. Na dat Tom een luchtverfrisser nodig had zodat de stank weg was, zei de eekhoorn: "Ik weet waar dat die kristal is, dat jullie zoeken" .
Tom ging direct naar Eva toe. Hij zei : er staat een winderige eekhoorn aan de deur met één oor, twee staarten en drie poten dat zegt dat hij de kristalgrot weet te vinden. Eerst geloofde Eva hem niet maar toen rook ze ook de stank van de eekhoorn. En toen ze aan de deur kwam verschrok ze zich een hoed. De eekhoorn had een auto van noten gemaakt, en voor de auto te besturen gebruikte hij een boomstronk. En de gaspedaal was een hazelnoot. Hij leidde Eva en Tom naar de grot. Toen was het al bijna avond. Ze hadden nog maar een aantal uur...


Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail *
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)

>

Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!